test

Opinie o K&S Doradztwo Biznesowe Katarzyna Szczerba

Korzystałeś z usług K&S Doradztwo Biznesowe Katarzyna Szczerba? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Edyta
Data: 2016-01-21 12:57

Wizyt: 609
Komentarzy: 8
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
21.01.2016 (3 lata temu)
21.01.2016 (3 lata temu)

K&S Doradztwo Biznesowe Katarzyna Szczerba

Opinia o K&S Doradztwo Biznesowe Katarzyna Szczerba


Biuro rachunkowe bardzo profesjonalne. Indywidualnie podchodzi do klienta. Usługi w przystępnych cenach. Zawsze służą fachową poradą. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy.
użytkownik
17.10.2016 (2 lata temu)
17.10.2016 (2 lata temu)
Zgłosiłem się do biura pani Katarzyny po poradę i jestem bardzo zadowolony z efektów. Mają wiedzę i doświadczenie, pomagają znaleźć najlepsze dla klienta rozwiązania.
użytkownik
26.10.2016 (2 lata temu)
26.10.2016 (2 lata temu)
W tym miejscu otrzymałam odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania. Bardzo się cieszę, że skorzystałam z ich usług, bo to był strzał w dziesiątkę, są niesamowici!
użytkownik
03.11.2016 (2 lata temu)
03.11.2016 (2 lata temu)
Długi czas próbowałem się uporać z finansami mojej firmy, więc w końcu wypadłem na ten genialny pomysł, żeby znaleźć kogoś, kto zna się na tym lepiej. Dziękuję!
użytkownik
07.11.2016 (2 lata temu)
07.11.2016 (2 lata temu)
Bardzo dobry doradca biznesowy. Przeprowadziliśmy bardzo rzeczową i owocną rozmowę. Efekty naszej współpracy są bardzo wymierne. Serdecznie polecam wszystkim.
użytkownik
13.11.2016 (2 lata temu)
13.11.2016 (2 lata temu)
Jestem pod ogromnym wrażeniem obsługi w tym biurze. Ogromna wiedza w temacie, bardzo duże doświadczenie i praktyczna wiedza. Będę tam wracał często, bo wiedzą, co robią.
użytkownik
25.11.2016 (2 lata temu)
25.11.2016 (2 lata temu)
Prowadzę własną firmę, więc rozwój jest naszym priorytetem. Ta firma pomogła mi zauważyć pewne rozwiązania, o których nawet nie myślałam. Coś niesamowitego.
użytkownik
01.12.2016 (2 lata temu)
01.12.2016 (2 lata temu)
Bardzo dobrzy doradcy z niesamowitą wiedzą i świetnym podejściem do klienta. Jak najbardziej warto do nich zajrzeć, to coś wspaniałego. Dodatkowo dorobiłem się rabatu.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin