test

Opinie o Jarosław Nyż, lekarz, Słupsk

Korzystałeś z usług Jarosław Nyż, lekarz, Słupsk? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2009-11-06 19:39

Wizyt: 1114
Komentarzy: 19
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
06.11.2009 (9 lat temu)
06.11.2009 (9 lat temu)

Jarosław Nyż, lekarz, Słupsk

Opinia o Jarosław Nyż, lekarz
Słupsk

Anioł nie człowiek,fachowiec w każdym calu,jeśli operacja to tylko pod jego złotą ręką.Dziś dziękuję mu z całego serca i polecam każdem kto ma problem neurochirurgiczny.Monika
autor
05.05.2010 (8 lat temu)
05.05.2010 (8 lat temu)
gorąco polecam.Super fachowiec,dusza człowiek
autor
11.05.2010 (8 lat temu)
11.05.2010 (8 lat temu)
dobry specjalista, odpowiedział na wszystkie pytania, poświęca czas pacjentowi oraz jego rodzinie. Jeżeli można tak powiedzieć "lekarz z powołania".
autor
11.09.2010 (8 lat temu)
11.09.2010 (8 lat temu)
Lekarz,który z powołania wykonuje swój zawód.Pierwszy raz miałam styczność z tak miłym,pogodnym człowiekiem,a do tego fachowiec na medal.Nie znam lepszego.
autor
12.01.2011 (8 lat temu)
12.01.2011 (8 lat temu)
Moja Mama dzisiaj została wypisana do domu. Opowiadała mi jak kompetentnym, uprzejmym lekarzem jest Pan Jarosław Nyż. W imieniu Mamy i swoim, dziekuję Panu za wszystko.
Pozdrawiam Anna Oczachowska.
autor
21.02.2011 (7 lat temu)
21.02.2011 (7 lat temu)
Jestem po operacji Dr Nyż to najlepszy lekarz i najcudowniejszy człowiek jakiego spotkałam na drodze w walce z chorobą Aż tródno uwieżyć że to państwowa placówka w Polsce
autor
02.04.2011 (7 lat temu)
02.04.2011 (7 lat temu)
Bardzo szczegółowo tłumaczy problem, wyjaśnia przyczyny. Jedyna wada że nie umawia pacjentów na godzinę. Więc do prywatnego gabinetu czeka się w kolejce.
autor
05.08.2011 (7 lat temu)
05.08.2011 (7 lat temu)
swietny specjalista i dobry czlowiek wytlumaczy szczegolowo poswieca czas rodzinie i pacjentowi.Dziekuje.
autor
07.12.2011 (7 lat temu)
07.12.2011 (7 lat temu)
Wspaniały specjalista ,i dusza człowiek polecam byłam pacjentka oddziału na którym P.doktor pracuje aż trzykrotnie operowana w tym raz przez P.Jarosława N.jestem bardzo wdzięczna p.doktorowi.Ogólnie wszyscy pracownicy tegoż oddziału to wspaniali ludzie.
autor
23.12.2011 (7 lat temu)
23.12.2011 (7 lat temu)
13 grudnia 2011 roku miałam operacje kręgosłupa szyjnego,pan dr Jarosław Nyż mnie operował,przed operacją pan dr przeprowadził badanie,wyjaśnił mi na czym polegać będzie moja operacja,po rozmowie wiedziałam więcej,poddałam się operacji z wielkim zaufaniem do kompetencji PANA DR J.NYŻA.Cały oddział neurochirurgii w Słupsku jest super,a opieka na najwyższym poziomie.Wszystkim bardzo dziękuje.Pacjentka K.Ł.
autor
06.05.2012 (6 lat temu)
06.05.2012 (6 lat temu)
Dr. Nyż- pełen profesjonalizm ponad 20lat w zawodzie, wyciął mi guza,który uciskał na rdzeń kręgowy,wszystko bez komplikacji.
Dodam tylko że takie operacje wykonuje się 3-4 razy w skali Polski.
To o czymś świadczy!

Polecam w 100%
pl
autor
13.06.2012 (6 lat temu)
13.06.2012 (6 lat temu)
Najlepszy lekarz pod słońcem! Polecam!
autor
02.08.2012 (6 lat temu)
02.08.2012 (6 lat temu)
Wspaniały człowiek można powiedzieć geniusz w tej dziedzinie miałem przeprowadzony zabieg w Słupsku.Była to przepuklina odcinka lędzwiowego L4-L5 miałem bardzo duże zrosty teraz jestem po i ciesze się życiem.Polecam dr.Nyża
autor
23.09.2012 (6 lat temu)
23.09.2012 (6 lat temu)
Tydzień temu dr Nyż wykonał opercję kręgosłupa szyjnego polegającą na wymianie dysków na poziomie C5/C6 i C6/C7. Jestem mu bardzo wdzięczna. Po operacji szybko stanęłam na nogi i nic mnie nie bolało. Ustąpiły wszystkie dolegliwości. Pan doktor to wspaniały człowiek i specjalista. Operacja była wykonana w szpitalu w Słupsku. Profesjonalna organizacja i przemiły personel. Polecam każdemu kto ma jakiekolwiek obawy przed podjęciem decyzji.
autor
19.11.2012 (6 lat temu)
19.11.2012 (6 lat temu)
Jestem po operacji L4-L5-dyscektomii ze stabilizacją, tzn. wymiana dysku na inplant, czuję sie bardzo dobrze , pan dr J.Nyż mnie operował, jest bardzo dobrym fachowcem w tej dziedzinie. polecam wszystkim , pacjentka L.K.
autor
16.04.2013 (5 lat temu)
16.04.2013 (5 lat temu)
Jestem po drugiej poważnej operacji kręgosłupa-odcinek lędźwiowy. Pierwsza operacja -dr. Nacewicz,druga zaś dr Nyż. Obydwaj godni polecenia. Cały zespół neurochirurgów to specjaliści najwyższej jakości a personel najlepszy,jaki można spotkać. Jeśli operacja neurochirurgiczna to tylko w Słupsku...
użytkownik
27.09.2014 (4 lata temu)
27.09.2014 (4 lata temu)
Witam. W lipcu 28 mialam operację przepukliny jądra miazdzystego L4/L5. Operacje przeprowadzil dr. Nyz serdeczne podziekowania. Operacja udana wszystkie dolegliwosci ustąpiły. Polecam szpital w słupsku i oddanie całego personelu.
użytkownik
22.04.2017 (rok temu)
22.04.2017 (rok temu)
W lutym 2017 podjełam życiową decyzję.Kręgozmyk-stabilizacja
z discektomią i nie żałuję. Trafiłam na wspaniałego człowieka ,
lekarza z powołania .Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim niezdecydowanym.Specjalista z najwyższej półki .
użytkownik
4 lut (13 dni temu)
4 lut (13 dni temu)
Witam czy mógłby mi ktoś podać nr kontaktowy do dr Jarosława Nyż?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin