test

Opinie o Franciszek Gromala, dr n. med., Bydgoszcz

Korzystałeś z usług Franciszek Gromala, dr n. med., Bydgoszcz? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2013-01-15 06:50

Wizyt: 1303
Komentarzy: 8
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
15.01.2013 (5 lat temu)
15.01.2013 (5 lat temu)

Franciszek Gromala, dr n. med., Bydgoszcz

Opinia o Franciszek Gromala, dr n. med.
Bydgoszcz

To nie jest lekarz!!! Arogancki, nieuprzejmy, wszystkich pacjentów przychodzących na komisję lekarską w CUDOWNY SPOSÓB UZDRAWIA!!! Pierwszy raz miałam styczność z tak nieuprzejmym i nieetycznym podejściem do pacjenta. Wyzwiska są u tego niby "LEKARZA" na porządku dziennym, nie stara się podejść do sprawy obiektywnie, wszystkich pacjentów traktuje jak potencjalnych symulantów, którzy mają wymyślone schorzenia, ale nie bierze pod uwagę podstawowych rzeczy, które są pewnym odzwierciedleniem stanu chorobowego, tj. dokumentacji medycznej.
Odradzam jakąkolwiek wizytę u tego człowieka. Ja już nigdy nie pojawię się u niego, nawet gdyby mi za to zapłacono. DOKTORZE, DZIĘKUJEMY I POLECAMY PRZEJŚCIE NA EMERYTURĘ!!!
autor
04.02.2013 (5 lat temu)
04.02.2013 (5 lat temu)
Spotkałam tego doktora jako ooooooooooooorzecznika ZUS baaardzo nieuprzejmy pokazuje swoją wyzszosc nad petentem.Oszukał mnie i w sądzie wygrałam sprawe. Ale zeby było śmieszniej po roku do niego ponownie trafiłam bez komentarza. Teraz podobno jest Orzecznikiem w Powiatowym Zespole w Mogilnie .Dlaczego ciągle krzywdzi chorych ludzi niech przyjmuje w Bydgoszczy prywatnie
autor
15.07.2013 (5 lat temu)
15.07.2013 (5 lat temu)
Byłam na komisji orzekania niepełnosprawności w Mogilnie lekarz ortopeda nieznający się na danej chorobie ,arogancki ,chamski i traktujacy mnie jak symulanta uzdrowił mnie cudonie nie zapoznając sie wogóle z dokumentacją medyczna orzekł iz mam zdrowe pluca choć moja spirometria była poniżej norny .Choruje od 14 lat a taki niekompetentny lekarz gdzie dokumentacja leży na jego biórku nie interesuj














To nie lekarz to cwaniak arogancki ,chamski i pewny siebie ,nietatkowny bez kszty uprzejmości ,nieuprzejmy .Nigdy nie miałam z taką osoba a jeszcze z lekarzem do czynienia orzeka w zespole w Mogilnie gdzie cudownie uzdrawia ludzi jak kaszpiowski.Nie zapoznaje sie z dokumentacją medyczną nie wie nic o danej chorobie ijak ortopeda może orzekać w sprawie chorób pulnologicznych nie wiem dlaczego Zespół w Mogilnie tak nisko upadł aby zatrudnic takiego chamskiego lekarza który krzywdzi ludzi i ma z tego wielką frajdę bo podejście tego lkarza do pacjeta jest poniżej godności a podobno powinien nie działać na szkodę pacjęta chyba ma za tego wielka satysfakcje.Nigdy nie chcę mieć z nim do czynienia i ostrzegam wszystkich przed tym lekarzem
autor
21.03.2014 (4 lata temu)
21.03.2014 (4 lata temu)
Bardzo dobry lekarz .,od razu po badaniu wiedział co mi dolega trafił z diagnozą .chodziłam do innych lekarzy i nie wiedzieli co mi dolega ,a p.doktor wiedział.Polecam nie będziecie żałowac.
użytkownik
08.12.2014 (4 lata temu)
08.12.2014 (4 lata temu)
Tego "lekarza" miałam nieprzyjemność spotkać po raz pierwszy i jednocześnie mam nadzieję że ostatni raz na mojej komisji ds. orzekania o niepełnosprawności w Bydgoszczy gdzie teraz jest orzecznikiem.

Pan Franciszek jest wysoce nieuprzejmym "lekarzem" który bez żenady robi przykre
i głupie uwagi względem osób niepełnosprawnych.
Podczas badania traktując mnie jako symulantkę i pomimo moich wyraźnych sprzeciwów sprawiał mi ból.
Zupełnie nie zapoznając się z dokumentacją medyczną podważa opinie wysoko cenionych lekarzy specjalistów.
Komisja pod jego przewodnictwem kończy się cudownym uzdrowieniem pacjenta, szkoda tylko że jakoś z tego powodu nie widać żadnej poprawy w stanie zdrowia.

Ten "lekarz" to jakieś nieporozumienie które najwyraźniej minęło się ze swoim powołaniem. Nie polecam i odradzam.
użytkownik
29.03.2015 (3 lata temu)
29.03.2015 (3 lata temu)
Bardzo dobry fachowiec, szkoda, że chyba (?) już nie prowadzi praktyki lekarskiej, tylko orzeka, ale zawsze można liczyć na fachową poradę i wskazania. Byłem już trzykrotnie na komisji u doktora Gromali i za każdym razem wychodziłem zadowolony. Stopień niepełnosprawności był sprawą drugorzędną, bo to co mi zasugerował i jak się okazało - miał rację - czego nie widział profesor w szpitalu- prawdopodobnie uratowało mi życie. Co do uprzejmości, to nie mam najmniejszych zastrzeżeń, bardzo sympatyczny. Osoby tu piszące najwyraźniej roszczeniowe - nie dostały tego co chciały i stąd niskie oceny.
użytkownik
03.08.2015 (3 lata temu)
03.08.2015 (3 lata temu)
Potwierdzam to co piszą poprzednicy. Uleczył
mnie cudownie z nadciśnienia tętniczego, na
które choruję od kilkudziesięciu lat przy okazji
orzecznictwa o niepełnosprawności w Mogilnie. Natomiast moje dolegliwości ortopedyczne badał dla mnie niezrozumiale
wykręcając minogę nie bacząc na ból (pęknięta łękotka w kolanie) mało interesowało go zwyrodnienie kręgosłupa.
Czułem się na tym badaniu jak petent a nie
pacjent, porównywałem te badanie z lekarzami, u których się leczę to było nieporównywalne. Leczę się u dr Szkolnickiego i dr Hoffmana.
Zapytany jakie rokuje nadzieje na otrzymanie karty parkingowej, odpowiedział,
że nie wie bo to rozpatruje komisja a przecież tą komisją jest on sam. Najgorszą sprawą jest to, że zmienił mi niepełnosprawność umiarkowaną na lekką
pozbawiając mnie zatrudnienia w warunkach chronionych i korzystania z systemu środowiskowego wsparcia tj. turnusów rehabilitacyjnych.
W tej chwili stare orzeczenia są jeszcze ważne lecz niebawem będą unieważnione
o czym wiem od pracownika z Mogilna.
To jest skandaliczna sprawa. Nie wiem czy ktoś będzie to czytał ale warto by było aby
zajęła się tym jakaś organizacja społeczna.
Kończąc nie wierzę, że to cokolwiek zmieni.
Czuję się jak wilk wyjący do księżyca.
A przecież Konstytucja RP w Art.2 gwarantuje, że praw nabytych się nie zmienia a jeżeli już to tylko na korzyść obywateli.
użytkownik
17 wrz (2 miesiące temu)
17 wrz (2 miesiące temu)
Ten lekarz to porażka uzdrowił mnie na komisji nieoglada wyników, badań stary pajac na emeryturę z nim.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin