test

Opinie o Hanna Motak-Pochrzęst, Strzelce Opolskie, E. Orzeszkowej 12

Korzystałeś z usług Hanna Motak-Pochrzęst, Strzelce Opolskie, E. Orzeszkowej 12 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2009-10-07 06:42

Wizyt: 277
Komentarzy: 15
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
07.10.2009 (9 lat temu)
07.10.2009 (9 lat temu)

Hanna Motak-Pochrzęst, Strzelce Opolskie, E. Orzeszkowej 12

Opinia o Hanna Motak-Pochrzęst
Strzelce Opolskie, E. Orzeszkowej 12

bardzo miła wesoła osoba a do tego doskonały lekarz . bardzo polecam
autor
04.11.2009 (9 lat temu)
04.11.2009 (9 lat temu)
poświęca pacjentowi dużo czasu,uprzejma,wzbudza zaufanie.polecam wszystkim.
autor
22.12.2009 (9 lat temu)
22.12.2009 (9 lat temu)
Lekarka miła, ale wiecznie w biegu, zapominająca o wszystkim, obiecuje coś, a na następnej wizycie mówi zupełnie coś innego. Moje wielokrotne wizyty opierały się na zbywaniu i robieniu USG, które nic nie wykazywało i nie znajdywało problemu. Nie zleciła nawet zrobienia podstawowych badań krwi, które u innego lekarza okazały się trafieniem w 10.
autor
23.04.2010 (8 lat temu)
23.04.2010 (8 lat temu)
Przy porodzie, usłyszalam z jej ust stwierdzenie że jak sobie zrobilam to teraz musze cierpieć. Zero współczucia i zważania na uczucia innych. Mozna by powiedziec "totalna olewka". A tym bardziej, że była to tak ważna chwila. A porod byl ciezki, nie szło wytrzymać z bólu, ale jednak wszyscy brali to za nic, i uważali ze tylko wymyslam. Ani kszty zrozumienia i pomocy, choc błagałam o jakąkowiek to zadnej nie dostalam.
A przy zszywaniu usłyszałam od p.dr ze ją "opiepirzyłam", a jedynym zdaniem jakie do niej i do poloznej powiedzialam było spokojne: "rozumiem ze Panie tego nie wiedzia ale mnie naprawde tak bardzo boli". Jezeli to sie nazywa opieprza, to zaluje ze na jej odpowiedz "jak sobie zrobilas to teraz musisz cierpiec" mąż jednak nie zareagował (a był wtedy przy mnie).

Nie wiem moze za kase p. dr jest inna?
autor
21.10.2010 (8 lat temu)
21.10.2010 (8 lat temu)
wyleczyła mnie z mieśniaów polecam tą panią doktor, poczsuper lekarz
autor
01.01.2011 (8 lat temu)
01.01.2011 (8 lat temu)
owszem Pani doktor miła i początkowo wzbudza zaufanie. Niestety uważam, że mało kompetentna, bardzo chaotyczna. Mówi coś na jednej wizycie na kolejnej często nie tylko nie pamięta, ale mówi zupełnie coś przeciwnego. Kiepski sprzęt usg. Na pewno nie polecam prowadzić ciąży!!!!!!
autor
08.01.2011 (8 lat temu)
08.01.2011 (8 lat temu)
Bardzo kompetentna i miła pani doktor! Prowadziła całą moją ciążę, zawsze służyła radą i pomocą. Owszem jest zabiegana ale który lekarz nie jest!!
użytkownik
09.04.2011 (7 lat temu)
09.04.2011 (7 lat temu)
Będąc w ciąży otrzymywałam od pani doktor tego, czego oczekuje każda przyszła mama -komfortu psychicznego i najwyższej jakości opieki prenatalnej. Kiedy lekarka zauważyła mało wód płodowych,nie bagatelizowała tego. Na szczęście nie było aż tak źle ale lepiej dmuchać na zimne. Za to w szpitalu po porodzie naturalnym i szyciu zrobiły mi się krwiaki. Lekarze stwierdzili,że to tylko obrzęk i wysłali na salę poporodową abym leżała jak inne kobiety po porodzie. Jednak stan tego obrzęku pogarszał się,ale wszyscy bagatelizowali ten fakt mówiąc - zdarza się.Nikt nie raczył sprawdzić stan tego "obrzęku," Dopiero wieczorem zaczepiłam panią doktor P. i zaraz zaczęła działać. Dziś jestem szczęśliwą,zdrową mamą, w dużej mierze za sprawą tak fachowej opieki prenatalnej ze strony pani dr Pochrzęst. Polecam gorąco każdej przyszłej mamie.
Sylwia
autor
10.04.2011 (7 lat temu)
10.04.2011 (7 lat temu)
Polecam Panią Doktor jak najbardziej.Z pierwszą ciążą chodziłam z kasy,w 6tyg i 7tyg(kontrola) lekarz mówił mi że nie jestem w ciąży a test był pozytywny,gadka że on nic nie widzi.Koleżanka w tym samym tyg wysłała mnie do prywartego Pana M.On powiedział że poroniłam samoistnie.Załamałam się,wtedy bratowa powiedział że mam iść do Pani Pochrzęst.Udało się z szybką wizytą i tylko ona stwierziła że to ciąża poza maciczna.Wieczorem już byłam w szpitalu i następnego dnia zabieg.Do dziś do niej chodzę i nie żałuje.Tylko ona mi pomogła.Tydzień póżniej mogło mnie nie być gdyż miałam bardzo dużo krwi w jamie otrzewnej.Nie ufam lekarzom a dzięki pani dotor jestem przy życiu i do tego jest sympatyczna i można porozmawiać na wszystkie tematy.Daję opinię jak najbardziej pozytywną
autor
13.08.2011 (7 lat temu)
13.08.2011 (7 lat temu)
Witam moze mi ktos dac numer aktualny od Pani ginekolog ? i powiedziec ile bierze za wizyte ?
autor
26.11.2011 (7 lat temu)
26.11.2011 (7 lat temu)
Znakomity lekarz specjalista i kobieta. Polecam
autor
26.04.2012 (6 lat temu)
26.04.2012 (6 lat temu)
lekarz godny polecenia zawsze miła atmosfera i fachowa pomoc.lekarz z powołania a nie dla kasy,niekiedy mówiła zapłacisz innym razem ale wkoncu za wizyte nie skasowała.narazie musze chodzic do innego lekarza bo sama mnie tam pani doktor skierowała ale gdy tylko uda mi sie zajsc w ciążę natychmiast mówie come back:)polecam
autor
16.12.2013 (5 lat temu)
16.12.2013 (5 lat temu)
Pani doktor jest nie tylko świetnym lekarzem, ale przede wszystkim bardzo dobrym człowiekiem. Kompetentna, ma ogromną wiedzę, jest bardzo rzetelna. Każdej pacjentkę poświęca odpowiednio dużo czasu, tłumaczy. Dziękujemy Pani Doktor za wszystkie rady, nietylko te medyczny.
Najlepszy lekarz jakiego znam.
użytkownik
27.06.2016 (2 lata temu)
27.06.2016 (2 lata temu)
wspaniała kobieta i doskonały lekarz!
kompleksowe podejście do pacjenta i dużo cierpliwości nawet do pacjentek panikujących z każdego
powodu ;-)
użytkownik
14.12.2018 (miesiąc temu)
14.12.2018 (miesiąc temu)
Wspaniały lekarz i cudowna kobieta. Rzetelna i bardzo mądra Pani Dr. Po dużych przejściach to właśnie Pani Dr bardzo mi pomogła. Skierowała na badania specjalistyczne i dobrała leczenie. Jestem ogromnie wdzięczna za pomoc i wsparcie. Dzięki opiece Pani Dr jestem dziś mamą co jest ogromnym cudem❤️

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin