test

Opinie o Iwo-Bau Iwona Fiedrich, Jelenia Góra, Pijarska 26

Korzystałeś z usług Iwo-Bau Iwona Fiedrich, Jelenia Góra, Pijarska 26? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Tomasz z Zuzanną z Karpacza
Data: 2011-03-07 16:18

Wizyt: 56300
Komentarzy: 56
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
05.10.2012 (6 lat temu)
05.10.2012 (6 lat temu)

Iwo-Bau Iwona Fiedrich, Jelenia Góra, Pijarska 26

Przestrzegam wszystkich przed podpisaniem umowy o współpracy z firmą IWO-BAU .To oszuści Nie płacą pod byle pretekstem i jeszcze straszą sądem i wekslami
autor
06.09.2017 (rok temu)
Firma nigdy nie ma fliziarzy , czyli płytkarzy :)
użytkownik
3 maj (7 miesięcy temu)
3 maj (7 miesięcy temu)
Plytki Plytkarz :)
użytkownik
28 wrz (2 miesiące temu)
28 wrz (2 miesiące temu)
Każdy może pisać co chce, ale jak dla mnie było ok. Żeby napisać coś o Iwo - Bau trzeba się przekonać na własnej skórze, bo każdy może mieć inne odczucia. Płacili na czas. Myślę, że warto przynajmniej spróbować, nic nie zaszkodzi :)
użytkownik
06.02.2014 (4 lata temu)
06.02.2014 (4 lata temu)
Witam wszystkich pracujących i którzy zakończyli prace w tej fatalnej firmie oszustów i kanciarzy!!! Skoro tak wielu uważa że jest to tak świetna firma to, dlaczego Pani Iwona jest oskarżona przez ZUS z Wałbrzycha za wymuszanie, szantażowanie i wyłudzanie pieniędzy od jej byłych podwykonawców??? art. 190 § 1 KK. Mi do tej pory nie oddała dokumentów a mija juz 2 lata ponad i przetrzymuje je bezpodstawnie,oddać nie chce! Myślała, że jej się uda wystawiać faktury na mnie chociaż juz dawno zamknąłem działalność. W końcu wpadła i mam nadzieję że na długo, bo nie ja jedyny jestem ofiarą tej firmy. Nie wspomne o tym, że nie wypłaciła mi ok 1000euro, podobno to jakaś kara była, że wcześniej zjechałem z pracy mimo, że o tym fakcie poinformowałem ich !!! Uważajcie i pilnujcie się jeśli pracujecie u Pani Iwony.
Może jak w końcu trafi za kratki to przejrzycie na oczy i uwierzycie w to co ludzie wypisują o tej firmie, że nie jest wiarygodna i nie wypłacalna w pełni!!!
użytkownik
3 maj (7 miesięcy temu)
3 maj (7 miesięcy temu)
Piekarz ,ty pacanie :) jedz i powiec to szefowej a nie pajacujesz ,ty łajzo :) !!!!
Ty tchórzu ,masz problem ,to jedz do nich i im powiedz zwyczajnie !!!!!
Waldek ze Stachem
użytkownik
17.08.2012 (6 lat temu)
17.08.2012 (6 lat temu)
Pracuje u KaRLA W IWOBAU juz prawie 5 lat,jest w porzadku szefem! Polecam ta firmę tylko uczciwym ludziom , pijacy do zasiłku !!!
U szefa słowo jest tak jak powie !
Polecam Rożnowski Jan
użytkownik
15 lis (27 dni temu)
15 lis (27 dni temu)
Konkretna praca. Nie ma jakiegoś bajdurzenia. Wiesz co masz robić, pieniądze dostajesz na czas na konto, a ekipa w pracy na plus. Atmosfera dobra. Z ludźmi da się dogadać :)
użytkownik
09.05.2012 (6 lat temu)
09.05.2012 (6 lat temu)
Bardzo dziękuję firmie za solidną współpracę > fachowo,tanio,szybko i solidnie .Pozdrawiam oczywiście Panią Anię ,która sumiennie pilnuje tego wszystkiego :)
Poleceam Andrzej Kowalski Świeradów Zdrój
użytkownik
15 lis (27 dni temu)
15 lis (27 dni temu)
Dokładnie! Solidna, terminowa firma, która zapewnia kompleksową obsługę. Mój mąż działa w branży budowlanej, więc wiedział, na co zwracać uwagę, angażując fachowców do budowy domu- muszę przyznać, że wybrał doskonale.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin