test

Opinie o Janusz Perzyński, prof. dr hab. n. med., Lublin, Hirszfelda

Korzystałeś z usług Janusz Perzyński, prof. dr hab. n. med., Lublin, Hirszfelda ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2010-09-26 22:33

Wizyt: 683
Komentarzy: 19
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
26.09.2010 (8 lat temu)
26.09.2010 (8 lat temu)

Janusz Perzyński, prof. dr hab. n. med., Lublin, Hirszfelda

Opinia o Janusz Perzyński, prof. dr hab. n. med.
Lublin, Hirszfelda

Pan profesor poświęca pacjentowi zaledwie 10 minut. Przed rozpoczęciem rozmowy ma już swoją diagnozę, wydawałoby się że jest taki genialny, ale chyba tylko w swoim uznaniu bo pan profesor często się myli tak jak w moim przypadku. Męczyłem się lecząc się u niego przez niespełna rok. Wmawiał mi że jestem ciężkim przypadkiem, kłamał gdy pytałem go o rozpoznanie. Zdecydowanie nie polecam tego lekarza.
autor
27.10.2010 (8 lat temu)
27.10.2010 (8 lat temu)
Pan Perzyński to konował.Jest beznadziejny w leczeniu,przez jego terapię o mało co nie popełniłem samobójstwa,na szczęście w Lublinie jest cudowny lekarz doktor Marcin Olajossa.
STANOWCZO ODRADZAM WIZYTĘ U TEGO PANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
autor
26.02.2011 (7 lat temu)
26.02.2011 (7 lat temu)
Nie polecam nikomu tego lekarza. Jakakolwiek dyskusja z nim jest pozbawiona sensu bo on i tak wszystko wie lepiej. Kompletny brak podejścia do pacjenta. Zapatrzony w siebie profesor, arogancki, straszny bufon, lubi pouczać. Ma strasznie zawyżone mniemanie o sobie. Odnosi się wrażenie, że to taki człowiek, który robi łaskę osobie, która przyszła się do niego leczyć.
p.s. Polecam mu trochę nawrzucać (oczywiście z kulturą) to mięknie i staje się grzeczniejszy. Ogólnie jak ktoś lubi się kłócić to polecam :)
autor
23.04.2011 (7 lat temu)
23.04.2011 (7 lat temu)
profesor to świetny specjalista, lecze sie od lat i tylko on mi pomógł, moi przedmówcy pewnie za bardzo sie mądrzyli albo leków nie brali i zwalili wine na lekarza że nie pomaga, trzeba sie stosować do zaleceń bo profesor ma pojęcie o tym co robi....a jak nie chcecie sie u niego leczyc to poszukajcie sobie innego, konowałów jest wielu
autor
17.07.2011 (7 lat temu)
17.07.2011 (7 lat temu)
w internecie moi drodzy można z łatwoscią przeczytać co nieco na temat Pana Profesora z Rotary Club- który to w lublinie - Pierwszy dłonie wyciąga - uradowany- szczęśliwy- POMAGA LUDZIOM BIEDNYM I NIESZCZĘŚLIWYM- A- Pani profesorowa (obecna)jakże pięknie sercem pomocna w organizacji bardzo bliskiej Rotary zasiada i pomaga. Jak możecie tak pisać wstydźcie się- Podejmiecie dialog- Rotarianin- dobro swoje przedkłada nade wszystko- a potem ludzie czy odwrotnie? Rotarianin kocha prąd i lit czy bliźnich? Pomaga czy katuje? Rodzina z tradycjami psychiatryczne-psychologiczno-pedagogicznymi-bez skazy- wszyscy wedle przysięgi Hipokratesa- bij aby śladu nie było.

Rotary!-to sposób życia- dobrego, naturalnego, zdrowego i przyjaznego- Świat pełen jest potencjalnych rotarian, którzy jednak rotarianami nie są- Jeśli wszakże, przyjaciele, macie w sercu miłość dla swoich bliźnich, to właśnie- Wy jesteście potencjalnymi rotarianami.
( Paul Harris)
użytkownik
01.12.2011 (7 lat temu)
ŚWIETNY LEKARZ.polecam wszystkim osobom cierpiącym na nerwicę. moja mama zaczęła się leczyć u pr.Perzyńskiego pół roku temu. dzisiaj mogę powiedzieć ,że jest całkowicie zdrowa. Dziękuję panie profesorze.
autor
31.12.2011 (7 lat temu)
31.12.2011 (7 lat temu)
Profesor to świetny specjalista, poszłam do niego z moją siostrą która u różnych innych się leczyła i pomógł jej, teraz ona normalnie funkcjonuje a ja z kolei potrzebuję pomocy, chodzę do niego i jest już o dużżżżo lepiej, niedługo całkiem zakończę leczenie:)))Polecam z pełną świadomością tego lekarza!!
autor
07.03.2012 (6 lat temu)
07.03.2012 (6 lat temu)
Świetny spacjalista, wreszcie ktoś pomógł mojej mamie. Godny polecenia!
autor
14.06.2012 (6 lat temu)
14.06.2012 (6 lat temu)
Według mnie temu lekarzowi powinno się odebrać uprawnienia, postawił mi diagnozę nie zgodną z rzeczywistością ale taką za którą dostawał największe finansowanie z NFZ, zamęczył mnie prądem i klozapolem, które, jak twierdził, miały pomóc a tylko mi zaszkodziły, obecnie udowodnione jest że takie metody leczenia są szkodliwe ale profesorowi Perzyńskiemu można mówić że coś na Ciebie źle działa ale z takim samym skutkiem jak z nim można rozmawiać z bezdusznymi przedmiotami,nigdy nie zmienia zdania ani sposobu patrzenia na pacjenta, nawet jak się myli, jest oporny na wszelkie sugestie, jak zaszkodzi to się do tego nie przyzna i nie ma nigdy nawet cienia gotowości do naprawienia tego co zepsuł, nawet o przepraszam z jego ust nie ma mowy, nie mówiąc o zwrocie honorariów za wizyty czy wziętych łapówek, a jak jest źle to się pozbywa pacjenta chociaż sam do takiego stanu swoimi zabiegami ludzi doprowadza, dręczył i truł mnie lekami i mówił ze się nie chce leczyć mimo że przyjmowałem dokładnie wszystko co mi przypisywał a mój stan zdrowia i tak się pogarszał, zrzucał to na mnie twierdząc że to moja wina bo jestem uparty, jeśli tak to trzeba się zastanowić do czego są leki jeśli podczas ich stosowania rzekoma choroba nie ustępuje, nie zatrzymuje się nawet tylko rozwija? po co je aplikować? może trzeba się zastanowić panie Perzyński czy to przypadkiem właśnie nie leki doprowadzają do pogorszenia samopoczucia? bo przecież pan też może się mylić w diagnozie i jeśli już pan złą postawi to jest duże prawdopodobieństwo że zastosuje pan też złe metody leczenia?
Obiecywał że mi pomoże, że mnie wyciągnie z kłopotów a wpędził mnie w jeszcze większe, zaufałem mu a on mnie truł, jeśli po jego "leczeniu" odzyskam jeszcze kiedyś siły to z pewnością wytoczę mu proces o odszkodowanie za zniszczone zdrowie, bo nawet lekarze tej samej specjalizacji co profesor Perzyński twierdzą że leczenie które w stosunku do mnie zastosował jedynie mi zaszkodziło a jego "pomoc" to ewidentny błąd medyczny, omijajcie tego "lekarza" szerokim łukiem!
autor
25.11.2012 (6 lat temu)
25.11.2012 (6 lat temu)
Słaby specjalista.Przez niego poszedłem w pasy....
autor
05.12.2012 (6 lat temu)
05.12.2012 (6 lat temu)
brak mi juz sił ale chciałabym ustrzec innych pacjentów żeby ratowali się z rąk tego lekarza zanim będzie za późno! kilka lat leczenia, męki i okrutnego cierpienia za mną jak sie okazuje nie przez chorobę ale zabójcze dawki leków których nogdy nie powinnam była dostać, ale jak nie wiadomo jak leczyć to najlepiej zamęczyć ... tylko za co? ja chciała panie doktorze chciałam tylko normalnie żyć bez lęków i bez niskiej samooceny a po zastosowanym leczeniu przestalam na kilka lat funkcjonować! nie potrafie tego zrozumieć ale wiem jedno ten lekarz nie leczy tylko zamęcza. dziś jrstem po opieką innego lekarza który bez strachu i obaw przed profesorem perzyńskim zmienił mi diagnoze istawił leczenie i wysłał na psychoterapię po czterech latach od sikania w pieluchy po elektrowstrzasach zaczynam normalne zycie praca, studia i wymarzona rodzina! ratujcie sie z rąk tego człowieka ktoś słusznie napisal że powinno mu się odebrać prawa do wykonywania zawodu zgadzam się w pełni z całą opinią tego pacjenta. piszcie o swoich doświadczeniach inni pacjenci mają prawo znać prawdę!
autor
18.12.2012 (6 lat temu)
18.12.2012 (6 lat temu)
Mam uwage nie do profesora a do jego syna Adama, ktory ma tytuł doktora. Wiecie, żaden psychiatra nie otrzymuje tytułów dr, czy prof. za leczenie ludzi, oni te tytuły otrzymują za napisanie jakiejś pracy. Także posiadane tytuły nie stanowią o umiejętnościach lekarza co do leczenia ludzi ani nie stanowią o wiedzy lekarza. Jego syn to kompletny ignorant , nieslucha co się do niego mówi, i niezna się na działaniu leków - tzn. nie ma pojęcia zabardzo na jakie receptory działa dany lek jeśli chodzi o agonizm czy antagonizm. Przynajmniej jeśli chodzi o jeden dość popularny i stary jak śiat lek przeciwdepresyjny to nie miał pojęcia jak on działa - wie tyle żę jakoś przeciwdepresyjnie.
użytkownik
5 sty (18 dni temu)
5 sty (18 dni temu)
Piszesz bzdury, może myslisz, że dostniesz tabletki, po których natychmiast będziesz zdrowy:) Dr Adam Perzyński oprócz tego, że jest CZŁOWIEKIEM to jest jeszcze doskonałym fachowcem! Ludzie opamietajcie się i doceniajcie dobrych i szlachetnych lekarzy, bo takich naprawdę jest niewielu...
autor
25.02.2013 (5 lat temu)
25.02.2013 (5 lat temu)
pan prof bardzo mi pomógł, jako jedyny zdjął ze mnie łatę schizofrenii gdzie inni mi ją rozpoznawali, jestem mu niezmiernie wdzięczna, wreszcie czuję się jak normalny człowiek!!!!!!!Pozostałe negatywne opinie które tu czytam to stek bzdur!!!! super lekarz, z powołania, nie traktuje pacjenta jak przedmiot....szczerze polecam bo leczyłam się u wielu pseudospecjalistów i wreszcie ktoś mną się zajął profesjonalnie
autor
22.03.2013 (5 lat temu)
22.03.2013 (5 lat temu)
mnie bardzo pomógł leczyłam się u niego rok na nerwicę i wcale nie brałam silnych leków ale od 4 lat mam spokój bardzo polecam tego lekarza
autor
18.04.2013 (5 lat temu)
18.04.2013 (5 lat temu)
Sami
użytkownik
04.07.2013 (5 lat temu)
04.07.2013 (5 lat temu)
Przychylam się do pozytywnych opinii. U profesora wylądowałam dość dawno. Już na pierwszej wizycie rozpoznanie było właściwe, po 2 tygodniach wróciłam do pracy- wcześniej 9 miesięcy prawie ciągłych zwolnień lekarskich. Teraz mogę śmiało powiedzieć, że profesor uratował mi życie. Wyszłam na prostą, skończyłam studia, pracuję, jest dobrze. Wiadomo, że tego typu schorzeń nie leczy się krótko trzeba być cierpliwym. Poleciłam profesora kilku osobom i też są bardzo zadowolone. Bardzo dziękuję.
autor
11.07.2013 (5 lat temu)
11.07.2013 (5 lat temu)
bzdura totalna, niedouczony lekarz. Nie pomaga, nie wyjaśnia i szkodzi. Przyszedłem z kuzynem Dariuszem i strasznie narzekał na lekarza. Dariusz nie skończył jeszcze szkoły i całe życie mu się zawaliło, lekarz nie pomógł. Trzeba iśc do innego, jakiś się znajdzie. Moi koledzy też by chętnie się wybrali, tylko szukają dobrych namiarów. Ha, ha !!!!
użytkownik
29.01.2014 (4 lata temu)
29.01.2014 (4 lata temu)
pan profesor leczył mnie 3 lata nie pomógł mi ponieważ wystawił błędną diagnozę zamiast na Chad leczył mnie na depresję.
Zmarnowałem 3 lata. Dodam jeszcze że leżałem na jego oddziale 4 miesiące i miałem elektrowstrząsy wszystko niepotrzebnie.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin