test

Opinie o Izabela Latoch, Żnin, aliantów 14a

Korzystałeś z usług Izabela Latoch, Żnin, aliantów 14a ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2010-09-19 19:15

Wizyt: 123
Komentarzy: 27
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
19.09.2010 (7 lat temu)
19.09.2010 (7 lat temu)

Izabela Latoch, Żnin, aliantów 14a

Opinia o Izabela Latoch
Żnin, aliantów 14a

bardzo miła pani doktor korzystam z jej porad i leczenia od 11 lat
autor
07.01.2011 (6 lat temu)
07.01.2011 (6 lat temu)
Dr Latoch jest bardzo niesympatyczna, nie poświęca czasu żeby wytłumaczyć pacjentce istotę jej dolegliwości, w zimny, arogancki sposób przekazuje pacjentce w jaki sposób ma zamiar ją leczyć. Bardzo się spieszy. Trafiłam na nią przypadkowo w szpitalu, nikomu nie polecam. Lekarz kompletnie nie godny polecenia i zaufania!!
autor
28.01.2011 (6 lat temu)
28.01.2011 (6 lat temu)
Jest to osoba ,która podchodzi do każdej pacjentki z dużym zaangażowaniem.W przystępny sposób,tłumaczy dlaczego i jak będzie przeprowadzony zabieg lub operacja.Mam do pani doktor Latoch 100% zaufania.
autor
12.02.2011 (6 lat temu)
12.02.2011 (6 lat temu)
polecam innym pacjentkom fachowa obsługa i miła atmosfera w gabinecie
autor
18.03.2011 (6 lat temu)
18.03.2011 (6 lat temu)
Niekompetencja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po prostu!
autor
23.03.2011 (6 lat temu)
23.03.2011 (6 lat temu)
Czy ktoś wie w jakim szpitalu pracuje pani dr Latoch?
Będę bardzo wdzięczna za informację.
autor
28.04.2011 (6 lat temu)
28.04.2011 (6 lat temu)
U Pani dr pojawiłam się trzy lata temu z silnymi bólami miesiączkowymi. Po rutynowej kontroli, bardzo nieprzyjemnej zresztą, (która w założeniu Pani dr zmierzać miała ku udowodnieniu, że histeryzuję i niepotrzebnie zajmuję Jej czas) zdiagnozowana została torbiel na jajniku. Niestety przepisana na szybko kuracja nie przyniosła pozytywnych rezultatów - dziś jestem po dwóch operacjach: włókniaka w piersi i usunięcia torbieli wielkości 8 cm! Dodam, że mam 27 lat i jeszcze nie rodziłam. Pani dr pomimo faktu, że leczyła parę lat temu moją mamę, która miała zdiagnozowaną endometriozę i pomimo moich wyraźnych sygnałów na ten temat nie skorelowała moich objawów z tą chorobą. Może dlatego, że nie miała czasu, żeby posłuchać. Stanowczo odradzam wizytę u Pani dr osobom, które wymagają interwencji sprawnego ginekologa, który umie potraktować problem poważnie.
autor
19.05.2011 (6 lat temu)
19.05.2011 (6 lat temu)
niekompetentna, niemiła, do pacjentki podchodzi z wielką niechęcią i niezdecydowaniem, samo zwykłe rutynowe badanie u tej pani doktor daleko odbiega od normy. Chodzę do innego lekarza, mężczyzny, gdzie badanie ani nie jest krępujące i przebiega w miłej atmosferze. Pani doktor ani nie tłumaczy co i jak, no bo po co, a jej diagnozy są jak najbardziej nie sprawdzone i błędne.
autor
12.07.2011 (6 lat temu)
12.07.2011 (6 lat temu)
lekarka bardzo konkretna, miła sympatyczna i delikatna podczas przekazywania informacji.
autor
04.10.2011 (6 lat temu)
04.10.2011 (6 lat temu)
bardzo nieprzyjemna osoba , szorstka , niezadowolona z życia! Moim zdanie nie powinna pracować na oddziale gdzie pacjentkami są kobiety , gdyż w zachowaniu tej pani brak jest współczucia , dobrego słowa , po prostu człowieczeństwa!Jestem rozczarowana panią doktor . Życze jej aby popracował nad kontaktami międzyludzkimi.
autor
19.12.2011 (5 lat temu)
19.12.2011 (5 lat temu)
Niekompetencja!!!! Nic więcej na temat pani doktor nie mogę powiedzieć, a tym bardziej żadnego dobrego słowa!!1
użytkownik
23.02.2012 (5 lat temu)
Z Panią DR Latoch spotkałam się na porodówce SZPITALA MIEJSKIEGO NR 2 W BYDGOSZCZY, gdzie zostałam potraktowana jak rekwizyt. Badanie ginekologiczne przez Panią DR zostało wykonane wyjątkowo nieprzyjemnie, wspomnę również, że Pani Latoch poinformowała mnie o cesarskim cięciu w sposób bardzo niemiły i lekceważący -żując gumę i z rękami w kieszeniach hm jak przystało na osobę wykształconą i inteligentną, kiedy ja leżałam na łóżku porodowym w kałuży krwi, po kolejnym krwotoku. Spędziłam w tym szpitalu 3 tyg. na Oddziale Patologii Ciąży, poznałam przez ten czas wielu lekarzy ginekologów i nie mam żadnych zastrzeżeń natomiast poziom jaki reprezentuje Pani Dr Latoch z przykrością stwierdzam,że nie jest imponujący wręcz przeciwnie żenujący!
autor
23.08.2012 (5 lat temu)
23.08.2012 (5 lat temu)
jeśli ktoś ceni sobie osobę otwartą, miłą to mogę polecic dr Latoch.
autor
22.10.2012 (5 lat temu)
22.10.2012 (5 lat temu)
ona jest po prostu do bani, nie informuje o niczym istotnym, dosłownie jak w PRL lekarz to pan. Jeśli za dużo pytasz lub skuma ze za dużo czytasz i wiesz, jest poirytowana podważaniem jej diagnozy. podejście do pacjenta "spoko" tylko wtedy gdy udajesz sierotę i idiotę. uwielbia naiwne 17-19 latki w ciąży które wstydzą się swojego stanu i uwierzą we wszystko co im powie, jeśli w ogóle coś im powie. jej rozmowa z pacjentem to jedynie informacja ze wszystko ok. lub stwierdzam opryszczkę itp. zero wywiadu, o informacjach jak się obchodzić z danym schorzeniem to już nie będę się rozpisywać. ona po prostu ignoruje pacjenta, jego pytania i potrzeby. powie ci przyjdź w ciągu 3 mies. na kontrolę a potem zdziwiona cie wita "skoro wszystko jest dobrze to po co pani przyszła", irytuje mnie gdy ciągle wierci oczami kiedy zadaje jej pytanie. ona jest tam dla mnie, wiec niech doceni fakt że płacę podatki i zus bo gdyby nie to-pracy by nie miała.
autor
24.10.2012 (5 lat temu)
24.10.2012 (5 lat temu)
Z panią doktor miałam doczynienia w szpitalu nr 2 w Bydgoszczy. BADANIE PRZEBIEGLO BARDZO SZYBKO BEZ PYTAN DO PACJENTA SZYBKO KAZAŁA USIASĆ NA FOTELU ZROBILA USG I POWIEDZIALA ZE DZIS BEDZIE WYPIS DOPIERO JAK POWIEDZIALAM ZE INNY LEKARZ SKIEROWAL NA INNE USG TO SIE ZGODZILA I POWIEDZIALA ZE JAK NIC NIE WYJDZIE NA USG TO DO DOMU. TO NIC ZE MAM DOLEGIWOSCI SILNIE BOLOWE Z POWODU TORBIELI I PROSZE O ZABIEG LAPAROSKOPI. PANI DOKTOR POWIEDZIALA ZE ZABIEG ODBEDZIE SIE ZA NIECALY ROK BO TAKIE TERMINY ZE NIE KONIECZNIE ON MI POMOZE W DOLEGIWOSCIACH A JESLI CHCE WIEDZIEC O CHO CHODZI W MOJEJ CHOROBIE CZYLI ENDOMETRIOZIE TO MAM POCZYTAC SOBIE W INTERNECIE O TYM INFORMACJE. ZERO WYROZUMIALOSCI ZE STRONY PANI DOKTOR POTRAKTOWALA MNIE JAK PRZEDMIOT ZROBILA SWOJE I NASTEPNA A TO ZE PACJENTKA CHORA TO JUZ NIE MA ZNACZENIA. JESTEM BARDZO NIE ZADOWOLONONA PONIEWAZ CALY WEEKED CZEKALAM W SZPITALU NA TA WIZYTE A ONA ODESLALA MNIE Z KWITKIEM
autor
05.01.2013 (4 lata temu)
05.01.2013 (4 lata temu)
Poszlam do tej pani doktor na moja pierwsza wizyte u ginekologa.. chyba kazda pamieta, ze za pierwszym razem nie wiadomo czego się spodziewac i pojawia się stres. zdecydowanie zaluje, ze wybralam wlasnie tego lekarza. nie Bylam pelnoletnia wtedy, jednak dowiedzialam się w recepcji, ze bez problemu mogę przyjsc sama na wizytę od 16 roku życia. Pani Latoch jednak potraktowala mnie jak mloda gowniare, uslyszalam komentarz "jak już przyszlas to cię zbadam", jakby mi zrobiła wielką laske. zero wyrozumialosci, przy doborze pierwszych tabletek anty, zapisala najdrozsze z możliwych choć wcale nie bylo pewne czy będą pasowac. nawet nie poradzila jak brac, a na moje pytanie o możliwe skutki uboczne zostalam zbesztana. no tak, bo po co porozmawiac z pacjentem skoro wszystko jest na ulotce, a jej spieszy się do domu. Bardzo odradzam, choć slyszalam, ze na prywatnych wizytach dr latoch jest wrecz do rany przyloz.
użytkownik
02.07.2013 (4 lata temu)
02.07.2013 (4 lata temu)
Złe pierwsze wrażenie, trafiłam do dr Latoch przypadkowo, gdyż mój ginekolog skierował mnie na konsultacje do szpitala w Bydgoszczy. Sympatyczna pielęgniarka powiedziała, bym zaczekała CHWILĘ na lekarza. Chwila trwała godzinę. Byłam w tym szpitalu pierwszy raz, więc nie znam lekarzy. Podeszłam więc do pierwszego lepszego specjalisty, przypomnieć, że czekam na konsultacje. Dokładnie 5 minut , pani doktor zaprosiła mnie do zabiegowego, wołając do mnie 'pani niecierpliwa'.... atmosfera beznadziejna, pani dr wypytywała mnie co ja tu robię itp. , gdy przedstawiłam jej wyniki Ca125, stwierdziła, że jest on w normie, podczas gdy był trochę podwyższony. Pani doktor powiedziała, że jestem zdrowa i mam już iść. Po czym wyszłam
autor
22.02.2014 (3 lata temu)
22.02.2014 (3 lata temu)
Pani dr Latoch prowadziła moją ciąże i jestem bardzo zadowolona, że akurat do pani dr trafiłam. Bardzo skrupulatna, rzeczowa, miła, być może nie jest wylewna, ale nie tego oczekuję od lekarza - najważniejsze, że jest świetnym fachowcem. Polecam
użytkownik
10.03.2014 (3 lata temu)
10.03.2014 (3 lata temu)
zdecydowanie nie polecam nikomu tej Pni dr., a jeżeli już ktoś musi mieć ta nieprzyjemność spotkania się (np. w szpitalu gdzie pani dr. przyjmuje)to naprawdę współczuje! ja niestety musiałam mieć tą nieprzyjemność spotkania się, gdy trafiłam w ciąży do szpitala po raz drugi (była to moja druga ciąża, pierwsza poroniona w późnym okresie ciąży) z krwawieniem, byłam bardzo zdenerwowana(zresztą chyba mialam prawo)i czekalam az ktoś przyjdzie, i niestety przyszła pani dr., która była bardzo niemiła, z wielkiej łaski odpowiadała mi na pytania, i stwierdziła, że ja nie jestem tu najwazniejsza i ona ma wazniejsze sprawy!! niestety moja druga ciaza skonczyla sie rowniez poronieniem...
użytkownik
17.05.2014 (3 lata temu)
17.05.2014 (3 lata temu)
ja tam jestem zadowolona i jak czytam te wszystkie opinie to aż mi się wierzyć nie chce no ale cóż każdy ma swoje zdanie.
autor
16.08.2014 (3 lata temu)
16.08.2014 (3 lata temu)
autor
17.08.2014 (3 lata temu)
17.08.2014 (3 lata temu)
Pani Doktor to świetny specjalista.Fachowo i szybko zajmuje się pacjętką. Może nie jest zbyt wylewna, ale przecież nie tego oczekuję od dobrego lekarza. Polecam!!!
autor
12.11.2014 (3 lata temu)
12.11.2014 (3 lata temu)
Kontakt z panią dr w szpitalu w Bydgoszczy niestety juz kolejny raz-potwierdza sie ze jest to osoba ktora minela sie z powolaniem.. Okropna, niemila, opryskliwa, niekompetentna kobieta! Nie mozna jej o nic zapytac odpowiada glupio niekontrenie i z cynicznym usmiechem nawet w bardzo przykrych sytuacjach!Podejscie do ludzi przedmiotowe i jest to bardzo przykre -w szczegolnosci do kobiet w ciazy. Popieram w stu procentach poprzedniczki z negatywna opinia w stosunku do tej pani. Oby zdala od tej kobiety! Najgorszy ginekolog chyba w calym wojewodztwie!
użytkownik
27.12.2014 (2 lata temu)
27.12.2014 (2 lata temu)
Witam,
jestem pacjentką Pani doktor 11 lat. Czytając negatywne komentarze, odnoszę wrażenie jakby nie dotyczyły Pani dr Latoch. Nie znam bardziej kompetentnego, dociekliwego i przesympatycznego lekarza. Pani doktor wszystko spokojnie tłumaczy, prowadziła trzy moje ciąże, jestem bardzo zadowolona. Lekarz godny polecenia!
autor
14.08.2015 (2 lata temu)
14.08.2015 (2 lata temu)
Z Panią doktor zetknęłam się w szpitalu miejskim w Bydgoszczy na oddziale ginekologii gdzie jest ordynatorem???? Trafiłam tam we wczesnej ciąży z krwawieniem, pani doktor zapytała po co przyjechałam do szpitala i czy nie mam swojego lekarza aby się tam udać, z ubolewaniem stwierdziła że trudno jak mnie już przyjęto to niech zostanę. Na obchodzie zachowywała się jak na maratonie kabaretowym wprawiając w konsternację pacjentki swoim głośnym śmiechem. Na pytanie jednej z pacjentek w zagrożonej ciąży o usg zbyła ją pytaniem czy w domu także robi sobie codziennie usg bo miała je robione 3 dni temu i nie ma potrzeby go powtórzyć. Dziecko niestety straciłam, bardzo się rozczarowałam postawą zwłaszcza Pani doktor. Kilka lat temu leżałam zarówno na oddziale patologii ciąży jak i położnictwie w tym samym szpitalu i oba pobyty przebiegały w zupełnie innej atmosferze.
użytkownik
10.03.2016 (rok temu)
10.03.2016 (rok temu)
Jestem w szoku czytając te wszystkie negatywne opinie. Ja mam zgoła inne doświadczenie i śmiem twierdzić, że jednak jakie pacjent ma podejście taki też dla niego będzie lekarz!!! Nie wiem jak mogłabym dziękować Pani Latoch za profesjonalne podejście do mnie, okazane serce i pomoc w przerażającym i niesamowicie trudnym dla mnie okresie. Pani doktor ma ogromny dar, pasję i niewątpliwie kocha swoją pracę! Do tego cierpliwość, poświęca tyle czasu ile trzeba by dokładnie omówić plan zabiegu i odpowiedzieć na wszystkie pytania pacjenta. Dokładnie 1 Stycznia spotkała mnie "niespodzianka", której nigdy bym się nie spodziewała. Myślałam, że moje krwawienia są wynikiem poronienia, a okazało się, że była to ciąża pozamaciczna rozwijająca się w jajowodzie. Pani Latoch nie miała najmniejszego problemu z postawieniem diagnozy. Zabieg przeprowadziła błyskawicznie wcześniej informując mnie o wszystkim. Na rozmowę miała czas nieograniczony, zawsze służyła pomocą. Nidy nie czułam się tak bezpiecznie pod opieką lekarza. Sympatyczna, uśmiechnięta. Wielki pozytyw!!!
użytkownik
22 sie (3 miesiące temu)
22 sie (3 miesiące temu)
Spotkałam się z tą osobą w szpitalu nr 2 w Bydgoszczy. Powiedziała, że to, że jestem w ciąży, nie ma znaczenia jeśli chodzi o termin potrzebnego badania. \'to zrobi pani w 17 tygodniu ciaży, nic wielkiego. jesli wyjdzie rak, to zaproponujemy usuniecie ciąży\'. NIC WIELKIEGO :) a poza tym to przeciez w ogóle nie musze robic tego badania w tym szpitalu. Uciekac jak najdalej od tej osoby. :)

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Żnin

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Barmanka/ kelnerka
Miejsce pracy: Żnin, KUJAWSKO-POMORSKIE Zakres obowiązków: pomoc barmana, roznoszenie posiłków i napojów, sprzątanie ze stolików i sali Rodzaj umowy: Umowa zlecenie Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE Wymiar czasu pracy: nie dotyczy Liczba godzin pracy w tygodni...
Żnin
wczoraj 23:23
Żnin praca biurowa
Poszukujemy osoby do pracy w biurze (praca asystencka) w Żninie . W przypadku zainteresowania proszę o przesłanie życiorysu zawodowego , co pozwoli na sprawniejsze rozpatrzenie kandydatury Pani/Pana osoby. ...
Żnin
19 lis
Inspektor Weterynaryjny
Inspektor Weterynaryjny - Ogłoszenie nr: 18136 Data ukazania się ogłoszenia: 2017-11-16 Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Żninie Powiatowy Lekarz Weterynarii poszukuje kandydatów\kandydatek na stanowisko: Inspektor Weterynaryjny Wymiar etatu: 1 Liczba stanowisk pracy:: 1 Adres...
Żnin
16 lis
Pracownik magazynowy do zbierania zamówień- Komisjoner- Żnin
Grupa Agencji Zatrudnienia Personnel International działa na rynku pracy tymczasowej od 2001 roku, specjalizując się w profesjonalnych rozwiązaniach HR, rekrutacji i selekcji oraz transgranicznym przepływie pracowników i usług. Od 2004 roku wysyłamy nasz wykwalifikowany personel do obsługi ...
Żnin
5 lis
Wykładowca/Trener barman z elementami sommelierstwa
Renomowana firma szkoleniowa poszukuje osób z Żnina i okolic do prowadzenia zajęć w ramach kursów zawodowych z zakresu: - BARMAN Z ELEMENTAMI SOMMELIERSTWA,Wszystkie osoby zainteresowane ewentualną współpracą prosimy o przesłanie CV lub kontakt telefoniczny.Dane kontaktowe:tel. ...
Żnin
13 paź
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin