test

Opinie o Jacek Rafało, lekarz, Gdańsk, Gdańsk ul. Abrahama 1A

Korzystałeś z usług Jacek Rafało, lekarz, Gdańsk, Gdańsk ul. Abrahama 1A ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2009-03-30 21:50

Wizyt: 725
Komentarzy: 11
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
30.03.2009 (8 lat temu)
30.03.2009 (8 lat temu)

Jacek Rafało, lekarz, Gdańsk, Gdańsk ul. Abrahama 1A

Opinia o Jacek Rafało, lekarz
Gdańsk, Gdańsk ul. Abrahama 1A

Bardzo dobry lekarz -neurolog,specjalista medycyny manualnej. Trafiłam do tego lekarza po kilkumiesięcznym nieudanym leczeniu przez dwóch neurologów.Polecili mi go znajomi.Mam KŁOPOTY Z KRĘGOSŁUPEM !Pomoglo mi dopiero leczenie manualne połączone ze zwykłym leczeniem farmakologicznym i fizykoterapią.Gorąco polecam tego lekarza!To prawdziwy fachowiec.Cały czas ma pełno pacjentów !
autor
11.03.2010 (7 lat temu)
11.03.2010 (7 lat temu)
Pan Doktor jest baaardzo miły i uprzejmy dopóki wyczuwa, że masz dużo pieniążków. Jeśli dasz do zrozumienia, że się kończą - olewa twój problem. Ilość zabiegów zalecana w jego prywatnej klinice rahabilitacyjnej (bardzo droga) podejrzewam, że umarłego postawiłaby na nogi nawet bez jego cudownego dotyku. Na pełne leczenie trzeba przygotować kilka tysięcy złotych uprzednio podpisując dokument, który mówi o braku jakiejkolwiek gwarancji na poprawę. Prawdziwe powołanie Pan doktor miał kilka lat temu ale gdzieś się zawieruszyło w pogoni za sukcesem... A szkoda, bo rokował bardzo dobrze...
autor
04.02.2011 (6 lat temu)
04.02.2011 (6 lat temu)
Lekarz bardzo dobry, polecam. Jestem osobą młodą, moje problemy z kręgosłupem nie było może zaawansowane, ale ze względu na siedzącą pracę stały się bardzo dokuczliwe i w pewnym momencie znacznie utrudniały normalne funkcjonowanie. Pan Doktor w duzym stopniu pomógł je cofnąć.
autor
17.03.2011 (6 lat temu)
17.03.2011 (6 lat temu)
ja się nie zgodzę, uważam że naciągacz gdyż konsultacja kosztuje plus pięć minut terapii manualnej też kosztuje :-) poza tym terapia manualna jest wykonywana bez jakiegokolwiek rezonansu co niektórym może zaszkodzić zwyczajnie ;-( jednym zabiegiem nie dokona się cudów tym bardziej iż większość chorób kręgosłupa wraca z czasem a terapia manualna powoduje rozluźnienie tych kości ,jak ktoś ma przepuklinę to w żadnym wypadku nie pomoże terapia manualna cofania jej na stan poprzedni ,prawda jest taka iż Pan Rafało budzi wśród pacjentów zaufanie tym samym każdy z was myśli ,że to zasługa lekarza tego nie am nic bardziej mylnego ,gdyż jak masz złamaną rękę to pierw rtg a nie nastawianie a tu jest odwrotnie pierw płacisz potem bez rezonansu wykonują Ci terapię manualną 90 zł plus koszt wizyty 80 zł za 10 minut ;- )
autor
26.08.2011 (6 lat temu)
26.08.2011 (6 lat temu)
Exspresowe tempo wizyty, pogorszenie stanu po, zle dobrane zabiegi.
Dlaczego płacimy lekarzom słono za porade a nie za efekty leczenia ??? ;)
autor
15.06.2012 (5 lat temu)
15.06.2012 (5 lat temu)
Pan doktor stawia diagnozę bez jakichkolwiek wyników badań.
Stwierdził w moim przypadku uszkodzenie nerwu strzałkowego w stopie, zalecił ćwiczenia rehabilitacyjne, oczywiści najlepiej od razu na miejscu.Poszłam do innego neurologa, stwierdził, ze moje dolegliwości nie mają nic wspólnego z neurologiem, że mam zrobić USG stopy. Okazało się, że to reumatyczne zwyrodnienia stawów i nie powinnam ćwiczyć, obciążać nogi. A ja ćwiczyłam z obciązeniem. Noga mi spuchła. Jest coraz gorzej. Za wizytę zapłaciłam 250 zł. plus zabiegi 540 zł. i oczywiście wyznaczenie kolejnej wizyty.
Nasuwa mi sie jedno słowo: draństwo







Nasuwa mi się jedno słowo: draństwo.
użytkownik
16 lip (4 miesiące temu)
16 lip (4 miesiące temu)
Ten Pan nie powinien w ogóle zajmowac się tym czym się zajmuje, bo nie ma o tym żadnego pojęcia. Dla nie go nie jest celem dobro pacjenta tylko pieniądze
użytkownik
26.03.2014 (3 lata temu)
26.03.2014 (3 lata temu)
Świetny lekarz. Z powodu bólu kręgosłupa w ogóle nie mogłam się ruszać. Po wizycie u doktora Rafało, ból minął. Dr dosłownie postawił mnie na nogi. Pomógł też mojej koleżance, która wcześniej przez wiele miesięcy nie mogła uporać się z bólem krzyża. Polecam!
użytkownik
16 lip (4 miesiące temu)
16 lip (4 miesiące temu)
Nie chodzcie do tego pseudolekarza, potrafi uszkodzić zdrowy kręgosłup!!!!!!!!!!!
użytkownik
16 lip (4 miesiące temu)
16 lip (4 miesiące temu)
Beznadziejny, prawdziwi chiropraktycy to np. dr Mazur z Sopotu. Tam szukajcie pomocy
użytkownik
14 lis (3 dni temu)
14 lis (3 dni temu)
Nie zgadzam się z opinią powyższą, lekarz ten uszkadza kręgosłupy, zobaczy Pani ze za jakiś czas ból wróći a Rafalo Pani powie, że juz tylko operacja jest ratunkiem.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Gdańsk

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Kosmetyczka mani/pedicure poszukiwana
Poszukiwana jest kosmetyczka do nowo otwierającego się Salonu firmowego marki Lycon - The Waxing Bar w Gdańsku! Jeśli: - pracujesz "przy fotelu" i masz "wykształcenie kosmetyczne" (lub jesteś w trakcie jego zdobywania) - masz błysk w oku, kiedy mówisz o paznokciach - z pasją wykonujesz swoją pra...
Gdańsk
16:36
FRYZJERÓW MĘSKICH /BARBERÓW ZATRUDNIMY
Do salonu Barberian w gdańskim Wrzeszczu zatrudnimy fryzjerów męskich / barberów .wymagane : doświadczenie i znajomość języka angielskiego.zapewniamy rozwój,szkolenia i pracę w młodym, renomowanym zespole....
Gdańsk
16:36
Poszukiwana asystenka stomatologiczna
Poszukujemy asystentki stomatologicznej do gabinetu stomatologicznego Dental House na gdańskiej zaspie. Prosimy o przesyłanie CV na adres email [email protected]
Gdańsk
16:10
Korepetytor EDUN
CZY CHCESZ?rozpocząć karierę zawodową jeszcze podczas studiów?zacząć zarabiać?zdobyć doświadczenie zawodowe?wykorzystać wiedzę zdobytą na studiach?pracować wg. swojego grafiku, elastycznie?JEŚLI TAK TO POWINNIŚMY SIĘ POZNAĆ!Jesteśmy EDUN Korepetycje największa, ogólnopolska sieć profesjonalnych akad...
Gdańsk
2:34
Poszukujemy: Nauczyciel Geografii - Praca z młodzieżą
Gdańsk, pomorskie Gimnazjum i Liceum ogólnokształcące zatrudni nauczyciela Geografii. Oczekujemy ofert od nauczycieli kreatywnych, uśmiechniętych, lubiących pracę z dziećmi i młodzieżą. Do obowiązków nauczyciela należała będzie opieka nad uczniami oraz realizowanie procesu dydaktycznego. Zatrudnien...
Gdańsk
2:34
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin