test

Opinie o Jerzy Michnowski, dr, Białystok, Św. Rocha 12A

Korzystałeś z usług Jerzy Michnowski, dr, Białystok, Św. Rocha 12A ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2011-05-20 07:50

Wizyt: 378
Komentarzy: 14
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
20.05.2011 (7 lat temu)
20.05.2011 (7 lat temu)

Jerzy Michnowski, dr, Białystok, Św. Rocha 12A

Opinia o Jerzy Michnowski, dr
Białystok, Św. Rocha 12A

Chcę publicznie podziękować dr Michnowskiemu za pomoc mojej ukochanej mamie, która dzięki doktorowi znowu widzi. Cała rodzina jest wzruszona, piękne podejście do wykonywanego zawodu. Oby więcej takich lekarzy jak dr Michnowski. Rutkowscy.
autor
16.11.2011 (6 lat temu)
16.11.2011 (6 lat temu)
jest arogancki mlo kompetentny ma sprzet specjalistyczny i nie umie go obslugiwac ani odczytywac wynikiow nie polecam
użytkownik
10 paź (8 dni temu)
10 paź (8 dni temu)
Nie zgodzę się , ja za każdym razem jak jestem na wizycie u doktora to zawsze jest dobra atmosfera i uważam ze doktor posiada wysokie kwalifikacje i doświadczenie już wieloletnie w zawodzie.
autor
05.01.2012 (6 lat temu)
05.01.2012 (6 lat temu)
Uwazam,ze negatywne opinie w ocenie dr.Michnowskiego sa bardzo krzywdzace.Bylam pacjentka z ramienia NFZ i prywatna.zadnej roznicy w traktowaniu mnie nie odczulam.Lekarz jest kompetentny,bardzo mily.twuerdzenie,ze jest grubianski czy chamski jest bardzo,ale to bardzo krzywdzace i rzutujace cien na dobre imie tego specjalisty.nie rozumiem tego jak mozna twierdzic,ze jest slabym specjalista-bo nie wyleczyl mamusi!Ja jestem chora na amd wysiekowe,nie oczekiwalam cudow a widze lepiej dzieki leczeniu i opiece doktora,jestem mu bardzo wdzieczna.dziekuje p.doktorze.
użytkownik
10 paź (8 dni temu)
10 paź (8 dni temu)
Potwierdzam, dr Michnowski to bardzo dobry specjalista. Jak dla mnie najlepszy w Białymstoku.
użytkownik
16.09.2014 (4 lata temu)
16.09.2014 (4 lata temu)
Mój tata usuwał u niego zaćmę. Najpierw jedno oko -było ok. potem drugie - niestety źle wykonane- pozostał ciągły ból oka, słabe widzenie, nawet kilka miesięcy po zabiegu.
W międzyczasie sama poszłam na badanie (przecież przy pierwszym zabiegu się sprawdził). Nie wykonał badania na normalnym oku, tylko od razu zapuścił krople- kiedy czekaliśmy na rozszerzenie źrenic zaczął wyzywać polityków od gówna, potem żydów - że to złodzienie i oszuści, potem o murzynach- ze to nigdy nie będą ludzie, że to zwierzęta itp, przy czym starcznie się unosił i prawie krzyczał! Nie mogłam nawet wyjsc bo nic nie widziałam. Skasował 150zł. Ale drugą wizytę rano dostałam za darmo, żeby zbadać oczy bez kropli (jakby nie mogł tego zrobić od razu). Umowiłam się na rano przed pracą. Ale on przyjął nie przepraszając mnie swoją koleżankę (jakąś urzędniczkę-słyszałam rozmowę w rejestracji). Czekałam 1,5 godziny pod gabinetem!!!! Spytawszy się rejesttratorkę o co chodzi-może ja pomyliłam godziny, zaczeła na mnie krzyczeć i mieć pretensje. A potem doktor michnowski na mnie krzyczał przy ludziach, że robię awanturę !!!!! Dobrał mi złe moce szkieł i soczewek. bo potem u optyka musiałam zmieniać !!!! To jakaś pomyłka. Wiem, że są ludzie z niego zadowoleni, ale jeżeli przy mnie wygadywał takie głupoty, to przy większości na pewno również.
Jeżeli chcecie stracić duzo nerwół to psokojnie mozecie iść do niego.
Pozdrawiam.
użytkownik
8 sie (2 miesiące temu)
8 sie (2 miesiące temu)
Pełen profesjonalizm, duża wiedza, Szybka i trafna diagnoza. Poczucie, że można uzyskać spokojnie odpowiedź na każde pytanie. Zdecydowanie polecam
użytkownik
9 sie (2 miesiące temu)
9 sie (2 miesiące temu)
Ja uważam, że dr. Michnowski to super lekarz i człowiek.
Mojej babci operował zaćmę, wykazał się dużą cierpliwością
i super podejściem do osób starszych
użytkownik
12 sie (2 miesiące temu)
12 sie (2 miesiące temu)
Myślałam, ze swoimi problemami będę musiała jeździć gdzieś po całej Polsce, aby nie utracić wzroku, ale tu na miejscu w Białymstoku znalazłam ratunek i lekarza z prawdziwego zdarzenia.
użytkownik
14 sie (2 miesiące temu)
14 sie (2 miesiące temu)
Ja ponad rok temu wykonywałam u niego laserową korekcję wszystko przebiegło pomyslnie i bez komplikacji
użytkownik
14 wrz (miesiąc temu)
14 wrz (miesiąc temu)
Ja też mogę potwierdzić, bo po zabiegu zaćmy u mojej mamy jestem w pełni zadowolona. Na początku mieliśmy obiekcje bo na zabieg przyjechaliśmy aż z Warszawy, wiec obawy były, ale opieka w trakcie konsultacji i po zabiegu była na wysokim poziomie.
użytkownik
28 wrz (19 dni temu)
28 wrz (19 dni temu)
Uważam ze doktor Michnowski to lekarz tzw, starej daty- w tym dobrym znaczeniu- ponieważ więcej czasu poświęca pacjentowi i badaniu a nie patrzeniu w komputer i klepaniu w klawiaturę. Długo szukałam dobrego okulisty, i uważam ze znalazłam, bo teraz taki lekarz to wyjątek.
użytkownik
2 paź (16 dni temu)
2 paź (16 dni temu)
ja również polecam, oczywiście, że to lekarz starej daty, ale dzięki temu jest mega doświadczony i z każdym przypadkiem sobie poradził. Ja miałem u niego leczoną jaskrę i efekty są naprawdę zadawalające.
użytkownik
10 paź (7 dni temu)
10 paź (7 dni temu)
Od dziecka mam problemy z krótkowzrocznością. 4 lata temu pierwszy raz wybrałam się do doktora Michnowskiego i teraz wiem, że nie mogłam lepiej trafić. Miły, profesjonalny, dokładny i wnikliwy - czego chcieć więcej?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin