test

Opinie o Graszka. Place zabaw dla dzieci. Steczykowski M., Budy Wolskie

Korzystałeś z usług Graszka. Place zabaw dla dzieci. Steczykowski M., Budy Wolskie? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Ola
Data: 2016-05-14 23:04

Wizyt: 949
Komentarzy: 5
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
14.05.2016 (rok temu)
14.05.2016 (rok temu)

Graszka. Place zabaw dla dzieci. Steczykowski M., Budy Wolskie

Opinia o Graszka. Place zabaw dla dzieci. Steczykowski M.
Budy Wolskie

Ostrzegam!
Przed zawarciem ustnej umowy z Panem Mariuszem przeczytałam kilka opinina temat realizacji jego placów zabaw. Miałam zatem świadomość że kontakt z nim jest utrudniony, co tłumaczyłam dużą liczbą zamówień. Na temat firmy przeważały pozytywne komentarze i potwierdzenia wysokiej jakości realizacji.
Wszystkich ostrzegam przed tym nieuczciwym człowiekiem!
Pomijam to, że nie odbiera ode mnie telefonów i nie chce ze mną rozmawiać ... plac zabaw który u mnie powstał nie zawierał elementów, które były w jego cenie! Nie został zrealizowany zgodnie z umową. Gdy odpowiednio pomniejszyłam kwotę do zapłaty pan M.Steczykowski wydał polecenie swoim pracownikom aby rozebrali plac zabaw. Gdyby nie zaangażowane w całą sytuację dzieci ...zezwoliła bym na demontaż.
TYM SPOSOBEM ZOSTAŁAM OSZUKANA I OKRADZIONA. Życzę żeby pan szef trafiał na jemu równych , a nie na oczekujące na realizację swoich marzeń dzieci.
użytkownik
19.06.2017 (7 miesięcy temu)
19.06.2017 (7 miesięcy temu)
Deklarowany termin realizacji 3-5 tyg. Po 8 tyg. Pan odpowiedział na e-maila, że będzie planował dopiero termin montażu. Nie polecam!
użytkownik
26.07.2017 (6 miesięcy temu)
26.07.2017 (6 miesięcy temu)
Ja jak najbardziej polecam, co prawda czekałam o miesiąc dłużej, a plac miał być na prezent ur syna, ale nie wiem może jestem wyrozumiałą osobą.... widziałam że pan właściciel szuka pracowników w ogłoszeniu na olx więc cierpliwie czekaliśmy. Kontakt mieliśmy przez wiadomości na olx i smsy. Wykonanie bardzo solidne i dokładnie tak jak sobie wymyśliliśmy. Dzieci 100% szczęścia.
użytkownik
23.08.2017 (5 miesięcy temu)
23.08.2017 (5 miesięcy temu)
Witam. Jak jest cena takiego zestawu? Jest nieziemski. Piękny!
użytkownik
26.08.2017 (5 miesięcy temu)
26.08.2017 (5 miesięcy temu)
Osobiście jestem zadowolona z jakości placu Pana Mariusza.
Fakt, termin realizacji długi ale patrząc na jakość zestawu i argumenty (duża liczba zamówień a niekiedy brak rąk do pracy) można to przeżyć.
Jeżeli ktoś chce aby dzieciaki spokojnie i pewnie bawiły się na solidnym placu a nie na jakimś chińczyku to jak najbardziej firmę polecam. Cena do jakości ok.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin