test

Opinie o Imbor Andrzej Mielczarek Karol Spółka Cywilna Przychodnia Weterynaryjna, Żywiec, Folwark 8a

Korzystałeś z usług Imbor Andrzej Mielczarek Karol Spółka Cywilna Przychodnia Weterynaryjna, Żywiec, Folwark 8a? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anna ptak
Data: 2011-03-09 13:34

Wizyt: 19781
Komentarzy: 16
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
09.03.2011 (7 lat temu)
09.03.2011 (7 lat temu)

Imbor Andrzej Mielczarek Karol Spółka Cywilna Przychodnia Weterynaryjna, Żywiec, Folwark 8a

Opinia o Imbor Andrzej Mielczarek Karol Spółka Cywilna Przychodnia Weterynaryjna
Żywiec, Folwark 8a

swietny lekarz, pomogl bardzo mojemu psu. Z wielka haryzma i zaangazowaniem podchodzi do swojej pracy. A. Imbor to najlepszy z wetarynarzy z jakim mialam do czynienia.
użytkownik
09.03.2011 (7 lat temu)
09.03.2011 (7 lat temu)
Hmm. Nic wiecej do dodania od lat leczy moje koty, nigdy mnie nie zawiodl. Atmosfera w nowym budynku fantastyczna, wiekszy diagnostyczny dostep. Polecam kazdemu takiego weterynarza dla swoich zwiarzatek.
użytkownik
09.03.2011 (7 lat temu)
09.03.2011 (7 lat temu)
trafilem na tego lekarza calkiem przypadkiem. Nie jestem z Zywca, w kazdym razie bardzo pomogl (wtedy cierpiacemu na padaczke mojemu bernardynowi). Polecam serdecznie. Pozdrowienia dla pana doktora i corek.
użytkownik
12.03.2011 (7 lat temu)
12.03.2011 (7 lat temu)
bardzo profesjonalny i sympatyczny lekarz, jeden z wielu jakiego z moim dobermanem trafilem. Polecam go wszystkim, ktorym zalezy na zdrowie pupilkow
użytkownik
12.03.2011 (7 lat temu)
12.03.2011 (7 lat temu)
niestety rzadko osobiscie (mieszkam daleko) ale konsultacje ktore udzielil pan doktor Imbor byly najlepsze.Pelna rzetalnosc i fachowosc. najlepszy lekarz na swiecie. pozdrawienia!
użytkownik
24.04.2011 (7 lat temu)
24.04.2011 (7 lat temu)
z dr imborem nie miałam zbyt wiele do czynienia, ot kilka razy szczepił mi pieska... wydaje sie byc sympatycznym gosciem ale tu nie o to chodzi prawda? do czego zmierzam- mianowicie czytajac te 5 pozytywnych komentarzy mozna odniesc wrazenie ze pisze to jedna i ta sama osoba, pytanie kto?! napewno nie konkurencja, przypuszczalnie moze to byc osoba ktora trafiła do dr Imbora ze swoim zwierzakiem i jest tak zafascynowana osoba ww iz nie mogła sobie odpuscic napisania kilku dobrych tekstow w stylu "pozdrowienia dla dr Imbora i jego corek" hmmm nie wiedziałam ze corki pana dr tez w przychodni lecza zwierzeta... to wszystko mało prawdopodobne, wiec nasuwa mi sie jeden wniosek... PANIE DOKTORZE MOJE GRATULACJE- OTOZ KAZDA FORMA AUTOREKLAMY JEST DOBRA... pozdrawiam
użytkownik
06.03.2012 (6 lat temu)
06.03.2012 (6 lat temu)
Z dr. Imborem znam się od lat ,prywatnie i służbowo i od lat cenię Go za wiedzę i doświadczenie .Mnie osobiście jeszcze nigdy żle nie doradził ,oczywiście w sprawie moich pupili.Polecam jego usługi.
użytkownik
23.11.2012 (5 lat temu)
23.11.2012 (5 lat temu)
Od lat leczę moje zwierzaki u Pana Imbora I Pana Mielczarka . Pełny profesjonalizm i doświadczenie zawodowe. Niestety ostatnio odeszłam od zasady szanuj weterynarza zwierzaka swego , bo trafisz na gorszego. Oddałam na operację guzów sutka moją sunię huski do innej "kliniki" i żałuję tego bardzo .Bardzo cierpi , ropieją jej szwy , jest bardzo chora i co ? , zwróciłam się do Panów Mielczarka i Imbora o pomoc i jej nie odmówili . Zaopiekowali się moim psem , ulżyli w cierpieniu i dzisiaj jest o wiele lepiej. Wyrazy szacunku dla obu Panów . Pozdrawiam
użytkownik
03.06.2015 (3 lata temu)
03.06.2015 (3 lata temu)
Mysle ze sporo zadowolonych na osiedlu sie znajdzie, ja jestem bardzo zadowolony z wachowosci i wiedzy. Wspaniala przychodnia, oby sie diagnostyka rozszerzyla w przyszlosci
użytkownik
18.05.2017 (rok temu)
18.05.2017 (rok temu)
Najgorsi weterynarze na żywiczczyźnie chodzi tylko o pieniądze. Kasuja jak za zboże. Nie potrafią pomóc, zero kontaktu, zero udzielania informacji, zero uzupełniania książeczki zdrowia kota, niczym się nie interesują, wiem co mówię. Nie polecam!
użytkownik
19.05.2017 (rok temu)
19.05.2017 (rok temu)
Nikomu nie polecam kontaktów z oboma Panami jeżeli zależy wam na zdrowiu waszych pupili. Zarówno z Panem Imborem jak i z Mielczarkiem. Najgorsi weterynarze w województwie śląskim.
użytkownik
19.05.2017 (rok temu)
19.05.2017 (rok temu)
Zmieniam opinie napisaną niżej najgorsi weterynarze w Żywcu. Nikomu z Państwa nie polecam. Nic gorszego natomiast spotkać Was nie może jeśli ktoś chce się przekonać.
autor
20.05.2017 (rok temu)
20.05.2017 (rok temu)
Nie polecam Panów weterynarzy, są lepsi w Żywcu dbajcie o zwierzęta! Nie polecam Panów weterynarzy, są lepsi w Żywcu dbajcie o zwierzęta! Nie polecam Panów weterynarzy, są lepsi w Żywcu dbajcie o zwierzęta!
autor
20.05.2017 (rok temu)
20.05.2017 (rok temu)
Nie polecam Panów weterynarzy, są lepsi w Żywcu dbajcie o zwierzęta! Nie polecam Panów weterynarzy, są lepsi w Żywcu dbajcie o zwierzęta! Nie polecam Panów weterynarzy, są lepsi w Żywcu dbajcie o zwierzęta!
użytkownik
12.11.2017 (11 miesięcy temu)
12.11.2017 (11 miesięcy temu)
I CO TY PROMUJESZ TYCH LEPSZYCH? KONKURENCJA PISZE OPINIE?
użytkownik
24.05.2017 (rok temu)
24.05.2017 (rok temu)
Nie polecam Panów weterynarzy, nie warto. Są lepsi weterynarze w Żywcu i okolicy. Dbajcie o zwierzaki.Nie polecam Panów weterynarzy, nie warto. Są lepsi weterynarze w Żywcu i okolicy. Dbajcie o zwierzaki.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin