test

Opinie o Joanna Gonet-Sebastianka, Jasło

Korzystałeś z usług Joanna Gonet-Sebastianka, Jasło? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2009-08-17 11:53

Wizyt: 548
Komentarzy: 26
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
17.08.2009 (9 lat temu)
17.08.2009 (9 lat temu)

Joanna Gonet-Sebastianka, Jasło

Opinia o Joanna Gonet-Sebastianka
Jasło

Pelen profesjonalizm,przyjazne i otwarte podejście do pacjenta. Polecam.
autor
08.02.2010 (9 lat temu)
08.02.2010 (9 lat temu)
Najmilsza i najlepsza lekarka jaką znam !
autor
29.04.2010 (8 lat temu)
29.04.2010 (8 lat temu)
Wspaniały lekarz, rewelacyjne podejście do pacjentki, ponadto pełen profesjonalizm. Gorąco polecam.
autor
12.05.2010 (8 lat temu)
12.05.2010 (8 lat temu)
Pełna profesjonalizmu pani ginekolog. :)
autor
10.06.2010 (8 lat temu)
10.06.2010 (8 lat temu)
najmilsza lekarka jaką poznałam,dzisiaj miałam wizytę,bardzo pomocna,szczegółowo tłumaczy,polecam wszystkim.
autor
20.06.2010 (8 lat temu)
20.06.2010 (8 lat temu)
wszystkie te opinie dodawała jedna osoba......to chyba dobrze nie swiadczy o pani doktor
autor
07.07.2010 (8 lat temu)
07.07.2010 (8 lat temu)
slepa jestes chyba jakim cudem jedna osoba wez czytaj dokladnie cipko a pani doktor super
autor
11.07.2010 (8 lat temu)
11.07.2010 (8 lat temu)
Uprzejmość, pełen profesjonalizm, godna powierzenia
autor
02.08.2010 (8 lat temu)
02.08.2010 (8 lat temu)
najlepsza lekarka na jaką trafiłam do tej pory
autor
22.08.2010 (8 lat temu)
22.08.2010 (8 lat temu)
Pani doktor potrafi bycmiłai sie usmiechac ale nic pozatym jak sa jakieś problemy pzy porodzie topopełnia kardynalne błedy pozatym ma nie ciekawą opinie w swoim srodowisku.Ostzegam przed prowadzeniem ciązy przez nia nadaje sie tylkoi wyłacznie przepisywac tabletki antykoncepcyjne i nic pozatym
autor
12.09.2010 (8 lat temu)
12.09.2010 (8 lat temu)
najgorsza lekarka w jasielskiej kadrze szpitala!!!
autor
01.12.2010 (8 lat temu)
01.12.2010 (8 lat temu)
Pani doktor jest bardzo sympatyczna.Uśmiechem sprawia,że każda wizyta jest miła,mimo czasem nieprzyjemnych wiadomości dla pacjentki.Stara się rozwiązywać każdy problem,jak najlepiej potrafi.Troszczy się o pacjentkę i ma jak najbardziej profesjonalne podejście do pacjentek.Polecam wszystkim niezdecydowanym ;-)
autor
22.06.2011 (7 lat temu)
22.06.2011 (7 lat temu)
Pani doktor prowadziła moje dwie ciąże-byłam bardzo zadowolona.To bardzo miła i sympatyczna osoba.W szpitalu po porodzie bardzo interesuje się swoją pacjentką,czego nie można powiedzieć o niektórych innych lekarzach.
autor
17.11.2011 (7 lat temu)
17.11.2011 (7 lat temu)
nigdy w zyciu nie wybierajcie tego lekarza,nie ma pojecia o tym co robi!!!!powinni jej zabronic wykonywania zawodu
autor
21.11.2011 (7 lat temu)
21.11.2011 (7 lat temu)
Bardzo dobra lekarka i profesjonalna a przede wszystkim miła i uśmiechnięta.Polecam!!
autor
23.11.2011 (7 lat temu)
23.11.2011 (7 lat temu)
Pani Joanna Gonet-Sebastianka dla pacjenta jest tylko i wyłącznie miła, jest osoba niekompetętną, nie ma zielonego pojęcia o prowadzeniu ciąży, a już wogóle o wykryciu jakichkolwiek wad dziecka, nie polecam nikomu. Ta Pani przez cala ciąże zapewniała mnie że z moja dzieckiem jest wszystko wporządku, niestety dziś zostaliśmy sami z mężem nasze maleństwo zmarło po 11 dniach z powodu wielu wad ktorych ta Pani nie zauważyła, co było nie możliwe do nie zauważenia po stwierdzeniu Profesorów Ginekologów. Potrafi być tylko i wyłącznie uprzejma, nie ma zielonego pojęcia o swojej pracy. Nie polecam żadnej kobiecie, której zależy na profesjonalnej opiece nad nią i jej maleństwem. Nie pozwólmy żeby ktoś taki leczył!!!
autor
08.04.2012 (6 lat temu)
08.04.2012 (6 lat temu)
Polecam ta pania doktor, super jest :) prowadziła moja ciąze i niemam złych wspomnien wrecz przeciwnie same dobre... polecam :):)
autor
15.05.2012 (6 lat temu)
15.05.2012 (6 lat temu)
TA pani nie traktuje pascjetek jak ludzi tylko jak rzecz nie potrafi byc delikatna nie warto sie do niej wybierac
autor
22.08.2012 (6 lat temu)
22.08.2012 (6 lat temu)
Absolutnie fantastyczna ginekolog. Jesli mam jakies ale to jedynie odnosnie warunkow w poczekalni w jej krosnienskiej przychodni. Trudno tu pomiescic 15 osob na raz (a czesto jest tak tloczno). Brakuje tez krzesel dla pacjentow, a na wizyte dlugo sie czeka. Poza tym same plusy.
autor
02.11.2012 (6 lat temu)
02.11.2012 (6 lat temu)
dla mnie doktor Sebastianka jest bardzo dobrą doktorką.prowadziła ona moje trzy ciąże teraz w ostatniej 2011 trafiłam na oddział do jasła bo miałam straszną anemie pani doktor cały czas się mną opiekowała.póżniej w grudniu gdy byłam już po terminie okazało sie ze porodówka w jaśle jest zamknięta.trafiłam do krosna w krośnie nikt sie mna nie interesował dopiero po telefonie do pani doktor jeden z lekarzy zaczął sie mna interesowac wystarczył jeden telefon.bo gdyby nie to to nie wiem co by sie stało z moja córeczka wody juz były zielone.
autor
25.03.2013 (5 lat temu)
25.03.2013 (5 lat temu)
Nie moge powiedziec zlego zdania o pani doktor gdyz bardzo mi pomogła z ciążą. jestem baaaaaaaaaardzo zadowolona z wizyty u n iej polecam szczerze wszystkim
autor
28.03.2013 (5 lat temu)
28.03.2013 (5 lat temu)
Witam!!!Ja jestem bardzo zadowolona z usług tej pani doktor,prowadziła dokładnie i szczegółowo moją ciąże komplet badan bardzo dbała by było wszystko w porządku.Rodziłam w jaśle bardzo fachowo sie mna zajęła miałam rodzic naturalnie dostałam oksytocyne na przyspieszenie porodu ale żle zareagowałam miałam bardzo wysokie cisnienie do tego duze dziecko,nie zaryzykowała i zrobiła cesarkę.Po wszystkim często mnie odwiedzała i pytała jak się czuję ja i maleństwo.Jeśli chodzi o mnie to polecam!!!
autor
06.04.2013 (5 lat temu)
06.04.2013 (5 lat temu)
Najwspanialsza ginekolog na całym podkarpaciu!!!Miła,ciepła kobieta,polecam w 100%.
autor
01.08.2013 (5 lat temu)
01.08.2013 (5 lat temu)
Super kobieta, przejmuje się swoimi pacjentkami, potrafi odebrać telefon nawet podczas urlopu i odpowiedzieć na pytania, doradzić.
użytkownik
04.04.2015 (3 lata temu)
04.04.2015 (3 lata temu)
Pani doktor Sebastianka jest świetnym ginekologiem. Nie spotkałam drugiego tak dobrego lekarza. Podczas badania jest dokładna , rozmawia z pacjentem, tłumaczy wszystko, rozumie potrzeby kobiet, potrafi uspokic a nie straszyc jak to robi wiekszosc lekarzy. Naprawdę dba o swoje pacjentki. Zawsze można do niej zadzonic i zapytac o rade, służy pomocą i nigdy nie odmawia. Nie znajdzie drugiej tak miłej osoby.
użytkownik
28 sty (20 dni temu)
28 sty (20 dni temu)
Ta kobieta nie powinna pracować w zawodzie, tak niemiłej i niekompetentej osoby to jeszcze nie spotkałam

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin