test

Opinie o Łątkowski Ireneusz, dr nauk med. Spec. chirurgii plastycznej, Polanica-Zdrój, Piastowska 17a

Korzystałeś z usług Łątkowski Ireneusz, dr nauk med. Spec. chirurgii plastycznej, Polanica-Zdrój, Piastowska 17a ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Patrycja Zaborowska
Data: 2013-03-13 11:49

Wizyt: 13759
Komentarzy: 25
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
13.03.2013 (5 lat temu)
13.03.2013 (5 lat temu)

Łątkowski Ireneusz, dr nauk med. Spec. chirurgii plastycznej, Polanica-Zdrój, Piastowska 17a

Opinia o Łątkowski Ireneusz, dr nauk med. Spec. chirurgii plastycznej
Polanica-Zdrój, Piastowska 17a

Mój nos był największym źródłem moich kompleksów. Całe życie chciałam mieć piękny nos i dzięki doktorowi Łątkowskiemu nareszcie tak się stało. Operacje przebiegała bez najmniejszych problemów. Przed zabiegiem miałam szczegółową konsultację, na której dowiedziałam sie jakich efektów mogę się spodziewać i na czym będzie polegał zabieg.
użytkownik
15.03.2013 (5 lat temu)
15.03.2013 (5 lat temu)
Jestem bardzo zadowolona z zabiegu, który wykonał dr Łątkowski. Niezwykle miły, profesjonalny i konkretny człowiek. Miałam wykonywany zabieg labioplastyki i jestem z niego bardzo zadowolona. Caly personel jest niezwykle sympatyczny i pozytywnie nastawiony. Cena jak za ten zabieg również nie jest wygórowana. Polecam szczerze. Efekty są super!
użytkownik
20.03.2013 (5 lat temu)
20.03.2013 (5 lat temu)
CAłe życie męczyłam się z krzywym nosem, ale teraz to już przeszłość i to właśnie dzieki doktorowi Łątkowskiemu. Świetny specjalista, który doskonale rozumiem potrzeby pacjentów i w odpowiedni sposób umie doradzić, dzięki swojemu doświadczeniu.
użytkownik
22.03.2013 (5 lat temu)
22.03.2013 (5 lat temu)
Zdecydowałam się powiększyć piersi właśnie u doktora Łątkowskiego, ze względu na ogromną liczbę pochlebnych dla niego opinii i przyznam, że faktycznie bardzo profesjonalny lekarz. Wykonał swoją pracę rewelacyjnie. Nie sądziłam, że moje piersi moga wyglądać tak rewelacyjnie.
użytkownik
02.04.2013 (5 lat temu)
02.04.2013 (5 lat temu)
Operację miałam w styczniu tego roku. Wszystko już się zagoiło i teraz na spokojnie mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z efektu tej operacji. Nos jest prosty i znacznie krótszy. Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na operację u doktora Łątkowskiego.
użytkownik
04.04.2013 (5 lat temu)
04.04.2013 (5 lat temu)
Jestem 7 miesięcy po korekcie nosa u Łątkowskiego. Lekarz z ogromnym doświadczaniem i wyczuciem estetycznym. Taktowny, rzetelny. Mądry i odpowiedzialny człowiek. Zrobił mi śliczny nosek dopasowany do rysów twarzy. Po operacji nie pozostawia pacjenta samego.
użytkownik
05.04.2013 (5 lat temu)
05.04.2013 (5 lat temu)
Profesjonalizm i rzetelność - te dwa słowa najlepiej opisują podejście doktora Łątkowskiego do klienta. Miałam robioną u niego operację plastyczną nosa. Wszystko przebiegło bez problemów i dziś, kilka tygodniu po zabiegu mogę cieszyć się pięknym, zgrabnym nosem.
użytkownik
08.04.2013 (5 lat temu)
08.04.2013 (5 lat temu)
Miałam robioną korektę uszu, naprawdę rewelacyjny efekt, Pan Doktor jest kompetentny, rzeczowy, zapewnia fachową opiekę. Trochę sstrachu, ale efekt jest taki, że warto jest sie pomęczyć.
użytkownik
15.04.2013 (5 lat temu)
15.04.2013 (5 lat temu)
Prawdziwy Artysta i cudotwórca. Nie myślałam, że ktokolwiek będzie w stanie mi pomóc z moim okropnym nosem, a jednak się myliła. Fantastycznie go skrócił i wyrównał. Naprawdę polecam każdej kobiecie.
użytkownik
17.04.2013 (5 lat temu)
17.04.2013 (5 lat temu)
Nie żałuję nawet złotówki, którą wydałam u doktora w klinice. Dzięki niemu nareszcie czuję się prawdziwą kobietą, bo do tej pory czułam się raczej jak mała dziewczynka. Teraz jest inaczejm, mam piękne piersi i jest to zasługa doktora Łątkowskiego
użytkownik
18.04.2013 (5 lat temu)
18.04.2013 (5 lat temu)
Jest to bardzo sympatyczny człowiek i świetny specjalista. Miałam wykonywaną w jego klinice operację plastyczną nosa. Nos nareszcie
wygląda tak jak sobie tego wymarzyłam. Jest krótki i zgrabny, po prostu
przepiękny. Jestem bardzo zadowolona,że zdecydowałam się na zabiegu doktora Łątkowskieg,a nawet więcej niż bardzo :)
użytkownik
05.05.2013 (5 lat temu)
05.05.2013 (5 lat temu)
Trudno się nie zgodzić z tymi wszystkimi pozytywnymi opiniami na temat doktora Łątkowskiego, ja również jestem po operacji u niego i uważam, że była to jedna z najlepszych decyzji w moim życiu.
użytkownik
07.05.2013 (5 lat temu)
07.05.2013 (5 lat temu)
Moje piersi nigdy nie były ładne. Wstydziłam się pokazywać mężczyznom i to dlatego zdecydowałam się na ich powiększenie. Doktor Łątkowski podszedł do tematu bardzo profesjonalnie, przez cały czas interesując się i dbając o mnie. Widać, że to człowiek z pasją i powołaniem.
użytkownik
08.05.2013 (5 lat temu)
08.05.2013 (5 lat temu)
Cały zabieg w moim przypadku przebieg abstolutnie poprawnie, bez najmniejszych komplikacji. Nos został zmodyfikonway zgodnie z założeniami przed operacją. Bardzo mocno plus, za pofesjonalne podejście
użytkownik
10.05.2013 (5 lat temu)
10.05.2013 (5 lat temu)
Jakiś czas zajęło mi szukanie odpowiedniego chirurga, który powiększyłby mi piersi i w końcu udało mi się trafić do gabineu dokora. Wszystko przebiegło bez żadnych problemów, chodź po zabiegu nie czułam się najlepiej. Jednak chciałam podkreślić profesjonalne podejście doktora do pacjentów. Człowiek zna się na swojej pracy. Jeśli miałbym coś jeszcze sobie poprawiać do właśnie u Dr Łątkowskiego.
użytkownik
20.05.2013 (5 lat temu)
20.05.2013 (5 lat temu)
Jak dla mnie dr.Łątkowskiego to Mistrz w swoim fachu. Przeprowadzona przez dr.operacja powiększenia piersi była jak najbardziej profesjonalna i fachowa. Efekt niewiarygodny! jestem bardzo zadowolona i mogę z czystym sumieniem polecić klinikę dr.Łątkowskiego. Co bardzo ważne - atmosfera przed i po- zabiegu - rewelacyjna.Obsługa kompetentna. POLECAM! ps. Minusem - kolejki w gabinecie (ale to też o czymś świadczy..)
użytkownik
27.05.2013 (5 lat temu)
27.05.2013 (5 lat temu)
Jakbym miała poddać się drugi raz tej operacji, to w ciemno wybrałbym doktora Łątkowskiego. Dzięki niemu mój największy kompleks zniknął i nabrałam znacznej pewności siebie. Wiem, że to kwestia psychiki, ale odpowiedni wygląd również jest bardzo ważny
użytkownik
31.05.2013 (5 lat temu)
31.05.2013 (5 lat temu)
Zarówno Pan doktor jak i klinika prezentują bardzo wysoki poziom, chyba raczej nie spotykany w naszym kraju. Wiele moich koleżanek jeździło robić operacje za granicę, ja wybrałam doktora Łątkowskiego i nie żałuje :)
użytkownik
04.06.2013 (5 lat temu)
04.06.2013 (5 lat temu)
Człowiek ten pomógł mi zmienić moje życie. Mimo, że to ja musiałam podjąć tą ciężką i nie łatwą deycję. Jestem zadowolona, że udało mi się przemóc i zrobić ten krok w stronę lepsze siebie.
użytkownik
10.06.2013 (5 lat temu)
10.06.2013 (5 lat temu)
Ja jestem bardzo zadowolona z wyniku operacji nosa u doktora Łątkowskiego. Od razu wiedziałam, że trafiłam do dobrego lekarza, który wytłumaczył mi na czym bedzie polegała operacja i co da sie zrobic z moim nosem. Szczerze mówiąć nie wiedziałam, że może być taki piękny: wąski, lekko zadarty i bez szpetnego garba.
użytkownik
06.06.2014 (4 lata temu)
06.06.2014 (4 lata temu)
Ciesze się, że trafiłam do kliniki pana doktpora, który zajął sie moim problemem z odstającymi uszami bardzo kompleksowo i rzetelnie. Wszystko mi wytłumaczył, opowiedział o ewentualnych powikłaniach i postępowaniu pozabiegowym.
użytkownik
23.06.2014 (3 lata temu)
23.06.2014 (3 lata temu)
Jeśli chodzi o operacje powiększania piersi to doktor Łątkowski zasługuje na uznanie. Przede wszystkim dlatego, że doktor wsłuchuje się w oczekiwania pacjenti, robi wszystko by im sprostać. Efekt jest naprawdę świetny.
użytkownik
22.07.2014 (3 lata temu)
22.07.2014 (3 lata temu)
Dobre podejście do pacjenta: wyrozumiały, ale jednocześnie konsekwentny. Poza tym świetny specjalista starający się zawsze na pierwszym miejscu postawić oczekiwania pacjenta.
użytkownik
4 sty (5 miesięcy temu)
4 sty (5 miesięcy temu)
Zgodzę się, że trudno spodziewać się dużego i trwalego efektu po kosmetykach. Dla osób zdeterminowanych by poprawić wygląd swojej twarzy polecam lifting:) sama go przeszłam i nie jest straszny
użytkownik
5 lut (4 miesiące temu)
5 lut (4 miesiące temu)
Klinika w Polanicy pięknie wyposażona, czułam się tam bardzo dobrze. Opieka super. Personel bardzo sympatyczny i pomocny. Wiadomo, że doktor prowadzi jedną z bardziej znanych klinik w Polsce, więc warto było. Efekt operacji taki jaki chciałam. Jednym słowem polecam.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin