test

Opinie o Krzysztof Mawlichanów, dr n. med., Kraków

Korzystałeś z usług Krzysztof Mawlichanów, dr n. med., Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): marsza68 marta.ppj
Data: 2012-04-12 19:11

Wizyt: 19
Komentarzy: 8
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
12.04.2012 (6 lat temu)
12.04.2012 (6 lat temu)

Krzysztof Mawlichanów, dr n. med., Kraków

Opinia o Krzysztof Mawlichanów, dr n. med.
Kraków

dobry fachowiec,profesjonalnie podchodzi do choroby, sympatyczny człowiek, wzbudza zaufanie - polecam
użytkownik
03.12.2012 (5 lat temu)
03.12.2012 (5 lat temu)
bardzo dobry specjalista do problemu pacjenta podchodzi indywidualnie, tlumaczy i informuje o wszystkich niezbednych rzeczach
użytkownik
02.02.2013 (5 lat temu)
02.02.2013 (5 lat temu)
Dzięki Panu Doktorowi na świat przyszła zdrowa moja córeczka przez cesarskie cięcie. Po zabiegu interesował się moim przypadkiem, odwiedzał kilkakrotnie po operacji, troszczył czy pokazano mi córeczkę. Rzetelny i kompetentny lekarz.
użytkownik
26.03.2013 (5 lat temu)
26.03.2013 (5 lat temu)
polecam tego doktora wszystkim kobietkom nawet tym które mają pierwszą wizytę przed sobą jest bardzo serdecznym człowiekiem
użytkownik
09.11.2014 (4 lata temu)
09.11.2014 (4 lata temu)
Nigdy więcej rodzenia przy tym lekarzu! Po 15 godzinach porodu łaskawie zajrzał i powiedział, że mam niski próg bólu, i że to na pewno tak nie boli! Gdyby nie położna, miał zamiar czekać jeszcze 2 godziny na cesarkę, a dziecko nie zeszło do kanału... Podczas badania był bardzo nieuprzejmy i nie delikatny. Pierwszy poród i trauma do końca życia...
użytkownik
30.11.2014 (3 lata temu)
30.11.2014 (3 lata temu)
Bardzo dobry lekarz przeprowadzał mi zabieg i przez cała noc doglądał miły sympatyczny delikatny polecam.godny polecenia innym kobieta.
użytkownik
14.04.2015 (3 lata temu)
14.04.2015 (3 lata temu)
Bardzo dobry lekarz. Byłam pod jego opieką w szpitalu. Polecam Jego fachowość, uprzejmość i poświęcony czas.
użytkownik
29.06.2016 (2 lata temu)
29.06.2016 (2 lata temu)
Bardzo dobry lekarz. Wyleczyl mnie z wszystkich dolegliwosci, wykonal operacje po ktorej nie ma nawet sladu a teraz jestem w ciazy chociaz wszyscy ostrzegali ze po takiej operacji nie mam szans na drugie dziecko. Najlepiej sluchac lekarza a nie dobrych rad koleżanek ;) Bardzo dobrze tlumaczy kazdy przypadek i przebieg leczenia. Polecam.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin