test

Opinie o Joanna Krygowska-Zielińska, dr n. med., Poznań, ul. Grunwaldzka 66/2

Korzystałeś z usług Joanna Krygowska-Zielińska, dr n. med., Poznań, ul. Grunwaldzka 66/2 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): boreke borekewa
Data: 2012-12-30 15:34

Wizyt: 203
Komentarzy: 16
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
30.12.2012 (5 lat temu)
30.12.2012 (5 lat temu)

Joanna Krygowska-Zielińska, dr n. med., Poznań, ul. Grunwaldzka 66/2

Opinia o Joanna Krygowska-Zielińska, dr n. med.
Poznań, ul. Grunwaldzka 66/2

Do Pani doktor trafiłam z polecenia koleżanki i nie zawiodłam się. Pani doktor jest nie tylko uprzejmą i miłą osobą, ale przede wszystkim kompetentnym lekarzem. Wszystko dokładnie tłumaczy i wyjaśnia, pokazuje na usg. W gabinecie w 100% skupiona jest na pacjentce. Pomogła mi z problemem z którym poprzedni lekarz sobie nie poradził. W pełni wzbudziła moje zaufanie i na pewno pozostanie już moim lekarzem. Jak najbardziej polecam.
użytkownik
14.01.2013 (5 lat temu)
14.01.2013 (5 lat temu)
Prawdziwy lekarz z powołaniem. W gabinecie całkowicie poświęca swoją uwagę pacjentowi, zbiera dokładnie wywiad. Jeszcze nigdy nikt tak dokładnie mnie nie zbadał łacznie z badaniem i usg piersi. Super lekarka! Polecam!
użytkownik
23.03.2013 (4 lata temu)
23.03.2013 (4 lata temu)
Wszystko dokładnie tłumaczy, nie trzeba wyciągać z niej odpowiedzi na siłę, daje bez problemu skierowania na wszystkie potrzebne badania. Bardzo kontaktowa, z dużą wiedzą.
użytkownik
13.05.2013 (4 lata temu)
13.05.2013 (4 lata temu)
Trafiłam do pani doktor z polecenia. Przesympatycza młoda pani doktor. Konkretna i rzetelna, potrafi uspokoić a co najważniejsze postawiła wlasciwa
diagnoze, po
trafnym leczeniu zupełny brak dolegliwości. Malutki minusik za opóźnienie - czekałam 20min na swoja wizytę, ale czas spędzony w gabinecie mi to zrekompensował. Dokładne badanie, wszystko omowione, wyjasnione, rozwiane watpliwosci no i czas wizyty prawie 40min bez pospiechu. Nic dodac nic ujac. Polecam wsyzstkim kobieta ktore cenia jakosc.
użytkownik
23.05.2013 (4 lata temu)
23.05.2013 (4 lata temu)
Podzielam poprzednie opinie. Duży profesjonalizm, mnóstwo uwagi poświęconej pacjentowi i pełne skupienie na problemie, a do tego uśmiech, rozluźniająca atmosfera i bardzo delikatne badanie. Nie dziwią długie terminy oczekiwania na wizytę - po prostu warto. Pozdrawiam Panią Doktor- Magda R.
użytkownik
08.06.2013 (4 lata temu)
08.06.2013 (4 lata temu)
Pani doktor prowadzi moją ciążę, lepiej nie mogłam trafić. Mimo tysiąca moich pytań na wszystkie odpowiada, wszystko tłumaczy, wyjaśnia, opisuje usg. Zawsze cierpliwa, uśmiechnięta pomimo tłumu pacjentek przed gabinetem - wizyta trwa tyle ile jest konieczne.
użytkownik
10.12.2013 (4 lata temu)
10.12.2013 (4 lata temu)
Pełen profesjonalizm! Osoba godna polecenia! Wysoka kultura osobista, stosunek do pacjenta, zaangażowanie, fachowość i podejście do zagadnienia na najwyższym poziomie. CHAPEAU BAS!! Jestem pod szczerym wrażeniem. Zadowolona pacjentka.
użytkownik
12.04.2014 (3 lata temu)
12.04.2014 (3 lata temu)
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani doktor. Pełen profesjonalizm. Pani doktor odpowiada na wszystkie pytania wyczerpująco. Nie zbywa pacjentki, poświęca jej tyle czasu, ile potrzebuje, bardzo uprzejma, uśmiechnięta. Bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie do niej. Zdecydowanie godna polecenia.
użytkownik
18.01.2015 (3 lata temu)
18.01.2015 (3 lata temu)
Kiedy idziemy do lekarza oczekujemy nie tylko fachowej pomocy medycznej. Chcemy zrozumienia, zaufania. Potrzebujemy czuć się bezpiecznie i bez skrępowania(zwłaszcza w gabinecie ginekologicznym), gdyż danemu specjaliście powierzamy to, co mamy najcenniejsze - zdrowie, a co za tym idzie życie. To wszystko znalazłam w gabinecie pani doktor. Polecam z pełnym przekonaniem, że traficie w odpowiednie miejsce z Waszym problemem.
użytkownik
15.05.2015 (2 lata temu)
15.05.2015 (2 lata temu)
super pani dr, operacja udana , polecam wszystkim bardzo gorąco. sympatyczna wszystko wytłumaczy, godna polecenia.
użytkownik
24.05.2015 (2 lata temu)
24.05.2015 (2 lata temu)
Jestem po pierwszej wizycie u Pani Doktor. Wielki szacunek za podejście do pacjenta, wyczerpujące odpowiedzi ( a właściwie ubieganie pytań, wyczerpując temat na tyle, że pytania nie przychodzą do głowy). Jeszcze nigdy żaden lekarz nie omówił mi tak jasno wyników badań. Ciepło i serdeczność witają w gabinecie. Po raz pierwszy w życiu dostałam w 100%to, czego oczekuję od lekarza. Polecam szczerze Panią Doktor.
użytkownik
11.10.2015 (2 lata temu)
11.10.2015 (2 lata temu)
Wielki szacunek dla Pani Doktor za Jej wiedzę,umiejętności manualne i bezcenny dla mnie kontakt z pacjentem.
Bardzo się cieszę ,że w gronie młodych lekarzy są takie osoby - miłe i uśmiechnięte o dużej empatii.
Byłam pacjentką Pani Doktor zarówno w gabinecie jak i w szpitalu : przed,w trakcie i po trudnej dla mnie operacji.
Polecam szczerze pod każdym względem i Dziękuję Pani Doktor za wyrozumiałość.
Ewa S.
użytkownik
29.01.2016 (rok temu)
29.01.2016 (rok temu)
Pani doktor zaskoczyła mnie profesjonalizmem, uszanowaniem intymności, cierpliwością i zrozumieniem, które niewątpliwie w tej profesji jest niezbędne. Mimo, że zasypywałam ją niezliczoną ilością pytań potrafiła spokojnie i rzetelnie odpowiedzieć na najbardziej niedorzeczne z nich. Polecam szczególnie matkom nastoletnich córek, które mają przed sobą pierwszą wizytę u ginekologa.
użytkownik
07.03.2017 (10 miesięcy temu)
07.03.2017 (10 miesięcy temu)
Bardzo profesjonalne podejście do sprawy pacjenta. Pani doktor ma ogromną wiedzę i doświadczenie, co można odczuć na każdym kroku. Polecam serdecznie każdej kobiecie, której zależy na własnym zdrowiu. Badania są wykonywane od razu, z dużą uwagą i bez cięcia kosztów i skracania długości wizyty. Polecam serdecznie.
użytkownik
20.04.2017 (8 miesięcy temu)
20.04.2017 (8 miesięcy temu)
To właśnie pod okiem Pani Zielińskiej przebyłam swoją pierwszą ciążę. Szanuję Panią za ogromną wiedzę i odpowiednie podejście do pacjenta. W razie jakichkolwiek pytań od razu otrzymywałam wyczerpującą i jasną odpowiedź :) Dzięki temu ciąża przebiegła bez problemów i jakichkolwiek nieprzyjemnych sytuacji.
użytkownik
12 sty (7 dni temu)
12 sty (7 dni temu)
Pani doktor to specjalista z prawdziwego zdarzenia. Wizyty zawsze przebiegają sprawnie i bez problemu mogę uzyskać odpowiedzi na moje pytania. Szczerze polecam - ja na pewno będę wracać!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © najlepszyfachowiec.pl | regulamin