test

Opinie o Grzegorz Matyjaszczyk, lekarz, Katowice, Bohaterów Monte Casino 3

Korzystałeś z usług Grzegorz Matyjaszczyk, lekarz, Katowice, Bohaterów Monte Casino 3 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2012-05-17 13:38

Wizyt: 1385
Komentarzy: 48
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
17.05.2012 (6 lat temu)
17.05.2012 (6 lat temu)

Grzegorz Matyjaszczyk, lekarz, Katowice, Bohaterów Monte Casino 3

Opinia o Grzegorz Matyjaszczyk, lekarz
Katowice, Bohaterów Monte Casino 3

Pierwszy raz trafiłam na takiego lekarza. Doktor Matyjaszczyk ma wspaniałe podejście do pacjentów, dlatego ma ich mnóstwo. Wzbudza zaufanie i nie stwarza dystansu w relacji pacjent- lekarz. Jest osobą o dużym poczuciu humoru w związku z czym wizyty nie powodują dodatkowego stresu. Każdemu pacjentowi poświęca tyle czasu, ile ten potrzebuje. Polecam.
autor
05.06.2012 (6 lat temu)
05.06.2012 (6 lat temu)
Doktor Matyjaszczyk,to jeden z najlepszych specjalistów jakiego poznałam. Rzeczowy,kompetentny i w pełni profesjonalny.Jasno określa sytuację pacjęta, stawia trafne diagnozy.
Sympatyczny i życzliwy. Dzięki empatii rozumie chorego i nawiązuje z nim świetny kontakt. Jest fachowcem w swojej dziedzinie i lekarzem o niespotykanej etyce. Widać, że lubi swoją pracę i poświeca sie jej bez reszty. Polecam
użytkownik
11 sie (2 miesiące temu)
11 sie (2 miesiące temu)
Jaki specjalista???????Niestety doktor nie posiada specjalizacji !
autor
22.06.2012 (6 lat temu)
22.06.2012 (6 lat temu)
Kompetentny,rzeczowy,wzbudza zaufanie,wizyta nie sresuje przytloczonego problemami pacjenta,oddany swojej pracy i pacjent to czuje,zdecydowanie ulatwia to kontakt,polecam.
autor
13.09.2012 (6 lat temu)
13.09.2012 (6 lat temu)
Doktor Grzegorz Matyjaszczyk to wysokiej klasy specjalista o wysokiej kulturze osobistej.Gdy szłam pierwszy raz do poradni zdrowia psychicznego bardzo się bałam ale już po pierwszej wizycie uwierzyłam,że z pomocą takiego lekarza wyjdę z mojej depresji.Szczerze polecam tego lekarza! Ja po roku czasu leczenia znów się śmieje i wierze, że warto żyć!
autor
02.10.2012 (6 lat temu)
02.10.2012 (6 lat temu)
Bardzo dobry specjalista. Ogromne wsparcie dla chorego!
autor
03.10.2012 (6 lat temu)
03.10.2012 (6 lat temu)
Swietny specjalista. Szczerze polecam!!!
autor
12.10.2012 (6 lat temu)
12.10.2012 (6 lat temu)
Bardzo dobry specjalista,rzeczowy,cierpliwy,pogodny i cieply w kontakcie.Polecam.
autor
20.12.2012 (5 lat temu)
20.12.2012 (5 lat temu)
Bardzo dobry specjalista i czlowiek,taka sama atmosfera w czasie calego leczenia,leki trafione od pierwszego razu,szczegolowy wy wiad,calkowite zaangazowanie,duza rzadkosc w publicznej sluzbie zdrowia.Polecam,nie mozna trafic lepiej.
autor
22.01.2013 (5 lat temu)
22.01.2013 (5 lat temu)
korzystalam z pomocy tego lekarza i musze powiedziec ze jest wspanialy! gdyby nie jego pomoc to moglo by mnie juz nie byc a jednak zyje i potrafie cieszyc sie zyciem!i bardzo mu za to dziekuje! jest uprzejmy bardzo mily i sympatyczny i ma podejscie do pacjenta a to jest bardzo wazne! bardzo dziekuje. polecam naprawde wspanialy specialista!!! katarzyna .
użytkownik
20.04.2013 (5 lat temu)
nie polecam,kasowane opinie zapewne miały podobny charakter,brak czasu, niekompetencja
użytkownik
04.06.2013 (5 lat temu)
04.06.2013 (5 lat temu)
Ma bardzo duże doświadczenie i odpowiednie podstawy medyczne. Nie stawia zbyt pochopnie rozpoznań (opiera je na bardzo dokładnym badaniu, wywiadzie od chorego, badaniach dodatkowych), nie przepisuje bezpodstawnie leków, stara się przekazać cierpiącemu nadzieję. Poprostu jest bardzo dobrym lekarzem i człowiekiem. Wgłębia się w problemy pacjentów i ich rodzin, znajduje zawsze czas, a przy tym jest uprzejmy, analizuje razem z chorymi objawy chorobowe, dokładnie bada, wysyła na badania dodatkowe, wyjaśnia, nie unika trudnych pytań. Szuka najbardziej dogodnych metod leczenia, używa przystępnego dla wszystkich języka, bez żargonu (bełkotu) medycznego. Nie uzależnia pacjentów od siebie i wskazuje im drogę samodzielnego życia (nastawiony prorodzinnie). Mnie leczy z powodzeniem z osłabienia połowy ciała i nerwicy. Jest zdecydowanie lepiej. Nie komentuje krytycznie poprzednich lekarzy, tylko mówi, że to co stosowali było dobre, ale może poszukamy jeszcze innej metody oddziaływania. Nerwicę stara się leczyć bez chemii i przestrzega przed uzależnieniem od leków. Jest najlepszy i polecam Go wszystkim!!!!!!!!!
użytkownik
04.06.2013 (5 lat temu)
04.06.2013 (5 lat temu)
Bardzo dobry specjalista,nie mozna trafic lepiej,calkowicie zaangazowany,pomagal mi zebrac mysli,opisac problem,nie czulam presji czasu,leczenie trwalo wiele miesiecy,ale dalo rezulyaty,chociaz w to juz nie wierzylam po doswiadczeniach z innymi lekarzami tej specjalizacji.Taki lekarz to naprawde rzadkosc.DZIEKUJE.
autor
12.08.2013 (5 lat temu)
12.08.2013 (5 lat temu)
Świetny specjalista z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Ma doskonały kontakt z pacjentem, potrafi wytłumaczyć trudne sprawy związane z metodami leczenia i chorobą. Lekarz godny polecenia.
użytkownik
17.01.2014 (4 lata temu)
17.01.2014 (4 lata temu)
Dr. Matyjaszczyk to świetny specjalista i przemiły, ciepły człowiek. Ma doskonały kontakt z pacjentem. Każdemu poświęca tyle czasu ile ten potrzebuje. Jego uśmiechnięta, pełna zrozumienia twarz, to plaster na dusze pacjenta. Bardzo polecam.
użytkownik
22.01.2014 (4 lata temu)
22.01.2014 (4 lata temu)
Pan doktor jest wspaniałym lekarzem o bardzo dobrym przygotowaniu merytorycznym i rozległej wiedzy na temat najnowszych metod leczenia. Kiedy przyszłam do niego na pierwszą wizytę świat mi zawalił. Dzięki jego pomocy i fachowemu podejściu dziś potrafię cieszyć się życiem. Na każdej wizycie jest bardzo uprzejmy, rozumie mnie i daje cenne rady. Polecam to naprawdę dobry lekarz, który w pracy kieruje się nie tylko rozumem ale także sercem.
użytkownik
06.02.2014 (4 lata temu)
06.02.2014 (4 lata temu)
Pan dr jest znakomitym specjalistą! Jeden z nielicznych lekarzy z bardzo wielką dozą empatii i zrozumienia. Niesamowicie inteligentny, bystry i kulturalny. Wspaniały lekarz i niezwykły człowiek. Lekarz godny polecenia wszystkim potencjalnym pacjentom. !!!
autor
18.02.2014 (4 lata temu)
18.02.2014 (4 lata temu)
Wyjątkowy lekarz iczłowiek ,trafne diagnozy , cierpliwość ,ogromna empatia , niezwykła inteligencja , wspaniałe podejście do pacjenta, (aż przyjemnie chorować) Człowiek ilekarz przez DUŻE C!!!
autor
19.02.2014 (4 lata temu)
19.02.2014 (4 lata temu)
Wspaniały lekarz i człowiek , trafne diagnozy ogromna wiedza i doświadczenie , przemiły człowiek z wielką empatią ipoczuciem humoru . Po prostu człowiek przez duże C!!!
autor
23.02.2014 (4 lata temu)
23.02.2014 (4 lata temu)
Wspaniały lekarz i człowiek , trafne diagnozy ogromna wiedza i doświadczenie , przemiły człowiek z wielką empatią ipoczuciem humoru . Po prostu człowiek przez duże C!!!
autor
26.02.2014 (4 lata temu)
26.02.2014 (4 lata temu)
Wyjątkowy lekarz iczłowiek ,trafne diagnozy , cierpliwość ,ogromna empatia , niezwykła inteligencja , wspaniałe podejście do pacjenta, (aż przyjemnie chorować) Człowiek ilekarz przez DUŻE C!!!
autor
27.02.2014 (4 lata temu)
27.02.2014 (4 lata temu)
Nie polecam, brak czasu diagnoza w 5 min taki instant bez zbadania potrzeb, leków chorego jego stylu życia i stresów. Straciłem wiarę w psychiatrów po jednej wizycie.
użytkownik
09.03.2014 (4 lata temu)
09.03.2014 (4 lata temu)
Wyjątkowy lekarz i człowiek ,trafne diagnozy , cierpliwość ,ogromna empatia , niezwykła inteligencja , wspaniałe podejście do pacjenta, (aż przyjemnie chorować) Człowiek , lekarz przez DUŻE C!!!
użytkownik
24.05.2014 (4 lata temu)
24.05.2014 (4 lata temu)
Super lekarz kompetentny, budzący zaufanie, bardzo dobre podejście do pacjenta, bardzo dobry kontakt, godny Polecenia
użytkownik
22.06.2014 (4 lata temu)
22.06.2014 (4 lata temu)
Wybitny lekarz, duże doświadczenie, kompetencje, a także czas poświęcony na rozmowę z pacjentem. Polecam.
użytkownik
12.12.2014 (3 lata temu)
12.12.2014 (3 lata temu)
Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Cierpliwie słucha, trafnie dobiera leki i wyjaśnia ich działanie. Wizyta przebiega w miłej atmosferze. Pan Doktor bardzo mi pomógł i pomaga nadal. Serdecznie polecam.
autor
07.03.2015 (3 lata temu)
07.03.2015 (3 lata temu)
Wspaniały lekarz któremu rutyna jest obca.
Napawa ogromnym optymizmem i potrafi obudzić chęć do życia. Naprawdę polecam.
użytkownik
05.09.2015 (3 lata temu)
05.09.2015 (3 lata temu)
Wspaniała osoba i lekarz. Zadko spotyka się prawdziwego specjalistę na właściwym miejscu. Pomaga mimo iż jest trudno dotrzeć do osoby chorej. Naprawdę cudowna osoba
użytkownik
21.09.2015 (3 lata temu)
21.09.2015 (3 lata temu)
Doktor Matyjaszczyk to jedna z najdziwniejszych historii w moim życiu. Wyleczył mnie z depresji, pozostawił silną i gotową do dalszej drogi, a nigdy nawet się z nim nie pożegnałam..myślę, że jeżeli to czyta, to wie, dlaczego. Nie zdążyłam powiedzieć "dziękuję" i wielu innych rzeczy. Tak, jest doskonałym specjalistą w tym, co robi. Ale także umiejętnym aktorem i manipulatorem, co czyniło go tak niebezpiecznie fascynującą personą. Polecam, ale także przestrzegam przed nadmiernym spoufalaniem się.
użytkownik
03.03.2016 (2 lata temu)
03.03.2016 (2 lata temu)
Fascynujący lekarz. Absolutnie genialne podejście do pacjenta. Darzę go ogromnym zaufaniem, jednocześnie mając na względzie ostrzeżenie Nelly... serdecznie polecam wszystkim, którzy nie radzą sobie z codziennością. Po kilku wizytach u doktora każdy poczuje, że to jest właśnie ten dzień, kiedy warto wstać. Pozdrawiam, doktorze!
użytkownik
22.11.2016 (rok temu)
22.11.2016 (rok temu)
czy na pewno psychiatra? specjalista psychiatra? na pewno po specjalizacji...czy w dalszym ciągu w trakcie ? w tym wieku z nie skończoną specjalizacją !?
użytkownik
05.12.2016 (rok temu)
05.12.2016 (rok temu)
Leczylam sie u pana doktora kilka lat,zawsze usmiechniety,roztaczjacy wokol siebie pozytywna energie.To bylo dla mnie bardzo wazne,ze nie wital mnie,ktos naburmuszony zmeczony,zle nastawiony,bo wszystko bralam do siebie,jestem mu za to bardzo wdzieczna.Dzieki temu wogole podjelam leczenie.Dziekuje i serdecznie polecam innym chorym i nieufnym.Pozdrawiam.
użytkownik
21.02.2017 (rok temu)
21.02.2017 (rok temu)
Przez tego lekarza przeżyłam największy koszmar swojego życia!!! Lekarz niekompetentny, brak wiedzy przez co źle postawiona diagnoza, źle dobrane leki. Może jakby poważniej traktował pacjentów, wysunął by prawidłowe wnioski.
użytkownik
23.02.2017 (rok temu)
23.02.2017 (rok temu)
Dlaczego twierdzisz że źle dobrał ci leki? Masz dyplom z psychologii czy medycyny? A poza tym jak nie pasowało Pani prowadzenie terapii to po prostu trzeba było się skonsultować z innym lekarzem.Oczernianie nie jest sposobem na wyładowanie emocji, a tylko robi Pani krzywdę lekarzowi który pomógł bardzo wielu osobom. To jest trochę nie fer. Jest takie powiedzenie, że każdemu trzeba dać to czego pragnie więc. Mamy możliwość wyboru lekarza, a skoro nie pasowało Pani podejście i źle dobrane leki to jest milion innych lekarzy.Szkoda że Pani nie pomyślała o tych pacjentach którym doktor już pomógł.Ja uważam,że ma bardzo dobre podejście do pacjenta i leki które mi przepisał pomagają. Bez tego bym sobie nie poradziła.Pozdrawiam.
użytkownik
02.03.2017 (rok temu)
02.03.2017 (rok temu)
Samowolne odstawienie lekow prowadzi do gwaltownego pogorszenia samopoczucia,koszmarnych bolow glowy,rozbicia,bezsennosci,ogolnego niepokoju lub nawet lekow trudnych do opanowana,pacjent wraca do lekarza w stanie gorszym jak przed rozpoczeciem leczenia.Przestrzegam tez przed zamiennikami,nalezy bezwzglednie o tym go poinformowac,to nie sa te same leki nawet jezeli sklad jest podobny,nie bez powodu sa tansze i maja duzo wiecej skutkow ubocznych,trudniej je odstawic.No i alkohol nawet niewielkie ilosci zaklucaja wchlanianie leku,to przeciez organiczny rozpuszczalnik,w rzeczywistosci wiec wchlaniamy go wiecej.Zmiana lekarza tu nie pomoze,leczenie to proces,nie wolno go przerywac bez konsultacji z lekarzem,jezeli chcemy go zakonczyc ustalmy to z lekarzem.
użytkownik
23.02.2017 (rok temu)
Zdecydowanie polecam lekarza!! Kompetentny, miły, spokojny, z ludzkim podejściem do pacjenta i jego problemów. Wyjątkowa wrażliwość i profesjonalizm. A..
użytkownik
23.02.2017 (rok temu)
23.02.2017 (rok temu)
Bardzo dobry lekarz -polecam wszystkim osobom potrzebującym profesjonalnej pomocy. Leczę się u Pana Doktora wiele lat i jestem bardzo zadowolona.
użytkownik
26.02.2017 (rok temu)
26.02.2017 (rok temu)
Bardzo dobry lekarza - kompetentny i z dużą wiedzą. Zawsze poświęca tyle czasu ile trzeba. Zdecydowanie polecam, jeżeli ktoś potrzebuje pomocy psychiatry
użytkownik
27.02.2017 (rok temu)
27.02.2017 (rok temu)
W pełni zaangażowany w każdego pacjenta wedle jego potrzeb. Pełen empatii i cierpliwości, ogromna wiedza, skutecznie dobiera leki. Wspaniały lekarz który umie tchnąć dużo pozytywnej energii i zmobilizować do pracy nad sobą. To szczęście trafić do takiego lekarza dlatego serdecznie polecam wszystkim!
użytkownik
01.03.2017 (rok temu)
01.03.2017 (rok temu)
Wspaniały lekarz!!!Miły, cierpliwy i zawsze uśmiechnięty. Daje energię do działania, pomaga zrozumieć swoje słabości. Niesamowita wiedza i zaangażowanie. Polecam w 100%.A.
użytkownik
02.04.2017 (rok temu)
02.04.2017 (rok temu)
Panie doktorze, ile opinii sam pan sobie napisał?
Nie jest pan profesjonalny,tylko się pan kreuje,no i niezdrowo czaruje pan pacjentki.Daje to do myślenia.
użytkownik
04.04.2017 (rok temu)
04.04.2017 (rok temu)
Jeżeli przychodzi pacjentka z problemem, jej poczucie wartości jest żadne i nie czuje się kochana to fajnie jest usłyszeć miłe słowo czy jakiś komplement na swój temat. Pytanie czy pacjentka to odbierze jako "prowokację" czy po prostu zrobi jej się miło. To jest cienka granica ale trzeba wiedzieć o tym, że idziemy do lekarza, a nie na spotkanie towarzyskie. Mi na przykład bardzo pomogło takie "czarowanie" (komplementy) przez Pana doktora bo się mniej stresowałam,co pozwoliło mi się otworzyć.Czy to było niezdrowe, nie sądzę. Gdyby był gburowaty to na pewno bym się jeszcze bardziej zamknęła i uciekła z gabinetu, a moje leczenie nic by nie dało. Po kilku wizytach u doktora moje poczucie własnej wartości wzrosło i miałam więcej siły do działania. Pan doktor uzmysłowił mi, że muszę wymagać szacunku od innych, jak również szanować samą siebie. Gdyby nie jego podejście mogłoby mnie już nie być na tym świecie.Jestem mu bardzo wdzięczna za jego profesjonalizm i zaangażowanie, a przede wszystkim takie ludzkie podejście.A więc kochane pacjentki, które się zgadzają z tym wpisem, rozgraniczcie "pewne rzeczy"i skupcie się na tym, żeby zrobić coś ze sobą, bo życie jest zbyt piękne żeby je marnować.
Pozdrawiam Pacjentka
użytkownik
05.04.2017 (rok temu)
05.04.2017 (rok temu)
U dr.Matyjaszczyka lecze sie od pol roku.Jest mily,usmiechniety i spokojny. Bardzo uwaznie slucha i omawia problem z pacjentem. Wizyta przebiega w milej atmosferze, a jego wiedza, zaangazowanie i ludzkie podejscie dodaje sily i enegii do pracy nad soba.Polecam w 100 %
użytkownik
05.04.2017 (rok temu)
05.04.2017 (rok temu)
Dr Matyjaszczyka poleciła mi koleżanka, w ciągu kilku wizyt dał się poznać jako człowiek otwarty, z poczuciem humoru, przy tym cierpliwy i empatyczny. Zresztą ilość jego pacjentów mówi sama za siebie. Ja jestem bardzo zadowolona i mogę z czystym sumieniem polecić dr innym potrzebującym.
użytkownik
19.04.2017 (rok temu)
19.04.2017 (rok temu)
Dr Grzegorz Matyjaszczyk jest znakomitym specjalistą w swojej dziedzinie, a przy tym jest to ciepły i pełen empatii Człowiek. Potrafi indywidualnie podejść do każdego pacjenta i znaleźć do niego drogę. Zawsze stara się zrozumieć i pomóc.Jest w stanie poświęcić każdemu swój czas i uwagę. Serdecznie polecam.
JJ
użytkownik
28.04.2017 (rok temu)
28.04.2017 (rok temu)
Życie moje z powrotem zakwitło dzięki podjęciu odpowiedniego leczenia u dra Matyjaszczyka.
Genialnie dobrał mi leki, okazał się też wielkim oparciem jako terapeuta.
Jestem pełna energii, optymizmu, zaczęłam nowe życie! Wierzę w siebie i rozwijam swoje pasje, pomimo mego wieku.
Każdemu młodemu człowiekowi życzę takiej aktywności życiowej, jaką mam obecnie.
Chodzę na kontrolę, ale...
Jak się skupić na wizycie,
skoro kocham się w nim skrycie? ;)))

Pozdrawiam i życzę wielu tak samo zadowolonych z życia pacjentów.
użytkownik
28.04.2017 (rok temu)
28.04.2017 (rok temu)
Ma pan doktorze zdrowie....do pisania pozytywnych opinii o sobie.No cóż to także jakiś sposób, by podbudować i tak już wysokie ego.A zatem do dzieła, pisz pan dalej.
użytkownik
03.05.2017 (rok temu)
03.05.2017 (rok temu)
Dr.Matyjaszczyk jest tak dobrym specjalistą w swojej dziedzinie, że nie musi pisac sam sobie opinii. Liczba zadowolonych pacjentów mówi sama za siebie. Nie dość że jest dobrym lekarzem to jest również bardzo ciepłym i wpółczujacym człowiekiem. Potrafi tak prowadzić leczenie żeby nie decydować za pacjenta ale pokazać mu droge którą może iść. Każdy z nas przychodzi do doktora z innymi problemami i oczekuje pomocy. Trzeba być silnym człowiekiem żeby pomóc innym, a przy tym zachować empatie, zrozumienie i cierpliwość.Pozdrawiam.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin