test

Opinie o Karolczak J.J. Ośrodek wypoczynkowy, Maradki

Korzystałeś z usług Karolczak J.J. Ośrodek wypoczynkowy, Maradki? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): chris
Data: 2011-06-21 13:39

Wizyt: 18545
Komentarzy: 11
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
21.06.2011 (6 lat temu)
21.06.2011 (6 lat temu)

Karolczak J.J. Ośrodek wypoczynkowy, Maradki

Opinia o Karolczak J.J. Ośrodek wypoczynkowy
Maradki

ODRADZAM!!! Za drogo jak na ten standard ośrodka.Pokoje malutkie. Łazienka pokazana w galerii to tylko zachęta, w rzeczywistości jest słabo-niewyremontowane, uszkodzone urządzenia.Jedzenie bardzo dobre, wystrój wnętrz przeciętny.BRAK ZASIĘGU!!! Domki kempingowe blisko siebie-standard poniżej przeciętnej. Obsługa miła,ale właścicielka nie respektuje wcześniejszych ustaleń z klientem i podwykonawcami zamawianych usług.Bezpodstawnie nalicza dodatkowe,bardzo wysokie opłaty np.za spóźnienie się na posiłek i rozstawione stoły.Sprzęt wodny w bardzo złym stanie-należy uważać na własne bezpieczeństwo,a właścicielka miała pretensje o wlaną wodę do łódki.Z jacuzzi nie można było skorzystać.Brak "ogromnego" basenu dla dzieci,jest tylko plac do zabaw.
użytkownik
22.06.2011 (6 lat temu)
22.06.2011 (6 lat temu)
Nie zgadzam się z tą opinią. Jestem częstym gościem w tym ośrodku i zawsze mam jak najbardziej pozytywne wrażenia. Miła obsługa, smaczne posiłki i super szefowa z którą idzie się dogadać w każdej sprawie. Piękne miejsce gdzie króluje cisza i spokój dla ludzi z kulturą. POLECAM GORĄCO.
autor
22.06.2011 (6 lat temu)
22.06.2011 (6 lat temu)
jak widać to szefowa sama ripostuje moją wypowiedź, panie z recepcji są przemiłe, ale właścicielka potrafi zniszczyć wizerunek swojego ośrodka i popsuć atmosferę wypoczynku. Jeżeli ktoś chce tam przyjechać lepiej od razu spisać warunki finansowe, tym bardziej, że warunki sanitarne sa przeciętne. Plus to dobre wyżywienie.
użytkownik
23.06.2011 (6 lat temu)
23.06.2011 (6 lat temu)
Jak widać niewiele Pan/Pani wie. Nie mam zamiaru dyskutować i tłumaczyć kim jestem, powiem tylko, że w/w opinia jest niesprawiedliwa, tylko jak ktoś szuka dziury w całym to zawsze coś znajdzie. Najlepiej by było żeby za pół darmo mieć warunki hotelu 5-cio gwiazdkowego. Ośrodek ma wielu stałych klientów między innymi i mnie którzy chwalą to piękne miejsce i panującą tam atmosferę.
użytkownik
12.02.2013 (4 lata temu)
pierwszyraz w tym ośrodku byłam jako 17 latka,teraz mam lat 39 więc znam go długo i w wolnej chwili tam uciekam,ostatni raz byłam 2 lata temu.Jest to cudowne miejsce magiczne miejsce dla mnie gdzie naprawde odpoczywam.Byliśmy w 10 osób(rodzuina) i zostalismy mile przyjęci o co prosilismy to dostawaliśmy za 2 małych dzieci 3 letnich nie płacilismy i nikt od nas nie żadał jakis nadprogramowych opłat.Komfortowe warunki to ja mam w domu a na wakacje to jade odpocząc a a nie sprawdzac co mi sie podoba a co nie.Opinia powyżej jest mocno krzywdząca.Pozdrawiam Pana Adama i Pana Ratownika
autor
24.06.2011 (6 lat temu)
24.06.2011 (6 lat temu)
Nie zgadzam się z tą opinią. Nikt nie oczekiwał hotelu o bardzo wysokim standardzie za pół darmo, ale pokoje i łazienka przedstawione w galerii odbiegają od rzeczywistości. Okolica jest spokojna, obsługa miła, ale do sklepu daleko. Ze względu na zachowanie szefowej w kwestiach finansowych i brak jej elastyczności w stosunku do klientów, nigdy nikomu nie polecę tego ośrodka !!!
użytkownik
18.04.2012 (5 lat temu)
18.04.2012 (5 lat temu)
Zamierzałem przyjechać z grupami tenisowymi w lato, razem ok 120 osób.Byłem umówiony z właścicielem na 31 grudnia, droga z Marek zajęła mi 15 min. więcej niż sądziłem z powodu śniegu.Pan Karolczak przywitał mnie zdaniem '' jak jesteście z Warszawy to myślicie,że możecie się spóżniać ''.a potem na moje pytanie dlaczego nie otrzymałem z ośrodka oferty podytu stwierdził,że to jemu się składa oferty, on nie musi.No cóż powodzenia w biznesie.
użytkownik
11.08.2014 (3 lata temu)
11.08.2014 (3 lata temu)
Dzisiaj wróciliśmy z Karolczaka. Jezioro i okolica urokliwe. Ośrodek czasy świetności ma dawno za sobą. Warunki w domkach są okropne. Wszystko jest stare i zużyte.
Pokój w budynku głównym mały, ale czysty. Jedzenie dobre. Obsługa miła.
Przy rozliczeniu nie uwzględniono wpłaconej zaliczki i miałam wrażenie, że chciano nas oszukać.
użytkownik
18.04.2016 (rok temu)
18.04.2016 (rok temu)
Bardzo ładnie położony Ośrodek, zadbany, czysty, dobrze wyposażony. Gdy chcę spokojnie odpocząć, popływać, smacznie pojeść, pograć w tenisa - to jadę w to miejsce. Doceniam wygodę, piękny widok na jezioro oraz bezpieczny plac zabaw z basenem dla moich dzieci. Właścicielka naprawdę stara się o gości i widać, że inwestuje w podnoszenie standardu tego miejsca. Mazury lubię i znam, ale najczęściej zatrzymuję się właśnie tu.
użytkownik
09.07.2016 (rok temu)
09.07.2016 (rok temu)
Wraz z rodziną jestem bardzo niezadowolona z pobytu w ośrodku. Zachowanie pracowników pozostawia wiele do życzenia, na śniadanie przyszliśmy przed 10 i nie było nic do jedzenia a komentarz pracownika brzmiał: kto pierwszy ten lepszy, cała obsługa nie miła i brak szacunku do klienta. w pensjonacie gdzie znajduje się kuchnia były myszy, a my sami jedną przywieźliśmy do domu. NIE POLECAM.
użytkownik
22 sie (miesiąc temu)
22 sie (miesiąc temu)
Wraz z rodziną jestem bardzo niezadowolona z pobytu w tymże przybytku. Ośrodek czasy świetności ma za sobą. Zatrzymano się tam w głębokim PRL-u. Warunki w domkach, a w szczególności w domkach, które chyba nigdy nie były remontowane - m.in. domek 28, są okropne. Wszystko jest stare, brzydkie, rozklekotane, zużyte.
Oferta domków zamieszczona na stronie internetowej nie zawiera zdjęć tych nienadających się do zamieszkania domków, a jedynie domki wyremontowane, co po prostu jest nieuczciwe względem zainteresowanych wynajęciem.
Obsługa za małymi wyjątkami ( wyjątek stanowi niższa Pani z recepcji) jest nieuprzejma i nieprofesjonalna. Właścicielka nie ma zwyczaju z "plebsem" się zadawać, jako "szara eminencja" rozmawia z klientami poprzez Panie z recepcji. Za wszystko zło, między innymi za wypadnięcie z futryny zamkniętego okna, co niewątpliwie spowodowane było złym stanem technicznym domku, obwinia się wynajmujących. NIE POLECAM!!! JA TAM NIGDY WIĘCEJ NIE POJADĘ!!!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Maradki

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Ogłoszenia w odległości do 10 km od centrum miejscowości
Robotnik budowlany
Praca na budowie. 11-700 Marcinkowo, Marcinkowo 154E, Eugeniusz Wysocki, Usługi Ogólnobudowlane Import Export "MONT-BUD" Eugeniusz Wysocki, 2017-08-12. ...
Marcinkowo
14 lip
Ogłoszenia w odległości do 25 km od centrum miejscowości
Pilnie poszukujemy spawaczy do pracy w Holandii
Agencja Doradztwa Personalnego - ALEN (nr certyfikatu 16628) Pilnie poszukuje do pracy w Holandii SPAWACZY (MIG MAG) oraz osoby do pracy w drukarni. Wymagana znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym. Mile widziane prawo jazdy kat.BZapewniamy legalną pracę, ubezpieczenie, mieszkanie i doja...
Biskupiec
wczoraj 23:58
szukam pracy
Zaopiekuję się osobą starszą. Jestem na emeryturze,więc jestem osobą dyspozycyjną, sumienną, cierpliwą i odpowiedzialną. Mam doświadczenie co do opieki nad paniami potrzebujacymi pomocy.Warunek; tylko na terenie miasta Mrągowa....
Mrągowo
wczoraj 17:07
Pomoc domowa/ sprzątanie/ niania
Dzień dobry.Poszukuję pracy dorywczej jako pomoc domowa, sprzątanie domu, opieka nad dzieckiem lub starszą osobą. Jestem młodą, dyskretną, kulturalną, energiczną osobą, posiadam doświadczenie w wyżej wymienionych zajęciach. Pozdrawiam Magdalena. ...
Mrągowo
wczoraj 15:12
Pracownik fizyczny
Miejsce pracy: Biskupiec, WARMIŃSKO-MAZURSKIE Zakres obowiązków: praca fizyczna Rodzaj umowy: Umowa zlecenie Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE Wymiar czasu pracy: nie dotyczy Liczba godzin pracy w tygodniu: nie dotyczy Data rozpoczęcia: 22.09.2017 Wynagrodzenie brutto: od 13 PLN S...
Biskupiec
20 wrz
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin