test

Opinie o JKK Dystrybucja Sp. z o.o. 43-100 Tychy, ul. Fabryczna 5

Korzystałeś z usług JKK Dystrybucja Sp. z o.o. 43-100 Tychy, ul. Fabryczna 5? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): DeWu
Data: 2018-04-13 16:11

Wizyt: 342
Komentarzy: 13
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
13.04.2018 (9 miesięcy temu)
13.04.2018 (9 miesięcy temu)

JKK Dystrybucja Sp. z o.o. 43-100 Tychy, ul. Fabryczna 5

Firma produkuje różne środki chemiczne do sprzątania oraz kleje i silikony. Wysoka skuteczność, wydajność i rozsądne ceny. Na szczególną uwagę zasługują środek do czyszczenia piekarników oraz płyn do parkietów. Od dawna stosuję je u siebie w domu i jak najbardziej polecam.
użytkownik
01.05.2018 (8 miesięcy temu)
01.05.2018 (8 miesięcy temu)
Używam ich środka do czyszczenia kabiny prysznicowej, podłogi i piekarnika. Wszystkie sprawdzają się bardzo dobrze. Dodatkowe atuty to cena i wydajność. Warto samemu je sprawdzić.
użytkownik
15.05.2018 (8 miesięcy temu)
15.05.2018 (8 miesięcy temu)
Używam ich środka do czyszczenia fug. Skuteczny, niedrogi i całkiem wydajny.
użytkownik
28.05.2018 (7 miesięcy temu)
28.05.2018 (7 miesięcy temu)
Polecam silikony i kleje tej firmy. Dobrze trzymają i nie są drogie.
użytkownik
02.06.2018 (7 miesięcy temu)
02.06.2018 (7 miesięcy temu)
Skuteczne, niedrogie środki, które można zamówić przez internet. Szczególnie polecam ten do czyszczenia armatury łazienkowej.
użytkownik
25.06.2018 (6 miesięcy temu)
25.06.2018 (6 miesięcy temu)
używam ich preparatu do czyszczenia powierzchni ze skóry i jestem bardzo zadowolona. skórzana kanapa i fotele wyglądają super. prawie jak nowe, a sam środek nie jest drogi i wystarcza na dosyć długi czas.
użytkownik
10.07.2018 (6 miesięcy temu)
10.07.2018 (6 miesięcy temu)
Środków firmy JKK używam od dawana. Poleciła mi je koleżanka. Na uwagę zasługuje szczególnie środek do mycia kabin prysznicowych. Dobrze usuwa zabrudzenia i jest przy tym bardzo wydajny. Cena też ok.
użytkownik
06.08.2018 (5 miesięcy temu)
06.08.2018 (5 miesięcy temu)
Polecam ich preparat do kabin prysznicowych. Dobrze trzyma się ścianek prysznicu, więc łatwo się nim myje. Nieźle radzi sobie z zabrudzeniami. Fajna cena.
użytkownik
02.09.2018 (4 miesiące temu)
02.09.2018 (4 miesiące temu)
robią bardzo skuteczne środki do sprzątania. używam kilku z nich u siebie w firmie i jestem bardzo zadowolony. dobra cena i wydajność
użytkownik
01.10.2018 (3 miesiące temu)
01.10.2018 (3 miesiące temu)
używam ich preparatu do czyszczenia powierzchni skórzanych. bardzo fajnie działa, siedzenia w samochodzie i fotel w salonie wyglądają jak nowe.
użytkownik
10.10.2018 (3 miesiące temu)
10.10.2018 (3 miesiące temu)
Środek do czyszczenia powierzchni skórzanych z JKK świetnie sprawdził się do skórzanych foteli w samochodzie :) Polecam.
użytkownik
15.10.2018 (3 miesiące temu)
15.10.2018 (3 miesiące temu)
Stosuję ich środki w domu od dawana i jestem w 100% przekonana, że nie zmienię na inne. Nie trzeba ich dużo używać, żeby działały. Dobrze usuwają brud i są w fajnych cenach.
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Środki do sprzątania JKK są wydajne i bardzo skuteczne, nie kosztują dużo i można je zamówić w różnych miejscach w internecie. U siebie używam płynu do podłóg i kabiny prysznicowej i spokojnie mogę polecać innym.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin