test

Opinie o FHU Marcin Kałek, Tychy, Żorska 94

Korzystałeś z usług FHU Marcin Kałek, Tychy, Żorska 94? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Weronika
Data: 2014-10-24 18:49

Wizyt: 10466
Komentarzy: 121
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
24.10.2014 (3 lata temu)
24.10.2014 (3 lata temu)

FHU Marcin Kałek, Tychy, Żorska 94

Opinia o FHU Marcin Kałek
Tychy, Żorska 94

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja, kontakt telefoniczny na każdym etapie realizacji Zamówienia. POLECAM!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
03.08.2015 (2 lata temu)
03.08.2015 (2 lata temu)
UWAGA! Firma, która oszukuje klienta. Sprzedają towar, który ulga uszkodzeniu i nie odpowiadają na reklamację. Po wielu mailach i telefonach dalej nic. Sprzedający olewa klienta i rzuca słuchawką podczas rozmowy. MASAKRA! Nie kupujcie w tym sklepie. Poczytajcie komentarze na allegro. Jest tam pełno negatywów i wszyscy piszą to samo, czyli chamstwo i olewanie klienta.
użytkownik
08.04.2016 (2 lata temu)
08.04.2016 (2 lata temu)
Fatalna obsługa nieprzyjemna, a towar niezgodny z opisem uważajcie
użytkownik
05.07.2016 (2 lata temu)
05.07.2016 (2 lata temu)
Witam, ja z tym "SZANOWNYM PANEM" będę się sądzić o zwrot pieniędzy, bo również nie przyjął mojej reklamacji, mam pisemny nakaz zapłaty, więc sprawę mam wygraną, jeśli nie odda po dobroci -> komornik i dziękuję do widzenia.
Jeśli ktoś chce odzyskać swoje pieniądze od tego OS***TA - służę pomocą.
PONADTO straszył mnie paragrafami o zniesławienie na portalu Allegro - założył mi za to spór haha :) Tak się NIEFORTUNNIE wydarzyło, że to ja założyłam przy okazji ściągnięcia długu temu "SZANOWNEMU PANU" sprawę o zniesławienie :)
Pozdrawiam! I LUDZIE WALCZCIE O SWOJE !!!! NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJCIE, BO NIE ON JEDEN JEST NA ŚWIECIE, KTÓRY OSZUKUJ LUDZI!!!!!
Dla mnie to jeszcze nie koniec!
użytkownik
05.07.2016 (2 lata temu)
05.07.2016 (2 lata temu)
https://www.pozew-cywilny.pl/ - postępujcie tak, jak na tej stronce :)
Ja walczę od kilku miesięcy, ale naprawdę jest tak, jak tam napisane, dużo Was nie będzie to kosztowało :)
POZDRAWIAM!
użytkownik
12.07.2016 (2 lata temu)
12.07.2016 (2 lata temu)
@Sprawiedliwy - bardzo proszę o kontakt, mam podobny problem z naprawą gwarancyjną zakupionej kosiarki, FHU Marcin Kałek nie odbiera telefonu 660-740-789. Dziękuję :)
użytkownik
01.09.2016 (rok temu)
01.09.2016 (rok temu)
Jak mogę się z Panią skontaktować? POMOGĘ!
użytkownik
07.10.2016 (rok temu)
07.10.2016 (rok temu)
Witam.
A jaki miał login na allegro bo teraz ma nowy i tez nasz oszukał na meblach.
użytkownik
21.10.2016 (rok temu)
21.10.2016 (rok temu)
Teraz ma home klimat na allegro
Numer telefonu 696364376
Naprawde nie mily gosc i do tego nie uczciwy.szukalem o nim informacji i tu trafiłem. Widze ze nie jestem jedyny
użytkownik
31.10.2016 (rok temu)
31.10.2016 (rok temu)
Pan bardzo miłym profesjonalnie odpowiada na pytania. Polecam
użytkownik
08.11.2016 (rok temu)
08.11.2016 (rok temu)
idź do sądu, tam jakiś sprawiedliwy wrzucil link co masz zrobic, ja sie z nim skontaktowalem i tez ide do sadu :)

a na allegro mial
beautiful-garden
użytkownik
09.11.2016 (rok temu)
09.11.2016 (rok temu)
NIERZETELNOŚĆ OSÓB ANONIMOWYCH piszących na stronie świadczy tylko i wyłącznie o NIEUCZCIWYCH PRAKTYKACH KONKURENCJI.
bezpodstawne oskarżenia, proszę podpisać swoim imieniem i nazwiskiem każdy wpis tak aby była jasność KTO pisze i obraza z imienia i nazwiska firmę,
żadnego wpisu nie można skorygować ani usunąć, każdy może napisać sobie co chce.
użytkownik
20.10.2016 (rok temu)
20.10.2016 (rok temu)
Polecam zakupy- szybko, sprawnie, zgodnie z opisem.
użytkownik
20.10.2016 (rok temu)
20.10.2016 (rok temu)
Zamówiony produkt okazał się lepszy niż na zdjęciach.Sprzedawca jest profesjonalistą, pomaga, tłumaczy i mi odebrał telefon po kilku sygnałach, na email odpisał w ciągu jednego dnia.
użytkownik
08.11.2016 (rok temu)
08.11.2016 (rok temu)
idź do sądu, tam jakiś sprawiedliwy wrzucil link co masz zrobic, ja sie z nim skontaktowalem i tez ide do sadu :)
użytkownik
13.05.2016 (2 lata temu)
13.05.2016 (2 lata temu)
Zakupiłem towar ale chciałem oddać w stanie nienaruszonym. Nie daje się. Nie odbierają telefonów, na maile nie odpisują, jak wysłałem towar wraz z listem , że chcę go zwrócić - został odesłany z powrotem po dwóch tygodniach
użytkownik
18.08.2016 (rok temu)
18.08.2016 (rok temu)
Wszystko szybko i sprawnie. Towar godny z zamówieniem, świetny kontakt ze sprzedającym. Polecam tego sprzedawcę! Jak najbardziej zasłużony pozytyw:)
użytkownik
20.10.2016 (rok temu)
20.10.2016 (rok temu)
Odstąpiłem od umowy kupna sprzedaży- towar został odebrany przez firmę, bezproblemowo załatwiono sprawę, pieniądze zostały zwrócone na konto bankowe już w następnym dniu.
Jestem zadowolona z obsługi. ;)
użytkownik
08.11.2016 (rok temu)
08.11.2016 (rok temu)
hahahahahah ta jasne, widać, że p.KAŁEK sam sobie wystawia te pozytywne opinie :) :) :) :)
użytkownik
08.11.2016 (rok temu)
08.11.2016 (rok temu)
idź do sądu, tam jakiś sprawiedliwy wrzucil link co masz zrobic, ja sie z nim skontaktowalem i tez ide do sadu :)
użytkownik
13.11.2016 (rok temu)
13.11.2016 (rok temu)
ADRES IP KOMPUTERA ZOSTAŁ ZWERYFIKOWANY PRZEZ KOMISARIAT POLICJI W ŁOMŻY KOMENTARZE WYPISUJE : ANA FĄCZKOWSKA ZAMIESZKAŁA
ul. Słowackiego 2/38 w Łomży - Polskie prawo karne wobec uporczywego nękania innej osoby (stalkingu) , 6 czerwca 2011 r. w polskim systemie prawnym pojawiło się nowe przestępstwo: tzw. stalking, definiowane jako uporczywe nękanie lub wzbudzanie uzasadnionego okolicznościami poczucia zagrożenia lub istotne naruszenie prywatności innej osoby lub osoby jej najbliższej. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
użytkownik
15.11.2016 (rok temu)
15.11.2016 (rok temu)
Wszystko w najlepszym porządku. Towar bez zarzutu, wysyłka express. Polecam gorąco sprzedającego.
użytkownik
15.11.2016 (rok temu)
15.11.2016 (rok temu)
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka realizacja zamówienia , towar zgodny z opisem, gorąco polecam !
użytkownik
15.11.2016 (rok temu)
15.11.2016 (rok temu)
. Przesympatyczny kontakt, super szybka wysyłka i wzorowa transakcja. Esencja uczciwości i kultury. Gorąco polecam!
użytkownik
15.11.2016 (rok temu)
15.11.2016 (rok temu)
Towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam Tego sprzedającego!!
użytkownik
15.11.2016 (rok temu)
15.11.2016 (rok temu)
chociaż do transakcji nie doszło z mojej winy i tak polecam pieniążki zwrócone w trybie natychmiastowy.
użytkownik
17.11.2016 (rok temu)
17.11.2016 (rok temu)
Profesjonalna obsługa, szybka realizacja, kontakt telefoniczny na każdym etapie realizacji Zamówienia. POLECAM!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
16.01.2017 (rok temu)
16.01.2017 (rok temu)
Gość jest oszustem, sprzedał mi lampę z ukruszony plafonem na pokojowe rozwiązanie sprawy nie ma co liczyć z tym wałem, jest nie kulturalny na maile nie odpisuje.
użytkownik
16.01.2017 (rok temu)
16.01.2017 (rok temu)
Wpis powyżej dodała

Karolina Pomykała i Maciej Pomykała
Sucharskiego 2d/7
56-400 Oleśnica

cytujemy ' Kupiłem, tą lampę wysyłka była ekspresowa, niestety jeden plafon jest ukruszony, sprawę zgłosiłem kupującemu w momencie otwierania przezemnie paczki, nie mogłem tego odrazu zrobić gdyż kurier paczkę zostawił sąsiadowi który mi ją dostarczył po moim powrocie z pracy, "


!!!!!!!!!! art. 212 k.k. lub też zniewagę określoną art. 216 k.k !!!!!!!
użytkownik
18.01.2017 (rok temu)
18.01.2017 (rok temu)
POLECAM, SZYBKO SPRAWNIE I BEZPROBLEMOWO.
użytkownik
20.01.2017 (rok temu)
20.01.2017 (rok temu)
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka realizacja zamówienia , towar zgodny z opisem, gorąco polecam !
użytkownik
21.01.2017 (rok temu)
21.01.2017 (rok temu)
Profesjonalizm, fachowa obsługa, produkt towar zgodny opisem, bezproblemowy sprzedawca
użytkownik
22.01.2017 (rok temu)
22.01.2017 (rok temu)
SZYBKA WYSYŁKA, MIŁY KONTAKT, TOWAR ZGODNY Z OPISEM, POLECAM W 100 %
użytkownik
22.01.2017 (rok temu)
22.01.2017 (rok temu)
Z przyjemnością wystawiam pozytyw. Słowny i solidny sprzedający. Zakupiony towar działa jak należy. Z kimś takim warto robić interesy.
użytkownik
23.01.2017 (rok temu)
23.01.2017 (rok temu)
Wszystko szybko, sprawnie i w jak najlepszym porządku. Gorąco polecam!!!
użytkownik
24.01.2017 (rok temu)
24.01.2017 (rok temu)
SPRZEDAJĄCY BARDZO SUPER !!!Bardzo szybka realizacja zamówienia.Towar nowy,fabrycznie zapakowany,doskonale przygotowany do wysyłki.Polecam
użytkownik
25.01.2017 (rok temu)
25.01.2017 (rok temu)
Sprzedający godny polecenia wart i to wcale nie jest żart! Świetny kontrahent, to się czuje, bo szybko transakcje finalizuje! Z pewnością więc mam rację, z nim udane są transakcje! U niego kupujcie, jemu sprzedawajcie,żadnych obaw nie miewajcie :)
użytkownik
26.01.2017 (rok temu)
26.01.2017 (rok temu)
!!! GORĄCO !!! POLECAM !!! Transakcja przebiegła sprawnie i bez problemów. Dobry kontakt ze sprzedającym. Zdecydowanie wrócę po dalsze zakupy. Pozdrawiam.
użytkownik
26.01.2017 (rok temu)
26.01.2017 (rok temu)
Transakcja przebiegła pomyślnie. Ekspresowa wysyła. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam wszystkim :)
użytkownik
30.01.2017 (rok temu)
30.01.2017 (rok temu)
Wielki pozytyw, wszystko miło i sprawnie :) :::Z::: :::N::: :::A::: :::K::: ::: O::: :::M::: :::I::: :::T::: :::Y:::.... :::A::: :::L::: :::L::: :::E::: :::G:: : :::R::: :::O::: :::W::: :::I::: :::C::: :::Z::: Dziękuję i pozdrawiam.
użytkownik
02.02.2017 (rok temu)
02.02.2017 (rok temu)
Super sprzedawca! Doskonały kontakt, przesyłka bardzo dobrze zapakowana i ekspresowa wysyłka w rozsądnej cenie. Towar w 100% zgodny z opisem. Polecam!
użytkownik
03.02.2017 (rok temu)
03.02.2017 (rok temu)
Bardzo dziękuję za udaną transakcje. Chciałem także nadmienic, iż paczkę otrzymałem idealnie zapakowaną w trybie expresowym, towar jest zgodny z opisem aukcji. Dziękuje
użytkownik
04.02.2017 (rok temu)
04.02.2017 (rok temu)
WSZYSTKO PRZEBIEGŁO BŁYSKAWICZNIE W 100% POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
08.02.2017 (rok temu)
08.02.2017 (rok temu)
Towar w 100% zgodny z opisem. Polecam!
użytkownik
10.02.2017 (rok temu)
10.02.2017 (rok temu)
Transakcja przeprowadzona na najwyższym poziomie!!! Dziękuję i polecam solidnego kontrahenta
użytkownik
21.02.2017 (rok temu)
21.02.2017 (rok temu)
Profesjonalna obsługa, szybka realizacja, kontakt telefoniczny na każdym etapie realizacji Zamówienia. POLECAM!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
24.02.2017 (rok temu)
24.02.2017 (rok temu)
Wszystko szybko, sprawnie i w jak najlepszym porządku. Gorąco polecam!!!
użytkownik
07.03.2017 (rok temu)
07.03.2017 (rok temu)
Błyskawiczna realizacja zamówienia!!! Towar w 100% zgodny z opisem!!! Świetny kontakt ze sprzedającym!!!! Polecam!!! Polecam!!! Pełen profesjonalizm!!!
użytkownik
23.04.2017 (rok temu)
23.04.2017 (rok temu)
Profesjonalizm, fachowa obsługa, produkt towar zgodny opisem, bezproblemowy sprzedawca

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin