test

Opinie o Grzegorz Kudela, dr n. med., Katowice, ul. Medyków 16

Korzystałeś z usług Grzegorz Kudela, dr n. med., Katowice, ul. Medyków 16 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2009-01-03 07:08

Wizyt: 1059
Komentarzy: 68
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
03.01.2009 (10 lat temu)
03.01.2009 (10 lat temu)

Grzegorz Kudela, dr n. med., Katowice, ul. Medyków 16

Opinia o Grzegorz Kudela, dr n. med.
Katowice, ul. Medyków 16

godny polecenia,cierpliwy, nie ceniący czasu i bardzo uprzejmy lekarz
autor
20.04.2014 (4 lata temu)
20.04.2014 (4 lata temu)
Bardzo proszę o podanie namiarów na prywatny gabinet dr Kudeli i/lub numer tel. do doktora. Z góry dziękuję za pomoc, podaję adres e-mail [email protected]
użytkownik
12.05.2014 (4 lata temu)
12.05.2014 (4 lata temu)
Bardzo prosze o podanie namiarow na gabinet prywatny pana doktora. pilne, [email protected] Z gory dziekuje.
użytkownik
01.06.2014 (4 lata temu)
01.06.2014 (4 lata temu)
Witam, bardzo proszę o podanie namiarów do prywatnego gabinetu Pana doktora na adres [email protected] Z góry dziękuję.
użytkownik
01.07.2014 (4 lata temu)
01.07.2014 (4 lata temu)
Witam! Proszę o podanie telefonu i adresu prywatnego gabinetu dr Kudela.
Z gory dziekuję.Mam problem z córka
użytkownik
19.07.2014 (4 lata temu)
19.07.2014 (4 lata temu)
Proszę o adres i numer telefonu do prywatnego gabinetu doktora Kudeli .Mój adres mailowy: [email protected]
użytkownik
13.11.2014 (4 lata temu)
13.11.2014 (4 lata temu)
Bardzo proszę o podanie namiarów na gabinet prywatny pana doktora. pilne. Mój adres [email protected]
użytkownik
09.12.2014 (4 lata temu)
09.12.2014 (4 lata temu)
Bardzo proszę o podanie nr kontaktowego i namiarów na prywatny gabinet Pana doktora mój mail: [email protected] Bardzo dziękuję.
użytkownik
21.12.2014 (4 lata temu)
21.12.2014 (4 lata temu)
Witam, bardzo proszę o podanie namiarów na prywatny gabinet Doktora. Z góry dziekuję! Adres e-mail: [email protected]
użytkownik
7 sty (14 dni temu)
7 sty (14 dni temu)
Proszę o nr telefonu do prywatnego gabinetu dziękuję sprawa jest pilna. [email protected]
użytkownik
17.01.2015 (4 lata temu)
17.01.2015 (4 lata temu)
Prosze o podanie namiarów telefonu, adresu prywatnego na doktora Grzegorza Kudele [email protected] z góry dziekuje
użytkownik
16.05.2015 (3 lata temu)
16.05.2015 (3 lata temu)
Proszę o podanie adresu i numeru telefonu do prywatnego gabinetu dr Grzegorza Kudeli na wizytę prywatną. Mój e-mail [email protected] Pilne.
użytkownik
19.07.2015 (3 lata temu)
19.07.2015 (3 lata temu)
Proszę o podanie adresu i numeru telefonu do prywatnego gabinetu dr Grzegorza Kudeli na wizytę prywatną. Mój e-mail [email protected] Pilne.
użytkownik
01.10.2015 (3 lata temu)
01.10.2015 (3 lata temu)
Witam
Bardzo proszę o informacje z nr tel i adresem gdzie Pan Doktor przyjmuje prywatnie. Z góry bardzo dziękuję. [email protected]
użytkownik
04.10.2015 (3 lata temu)
04.10.2015 (3 lata temu)
witam.Proszę o namiary do Pana doktora,gdzie przyjmuje prywatnie. Adres e.mail:[email protected]
użytkownik
13.12.2015 (3 lata temu)
13.12.2015 (3 lata temu)
Bardzo proszę o podanie namiarów na gabinet prywatny pana doktora. Pilne, [email protected] Z góry dziękuję.
użytkownik
15.12.2015 (3 lata temu)
15.12.2015 (3 lata temu)
Bardzo dobry lekarz!! Bardzo prosze o namiary na prywatny gabinet Pana Doktora. Moj adres : [email protected]
użytkownik
18.03.2016 (2 lata temu)
18.03.2016 (2 lata temu)
Bardzo proszę o podanie namiarów na prywatny gabinet dr Grzegorza Kudeli, PILNE. e-mail : [email protected] , z góry dziękuję!
użytkownik
07.04.2016 (2 lata temu)
07.04.2016 (2 lata temu)
Bardzo proszę o podanie namiarów na prywatny gabinet Pana doktora Grzegorza Kudeli na mojego maila; [email protected], z góry dziękuję.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin