test

Opinie o Gravitan Poland Sp. z o.o., Podkowa Leśna, Brzozowa 20

Korzystałeś z usług Gravitan Poland Sp. z o.o., Podkowa Leśna, Brzozowa 20 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): gosc
Data: 2011-02-09 14:46

Wizyt: 32423
Komentarzy: 23
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
09.02.2011 (7 lat temu)
09.02.2011 (7 lat temu)

Gravitan Poland Sp. z o.o., Podkowa Leśna, Brzozowa 20

Opinia o Gravitan Poland Sp. z o.o.
Podkowa Leśna, Brzozowa 20

Bardzo marna manager P.Monika w strefie spa. Wydaje się nieprzytomna i nieobecna. Klub wiele traci ją zatrudniając bo chyba nie jest włacicielem, właściciel dba o klienta. Strefa fitness ok !
użytkownik
16.02.2011 (7 lat temu)
16.02.2011 (7 lat temu)
zgadzam sie w 100%, jestem klubowiczem i w klubie jestem codziennie, wielokrotnie zdarzało się ze krzyczała na recepcjonistki nawet gdy obsugiwały osoby. Właściciel musi być slepy i głuchy ze ją zatrudnia
użytkownik
16.02.2011 (7 lat temu)
16.02.2011 (7 lat temu)
niestety mialam styczność z tą Panią, poza tym klub swietny, obsluga bardzo dobra, tylko chodzić i cwiczyć szkoda ze co chwila widze innych pracownikow
użytkownik
23.02.2011 (7 lat temu)
23.02.2011 (7 lat temu)
to prawda bywam tam często i zachowanie tej pani wyjątkowo nie pasuje do parametrów klubu ciągle awantury przy klientach . To nie daje dobrego wrażenia .
użytkownik
20.04.2011 (7 lat temu)
20.04.2011 (7 lat temu)
dla mnie podstawa w takich miejscach to czystosc i obsluga. i jedno i drugie na bardzo wysokim poziomie. korzystalam rowniez ze spa - pelen profesionalizm.
użytkownik
22.06.2011 (7 lat temu)
22.06.2011 (7 lat temu)
Klub Gravitan jak najbardziej spełnia warunki dobrego klubu fitness, podstawa to czystość o którą dbają, klimatyzacja działa nawet przy 30 st na zewnątrz z czym inne klubu do których chodziłem miały z tym duże problemy, a o strefie relaksu można pisać i pisać sprawdzcie sami....
użytkownik
22.06.2011 (7 lat temu)
22.06.2011 (7 lat temu)
Zapisałam się niedawno do klubu z rodziną polecona przez znajomych, dzieci same cwiczą pod okiem trenerów, a klub dobry atmosfera świetna, osoby na recepcji zawsze pomocne
użytkownik
1 lip (4 miesiące temu)
1 lip (4 miesiące temu)
Też jestem tego zdania. Miejsce bardzo fajne do treningu. Atmosfera też fajna. Nie jest ciasno, a to chyba najważniejsze. ZDECYDOWANIE POLECAM!
użytkownik
1 lip (4 miesiące temu)
1 lip (4 miesiące temu)
Co racja to racja. Nie ważne o której godzinie pójdę zawsze jest czyściutko. Widać że przykładają do tego dużo uwagi. Do tego swoboda i brak krępacji ze względu na dużą powierzchnię samej siłowni.
użytkownik
22.06.2011 (7 lat temu)
22.06.2011 (7 lat temu)
Ja chodzę od 2 dni zapisałem się na evencie plenerowym, zaskoczony jestem wpisami poniżej, atmosfera jest taka jakiej oczekiwalem po takim miejscu trenerzy pomagają, co po ostatniej siłowni w centrum warszawy bylo dla mnie zaskoczeniem pozytywnym :)
użytkownik
07.07.2011 (7 lat temu)
07.07.2011 (7 lat temu)
Zgadzam się z Izabelą atmosfera mila i trenerzy bardzo pomagają w treningach. Częsciej jednak korzystam z ich strefy beauty, mają dobrą ofertę i przystępne ceny zwłaszcza exilis
użytkownik
30.08.2011 (7 lat temu)
30.08.2011 (7 lat temu)
Od niedawna chodze do Gravitan Janki, każdemu mogę polecić klub zarówno początkującym jak i zaawansowanym osobą.
Swietna atmosfera inna niz w tego typu silowniach w Warszawie. Mają Beauty Clinic która ma bardzo przystępne ceny więc z czystym sumieniem polecam ten klub
użytkownik
1 lip (4 miesiące temu)
1 lip (4 miesiące temu)
Ceny w porządku. Dobre miejsce do treningu, najlepsi fachowcy!
użytkownik
06.02.2012 (6 lat temu)
06.02.2012 (6 lat temu)
Urodziny w Gravitan to katastrofa ,do imprezy dla 30 -tu dzieci był jeden opiekun , menu : 7 jabłek , 4 małe talerzyki ciastek , 2l. cieczy koloru czerwonego i 11 kubeczków plastikowych .
użytkownik
16.04.2012 (6 lat temu)
16.04.2012 (6 lat temu)
Nagość w saunie Gravitan.
Śmiesznie tam w tej strefie saun. Wszyscy w saunie zadrutowani w ręczniki po szyje. To jeszcze nic. Inni paradują tam w kostiumach kąpielowych. A to przecież tworzywa sztuczne. Nie parzą ciała? Widać technika prawidłowego saunowania i całej filozofi z tym związanej musi przybyć do Warszawy z Białki Tatrzańskiej.
użytkownik
01.06.2012 (6 lat temu)
01.06.2012 (6 lat temu)
Zdaje się, że menu na urodziny można sobie samemu wybrać, więc o co chodzi? U mnie wszystko było ok i dzieciaki miały dokładnie to, co dla nich wybrałam.
użytkownik
01.06.2012 (6 lat temu)
01.06.2012 (6 lat temu)
Zdaje się, że menu na urodziny można sobie samemu wybrać, więc o co chodzi? U mnie wszystko było ok i dzieciaki miały dokładnie to, co dla nich wybrałam.
użytkownik
01.06.2012 (6 lat temu)
01.06.2012 (6 lat temu)
Zdaje się, że menu na urodziny można sobie samemu wybrać, więc o co chodzi? U mnie wszystko było ok i dzieciaki miały dokładnie to, co dla nich wybrałam.
użytkownik
03.07.2012 (6 lat temu)
03.07.2012 (6 lat temu)
I am from China and I want to express my greatest apriciation for the Gravitan Team and both clubs. We are a group of over 500 chinese working and living in Warsaw and we can not any longer imagine to spend a week without being at the clubs. Both club are one of the finest I ve seen in Europe. Open and friendly coworkers, incredible service, free drink, free breakfast, cleaness and latest technology of machines. We have tried a lot but nothing compares to you....thank you Gravitan !
użytkownik
03.01.2013 (5 lat temu)
03.01.2013 (5 lat temu)
Ja po każdej wizycie w klubie (Targówek) jestem przeziębiona. W pomieszczeniu z prysznicami jest uruchomiony nawiew zimnego powietrza. W studio 2 do fitness temperatura notorycznie na rozpoczęcie zajęć jest bardzo niska. Muszę zrezygnować bo nigdy tyle nie chorowałam. Może to zbieg okoliczności, bo teraz wszyscy chorują.
użytkownik
31 lip (3 miesiące temu)
31 lip (3 miesiące temu)
Nigdy mnie takie coś nie spotkało. Z Gravitanem mam same dobre wspomnienia.
użytkownik
27.10.2013 (5 lat temu)
27.10.2013 (5 lat temu)
Od niedawna zapisałem się z kolegą do Gravitan Targówek - przyznam, że pełen profesjonalizm, pierwszy dzień gratis - od razu trener Łukasz Kukawski otoczył nas swoją opieką, Mariolka oprowadziła po całym klubie - jestem pod wrażeniem. Dla mnie jako osoby początkującej było dobre to, że jak wykonywałem ćwiczenia z błędem to sam trener podchodzi i poprawia.
Niebawem wskazówki co do diety i ćwiczeń - trening personalny - naprawę polecam - Nie wiem jak inni trenerzy ale Łukasz całą godzinę poświęcił na doskonały trening - Polecę każdemu ten klub - co prawda 170 zł to nie mało ale właśnie dzięki temu widać opiekę trenerską na każdym kroku. Sprzęty super - czasem tv na bieżniach nie działa ale ogólnie: czysto, temperatura prawie idealna, sprzęt czysty, szatnie czyste, prysznice jak nowe - nie ma mowy o brudzie. PRoblem tylko jest z szafkami które nie zawsze się zamykają przy użyciu karty magnetycznej.
użytkownik
30 cze (4 miesiące temu)
30 cze (4 miesiące temu)
Siłownia jak ze snów! Nie spotkałam się tam nigdy z jakimiś niedogodnościami, a wręcz przeciwnie. Mogę śmiało stwierdzić, że stała się ona moim ulubionym miejscem na trening.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin