test

Opinie o Krawczyński Michał, lek. med. Praktyka lekarska, Łódź, Uniwersytecka 42/44 lok. 9

Korzystałeś z usług Krawczyński Michał, lek. med. Praktyka lekarska, Łódź, Uniwersytecka 42/44 lok. 9 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2010-04-10 20:09

Wizyt: 12663
Komentarzy: 18
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
10.04.2010 (8 lat temu)
10.04.2010 (8 lat temu)

Krawczyński Michał, lek. med. Praktyka lekarska, Łódź, Uniwersytecka 42/44 lok. 9

Opinia o Krawczyński Michał, lek. med. Praktyka lekarska
Łódź, Uniwersytecka 42/44 lok. 9

Wspaniały człowiek, profesjonalny i kompetentny. Panie Doktorze chylę czoła przed Panem oby każdy lekarz był takim Aniołem jaj PAN!!!!
autor
25.04.2010 (8 lat temu)
25.04.2010 (8 lat temu)
Niesamowity, ciepły, serdeczny i dobry człowiek.
Spokojny i delikatny bez obaw mozna oddać sie w Jego ręce.
Pozdrawiam
autor
03.06.2010 (8 lat temu)
03.06.2010 (8 lat temu)
Miły, uprzejmy, bardzo dobre podejście do dzieci.
autor
04.11.2010 (8 lat temu)
04.11.2010 (8 lat temu)
Ten lekarz robił mi operację plastyczną nosa. Owszem jest miły, uprzejmy, dużo mówi, ale co z tego. Mój nos wygląda po tej operacji źle i gorzej mi się po niej oddycha.
autor
11.11.2010 (8 lat temu)
11.11.2010 (8 lat temu)
Pan doktor wykonywał u mnie operację poprawkową rok temu. Poprawka była po innym lekarzu który zniszczył mi nos. Jak wiadomo takie operacje sa duzo trudniejsze. Doktor poprawił nie tylko wygląd nosa ale i funkcję. Doktor Krawczyński prezentuje kompetencje zawodowe na najwyższym poziomie. Jak widać z poprzedniego postu zazdrośni koledzy po fachu poptrafią na jego temat wypisywać różne świństwa. Bardzo polecam tega lekarza!!!!!
autor
05.04.2011 (7 lat temu)
05.04.2011 (7 lat temu)
Pan Michał Krawczyński wykonywał u mnie operację w 2007r - septorynoplastyka nosa. Była to już druga ingerencja chirurgiczna, jak najbardziej udana. Od tamtej pory moje życie zmieniło się zdecydowanie. Przestałem przewlekle chorować na gardło, zatoki. A lekarz uwieszcie mi państo jest na światowym poziomie! Praktykę zdobywał za granicą, w 2009 roku w Mediolanie odebrał międzynarodowy tytuł chirurga plastyka, jest zapraszany na sympozja naukowe po całym świecie. Ogromnym szczęściem było trafienie pod taką rękę.

Dodam jeszcze że pierwszą operację miałem w Łodzi na Spornej w 2001r miałem niespełna 13 lat. Pani Zakrzewska przeprowadziła operację, z takim skutkiem, że krzywa część przegrody pozostała nietknięta. Po 6 miesiącach kiedy na kolejnej wizycie w końcu trafiłem na wyrzej wymienioną panią, nie pamiętała mnie!!!!!!!!!!!!!
autor
08.04.2011 (7 lat temu)
08.04.2011 (7 lat temu)
Dr Michał Krawczyński jest znakomitym fachowcem. Operacja, którą mi wykonał a także profesjonalne podejście przewyższyło moje oczekiwania. Zdecydowanie i z pełną odpowiedzialnością polecam tego lekarza...
autor
01.05.2011 (7 lat temu)
01.05.2011 (7 lat temu)
Ja nie polecam doktora, bo jak się chce robić operacje nosa to trzeba być chirurgiem plastycznym. To nie Etiopia, tylko kraj cywilizowany.
autor
07.06.2011 (7 lat temu)
07.06.2011 (7 lat temu)
Jestem tydzień po korekcie nosa, którą wykonał Pan dr Krawczyński. Rezultat zabiegu jest fenomenalny! Pan Doktor jest nie tylko doskonałym laryngologiem i kształconym w USA plastykiem, ale także prawdziwym artystą! Jestem wciąż pod wrażeniem profesjonalizmu Pana Krawczyńskiego i efektu mojej operacji, która została wykonana na najwyższym poziomie i w komfortowych warunkach. To lekarz z pasji i powołania - szczerze mówiąc, nie sądziłam, że w dzisiejszym świecie tacy lekarze jeszcze są. Efekt mojej operacji jest wspaniały :) Ponadto Pan Doktor jest szalenie subtelnym i wzbudzającym zaufanie człowiekiem. Jestem szczęśliwa i życzę Panu Krawczyńskiemu wszystkiego dobrego. Jakże to musi być cudowne uczucie - być człowiekiem, którego pasją i zawodem jest uszczęśliwianie ludzi. Rzeżbienie w ciele, malowanie nowych twarzy...Tworzenie piękna... Chyba się rozpisałam (standard- jestem humanistką :)) Szczerze polecam Pana Doktora i bardzo się cieszę, że nie został w Stanach, ale pomaga swoim rodakom podnosząc standard polskiej Chirurgii Plastycznej i Laryngologii.
Jeżeli Pan to kiedyś przeczyta, to raz jeszcze DZIĘKUJĘ!
pp
autor
06.02.2012 (7 lat temu)
06.02.2012 (7 lat temu)
Wiecej takich specjalistow.Dziekuje za WIELKA fachowosc,a takze cieplo i uprzejmosc. Wdzieczna pacjentka.
autor
22.06.2012 (6 lat temu)
22.06.2012 (6 lat temu)
Pan Dr robil mi poprawke po innym lekarzu,nie ukrywam,iz wg mojej hierarchi poprzedni lekarz ,to raczej rzezbiarz nie artysta. Pan Dr Michal Krawczynski,to lekarz z klasa,bardzo uprzejmy,empatyczny.po przeprowadzonym zabiegu,dzwoni dopytuje czy wszystko jest w porzadku, Interesuje sie pacjentem. Bardzo wrazliwy ,a przy tym bardzo zdolny,podejmuje sie naparwde bardzo trudnych przypadkow,ja mialam juz druga operacje plastyczna nosa,polaczona z prostowaniem przegrody,skrzywionej podczas poprzedniej operacji. Wszystko zakonczylo sie sukcesem. Serdecznie dziekuje Panie Dr i zycze wielu sukcesow zawodowych. Usatysfakcjonowana pacjentka Ewelina
autor
07.10.2012 (6 lat temu)
07.10.2012 (6 lat temu)
Jeśli chodzi o podejście Pana Doktora do pacjenta, to w pełni zgadzam się z przedmówcami - Pan Doktor jest bardzo uprzejmy, dokładnie tłumaczy przebieg leczenia/zabiegu. Niestety, w moim przypadku operacja nosa nie zakończyła się zapowiadanym rezultatem. Późniejsze kontakty telefoniczne były raczej utrudnione :-/
autor
11.10.2012 (6 lat temu)
11.10.2012 (6 lat temu)
Pan doktor robił u mnie operacje nosa półtora roku temu. Miałam garba i nos był skrzywiony na bok. Nie mogłam oddychać i często bolała głowa. Doktor wysłał mnie najpierw na tomografie a potem zrobił mi symulacje ze zdjęć zrobionych na wizycie. Termin ustaliłam szybko i operację i znieczulenie zniosłam dobrze - nic mnie nie bolało i nie rzygałam ;). podobno było dużo do roboty bo jeszcze doszły chore zatoki. Wyszło SUPER! Ostatnio zadzwoniłam i chciałam sobie skrócić czubek. Doktor zrobił mi to za darmo. Jestem super wdzięczna i zadowolona. Barzdo polecam!
autor
29.08.2013 (5 lat temu)
29.08.2013 (5 lat temu)
Miałam operację plastyczną nosa 2 lata temu. Dr bardzo uprzejmy, symulacja wyglądała świetnie. Dra widziałam tylko podczas robienia zdjęć do symulacji. Przed samą operacją przygotowywał mnie personel do czasu podania narkozy. Następnego dnia po operacji odwiedził mnie inny lekarz. Opatrunek zdejmowała jeszcze inna osoba. Personel kliniki bardzo miły, dobrze się tam czułam. Wygląd nosa odbiega jednak od symulacji. Widać mały garb i nos zrobił się zadarty. Mimo tego i tak cieszę się, że poddałam się operacji. Wyglądam lepiej niż przed.
użytkownik
11.10.2013 (5 lat temu)
11.10.2013 (5 lat temu)
Pan Doktor Michał Krawczyński podjął się wykonania poprawki po trzech wcześniej wykonanych operacjach korekty nosa przez łódzkiego lekarza dr n. med. Lucjan Cezarego Peszyńskiego-Drews. Dlatego podjęcie decyzji o kolejnej czwartej operacji było dla mnie trudne i trwało kilka lat, po prostu się bałam. Szukałam długo najlepszego lekarza, szukałam opinii w Internecie, ale również dopytywałam się laryngologów, u których się leczyłam wcześniej. Polecono mi doktora Krawczyńskiego i po pierwszej wizycie nabrałam do niego zaufania, ale po moich złych doświadczeniach szukałam potwierdzenia dokonania najlepszego wyboru. Ostatecznej pewności nabrałam po otrzymaniu opinii i rekomendacji przez profesora Niemczyka z Warszawy u którego byłam na konsultacji. Profesor powiedział, że w moim przypadku najlepszym specjalistą, z najlepszym doświadczeniem będzie Pan Michał Krawczyński! Ucieszyłam się, że tym razem dobrze trafiłam z wyborem.
Dzisiaj mijają 3 miesiąc od operacji prostowania przegrody nosa, rekonstrukcji wierzchołka nosa i przedniej części grzbietu nosa z użyciem własnej chrząstki pobranej z przegrody nosa oraz konchoplastykę małżowin dolnych w znieczuleniu ogólnym. Polecam wszystkim pomoc i usługi Pana doktora. Doktor jest profesjonalistą w każdym calu, dokładnie bada i wszystko tłumaczy, odpowiada na wszystkie pytania, przygotowuje symulacje komputerową, do tego jest miłym człowiekiem, któremu można zaufać. Operację miałam w prywatnej klinice Salve Medica w Łodzi – warunki świetne i jeszcze lepszy personel. Moja operacja trwała długo ok 3,5 h., ale efekt jest cudowny. Po operacji czułam się dobrze, nieznaczny ból dokuczał mi przez kilka dni, na twarzy były średniej wielkości wylewy podskórne, które w ciągu 3 tygodni zniknęły całkowicie. Wyglądam świetnie i mogę nareszcie oddychać nosem. Wyglądam tak jak powinnam wyglądać zawsze – naturalnie.
użytkownik
13.11.2013 (5 lat temu)
13.11.2013 (5 lat temu)
Dokładnie tydzień temu miałam wykonywaną operację plastyczną u Dra Michała Krawczyńskiego.Był to zabieg rekonstrukcji nosa.Przez dłuższy czas szukałam specjalisty,ktory podejmie się zabiegu.Już na pierwszej wizycie lekarz okazał się bardzo kompetentny i życzliwy.Zabieg trwał ponad 3 godziny w prywatnej Klinice,gdzie wszystko było dopięte na ostatni guzik.Bardzo bałam się efektu końcowego,ponieważ mój ubytek nosa był znaczny.Jednak Dr Krawczyński okazał się niesamowitym perfekcjonistą i stanął na wysokości zadania. Każdy kto zastanawia się nad wyborem odpowiedniego chirurga - gorąco polecam Dra Krawczyńskiego wraz z Jego personelem.Dzięki Niemu odzyskałam dawną pewność siebie.Panie Michale , dziękuję !
użytkownik
4 lut (13 dni temu)
4 lut (13 dni temu)
Witam czy mogłabym prosić o kontakt do Pani, jestem również po 3 operacjach u innego lekarza i szukam najlepszego do 4, mam nadzieję ostatniej operacji... Jestem umówiona na konsultacje do dr Krawczyńskigo, mój email [email protected]
Po tylu nieudanych operacjach bardzo ciężko jest zdecydować się na kolejną.
autor
14.04.2014 (4 lata temu)
14.04.2014 (4 lata temu)
1.5 roku temu robilem u dr. Krawczynskiego nos i uszy za jednym zamachem, efekt koncowy taki jak na symulacji zatem polecam go jak najbardziej!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin