test

Opinie o Jolanta Figura, Mińsk Mazowiecki, 11 listopada 4/14

Korzystałeś z usług Jolanta Figura, Mińsk Mazowiecki, 11 listopada 4/14 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): uczona gabrysia_44
Data: 2009-10-13 20:03

Wizyt: 98
Komentarzy: 12
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
13.10.2009 (8 lat temu)
13.10.2009 (8 lat temu)

Jolanta Figura, Mińsk Mazowiecki, 11 listopada 4/14

Opinia o Jolanta Figura
Mińsk Mazowiecki, 11 listopada 4/14

Pani doktor jest dobrym laryngologiem ....mankament to ten że niestety w przychodni trudno jest się do niej dostać zostają tylko wizyty prywatne ... polecam
użytkownik
14.02.2010 (7 lat temu)
14.02.2010 (7 lat temu)
Uprzejma, wszysto wyjaśni pacjentowi, jednak co do kompetencji to raczej ich brak (lub nietrafna diagnoza), leki dobiera bardzo drogie (a jeżeli diagnoza chybiona to tylko strata czasu i kasy) - także zasobny portfel jest wskazany.
użytkownik
19.05.2010 (7 lat temu)
19.05.2010 (7 lat temu)
pani doktor jest slaba w metodach leczenia leki pisze drogie i nieskuteczne prywatnie wizyta to strsata czasu a tsakze ogromna ujma dla portfela.zleca drogie badania przywatne nikomu potem nie potrzebne wrecz szkodliwe.ale jak niema sie wyboru to trzeba korzystac.
użytkownik
24.08.2010 (7 lat temu)
24.08.2010 (7 lat temu)
bardzo dobry i fachowy lekarz, dokładnie bada, nie przepisuje leków ,, na siłę,,. Nie zatruwa niepotrzebnie antybiotykami.
użytkownik
01.04.2011 (6 lat temu)
01.04.2011 (6 lat temu)
niestety nie potrafiła postawić diagnozy u mojego syna teraz dziecko jest głuche na prawe ucho nie polecam jej.Zamiast zrobić badania szprycowała lekami dzisiaj walczymy i wydajemy tysiące zł zeby dziecko chociaż po części odzyskało słuch.Nigdy więcej nie zaufam jej
użytkownik
02.05.2011 (6 lat temu)
02.05.2011 (6 lat temu)
Ja mam bardzo dobre zdanie o Doktor.Leczyłem się u wielu specjalistów.przyjmowałem różne specyfiki a wystarczyła dobra diagnoza.Badania dodatkowe ją potwierdziły.Konsultacja ,operacja i nie odwiedzam laryngologów tak często.Naprawdę polecam .Wyleczony
użytkownik
07.09.2011 (6 lat temu)
07.09.2011 (6 lat temu)
Przy banalnym zabiegu przepłukiwania ucha,pani doktor, uszkodziła mi błonę bębenkową (kwadrant przednio-górny)na skutek czego, wdało się zapalenie błędnika, całe święta Bożego Narodzenia, przeleżałem w łóżku wymiotując.Po świętach wizyta już u innego laryngologa i długie, kosztowne,leczenie.
użytkownik
03.03.2012 (5 lat temu)
03.03.2012 (5 lat temu)
Może i Pani doktor jest dobrym lekarzem!!! Ale obsługę ma tragicznie chamską, bez kultury!! Aż żal dzwonić.
użytkownik
23.03.2012 (5 lat temu)
23.03.2012 (5 lat temu)
Polecam dr Figurę w 100%!!! Kiedyś daaaawno temu wyleczyła mnie z czyraka ucha, zaś teraz ostatnio pomogła mojemu 1,5 rocznemu synkowi. Jest bardzo miłą i rzetelną osobą. Jeżeli wymagana jest kilkakrotna konsultacja nie bierze pieniędzy za każdą wizytę co w obecnych czasach jest baaardzo rzadko spotykanie u lekarzy, a już tym bardziej specjalistów. Zastanawiam się kto wypisuje o niej takie głupoty tu na tym rankingu? Może zwolennicy dr Czeczko – zboczeńca i konowała!!! Albo może on sam co by sobie reputację podbudować czyimś kosztem!
użytkownik
01.09.2012 (5 lat temu)
01.09.2012 (5 lat temu)
Wspaniała Pani Doktor, miła, uprzejma, a przy tym kompetentna. Przyjęła nas poza kolejnością, po godzinach pracy, na prawdę Pani doktor godna polecenia, to nie tylko lekarz, ale przede wszystkim wspaniały człowiek. Zależy jej na dobru pacjenta.
użytkownik
14.09.2012 (5 lat temu)
14.09.2012 (5 lat temu)
Po wizycie z badaniem słuchu mam się zgłosić na następne badania. Chyba nie pójdę, bo nie ufam jej
użytkownik
05.04.2015 (2 lata temu)
05.04.2015 (2 lata temu)
Bardzo miła p. doktor. Stara sie pomóc jak tylko może i czuję się to ,że jest to prawdziwy lekarz z powołania. Polecam

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Mińsk Mazowiecki

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Poszukiwana Manikiurzystka
Poszukuję Zdolnej, chętnej do ciągłego rozwoju MANIKIURZYSTKI . Praca w Salonie Fryzjersko- Kosmetycznym. Wymagania: * umiejętność wykonywania manicure i pedicure, przedłużanie żelem na szablonie, mile widziane henna brwi, * komunikatywność, * dyspozycyjność i profesjonalizm. Oferuję: * stałą pracę...
Mińsk Mazowiecki
16:55
Praca w sportowym przedszkolu niepublicznym
Niepubliczne Sportowe Przedszkole i Klub Malucha "Kangurek" z siedzibą w Wiązownie k/Otwocka, poszukuje nauczyciela oraz pomocy nauczyciela wychowania przedszkolnego.Oferujemy pracę w nowoczesnej ,prężnie rozwijającej się placówce o profilu sportowym. Mile widziane umiejętności plastyczne,muzy...
Mińsk Mazowiecki
2:58
Sprzedawca - kasjer
Zatrudnię panią do sklepu spożywczego na stanowisko sprzedawca - kasjer, lokalizacja Pustelnik gm. Stanisławów powiat miński....
Mińsk Mazowiecki
wczoraj 20:08
Salon samochodowy zatrudni pracownika na stanowisko sprzedawca samochodów marki Peugeot
Salon samochodowy marki Peugeot mieszczący się w Choszczówce Stojeckiej k/ Mińska Mazowieckiego zatrudni pracownika na stanowisko HANDLOWIEC. Wymagane jest bezwzgędnie minimum 2-letnie doświadczenie w sprzedaży samochodów nowych (inne oferty nie będą brane pod uwagę). Znajomość standardów obsługi kl...
Mińsk Mazowiecki
wczoraj 20:08
Przedstawiciel handlowy w hurtowni kosmetycznej LEVERT
Hurtownia fryzjersko – kosmetyczna LEVERT z siedzibą w Mińsku Mazowieckim, ul. Kościuszki 24 lok.usł.2, w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje kandydatów na stanowisko: PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY (tylko mężczyźni) OBOWIĄZKI:- budowanie i utrzymanie długofalowych relacji z ...
Mińsk Mazowiecki
wczoraj 20:08
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin