test

Opinie o Grzelakowski Zdzisław, dr nauk med. Spec. kardiolog, Bydgoszcz, Piechockiego 12

Korzystałeś z usług Grzelakowski Zdzisław, dr nauk med. Spec. kardiolog, Bydgoszcz, Piechockiego 12 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Sceptyczny
Data: 2012-11-28 21:03

Wizyt: 6747
Komentarzy: 9
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
28.11.2012 (6 lat temu)
28.11.2012 (6 lat temu)

Grzelakowski Zdzisław, dr nauk med. Spec. kardiolog, Bydgoszcz, Piechockiego 12

Opinia o Grzelakowski Zdzisław, dr nauk med. Spec. kardiolog
Bydgoszcz, Piechockiego 12

Nadęty bufon, jedzie tylko na fali dobrej opinii, lud sie zaczwyca ale naprawdę nie ma czym, przeciętny lekarz jakich miliony na świecie, można sobie darować szczególnego zachodu.
autor
03.04.2009 (9 lat temu)
03.04.2009 (9 lat temu)
Zadziwiające jak specjalista takiego formatu potrafi pochylić się nad pacjentem i wytłumaczyć każdy krok działania, zasady postępowania, doradzić i uspokoić, nawet w najcięższych chwilach. Niejednokrotnie dosłownie w środku nocy. Jeżeli nie działa pozytywna motywacja do leczenia potrafi odpowiednio wstrząsnąć opornym pacjentem. Tylko dzięki niemu mój tata jeszcze żyje. Polecam Pana Profesora Grzelakowskiego każdemu komu drogie jest zdrowie najbliższych i własne. Stella Furka
autor
24.08.2009 (9 lat temu)
24.08.2009 (9 lat temu)
Lekarz wyjątkowo uprzejmy ,dociekliwy,dąży do udzielenia wszelkiej pomocy w pełnym zakresie zgłaszanych dolegliwości,jednym słowem lekarz na medal.
autor
20.01.2010 (9 lat temu)
20.01.2010 (9 lat temu)
Nie tylko dla orłów. Profesjonalny kardiolog i nie tylko. Duże doświadczenie i wiedza nie ukrywana przed pacjentem. Świetnie prowadzi "sercowe" dolegliwości mojej żony ale i moje. Również gastryczne. Gorąco Polecamy !!!
autor
08.06.2010 (8 lat temu)
08.06.2010 (8 lat temu)
Doprowadził mnie do depresji, dużej utraty masy ciała oraz przeładowania lekami, nie interesując się innym chorobami poza sercem i urojoną nadwagą...
autor
29.10.2010 (8 lat temu)
29.10.2010 (8 lat temu)
Spotkałem się z bardzo miłą i profesjonalną obsługą lekarską.
autor
04.12.2010 (8 lat temu)
04.12.2010 (8 lat temu)
Cudowny lekarz,bardzo dobry fachowiec,ludzki. LEKARZ z powołania. Rzadko można spotkać takiego lekarza i człowieka.
użytkownik
28.11.2012 (6 lat temu)
28.11.2012 (6 lat temu)
Nadęty bufon, jedzie tylko na fali dobrej opinii, lud sie zaczwyca ale naprawdę nie ma czym, przeciętny lekarz jakich miliony na świecie, można sobie darować szczególnego zachodu.
użytkownik
26 sty (22 dni temu)
W grudniu ubiegłego roku minęło 12 lat od chwili, gdy dr Z. Grzelakowski zajął się leczeniem mojej choroby wieńcowej. W trakcie leczenia wykazuje się starannością w doborze właściwych leków, interesuje się moim odżywianiem i sposobem życia, podkreślając konieczność częstych spacerów i dużej ilości ruchu. W czasie wizyt wykazuje się wysoką kulturą osobistą, czego doświadczyłem w ciągu tych lat. Darzę doktora Z. Grzelakowskiego pełnym zaufaniem jako lekarza i człowieka.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin