test

Opinie o Helena Tretau, Iława, M.Kopernika 6A

Korzystałeś z usług Helena Tretau, Iława, M.Kopernika 6A ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2008-12-02 09:44

Wizyt: 74
Komentarzy: 19
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
02.12.2008 (10 lat temu)
02.12.2008 (10 lat temu)

Helena Tretau, Iława, M.Kopernika 6A

Opinia o Helena Tretau
Iława, M.Kopernika 6A

Bardzo serdecznie polecam
użytkownik
30.01.2009 (9 lat temu)
30.01.2009 (9 lat temu)
Publiczna opieka okulistyczna w Ilawie jest tragiczna, wlasciwie nie istnieje !!! W swietle powyzszego kazdy lekarz okulista dzialajacy na tym (a szczegolnie wiejskim) terenie jest cenny i poszukiwany bez wzgledu na status funkcjonowania.Z pomocy Pani dr.Heleny Tretau korzystam od wielu lat.Mankamentem dla mnie jak i dla wielu podobnych mi pacjentow sa koszty zwiazane z wizyta.Tam GDZIE jest to mozliwe ,,TWOJ,, lekarz powinien je dostrzegac i mozliwe obnizac.Wydaje mi sie ze Pani dr wypisujac recepty (tansze zamienniki) nie zawsze pamieta o tej kwesti.Generalnie jednak jest osoba mila i kompetentna, dba o swoich pacjentow - jej uslugi polecam innym. Rencista z Wiewiorek.
autor
09.09.2009 (9 lat temu)
09.09.2009 (9 lat temu)
nie pojdę więcej..........na wizytę do tej pani
autor
08.05.2010 (8 lat temu)
08.05.2010 (8 lat temu)
Super osoba tlumaczy problrm obsluga okulistyczna doradca oprawek super POLECAM! Z lubawy
autor
10.06.2010 (8 lat temu)
10.06.2010 (8 lat temu)
Moim zdaniem to tylko wyciągnięcie kasy. Paani ta jest bardzo wrażliwa i z byle czym chce gonić po lekarzach. W moim przypadku było tak,że kazała mi noscić okulary-gdy pojechałam do innego okulisty zdecydował, że żadnych okularów nie potrzeba
Gdybym na jej opini zakończyła leczenie-dziś byłabym już niewidoma. Nie polecam
autor
20.09.2010 (8 lat temu)
20.09.2010 (8 lat temu)
Pani Doktor i jej pracownicy (salon optyczny) są uprzejmi..do momentu kiedy się im kieszenie napycha pieniędzmi!!!!!!!!
użytkownik
22.09.2010 (8 lat temu)
22.09.2010 (8 lat temu)
Dowiedzialem sie o cukrzycy o ktorej nie mialem swiadomosci, lekarz mial glukometr w gabinecie i cukier mialem 459. Polecam.
autor
09.10.2010 (8 lat temu)
09.10.2010 (8 lat temu)
To tylko wyludzenie kasy chodzilem tam ponad pol roku i potem dowiedzialem sie u innego olulisty w olsztynie ze mam jaskre .Okropnosc .Nie polecam Ilawa
autor
08.12.2010 (8 lat temu)
08.12.2010 (8 lat temu)
Pierwsza wizyta 80 zł,ale badanie kontrolne 70 zł?!Chodzi o leki przepisane na zapalenie spojówek.Czy wszyscy jesteśmy milionerami?Tłumacząc przyczyny i objawy choroby Pani doktor jest trochę kąśliwa.
autor
17.12.2010 (7 lat temu)
17.12.2010 (7 lat temu)
Pani Tretau to potrafi ale naciagać klientów na zbedne badania ktore kosztuja 100 zł, zaoferewała badanie ale nic nie mowiła ze bede dodatkowo płacił za to badanie dopiero na koniec po badaniu dowiedzialem sie ze musze dopłacić!!!!!! naciągacze!!!! nie polecam tego gabinetu
autor
02.05.2011 (7 lat temu)
02.05.2011 (7 lat temu)
Plusy:pani doktor jest miła i zdaje się mieć dobrą wiedzę oraz sprzet. Minusy: wmówiła mi chorobe oczu, której nie mam, ale którą musiałam co miesiąc u niej kontrolować! Za odpowiednią sumkę, oczywiście i obowiązkowo kilka razy w roku pole widzenia(za dodatkowe 50 zł).Przestałam do niej chodzić, ta pani zdaje się myśleć, że wszyscy maja tyle pieniędzy, co ona.
autor
01.03.2012 (6 lat temu)
01.03.2012 (6 lat temu)
Znakomity lekarz. Wyleczył moje alergiczne zapalenia spojówek!
autor
29.11.2012 (6 lat temu)
29.11.2012 (6 lat temu)
NACIĄGACZKA, WYMYŚLIŁA CHOROBĘ KTÓREJ NIE MIAŁAM, tylko po to,aby przychodzić co miesiąc na \wizytę i zosta\wiać 100zl. NIE /POLECAM ! i na dodatek do/paso\wala mi zle okulary, ktore mialy z
autor
17.01.2014 (4 lata temu)
17.01.2014 (4 lata temu)
NIE POLECAM! Pani łąkoma tylko i wyłącznie na pieniądze, nie przejmuje się konsekwencjami swojego postępowania. Wpływa negatywnie na psychikę strasząc, że się jest chorym na wyimaginowaną przez nią chrobe, żeby móc na pacjentach zarabiać. Daje dodatkowe zbędne badania i zbędne wizyty. Wciska kity tylko po to żeby zarobić. Żaden lekarz z powołania, hajsik do główki uderzył. Wmawia ludziom wady wzroku żeby chyba zamaskować swoją wade mózgu. Badanie wzroku i dobór szkieł powinny być wykonane dokładnie a nie w 2 minuty ( no bo przecież ma w kolejce inne osoby z pieniędzmi w kieszeni) przez co dobrała mi za mocne okulary ( które przecież niszczą wzrok ) Nie bez powodu ma opinie negatywną wśród ludzi. Radze się pani ogarnąć zwłaszcza, że nieliczni są tak bogaci żeby wyrzucać w błoto ( bo na leczenie wyimaginowanych chorób ) co tydzień 100zł. A wkręcając ludziom takie rzeczy gwarantuje pani im tylko okropny stres o własne zdrowie, co odbija się na psychice. Lepiej byłoby zarabiać mając dobrą renome a nie opinie wyłudzaczki don't you think? ZDECYDOWANIE NIE POLECAM, JAK WIDAĆ NEGATYWNE KOMENTARZE SA TU NIE BEZ POWODU.
użytkownik
16.05.2014 (4 lata temu)
16.05.2014 (4 lata temu)
Pani nie godna polecenia!!!
dobrała mi zbyt mocne wartość szkieł do okularów. Badanie na soczewki trwało zaledwie kilka minut, Pani nie chciała podać firmy z której zamówi mi soczewki twierdząc, że takiej w internecie nie znajdę, nie podała żadnych informacji dotyczących soczewek, mówiąc , że ona nie wie, (bo wysyła informacje do firmy i oni tam przeliczają wartości - totalne kłamstwo) i może dać mi tylko receptę na okulary. Recepta oczywiście została źle wypisana, cylinder +0,75 zamiast -0,25 oś 70 zamiast 179. Także nie polecam. Ma sprzęt z którego nie potrafi korzystać!
użytkownik
12.03.2015 (3 lata temu)
12.03.2015 (3 lata temu)
Nie polecam. Byłam na badaniu do prawa jazdy Pani zaleciła okulary korekcyjne do prowadzenia pojazdu jednakże nie wystawiła recepty stwierdziła że musi być jeszcze jedno dodatkowo płatne badanie a żeby tego było mało przy pisaniu wyniku pomyliła lewe oko z prawym co wyszło na jaw po konsultacji z innym okulistą.
użytkownik
01.08.2015 (3 lata temu)
01.08.2015 (3 lata temu)
Polecam. Pani Doktor konkretna, nie owija w bawełnę. Dokladnie opisuje stan rzeczy, jestem zadowolony.
Czytam opinie ludzi i widzę, że można łatwo kłamać i oczerniać bezkarnie inne osoby.
Odnosząc się do opinii P.Angeliki: Jeśli Lekarz zaleca okulary to musi wypisać receptę za free, musi wyrobić dla pacjentki okulary za free, bo on chce, dalej musi zapłacić za auto bo pacjentka przyszła na badania do prawa jazdy a potem musi jeździć autem bo chce.
Obserwuję ludzi i widzę, że są coraz bardziej pretensjonalni, nie mają pojęcia o sprawie ale maja dużo do powiedzenia i oczernienia.
Ps. GORĄCO POLECAM PANIĄ DOKTOR!!
użytkownik
25.09.2015 (3 lata temu)
25.09.2015 (3 lata temu)
Nie polecam. Trafiłem do pani Tretau z powodu ciała obcego w oku. Po pierwszej wizycie miało być dobrze ale cały czas czułem coś w oku (drapanie) więc po 5 dniach kolejna wizyta. Chciała kolejne pieniądze ale gdy zagroziłem że ją pozwę do sądu za błąd w sztuce to przyjęła mnie gratis i po oględzinach oka stwierdziła że jest wszystko OK tylko muszę czekać aż oko się zagoi. Od razu umówiła mnie na kolejną wizytę kontrolną podkreślając że będę musiał zapłacić. W tej sytuacji umówiłem się na wizytę u innego okulisty i tamten znalazł i usunął ciało obce z oka. Jak to możliwe że p. Tretau nie znalazła nic niepokojącego w moim oku pomimo 2 wizyt? Bo ma w nosie zdrowie pacjenta - liczy się kasa! Na dodatek przepisuje drogie krople do oczu (około 50 zł). Inny okulista przepisał mi krople za 7zł. Uprzejmość p. Tretau też jest dyskusyjna- podczas pierwszej wizyty gdy płaciłem to witała mnie jak starego dobrego znajomego. Podczas 2 wizyty za którą nie płaciłem (uważam że usługa medyczna też podlega reklamacji wszak płacę i wymagam) już nie było tak miło. Ja rozumiem że każdy może popełnić błąd ale trzeba umieć się przyznać do błędu i go naprawić. Ludzie unikajcie tego gabinetu jak ognia!
użytkownik
18 wrz (2 miesiące temu)
18 wrz (2 miesiące temu)
Bardzo dobry lekarz. Moja mama została bardzo szybko zdiagnozowana i można było zacząć leczenie. Polecam!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin