test

Opinie o Jacek Pypkowski, mgr, Bydgoszcz, ul. Marii Skłodowskiej Curie 9, Bydgoszcz

Korzystałeś z usług Jacek Pypkowski, mgr, Bydgoszcz, ul. Marii Skłodowskiej Curie 9, Bydgoszcz ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2010-09-17 16:03

Wizyt: 503
Komentarzy: 21
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
17.09.2010 (8 lat temu)
17.09.2010 (8 lat temu)

Jacek Pypkowski, mgr, Bydgoszcz, ul. Marii Skłodowskiej Curie 9, Bydgoszcz

Opinia o Jacek Pypkowski, mgr
Bydgoszcz, ul. Marii Skłodowskiej Curie 9, Bydgoszcz

Bardzo miły i kompetentny chirurg. Rzadko zdarzają się tak fantastyczne osoby wśród lekarzy. Rana po zabiegu zagoiła się bardzo szybko i jest praktycznie niewidoczna. Gdybym jeszcze raz miała trafić "pod nóż" bez wahania wybrałabym tego Pana!
autor
27.01.2011 (7 lat temu)
27.01.2011 (7 lat temu)
w maju mialam zabieg ktory przeprowadzal dr Pypkowski jestem zadowolona w 100 procentach wszystkim polecam !
autor
16.02.2011 (7 lat temu)
16.02.2011 (7 lat temu)
Bardzo dobra opieka. Po rozmowie z panem doktorem cały strach znika. Gdyby coś to tylko do niego. Najlepszy w swoim fachu. Nie bierze. SERDECZNIE POLECAM.
autor
25.02.2011 (7 lat temu)
25.02.2011 (7 lat temu)
Miłe zaskoczenie. Lekarz kompetentny, wzbudza zaufanie, stara się rozwiać wątpliwości swoich pacjentów. Operował moją tarczycę i zarówno przed jak i po operacji interesował się moim stanem i samopoczuciem. Polecam gorąco! Nigdy nie spotkałam równie dobrego lekarza :)
autor
12.03.2011 (7 lat temu)
12.03.2011 (7 lat temu)
Wspaniały Lekarz właśnie takich nam trzeba wówczas będziemy sie czuli że jesteśmy pod fachową opieką
autor
22.05.2011 (7 lat temu)
22.05.2011 (7 lat temu)
Bardzo miły o kompetentny lekarz. Zna sie na swojej pracy b.dobrze i jeśli już coś zacznie to do końca leczenia interesuje sie swoim pacjentem .polecam
autor
04.09.2011 (7 lat temu)
04.09.2011 (7 lat temu)
Lekarz z powolania! Podchodzi do pacjenta indywidualnie. Opieka i przed i po usunieciu tarczycy bez zastrzezen. Blizna 'po' prawie niewidoczna - dodam ze jestem bardzo drobna osoba.
autor
20.11.2011 (6 lat temu)
20.11.2011 (6 lat temu)
Super lekarz! Po wizycie wiedziałam, że wszystko będzie OK - tak też się stało. Podejście ciepłe i z humorem (co bardzo rozluźnia przed i po operacji). Mimo wyjazdu na sympozjum, potrafił jak nikt inny mi znany zadzwonić na oddział i spytać jak się czujemy po operacji. Gorąco polecam!
autor
21.11.2011 (6 lat temu)
21.11.2011 (6 lat temu)
Ten chirurg ma ,,złote ręce" operował moje guzki tarczycy . Dziś bylam u kontroli i endokrynologa i powidzial ,że zabieg wykonywał prawdziwy profesjonalista! Nawet nie ma śladu po bliźnie.
autor
27.11.2011 (6 lat temu)
27.11.2011 (6 lat temu)
Bardzo dobry lekarz! Miły, sympatyczny, profesjonalny.Wycinał mi zmiany skórne-bardzo ładne szwy założył, elegancko to teraz wygląda. Polecam!
autor
13.12.2011 (6 lat temu)
13.12.2011 (6 lat temu)
Jestem po konsultacji przed operacją.P.doktor na wizycie wszystko wytłumaczył i strach odpłynął.Operację mam za 2 miesiące,ale po przeczytanych opiniach już sie nie boję.
autor
30.12.2011 (6 lat temu)
30.12.2011 (6 lat temu)
Jestem po pierwszej wizycie u dr Pypkowskiego, jestem bardzo ale to bardzo zadowolona mam wyznaczony termin operacji i po raz pierwszy czuje spokój. Polecam każdemu kto ma dosyć szukania zaufanych specjalistów.
autor
07.01.2012 (6 lat temu)
07.01.2012 (6 lat temu)
Jestem po operacji tarczycy, wiem że zabieg był poważny ze względu na współistniejące choroby, ale dr Pypkowski jest wspaniały! Panie Doktorze - dziękuję! Również Oddział któremu szefuje - SUPER! Barbara Szwemin.
użytkownik
27.01.2012 (6 lat temu)
27.01.2012 (6 lat temu)
jestem tydzień po operacji tarczycy zabieg był udany operował mnie dr. Pypkowski bardzo dobry i sympatyczny chirurg dziekuje panie dokt.pacjentka
użytkownik
04.02.2012 (6 lat temu)
04.02.2012 (6 lat temu)
Bardzo kompetentny i rzeczowy. Świetny fachowiec, świetny kontakt z pacjentem. Potrafi rozładować stres przed i po zabiegu. Szczególnie można zauważyć to podczas porannych obchodów - zdecydowanie odbiegało to od moich wyobrażeń uformowanych przez filmy o chirurgach :). Zapewne wszyscy moi przedmówcy zapamiętali pewne powiedzenie doktora, które rzucał na korytarzu przed wyjściem z oddziału, tuż po wypiciu porannej kawki :).
Nie gada nie pytany ale na pytania odpowiada szczegółowo i precyzyjnie w języku zrozumiałym dla pacjenta (nie używa terminologi medycznej, jeżeli pytający sam jej też nie używa) - ale trzeba pytać dokładnie. Nie lubi dywagować, stąd należy przed zadaniem pytania zastanowić się dobrze o co pytamy. W przeciwnym wypadku ustala limit pytań :).
Operuje w zespole ze swoimi stałymi współpracownikami (Szpital Jurasza w Bydgoszczy).
Polecam go wszystkim, którzy szukają chirurga.
Jestem po zabiegu niemal doszczętnego usunięcia tarczycy, jak zapisane jest w wypisie szpitalnym.

Bardzo dziękuję panie doktorze, tak trzymać - wdzięczny pacjent Krzysiek.
autor
05.08.2012 (6 lat temu)
05.08.2012 (6 lat temu)
Super lekarz!!!!szkoda,że takich lekarzy jak pan doktor jest na lekarstwo.Szczerze z ręką na sercu mogę polecić tego lekarza.Dziękuję całemu oddziałowi "Tarczyc"jesteście wspaniali.
autor
02.10.2012 (6 lat temu)
02.10.2012 (6 lat temu)
Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonej operacji usunięcia tarczycy zpowodu raka i skierowaniem mnie do Gliwic ,gdzie jestem jestem dalej leczona.
autor
23.10.2012 (6 lat temu)
23.10.2012 (6 lat temu)
Składam serdeczne podziękowania dla Pana doktora za wykonaną operację. Niesamowity człowiek, który nie dość, że jest profesjonalistą, to swoją postawą i zaangażowaniem sprawia, że pacjent ma głębokie przeświadczenie o tym, że znalazł się we "właściwych rękach" oraz że wszystko będzie dobrze. Moje przerażenie zamienił Pan na ten "dodatkowy uśmiech", który zawsze będę kojarzyć z Pana osobą i ciepłem, które od Pana emanuje. Paula Graczyk
użytkownik
13.01.2014 (4 lata temu)
13.01.2014 (4 lata temu)
I ja chciałam dorzucić moją skromna opinię na temat doktora Pypkowskiego.
Po raz pierwszy spotkałam się z tym ciepłym człowiekiem prawie 5 lat temu. Pan doktor wyciął mi prawie całą tarczycę (pomagał mu wtedy pan Doktor Paweł Wierzchowski, którego z tego miejsca pozdrawiam).
Wcześniej była rozmowa wstępna/wywiad lekarski. Pan doktor ujął mnie z jednej strony profesjonalizmem, a z drugiej takim „ludzkim” podejściem do pacjenta – dla mnie liczy się to ogromnie. Co to znaczy? Mówił jasno, zrozumiale, co i jak się będzie ze mną działo, ciachnął gardło i zaszył tak, że nawet sam miał problem z wypatrzeniem podczas drugiej wizyty, co u mnie operował :) (po 5 latach kojarzył, że już kiedyś byłam pacjentką pana doktora). I cały czas, zarówno podczas pierwszej jak i drugiej wizyty w gabinecie, jak również na oddziale po zabiegu/operacji, na Jego twarzy widniał uśmiech, który najbardziej wystraszonego pacjenta uspokajał  I do tego spokojny ton głosu i żarcik od czasu do czasu :)
Niestety w moim stosunkowo niedługim życiu miałam niestety dość dużo okazji do zapoznania się ze środowiskiem lekarzy, pan doktor jest na pierwszym miejscu mojej listy ulubionych, kompetentnych i uśmiechniętych lekarzy :)
Jeśli ktoś musi powierzyć swoje zdrowie chirurgowi, to serdecznie polecam rączki Doktora Jacka Pypkowskiego – wie co robi :)
Chciałam napisać więcej, miałam ułożone całe wypracowanie, ale i tak to mało, by wyrazić wdzięczność i zachwyt wobec tej niesamowicie sympatycznej osoby. Z całego serca dziękuję panie doktorze.
użytkownik
02.08.2015 (3 lata temu)
02.08.2015 (3 lata temu)
Bardzo kompetentny lekarz. Rana po operacji tarczycy zagoiła się bardzo dobrze. Zadnych powikłań pooperacyjnych.
użytkownik
27 paź (17 dni temu)
27 paź (17 dni temu)
Od 9.11.2018 roku Pan Doktor Jacek Pypkowski będzie konsultował pacjentów w Centrum Medycznym PESMED- ul. Sułkowskiego 15, Bydgoszcz. Tel.: 501 23 26 29

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin