test

Opinie o Jeżowska Katarzyna mgr. Regresing niehipnotyczny, muzykoterapia, doradztwo życiowe, Katowice, gen. Jankego 125a lok. 3

Korzystałeś z usług Jeżowska Katarzyna mgr. Regresing niehipnotyczny, muzykoterapia, doradztwo życiowe, Katowice, gen. Jankego 125a lok. 3? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): tabaka
Data: 2011-09-23 21:48

Wizyt: 17198
Komentarzy: 12
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
23.09.2011 (6 lat temu)
23.09.2011 (6 lat temu)

Jeżowska Katarzyna mgr. Regresing niehipnotyczny, muzykoterapia, doradztwo życiowe, Katowice, gen. Jankego 125a lok. 3

Opinia o Jeżowska Katarzyna mgr. Regresing niehipnotyczny, muzykoterapia, doradztwo życiowe
Katowice, gen. Jankego 125a lok. 3

xxxxxxx mnie i moja byłą dziewczyne również.zajecia to zwyły atak psychiczny i manipulacja aby was xxxxxxxx .SZUKAM ROWNIEZ OSOB KTORE xxxxxxx PROSZE O KONTAKT xxxxxxxxx DODAM ,ZE ZLOŻYLA FAŁSZYWE ZEZNANIA NA POLICJI PO TYM JAK xxxxxxxx OD NAS PIENIĄDZE.
autor
23.09.2011 (6 lat temu)
23.09.2011 (6 lat temu)
zwykła xxxxxxxx naciągneła mnie na 3 tys złotych nie wydała rachunku gdyż nie prowadzis działalności gospodarczej i nie odprowadza podatku.podawałą ze jest nauczycielką ale nigdzie nie pracuje jest na utrzymaniu matki .jest zgłoszona do prokuratury .
2011-09-20 22:02:49

to zwykły xxxxxxx podaje ,ze jest lekarzem i ze prowadzi gabinet w rezczywistosci podszywa sie pod lekarza nie ma dzialanosci gospodarczej xxxxxxxx pieniadze szukamy osob ktore chca odzyskac pieniadze od niej prosze kontaktowac sie z dzielnicowym Panem xxxxxxx pod nr.kom xxxxxxxx lub xxxxxxxistnieje możliwosc odzzyskania pieniedzy od tej xxxxxxxxxx
autor
23.09.2011 (6 lat temu)
23.09.2011 (6 lat temu)
xxxxxxxxx mnie i moja byłą dziewczyne również.zajecia to zwyły atak psychiczny i manipulacja aby was oszukac .SZUKAM ROWNIEZ OSOB KTORE OSZUKALA PROSZE O KONTAKT xxxxxxxxx DODAM ,ZE ZLOŻYLA FAŁSZYWE ZEZNANIA NA POLICJI PO TYM JAK WYLUDZIŁA OD NAS PIENIĄDZE.
to zwykły xxxxxxx podaje ,ze jest lekarzem i ze prowadzi gabinet w rezczywistosci podszywa sie pod lekarza nie ma dzialanosci gospodarczej xxxxxxxx pieniadze szukamy osob ktore chca odzyskac pieniadze od niej prosze kontaktowac sie z dzielnicowym Panem xxxxxxx pod nr.kom xxxxxxxx lub xxxxxxxxistnieje możliwosc odzzyskania pieniedzy od tej xxxxxx 2011-09-23 21:30:36


Słowa kluczowe: xxxxxxx  to zwykły xxxxxxxx podaje ,ze jest lekarzem i ze prowadzi gabinet w rezczywistosci podszywa sie pod lekarza nie ma dzialanosci gospodarczej xxxxxxxx pieniadze szukamy osob ktore chca odzyskac pieniadze od niej prosze kontaktowac sie z dzielnicowym Panem xxxxxxx pod nr.kom xxxxxxxx lub xxxxxxx istnieje możliwosc odzzyskania pieniedzy od tej xxxxxxxx 2011-09-23 21:30:36

Słowa kluczowe: xxxxxxxxxxxx
użytkownik
25.10.2012 (5 lat temu)
25.10.2012 (5 lat temu)
UWAGA xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx TO ZWYKŁY xxxxxxxT.NIE JEST TO ŻADEN GABINET PSYCHOTERAPI.NIE PROWADZI ZADNEJ DZIALANOSCI GOSPODARCZEJ.OBIECYWALA MNIE CUDA NAWET ZDROWIE .SYSTEMATYCZNIE ZA KAZYM SPOTKANIE BRALA ODE MNIE PONAD STO ZLOTYCH .OBIECYWLA SUKCESY I ZDROWIE .WYRAFINOWANA xxxxxxxx.xxxxx W SUMIE 3 TYS ZLOTYCH .NIE JESTEM ZADNYM LEKAZEM .KIEDY ZACHOROWALEM NA SM OBIECYWALA MNIE POWROT DO ZDROWIA .APELUJE DO WSZSYTKICH KTORYCH xxxxx O ZGLOSZENIE JEJ NA POLICJI.JEST ZWYKLYM xxxxxxM.MAM NADZIEJE ZE WAS NIE xxxxxx xxxxxxx mnie i moja byłą dziewczyne również.zajecia to zwyły atak psychiczny i manipulacja aby was xxxxx .SZUKAM ROWNIEZ OSOB KTORE xxxxxxxxPROSZE O KONTAKT xxxxxxxxx DODAM ,ZE ZLOŻYLA FAŁSZYWE ZEZNANIA NA POLICJI PO TYM JAK xxxxxxxxxxx OD NAS PIENIĄDZE. to zwykły xxxxxxxxx podaje ,ze jest lekarzem i ze prowadzi gabinet w rezczywistosci podszywa sie pod lekarza nie ma dzialanosci gospodarczej xxxxxxxxx pieniadze szukamy osob ktore chca odzyskac pieniadze od niej prosze kontaktowac sie z dzielnicowym Panem xxxxxxxxxx pod nr.kom xxxxxxxxxxx lub xxxxxxxx istnieje możliwosc odzzyskania pieniedzy od tej xxxxxx 2011-09-23 21:30:36 Słowa kluczowe: xxxxxxxxx to zwykły xxxxxxxxx podaje ,ze jest lekarzem i ze prowadzi gabinet w rezczywistosci podszywa sie pod lekarza nie ma dzialanosci gospodarczej xxxxxxxx pieniadze szukamy osob ktore chca odzyskac pieniadze od niej prosze kontaktowac sie z dzielnicowym Panem xxxxxxx pod nr.kom xxxxxxxxx lub xxxxxxxx istnieje możliwosc odzzyskania pieniedzy od tej złodziejki 2011-09-23 21:30:36 Słowa kluczowe: xxxxxxxxx
użytkownik
04.11.2012 (5 lat temu)
04.11.2012 (5 lat temu)
Tabaka
A po co się zajmujesz tym regresingiem i tą s4ektą .Przerzuć się na regresing odbytniczy - do tego nie trzeba regresera koszty zerowe, stu procentowe przejście w poprzednie wcielenia . można połączyć to z krótką medytacją .
użytkownik
15.03.2015 (3 lata temu)
15.03.2015 (3 lata temu)
NIE POLECAM I ODRADZAM ZWYKŁE NACIĄGACTWO .TA PANI NANMOWILA MNIE NA KIILKANASCIE BADZ KILKADZIESIAT PLATNYCH WIZYT "SESJA REGRESINGU"- MIALY ROZWIAZAC MOJE PROBLEMY FIANASOWE I ZDROWOTNE - TAK TWIERDZILA PANI KATARZYNA -PROWADZAC - MNIE NACIGANELA NA SPORA GOTOWKE - NIE OTZRYMALEM ZADNYCH DOKUMNETOW ANI ZASWIADCZEN POMIMO MOICH PROSB .ODRADZAM
użytkownik
16.03.2015 (3 lata temu)
16.03.2015 (3 lata temu)
ODRADZAM JAKICHKOLWIEK KONTAKOW Z TA PANIA NIE

NIE POLECAM I ODRADZAM ZWYKŁE NACIĄGACTWO .TA PANI NANMOWILA MNIE NA KIILKANASCIE BADZ KILKADZIESIAT PLATNYCH WIZYT "SESJA REGRESINGU"- MIALY ROZWIAZAC MOJE PROBLEMY FIANASOWE I ZDROWOTNE - TAK TWIERDZILA PANI KATARZYNA -PROWADZAC - MNIE NACIGANELA NA SPORA GOTOWKE - NIE OTZRYMALEM ZADNYCH DOKUMNETOW ANI ZASWIADCZEN POMIMO MOICH PROSB .ODRADZAM
użytkownik
29.06.2015 (2 lata temu)
29.06.2015 (2 lata temu)
ODRADZAM ZABIEG REGRESING - REGRESER katarzyna jeżowska NAMOWILaMNIE NA ZAKUP KASET MAGNETOFONOWYCH KTORYMI HANDLOWAL AUTORSTWA REGRESEROW .ZOSTALEM ZAPEWNIONY ZE PO SLUHANIU TYCH MEDYTACJI Z KASETY SCHUDNE I WYZDROWIEJE. KASETA BYLA AUTORSTWA JEDNEJ Z BARDZO ZNANYCH OSOB ZJAMUJACYCH SIE REGRESINGIEM .TYTUL KASETY-MEDYTACYJNEJ - "ODCHUDZAM SIE Z PRZYJEMNOŚCIĄ" NIENTETY IMIENIENIA I NAZWISKA NIE PODAM ZE WZGLEDU NA SWOJE BEZPIECZENSTWO.. OCZYWISCIE KASETY Z MEDYTACJA OKAZALY SIE ZWYKLYM BEZKUTECZNYM NAGRANIEM . PANI KATARZYNA JEŻOWSKA ZADALA ZA KAZDA KASETE KILKADZIESIAT ZLOTYCH .NAMOWILA MNIE ROZNIEZ NA INNE KASETY Z MEDTYTACJA ZAPEWNIAJAC ICH SKUTECZNOSC WMAWIAJĄC MNIE ZE MAM "SILNE OBCIAZENIA KARMICZNE" I ZE TE KASETY POMOGA MNIE NIETSETY ZOSTALEM NACIĄGNIETY .DODAM ZE W TYM DNIU U PANI JEŻOWSKIEJ W KATOWICACH LACZNIE WYDALEM KILKASET ZLOTYCH ,OCZYWISCIE BEZ ZANDYCH POSWIADCZEN NA PAPIERZE KTORE SZANOWNA PANI ODMOWILA WYDANIA. PANI KATARZYNA POPROSILA MNIE ROZNIEZ ABYM NIE ROZPOWIADAL NIKOMU CZYM ONA SIE ZAJMUJE - CHODZI O TZW SESJE REGRSINGU I NNE ZABIEGI.PO TYM WSYZSKIM ZADZOWNILEM DO URZEDU SKARBOWEGO W KATOWICACH I USLYSZALEM ZE TA PANI NIE MIALA ZADNEJ ZGLOSZENJ DZILANOSCI GOSPODARCZEJ WTEDY .TERAZ NIE WIEM. MOZE SIE ZMIENILO NO I TAK POZBYBLEM SIE KASY .OCZYWISCIE TE KASETY NIC MNIE NIE DALY NIE SCHUDLEM ANI GRAMA,DLACZEGO WIEC MNIE NAMAWIALA ZE POMOGA?CHYBA TYLKO DLA KASY.LUDZIE APELUJE ODRADZAM TYCH ZABIEGÓW. te pseudozabiegi to zwykle naciaganie Pani jezowska naciaga na te zabiegi obiecujac wyzdrowienie z chorob-UWAGA ODRADZAM KONTAKTOW
użytkownik
17.11.2015 (2 lata temu)
17.11.2015 (2 lata temu)
Regresing to niebezpieczna sekta Leszka Żądło, który słabe umysły hipnotyzuje aby mu haracz od sesji regresingu płaciły. To taki mały biznesmen oszust. Trochę przerobił rebirthing i dyma ludzi na kasę, jak to straszliwy i groźny sekciarz. Sekta regresing za swoje liczne przekręty i szkodzenie ludziom, za zniewalanie ludzi powinna być zakazana tak jak radykalni sunnici wahabici czyli terroryści muzułmańscy! Leszek Żądło to rodzimy terrorysta, hipnotyzer psychopata, który cynicznie wykorzystuje swoich niewolniczych zombie do gromadzenia dochodów. Milioner od oszukiwania ludzi wmawiając im przeszłe wcielenia i lecząc z nieistniejących, wymyślonych w chorej główce problemów. Wmówi ci, że jesteś goblinem, upadłym aniołem albo strzygą i będziesz się leczyć z tego za ciężkie pieniądze po kilkaset złotych miesięcznie przez wiele lat. Takie to cwaniaki żerujące na naiwnych, demoniczna sekta regresing.
użytkownik
09.04.2016 (2 lata temu)
09.04.2016 (2 lata temu)
Do mamy ofiary regresingu,
Regresing polega na wymuszonej hiperwentylacji, która jest szkodliwa dla zdrowia. Sami regreserzy pisali, że podczas sesji dochodzi do tężyczki. Nie dopisali informacji, że tężyczka to jednostka chorobowa nr R29.0 i mylona jest często z depresją czy chorobą psychiczną, o dolegliwościach fizycznych nie wspomnę. Proponuję Pani pomoc. Proszę skontaktować się ze mną na adres: [email protected]
użytkownik
06.03.2016 (2 lata temu)
06.03.2016 (2 lata temu)
Do mamy ofiary regresingu

Regresing polega na wymuszonej hiperwentylacji, która jest szkodliwa dla zdrowia. Sami regreserzy pisali, że podczas sesji dochodzi do tężyczki. Nie dopisali informacji, że tężyczka to jednostka chorobowa nr R29.0 i mylona jest często z depresją czy chorobą psychiczną, o dolegliwościach fizycznych nie wspomnę.
Proponuję Pani pomoc. Proszę skontaktować się ze mną na adres:
[email protected]
użytkownik
29 kwi (22 dni temu)
29 kwi (22 dni temu)
namowila mnie na zabieg pseudo ktory mial mnie uzdrowic z choroby stracilem 20 funtow zwykla naciagara oglasza sie wszedzie po internecie ludzie uwazajcie na ta kobiete

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin