test

Opinie o Kaba. Brukarstwo. Kaczyński L., Nasielsk, Piaskowa 36

Korzystałeś z usług Kaba. Brukarstwo. Kaczyński L., Nasielsk, Piaskowa 36 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Izabela K
Data: 2014-05-07 13:15

Wizyt: 11735
Komentarzy: 35
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
07.05.2014 (4 lata temu)
07.05.2014 (4 lata temu)

Kaba. Brukarstwo. Kaczyński L., Nasielsk, Piaskowa 36

Opinia o Kaba. Brukarstwo. Kaczyński L.
Nasielsk, Piaskowa 36

Firma, która naciąga ludzi. Ich ceny przy końcowym rozliczeniu okazują się bardzo wysokie. Wiele wykonanych robót jest dodatkowo płatnych i nieuwzględnionych w umowie. Ostrzegam przed tą firmą.
użytkownik
07.05.2014 (4 lata temu)
07.05.2014 (4 lata temu)
Firma, która naciąga ludzi. Ich ceny przy końcowym rozliczeniu okazują się bardzo wysokie. Wiele wykonanych robót jest dodatkowo płatnych i nieuwzględnionych w umowie. Ostrzegam przed tą firmą.
użytkownik
07.06.2016 (2 lata temu)
07.06.2016 (2 lata temu)
Już firmy nie polecam. Zrobili dla mnie dwie roboty. Pierwsza wiele lat temu po prosu super wszystko było dograne i robota porządnie zrobiona. Ale... w tym roku robili drugą prace i powiem że w tej firmie się musiało totalnie wszystko zmienić bo kontakt z pracownikami jest na poziomie zerowym, są nie słowni i nie odpowiadają za ustalenia. Kostką którą mi załatwiali to totalny szmelc. Masa towaru została odrzucona z uwagi na ubytki a to co zostało położone ma wielkie białe plamy na co firma nie uznaje reklamacji. Przy bramie i garażu zapadła się kostka i już proszę trzeci tydzień żeby ktoś przyjechał i to poprawił ale oczywiście nikt tym się nie przejmuje. Jeżeli firma czegoś z tym nie zrobi to straci wszystkich klientów bo mnie już straciliście i nie dam kolejnej szansy jak będzie coś do zrobienia na podwórku, po prosu sięgnę po konkurencję chociaż tą którą macie pod nosem.
użytkownik
07.06.2016 (2 lata temu)
07.06.2016 (2 lata temu)
Witam.
Proszę o adres inwestycji lub bezpośredni kontakt z firmą, abyśmy mogli wyjaśnić całą sprawę bez niepotrzebnych komentarzy w internecie.
Pozdrawiam.
użytkownik
07.07.2016 (2 lata temu)
07.07.2016 (2 lata temu)
Prace wykonane bardzo porządnie, zgodnie z projektem i ofertą. Bardzo dobra komunikacja z pracownikami. Zapłaciłem tyle ile miałem w ofercie. Kostka dobra jakościowo-Libet.Wszystko zrobione zgodnie z ustalonym wcześniej terminem.
Polecam.
użytkownik
12.07.2016 (2 lata temu)
12.07.2016 (2 lata temu)
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Kaba. Bardzo ładnie zagospodarowali teren wokół domu. Na początku był od nich Handlowiec, który omówił ze mną wszystko, przygotował ofertę i projekt.
Zaczęli zgodnie z terminem, poszło całkiem szybko. Zostawili porządek po sobie. Nie mam zastrzeżeń do wykonanych prac.
użytkownik
10.05.2014 (4 lata temu)
10.05.2014 (4 lata temu)
Firma KABA robiła u mnie spore podwórko. Kostka zaczęła się zapadać.Byli kiedyś na poprawki a teraz jest już po gwarancji. Uczulam innych klientów na to co Kaba daję w podbudowę i jak ją robią. Dzisiaj zamiast wierzyć że będzie dobrze jak zapewnia firma sprawdził bym jak się robi zgodnie z technologiami i tego wymagał. Wydałem na to dużo pieniędzy i będę musiał znowu poprawiać żeby zlikwidować fale dunaju na kostce.
użytkownik
14.07.2014 (4 lata temu)
14.07.2014 (4 lata temu)
Osobiście odradzam. Praca wykonana jest w sposób wadliwy, kostka została ułożona w sposób niezgodny z zapewnieniem wykonawcy, nie można zweryfikować jakości kostki ponieważ nie było etykiet na towarze. Właściciel nie odbiera telefonu gdyż jest bardzo zajęty. Nie zachowują właściwych odstępów pomiędzy kostką co świadczy o braku profesjonalizmu przy jej układaniu. Gwarancja wynosi trzy lata, ale reklamacji żadnej nie uznają, straszą sądem. Wykonawca obiecuje precyzyjne docinanie kostki a praca wykonywana jest niechlujnie. No i wygląda nieestetycznie. Materiały nieodpowiedniej jakości. Cena za 1 metr wychodzi 250 zł, reklamacji nie uznają. Nie polecam.
użytkownik
24.02.2015 (3 lata temu)
24.02.2015 (3 lata temu)
Osobom które planują ułożyć kostkę brukową z firmą KABA Leszek Kaczyński zalecam zwrócić uwagę na kilka rzeczy. Pierwsza to zachowanie dystansu do pracowników bo strasznie się spoufalają co było mało komfortowe, zwłaszcza dla mojej żony. Sugerują żeby zrobić im coś do jedzienia, pytają o papierosy itp. Trzeba pilnować szczegółów i pilnować ile dają cementu bo strasznie oszczędzają. Tam gdzie wjeżdża szambiarka to sam dokupiłem cementu bo żeby zrobili mocniejszą podbudowę Robotę zrobili ale ale byłem na miejscu cały czas i wszystkiego pilnowalem osobiście . Drugi raz bym ich nie wziął. Za to mogę polecić firmę z Nasielska do tynków; Bud Raf Usługi Budowlane. Wszystkio jak być powinno i niskie ceny.n
użytkownik
03.03.2015 (3 lata temu)
03.03.2015 (3 lata temu)
Ekipa brukarska z firmy KABA z Nasielska niedawno robiła mi kostkę brukową na posesji. Na firmę trzeba uwżać bo chcieli mi zrobić prawie bez cementu a ten co kupili to najgorszy na rynku, sam popiół. Ekipa to chyba podwykonawcy. Bez przerwy mi proponowali jakieś swoje usługi bez wiedzy Szefa. Stawiali mnie w niezręcznej sytuacji. Robotę skończyli ale nie polecam, bo pozostał duży nie smak.
użytkownik
21.04.2015 (3 lata temu)
21.04.2015 (3 lata temu)
Ogólnie robotę zrobili ale firmy nie polecam. Podczas prac pełne rozprężenie, prawie majówka. Wszysko się ciągnęło. Nie przywiązują wagi do detali, aby do przodu. Obrażają się jak kazałem poprawiać i wytykałem błędy. Mam wątpliwości co do jakości tej podsypki pod kostkę ale to wyjdzie w ciągu najbliższych miesięcy.
użytkownik
04.05.2015 (3 lata temu)
04.05.2015 (3 lata temu)
Nie polecam firmy KABA. Podczas rozliczenia były problemy, patrzą czy klient wnika i mierzy. Myśleli, że nie mierzyłem i dopisali mi sporo metrów do rozliczenia. Generalnie to okazało się podczas robót, że trzeba zrobić parę drobiazgów jak wycieraczka, położenie przewodu itp i musiałem słono zapłacić tym co robili do łapy. Uczulam innych klientów, żeby uzgadniali wszysko bo potem będą niespodzianki.
użytkownik
08.05.2015 (3 lata temu)
08.05.2015 (3 lata temu)
Nie polecam, współpraca do kitu, nic nie dogadane, nikt nic nie wie, Panienki do których się dzwoniło wiecznie zdziwione i niedoinformowane.
Robota jakoś zrobiona ale za jakie pieniądze
użytkownik
25.05.2015 (3 lata temu)
25.05.2015 (3 lata temu)
Firma, która naciąga ludzi. Ich ceny przy końcowym rozliczeniu okazują się bardzo wysokie.
Wiele wykonanych robót jest dodatkowo płatnych i nieuwzględnionych w umowie.
Ostrzegam przed tą firmą.
użytkownik
29.05.2015 (3 lata temu)
29.05.2015 (3 lata temu)
Z przykrością muszę odradzić tę firmę wszystkim, którzy chcą sobie zrobić kostkę zanim będzie za późno.
Prezentacja firmy na początku - super ale potem same schody.
Cena nie taka jaką podawali, pracownicy przychodzili każdego dnia inaczej, raz kończyli wcześniej raz później,
pomijam że każdego dnia ci ludzie się wymieniali.
Jak się później okazało to u mnie na podwórku było potrzebne więcej podbudowy ale tego nie zrobili
nawet się nie zapytali bo dali jakąś tam cenę która tego nie uwzględniała. Nie ma takiego efektu jak się spodziewałem.
Jestem na NIE ! Jak patrzę na te pozytywne opinie to wydaje mi się że są nie wiarygodnie.
użytkownik
10.06.2015 (3 lata temu)
10.06.2015 (3 lata temu)
Ja jestem zadowolona z wykonanej pracy. Ułożenie kostki było zwieńczeniem naszej inwestycji budowlanej i muszę przeznac, że KABA była jedną z dwóch firm, z pracy których jestem usatysfakcjonowana. Od początku do końca fachowe doradztwo i wykonanie. Jeśli chodzi o rozliczenie, to nie miałam żadnych kłopotów, trzymali się tego, co było na ofercie. Jest jedną rzecz, która mnie irytowała- to codzienne wizyty osób - gapiów, które oglądały zachwycone pracą panów. I tu dodam, że ekipa była super (nie przeklina, nie śmiecia, widać było pasje w ich oczach i ze rzeczywiście lubią swoją prace). Do dzisiaj ludzie dzwonią z pytaniem kto nam układał bruk...
użytkownik
26.06.2015 (3 lata temu)
Jedne wielkie bagno ;/ Jedne wielkie bagno ;/
Jedne wielkie bagno ;/ Jedne wielkie bagno ;/ Jedne wielkie bagno ;/
Jedne wielkie bagno ;/ Jedne wielkie bagno ;/
użytkownik
07.06.2016 (2 lata temu)
07.06.2016 (2 lata temu)
Konkurencja także musi hejtować.
użytkownik
04.09.2015 (3 lata temu)
04.09.2015 (3 lata temu)
Solidna firma potrafią zdziałać cuda z małego podjazdu. Bardzo miłe i profesjonalne podejście do klienta polecam ekipę Pana Darka Najlepsza firma z jaką współpracowałam podczas remontów czy jakichkolwiek zmian w domu.
użytkownik
04.04.2016 (2 lata temu)
04.04.2016 (2 lata temu)
U mnie firma się nie zaprezentowała najlepiej. Faktem jest że usługę wykonali, do samej roboty nie mam uwag ale cała reszta pozostawiła za sobą niesmak. Nieprzyjemna obsługa, przy zapłacie wiele niedomówień, pracownicy na budowie też źle się zachowywali... palili mi pod otwartym oknem, przeklinali.
użytkownik
04.04.2016 (2 lata temu)
04.04.2016 (2 lata temu)
U mnie firma się nie zaprezentowała najlepiej. Faktem jest że usługę wykonali, do samej roboty nie mam uwag ale cała reszta pozostawiła za sobą niesmak. Nieprzyjemna obsługa, przy zapłacie wiele niedomówień, pracownicy na budowie też źle się zachowywali... palili mi pod otwartym oknem, przeklinali.
użytkownik
05.05.2016 (2 lata temu)
05.05.2016 (2 lata temu)
Firma nastawiona na kokosy, szukają tylko nadzianego klienta który się nie zorientuje ile wydał. Klient jest traktowany niezwykle przedmiotowo.
użytkownik
02.06.2016 (2 lata temu)
Odradzam firmę. Oszukują i naciągają klienta. Ciągną z niego jak dojną krowę. Nie popuszczę. Ddecydowałem się na firmę tylko dlatego że Pan handlowiec zrobił żonie wodę z mózgu opowiadając jakieś piąte dziady o innych firmach a że tylko oni są liderem na rynku ale nie mówił Pan że kredyt musimy zaciągnąć żeby was spłacić. Skończy się to w sądzie !
użytkownik
03.06.2016 (2 lata temu)
03.06.2016 (2 lata temu)
Witam.
Proszę o adres inwestycji, abyśmy mogli wyjaśnić całą sprawę bez niepotrzebnych oszczerstw w internecie.
Pozdrawiam.
użytkownik
04.07.2016 (2 lata temu)
04.07.2016 (2 lata temu)
Zależało nam na tym, żeby kostke przed naszym domem układała doświadczona firma. W domku który wynajmowaliśmy wczesniej, włsciciel miał problem z takimi jakby wybrzuszeniami w chodniku, wyg;ladało to tragicznie... my się nauczyliśmy na cudzych bledach i zwrocilismy się do Kaba. Trafilismy na szczęście w dobre rece... robotnicy położyli kostkę równiusieńko, po paru opadach deszczu nie robią się na chodniku kałurze tak jak tam... do tego normalna cena za całość
użytkownik
25.08.2016 (2 lata temu)
Firma godna polecenia. Nie mamy żadnych zastrzeżeń, wszystko zgodnie z projektem i ofertą, końcowy efekt także zgodny z naszymi oczekiwaniami. Zlecenie wykonywała brygada p. Darka - bardzo sumienne i profesjonalne podejście.
użytkownik
18.10.2016 (2 lata temu)
18.10.2016 (2 lata temu)
świetnie zaaranżowali nam otoczenie domu,uwzględnili w projekcie wszystkie nasze uwagi.wykonane zostały spadki i system odwodnienia,wszystko dopracowane i estetyczne.kostki są bardzo dobre jakości
użytkownik
28.10.2016 (2 lata temu)
28.10.2016 (2 lata temu)
Firma Kaba wykonała u mnie kostkę na początku października. Wszystko poszło bardzo sprawnie, jestem zadowolona z efektu końcowego. Zapłaciłam tyle na ile się umawiałam. Polecam1
użytkownik
28.10.2016 (2 lata temu)
28.10.2016 (2 lata temu)
Firma godna polecenia.Prace wykonane szybko i solidnie. Obsługa na najwyższym poziomie.Podczas rozliczenia brak jakichkolwiek problemów. Polecam
użytkownik
28.10.2016 (2 lata temu)
28.10.2016 (2 lata temu)
Witam, miałem wykonywaną usługę w miejscowości Łajski. Pracę firmy (nie tylko brukarzy bo projektant, który przyjechał i prowadził budowę do końca zrobił na mnie wielkie wrażenie) oceniam bardzo dobrze i solidnie. Terminowe rozpoczęcie prac, koszt inwestycji nie przekroczył zakładanego progu cenowego z oferty.
Zresztą lepszą reklamą jest moja inwestycja przy której dziennie zatrzymuje się 7 aut. Polecam, polecam, polecam.
użytkownik
03.11.2016 (2 lata temu)
03.11.2016 (2 lata temu)
Wszystko w najelpszym porządku ,wiedzą po prostu co robią . POLECAM fachowo robią za przystępną cene ,prace skończyli wcześniej niż zakladalismy ,rozliczenie szybkie i bez kłopotow .Pozdrawia Robert z Nasielska
użytkownik
10.11.2016 (2 lata temu)
10.11.2016 (2 lata temu)
Polecam. Kontakt dostałam od znajomej, dlatego zdecydowaliśmy się na współpracę z tą firmą.
Inwestycję wykonywaliśmy w tym roku - jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi oraz końcowego efektu;)
użytkownik
22.11.2016 (2 lata temu)
22.11.2016 (2 lata temu)
Solidny wykonawca. Nowatorski projekt 3D ogrodu i podjazdu, przy projekcie uwzględnili ostatnie trendy i rzeczowo doradzali. Efekt? Mamy piękny i solidy podjazd, robotnicy wykonali swoją pracę bez zarzutu. Jesteśmy naprawdę zadowoleni.
użytkownik
02.12.2016 (2 lata temu)
02.12.2016 (2 lata temu)
A drogo jak huj! Nie polecam. Jakość też nie najlepsza! Jest tyle innych firm że lepiej wybrać inną niż ich. Nie polecam !.....................
użytkownik
1 lip (5 miesięcy temu)
1 lip (5 miesięcy temu)
Niedawno zakończono u mnie na posesji prace brukarskie wykonane przez Firmę KaBa Brukarstwo z Nasielska. Prace wykonywał zespół Pana Darka.
Bardzo się cieszę, że zleciłam tak poważną inwestycję firmie KaBa i że to właśnie zespół Pana Dariusza podjął się wykonania projektu położenia kostki.
Jestem bardzo zadowolona z efektów wykonanej pracy i przebiegu tych prac.
Doskonała organizacja, fantastyczni wykonawcy i idealne wykonanie projektu.
Z całą pewnością polecam Firmę KaBa ponieważ doskonale wywiązują się z wykonania prac brukarskich i idealnie radzą sobie z bardzo skomplikowanymi projektami.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin