test

Opinie o Jan Jaśkowski, mgr, Gdańsk, Jaśkowa Dolina 105 pok.145

Korzystałeś z usług Jan Jaśkowski, mgr, Gdańsk, Jaśkowa Dolina 105 pok.145 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2010-12-26 16:09

Wizyt: 1044
Komentarzy: 14
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
26.12.2010 (7 lat temu)
26.12.2010 (7 lat temu)

Jan Jaśkowski, mgr, Gdańsk, Jaśkowa Dolina 105 pok.145

Opinia o Jan Jaśkowski, mgr
Gdańsk, Jaśkowa Dolina 105 pok.145

Młody, dobrze wyedukowany,sympatyczny specjalista. "Uruchomił" moich 80 - letnich sąsiadów. Sąsiadka może wreszcie odchylać głowę do mycia u fryzjera,jak inni,umie zablokować ból w nodze z endoprotezą (brzmi jak cud, ale to realia!), a jej koleżanka,również starsza,wyprostowała się na tyle, że sprawnie chodzi. Sąsiad (88 lat!)nie ma po raz pierwszy od 4 lat depresji zimowej, na odżywkach wspomagających, z ćwiczeniami ruchowymi, pogodnym spokojem... Sąsiadka, dawniej pedagog , również po tajnych kompletach podczas wojny z medycyny, mówi, że Pan Jaś to ma dobre ręce...i tak świetnie zna anatomię, nazywa każdy mięsień, a ona już się na tym zna ze swoją gruntowną wiedzą :)I jeszcze ważna rzecz dla mojej kochanej sąsiadki: nie stosuje maziugi :) czyli żadnych zelów, kremów. Polecam tego osteopatę i rehabilitanta, absolwenta Brytyjskiej Szkoły Osteopatii w Londynie. Samo spotkanie z nim uspokaja i wycisza, a jednocześnie motywuje do pracy nad formą, by zachować sprawność na przyszłość. Dziękuję Panie Janku za radość w oczach moich podeszłych wiekiem sąsiadów!
autor
17.12.2010 (7 lat temu)
17.12.2010 (7 lat temu)
Jest jednym, z nielicznych w Polsce specjalistą osteopatą
autor
15.01.2011 (7 lat temu)
15.01.2011 (7 lat temu)
Rozbolał mnie kręgosłup tak, że nie mogłem siedzieć, stać ani leżeć. Do tego osteopaty trafiłem trochę przypadkiem, ale po godzinnej wizycie wróciłem do pracy. Brzmi trochę jak cudotwórstwo, ale okazało się, że miałem po prostu źle ustawione dwa kręgi i odpowiednia manipulacja (naciąganie, rozciąganie itp.) spowodowało, że kręgi wróciły na swoje miejsce. Gość faktycznie wie co robi. I choć to 100 zł to warto było, bo w alternatywie miałem "czekanie aż samo ustąpi".
autor
21.12.2011 (6 lat temu)
21.12.2011 (6 lat temu)
Trafiłam do pana Janka z groupona. Nie bardzo wiedziałam co to jest osteopatia, ale się nie zawiodłam. Ból szyji, który mi dokuczał minął prawie od ręki. Ostatnio namówiłam w końcu moją mamę, która miała problemy z kolanami i teraz żałuje, że się nie zgłosiła wcześniej! Pan Janek kompleksowo i indywidualnie podchodzi do leczenia i nie patrzy na zegarek, tylko spędza tyle czasu ile potrzeba. Szczerze polecam! Ania z mamą.
autor
24.01.2012 (6 lat temu)
24.01.2012 (6 lat temu)
Witam, chcialam goraco polecic wszystkim pana Jasia. Jest to naprawde znajacy sie na rzeczy specjalista. Zaangazowany, rozumiejacy pacjenta i jego problemy. Bardzo kompleksowo podchodzi do leczenia. Sama zglosiłam sie do niego z bolami kolana. Moj ortopeda po obejrzeniu USG zapisał mnie na operacje i stwierdzil ze nic wiecej nie da sie zrobic, a pan Jasiu rozruszał moje biodra i stopy i bol minał! A ponad dwa lata chodziłam po "specjalistach". Wydałam kupe pieniedzy na jakies leki i zastrzyki, bez wiekszych rezultatow. A tu dwie wizyty i bol minał. Pozdrawiam
autor
22.02.2012 (6 lat temu)
22.02.2012 (6 lat temu)
Odzyskałam chęć do życia ! Zgłosiłam się do gabinetu ze względu na straszne bóle, spowodowane rwą kulszową. Skutkiem kontuzji, był zwielokrotniony.Z dnia na dzień było już tylko coraz gorzej. Leki w rożnych postaciach nie spełniały oczekiwań,wegetowałam bez nadziei poprawy.Silny ból towarzyszył mi przez 3 mies.Bolało nawet...mycie zębów.Moja sylwetka zmieniła się na kształt litery :"c".
Podczas 1 wizyty nie byłam w stanie wykonać żadnych ćwiczeń.Biernie korzystałam z łagodnego masażu. Z wizyty, na wizytę stopniowo mogłam ćwiczyć coraz więcej.Cieszyłam się z wszelkich "drobnych" zmian, dla mnie WIELKICH. Już odzyskałam pozycję pionową, zaczęło znikać uczucie mrowienia (od kręgosłupa, poprzez całą nogę, aż do stopy.) Ból tracił swoje nasilenie.Zaczęłam zapominać o swoich dolegliwościach, a domowe ćwiczenia pomagają mi utrwalać obecną formę. Byłam traktowana indywidualnie, w/g moich niemożliwości. Na ile było to możliwe,rehabilitant skorygował moją asymetrię kręgosłupa. Gdybym wcześniej wiedziała o istnieniu takiej możliwości ratunku, nie doszłoby do tak ciężkiego stanu, w jakim byłam. Warto sobie pomóc, nie czekając na dalsze pogorszenie!
autor
27.02.2012 (6 lat temu)
27.02.2012 (6 lat temu)
Rozpisałam się już na portalu Trójmiasto więc tu krótko. Pan Jaśkowki zdecydowanie zna się na swojej pracy i wie jak pomóc. Bez leków i biadolenia uwolnił córkę i mnie od bólu kolan, choć konwencjonalni lekarze nie pozostawiali złudzeń, a na koniec się rozliczył bez naciągania. Do tego wizyty przebiegały w przyjemnej, pełnej humoru atmosferze. Polecam każdemu.
użytkownik
05.07.2013 (5 lat temu)
05.07.2013 (5 lat temu)
Pana Jana Jaśkowskiego polecam wszystkim,którzy szukają indywidualnego spojrzenia na schorzenie.Dziękuję za kompleksowe traktowanie pacjenta,za profesjonalizm,a przede wszystkim za ulgę w bólu.Pan Jan to zawsze uśmiechnięty,pełen cierpliwości człowiek.Świetny rehabilitant,naprawdę po wielu latach znalazłam osobę,która pomaga na moje zawiłe dolegliwości związane z kręgosłupem.
użytkownik
04.09.2013 (5 lat temu)
04.09.2013 (5 lat temu)
Witam, ja trafiłam do pana Jana z trójmiasta.pl z ogromnym bólem szyi i kręgosłupa, wystarczył 1 zabieg, masaż, aby ustąpił ból. dostałam ćwiczenia i je wykonuje :) będę do pana Jana przychodzić profilaktycznie. jest tak zaangażowany w pacjenta, że zestaw ćwiczeń przesyła przez email. Pozdrawiam.
użytkownik
25.02.2014 (4 lata temu)
25.02.2014 (4 lata temu)
Miałam ból szyi, promieniujący na pozostałe części pleców i dzięki opiece pana Jana bóle ustąpiły niemal całkowicie po jednej wizycie. Stosuję ćwiczenia i na razie wszystko jest w porządku. Polecam i na pewno wrócę w razie potrzeby.
użytkownik
28.05.2014 (4 lata temu)
28.05.2014 (4 lata temu)
Zgłosiłem się do Pana Jaśkowskiego z bólem kręgosłupa. Wcześniej leczyłem się u ortopedy i innego rehabilitanta lecz przez 3 miesiące nie było poprawy, a wręcz przeciwnie stan mojego kręgosłupa pogarszał się. Już po pierwszej wizycie w Ostmedic odczułem dużą poprawę, potem po kilku następnych było coraz lepiej, aż ból całkowicie ustąpił. Sukces leczenia Pana Jaśkowskiego polega przede wszystkim na tym, że podchodzi kompleksowo do całego organizmu i likwiduje przyczyny bólu kręgosłupa, czyli koryguje postawę od stup poprzez kolana, biodra i wreszcie samego kręgosłupa. Oprócz masażu przeprowadza odpowiednie ćwiczenia, które pomagają w skutecznej rehabilitacji. Na prawdę polecam wszystkim, którzy chcą wrócić do aktywnego życia w krótkim czasie.
użytkownik
15.09.2014 (4 lata temu)
15.09.2014 (4 lata temu)
Moja sytuacja była bardzo nieciekawa, stwierdzono u mnie wypadnięcie dysku w obrębie szyjnym.
Nie mogłem siedzieć, podnosić rąk do góry, ani obracać szyją.
Stan ten utrzymywał się przez 3 miesiące.
Od neurochirurga otrzymałem skierowanie na operację.
Znajoma poleciła mi abym przed operacją skonsultował się z dr Jaśkowskim, który pomógł jej uwolnić się od rwy kulszowej.
Ku mojemu zaskoczeniu, po trzech tygodniach terapii nastąpiła wielka poprawa.
Okazało się, że operacja nie będzie konieczna.
Sprawność ruchowa została przywrócona, a po dwóch miesiącach wróciłem do normalnej pracy.
Panie Doktorze, jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc.
użytkownik
15.12.2016 (rok temu)
15.12.2016 (rok temu)
Taki se. Może być choc i nie. Sam nie wiem bo http://www.kujawiak.net/ lepszy. Znacznie lepszy bo tam dopiero postawiono mnie na nogi. Tak więc daje neutrala
użytkownik
26 wrz (21 dni temu)
26 wrz (21 dni temu)
My problem was a severe pain in the left hand side of my lower back for approximately three years. I was unable to stay sitting on a chair for longer than 5 minutes. Most of the time I had to lie down flat and I was unable to drive.
I visited Mr. Jaskowski’s surgery a few times when I was in Gdansk this summer. I felt immediate improvement and after a few sessions he performed a miracle – the pain is gone!!!
The first time in years I am able to sit in front of the computer or enjoy watching TV from an armchair.
Mr. Jaskowski studied in London and speaks perfect English.
I can wholeheartedly recommend his clinic.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin