test

Opinie o Klimaszewska-Zapała Agnieszka Usługi biurowo - kadrowe firm, Kielce, Konopnickiej 5

Korzystałeś z usług Klimaszewska-Zapała Agnieszka Usługi biurowo - kadrowe firm, Kielce, Konopnickiej 5? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): zorientowany
Data: 2011-02-16 22:18

Wizyt: 39226
Komentarzy: 71
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
16.02.2011 (7 lat temu)
16.02.2011 (7 lat temu)

Klimaszewska-Zapała Agnieszka Usługi biurowo - kadrowe firm, Kielce, Konopnickiej 5

Opinia o Klimaszewska-Zapała Agnieszka Usługi biurowo - kadrowe firm
Kielce, Konopnickiej 5

ta pani jest niepoczytalna. to tyle w temacie, powinni ja zamnknac juz dawno w
autor
19.07.2017 (11 miesięcy temu)
19.07.2017 (11 miesięcy temu)
Ta pani naprawiala u mnie samochod niejednokrotnie ostatni raz silnik generalny remont od a do z.... ta pani z tego co sie dowiedzialem od kolegi pomowila mnie ze znajomym o naciagniecie na pieniadze oraz duzy zarobek do tz.podzialu oczywiscie bezuzasadniony-to jest tak jak ktos poleci i sie robi jak dla siebie nadmienie zeby poprostu dbala o auto wlewala olej i plyny i bedzie ok a nie miec pretensje i snuc jakies dziwne opowiesci mijajace sie z prawda!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
19.07.2017 (11 miesięcy temu)
19.07.2017 (11 miesięcy temu)
Wyzywa wszystkich od wiesniakow a najsmieszniejsze to to ze do nich jezdzi i jest od nich zalezna wszystko to wsioki prostaki a ciekawe co u nich robi PANI Z MIIASTA nie obluda?--------bardzo ciekawe???????????????
użytkownik
21.07.2017 (11 miesięcy temu)
21.07.2017 (11 miesięcy temu)
Dziwie sie ze to cos osoba nie lazi jeszcze kanalami w Kielcach za tyle mykow co zrobila z ludzmi a jak ktos pogoni to ucieka jaj ostatni tchorz slynna pani miastowo-ksiegowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
23.07.2017 (11 miesięcy temu)
23.07.2017 (11 miesięcy temu)
JAK TO MOWI SIE WIESNIAK NIE WIESNIAK BURAK NIE BURAK BYLE ROBIL DARMO ZA TZ.LYZKE ZUPY TO I TAK NIECH SIE CIESZY ZE PRACUJE U PANI Z MIASTA ---OBLED ALE SA LUDZIE NAIWNI!!!!!!!!!! A PODZIEKOWANIE NA KONIEC JAK SIE KOGOS WYSSIE JAK CYTRYNE I JUZ NIE JEST POTRZEBNY TO KOP I DALI.......!
użytkownik
25.07.2017 (10 miesięcy temu)
25.07.2017 (10 miesięcy temu)
TU JEST PODANY BLEDNY ADRES BO TERAZ TA PANI PROWADZI USLUGI NA BISKUPA KADLUBKA W DOMU OBSTAWIONYM KAMERAMI I WYBIERA KOGO WPUSZCZA KOGO NIE SAMOCHOD CZESTO STAWIA GDZIE INDZIEJ DLA NIEPOZNAKI ULICE DWIE DALEJ TAKZE WSZYSTKO MA OBCYKANE ZNA TEMAT I WIE JAK UNIKAC KONFRONTACJI Z NIEPROSZONYMI GOSCMIUMIE ROBIC SKUTECZNE UNIKI
użytkownik
26.11.2017 (6 miesięcy temu)
26.11.2017 (6 miesięcy temu)
TO CO DALEJ KSIEGOWOSC?-MIAL BYC SEX-SHOP TOWAR LEZY DO DZISIAJ GADZETY ITP.-BARDZO JA TO RAJCOWALO -SZKODA BO SIE MARNUJE KOBIETA A MA GLOWE DO TYCH SPRAW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
26.11.2017 (6 miesięcy temu)
26.11.2017 (6 miesięcy temu)
SZKODA BO MALO JEST W KIELCACH A TU BY BYLA FACHOWA OBSLUGA I NAWET PRAKTYKA
użytkownik
29.11.2017 (6 miesięcy temu)
29.11.2017 (6 miesięcy temu)
Czy możesz podać więcej szczegółów? Ta Pani oszukała Nas na całkiem niezłą kwotę. Działa razem z nowym wspólnikiem w kebabie Smaki Lewantu. Szukam innych poszkodowanych
użytkownik
07.12.2017 (6 miesięcy temu)
07.12.2017 (6 miesięcy temu)
Nie pana pierwszego oszukala mnie tez prowadzila firme nie bede sie wypowiadal co zrobila i ile klopotu z nia bylo -zal mi tych osob ktore do niej trafiaja bo nie wiedza co czynia zreszta ona umie podsowac rozne rozwiazania taki co prowadza na policje i do skarbowki a potem znika i udaje ze ona nie wie o co chodzi -----czlowieku obled z ta osoba
użytkownik
27.08.2017 (9 miesięcy temu)
27.08.2017 (9 miesięcy temu)
to normalne wszyscy to oszusci ona swieta
użytkownik
27.11.2017 (6 miesięcy temu)
27.11.2017 (6 miesięcy temu)
Klamie w zywe oczy nic sobie z niczego nie robi pomawia i oszukuje ludzi z policji sobie nic nie robi dziwie sie ze nie ma kto z tym zrobic porzadku jak to mozliwe ze kradnie dokumenty ludziom i sie smieje na leczenie z nia bo to jest cos nieprawdopodobnego co wyprawia
użytkownik
29.11.2017 (6 miesięcy temu)
29.11.2017 (6 miesięcy temu)
Czy jest Pan poszkodowany? Poszukuje osób poszkodowanych aby sie przyłączyli i wspólnie możemy sprawić że ta Pani w końcu poniesie konsekwencje prawne swojego bezprawnego działania
użytkownik
14 cze (11 dni temu)
14 cze (11 dni temu)
Witam serdecznie. Ta Pani nie odbiera ode mnie telefonów a jestem jej klientem. Narobiła nam kłopotów w skarbówce i nie tylko. Nie ma z nią kontaktu!! Nie oddaje papierów. Co robić?? Wszyscy mówią o zgłoszeniu na policję, ale jak czytam komentarze, to zastanawiam się czy coś to da? Mieszka gdzie indziej. Nie otwiera drzwi, nawet w miejscu zameldowania. Firma cała w monitoringu! Wpuszcza kogo chce. Jaki jest sposób na nią???
użytkownik
10.08.2015 (2 lata temu)
10.08.2015 (2 lata temu)
Nie polecam ,ja już się za nią wziełam , potrzeba więcej świadków aby potwierdzić. Ludzie nie bójcie sie i walczcie o swoje!
Arogancka i kłamie, takie XXXXXX nie powinny istnieć na rynku, jakimkolwiek
użytkownik
13.10.2017 (8 miesięcy temu)
13.10.2017 (8 miesięcy temu)
Witam jak można sie skontaktować ponieważ ta Pani mi grozi i pomawia. Chciałbym uzyskać trochę informacji od innych poszkodowanych.
użytkownik
25.11.2017 (7 miesięcy temu)
25.11.2017 (7 miesięcy temu)
Dziwie sie ze tego jeszcze nie wsadzili idz na policje juz ja tam znaja doskonale -cala rodzine-kabaret
użytkownik
25.11.2017 (7 miesięcy temu)
25.11.2017 (7 miesięcy temu)
To fakt popieram zyje z naiwnosci i glupoty innych ludzi ciekawe ile jeszcze ludzi naciagnie i oszuka -klamie w zywe oczy fajny ten jej mecenas
użytkownik
29.11.2017 (6 miesięcy temu)
29.11.2017 (6 miesięcy temu)
Ale chodzi mi o konkrety a nie o słyszenie. O jakiego mecenasa chodzi? Może to ten co mi wygraża? Proszę o kontakt innych oszukanych bo nie mam zamiaru puścić płazem tej oszustce i jej nowemu wspólnikowi i wyciągnę konsekwencje prawne
użytkownik
29.11.2017 (6 miesięcy temu)
29.11.2017 (6 miesięcy temu)
Witam jestem jednym z poszkodowanych czy jest możliwość sie skontaktować?
użytkownik
03.06.2011 (7 lat temu)
03.06.2011 (7 lat temu)
znam te pania, ale w interesy się z nią raczej nie bawię, nie warto!!! różnie to z nią bywa :) jak cos chce to nawet bywa milutka. Taka chorągiew nieznanego kraju ;)
użytkownik
29.11.2017 (6 miesięcy temu)
29.11.2017 (6 miesięcy temu)
Teraz nowe myki-Kadlubek? prowadzenie spolek pozyczki ale jaja leci po calosci i pewnie z mecenasem ? Ludzie obled ona wyprowadzi firme na 100 proc do prokuratora i skarbowki
użytkownik
29.11.2017 (6 miesięcy temu)
29.11.2017 (6 miesięcy temu)
Kolego o jakiego mecenasa chodzi? czy o tego z Łodzi? Szukam osób oszukanych przez tą Panią i jej wesołą kompanię . Proszę pisać na maila [email protected] Chcę w końcu ukrócić bezkarność tej bezczelnej Pani, ponieważ wraz ze swoim wspólnikiem oszukała Nas na całkiem sporą kwotę i szukam innych oszukanych

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin