test

Opinie o Lecznica dla małych zwierząt Kempa Stanisław, Ostrów Wielkopolski, ks. Śmigielskiego 10d

Korzystałeś z usług Lecznica dla małych zwierząt Kempa Stanisław, Ostrów Wielkopolski, ks. Śmigielskiego 10d? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): misiek
Data: 2011-06-20 11:15

Wizyt: 36970
Komentarzy: 18
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
20.06.2011 (6 lat temu)
20.06.2011 (6 lat temu)

Lecznica dla małych zwierząt Kempa Stanisław, Ostrów Wielkopolski, ks. Śmigielskiego 10d

Opinia o Lecznica dla małych zwierząt Kempa Stanisław
Ostrów Wielkopolski, ks. Śmigielskiego 10d

kempa najlepszy weterynarz w Ostrowie wlkp.bardzo go lubie i moje zwierzaczki tez lubią w pracy jest bardzo łagodny robi wszystko z uczuciem niegdy nie jest agresywny
użytkownik
28.06.2011 (6 lat temu)
28.06.2011 (6 lat temu)
Weterynarz który leczy bez żadnych badań, więc właściwie nie wie co zwierzakowi jest. Jak za czasów średniowiecza. Nigdy nie poda, jaka jest diagnoza i daje jakieś leki, najczęsciej zastrzyki, które nie wiadomo jakim lekiem są. Nigdy nie wpisuje do książeczki leków ktorymi leczy, tak że jest ogromny problem jeśli ktoś chce dalej leczyć zwierzę u innego weterynarza bo ten nie wie czym było już leczone dane zwierzę. Taki proceder nie wpisywania w książeczkę leków, to już chyba tylko w u niego w lecznicy się zdarza. W ten sposób Pan ten w razie śmierci zwierzaka nie podlega ewentualnej karze.Nie polecam wizyty u tego lekarza.
użytkownik
02.02.2016 (rok temu)
02.02.2016 (rok temu)
Aron pytales kiedykolwiek pana doktora co podaje dałeś książeczkę do wpisu leków. Pan doktor uratował mojego psa juz dwa razy miała raka teraz i po operacji bardzo długiej jest jak mały szczeniak chce się cały czas bawić a ma już 14 a jak na goldena to już trzy lata temu powinna już nie żyć.pan doktor uratował ja
użytkownik
25.01.2012 (5 lat temu)
25.01.2012 (5 lat temu)
Uważam, że pan Kempa jest bardzo dobrym weterynarzem. Leczy moje wszystkie zwierzęta, niestety niedawno musiał też uśpić mojego szczurka. Ale i tak uważam, że jest dobry w tym co robi. Nie poszła bym do innego weta. A do tego ceny nie są wysokie. Gorąco polecam wybranie się tam ze swoim zwierzakiem.
użytkownik
02.03.2012 (5 lat temu)
02.03.2012 (5 lat temu)
Niesamowity lekarz, z prawdziwym powołaniem. Ma cudowne podejście do zwierząt. Opiekuje się moimi kociakami i gromadą psów:)Jest to lekarz dla którego liczą się jego mali pacjenci a nie pieniądze. Polecam korzystanie z usług Pana Kempy!
użytkownik
15.12.2016 (9 miesięcy temu)
15.12.2016 (9 miesięcy temu)
Bardzo polecam Pana Mariusza który współpracuje z Panem Kempą. Fachowiec ze wspaniałym podejściem do pacjęta. Miły, serdeczny i co najważniejsze dokładny i skuteczny w leczeniu.
użytkownik
15.12.2016 (9 miesięcy temu)
15.12.2016 (9 miesięcy temu)
Bardzo polecam Pana Mariusza który współpracuje z Panem Kempą. Fachowiec ze wspaniałym podejściem do pacjęta. Miły, serdeczny i co najważniejsze dokładny i skuteczny w leczeniu.
użytkownik
01.07.2012 (5 lat temu)
01.07.2012 (5 lat temu)
Weterynarz który leczy bez żadnych badań, więc właściwie nie wie co zwierzakowi jest. Jak za czasów średniowiecza. Nigdy nie poda, jaka jest diagnoza i daje jakieś leki, najczęsciej zastrzyki, które nie wiadomo jakim lekiem są. Nigdy nie wpisuje do książeczki leków ktorymi leczy, tak że jest ogromny problem jeśli ktoś chce dalej leczyć zwierzę u innego weterynarza bo ten nie wie czym było już leczone dane zwierzę. Taki proceder nie wpisywania w książeczkę leków, to już chyba tylko w u niego w lecznicy się zdarza. W ten sposób Pan ten w razie śmierci zwierzaka nie podlega ewentualnej karze.Nie polecam wizyty u tego lekarza.
użytkownik
26.08.2012 (5 lat temu)
26.08.2012 (5 lat temu)
Pan Stanisław Kempa jest cudownym weterynarzem. Ma świetny kontakt z właścicielem, zawsze żartuje jest miły i serdeczny. Podobnie Pani weterynarz, która tam pracuje. Pan Kempa stawia trafne diagnozy i swoją pracę wykonuje z wielką pasją. Widać, że w swoją pracę wkłada całe swoje serce. Bardzo dużo czasu poświęca swoim pacjentom. Jest tam bardzo tanio i czysto. Ostatnio mój chomiczek miał tam operację... Guz był duży. Pan Kempa wszystko bardzo dokładnie wytłumaczył mojej córce, jakie jest ryzyko, ale także co się stanie jeśli nie poddamy go operacji. Nie naciskał na operację mówił, że to nasza osobista decyzja. Jednak poddaliśmy Kubusia operacji. Pan Kempa fachowo go zoperował i trzymał w lecznicy przez kilka dni. Chomiczek był tam ogrzewany specjalnymi lampami i jak najlepiej traktowany. Nie żałuję swojej decyzji. Chomik z każdym dniem czuje się coraz lepiej. Do tej lecznicy chodzę także z moim psem. Cała moja rodzina tam zanosi swoje czworonogi. Z całego serca polecam Pana Kempe oraz wszystkich pracowników tej lecznicy.
użytkownik
03.11.2012 (4 lata temu)
03.11.2012 (4 lata temu)
Jest to weterynarz z powołania to Judym wśród ludzi swego zawodu.Dla niego ważne jest życie zwierzęcia i na tym się skupia w trudnych często sprawach. Mogą do niego przychodzić wszyscy ze swoimi podwórkowymi zabiedzonymi pupilami i zawsze znajdzie dobry sposób aby udzielić pomocy. Jeśli jest taka potrzeba przyjedzie do gabinetu nawet w nocy. Kiedyś znalazłam w parku młodego szpaka,który wypadł z gniazda,zaniosłyśmy go zcórką do pana Kempy. Sama myślałam,że mnie wyśmieje ale przyjął nas bardzo serdecznie a ptaszka włożył do inkubatora. Same kolejki przed jego gabinetem świadczą o tym jakim jest weterynarzem. Polecam z całego serca.
użytkownik
18 sie (miesiąc temu)
18 sie (miesiąc temu)
wg mnie jest to hochsztapler.czlowiek ktory kompletnie nie dba o o zycie i zdrowie zwierzat.W swej lecznicy ma tlumy ludzi ..co jest wynikiem leczenia tak rozlozonego w czasie...podczas gdy dane leczenie mozna zakonczyc wczesniej...chodzi o wrazenie ...ze u tego pana sa tlumy.
użytkownik
03.11.2012 (4 lata temu)
03.11.2012 (4 lata temu)
Panie doktorze proszę nie przejmować się tymi negatywnymi opiniami. wszyscy pana dobrze znają i szanują,a konkurencja będzie zawsze. Pozdrowienia dla wspaniałych współpracowników.
użytkownik
26.09.2013 (3 lata temu)
26.09.2013 (3 lata temu)
Rewelacyjne podejście do pupila i właściciela, domowa atmosfera, olbrzmi profesjonalizm. Dla całokształtu warto dojechać ponad 30 km, to chyba tłumaczy, że to najlepsi prefesjonaliści. Gorąco polecam.
użytkownik
16.04.2014 (3 lata temu)
16.04.2014 (3 lata temu)
Mój królik zdechł :( gdyż pan Kempa źle go leczył !dał mu preparat ,który nie jest odpowiedni dla królików ! Na dodatek nie miał robionych żadnych badań był leczony na ślepo królik zdechł gdyż jego nerki i wątroba przestały funkcjonować :(( na dodatek musiałam za to ,,leczenie''zapłacić... nie polecam!
użytkownik
02.02.2016 (rok temu)
02.02.2016 (rok temu)
Trzeba było poprosić o badania pan doktor bez pozwolenia nie robi badań bo są bardzo drogie a jeśli miał chore nerki i wątrobę to tylko się męczył.
Pan doktor jest najlepszy jak trzeba to i przyjdzie do auta żeby zobaczyć mojego uratował juz dwa razy
użytkownik
22.11.2014 (2 lata temu)
22.11.2014 (2 lata temu)
Lekarz i cały personel są oddani swoim pacjentom, kochają to co robią.Zawsze są pogodni, uśmiechnięty, nasze zwierzęta Ich uwielbiają. Jeśli trzeba pomagają także w niedzielę i święta.
użytkownik
08.09.2015 (2 lata temu)
08.09.2015 (2 lata temu)
Najlepszy weterynarz w Ostrowie wyleczył mojego pieska mimo tego że nie było już prawie szans na wyleczenie jesteśmy bardzo wdzięczni było warto czekać i zostawić pieska na tydzień w lecznicy a póżniej jeszcze jeżdzenie co 2 dni na zastrzyki przez prawie miesiąc ale było warto dziekujemy z całego serca i polecamy!!
użytkownik
19.10.2016 (11 miesięcy temu)
19.10.2016 (11 miesięcy temu)
ODRADZAM !! leczy na oślep bez jakiejkolwiek diagnozy lub z błedną jak w przypadku mojej rocznej ! kotki która podobno miała guza gruczołu mlekowego. w 100% zdrowy kot dostał zbyt dużą dawkę antybiotyku po którym, po 2 dniach zmarł w ogromych cierpieniach a wystarczyło zrobić punkcję i spuścić płyn(wodę) z pod skóry po stłuczce która była 3 tyg. wcześniej i od pierwszego dnia leczona u Kempy. On w ogóle nie pamięta kogo i jak leczył do tego stopnia, że myli roczną kotkę z 5 mieś. kocurem i daje mu zastrzyki dla tej właśnie kotki po których prawie odjechał.. Nikt życia mojej kotki nie wróci ale !!!OSTRZEGAM!!! przed tym pseudo weterynarzem !! Paulina leczy dużo lepiej ale i tak jest zmuszona słuchać jego moim zdaniem...

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Ostrów Wielkopolski

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Pracownik hali marketu budowlanego - Ostrów Wielkopolski
ISSP Sp. z o.o. – Agencja Zatrudnienia (nr rejestru agencji zatrudnienia 10629) firma zajmująca się profesjonalną obsługą w dziedzinie pracy tymczasowej w związku z dynamiczny rozwojem, poszukuje kandydatów do pracy na stanowisku: Pracownik hali marketu budowlanegoMiasto: Ostrów Wielkopolski ZAP...
Ostrów Wielkopolski
20:18
Przyjmę pracowników budowlanych
Firma budowlana z Ostrowa Wielkopolskiego zatrudni POMOCNIKÓW,DOCIEPLENIOWCÓW, PRACOWNIKÓW DO ROBÓT WYKOŃCZENIOWYCH (SZPACHLOWANIE) - Najlepiej z doświadczeniem. Praca na terenie Ostrowa i okolic....
Ostrów Wielkopolski
5:38
Emerytowana nauczycielka szuka pracy
Emerytowana nauczycielka podejmie pracę jako pomoc w przedszkolu. Nr tel 723758965...
Ostrów Wielkopolski
wczoraj 16:56
Zatrudnię kierowcę kat. C+E
Zatrudnię kierowcę, potrzebne prawo jazdy kat. C+E. Wynagrodzenie: Ustalona stawka + delegacje. ...
Ostrów Wielkopolski
wczoraj 15:11
Kierowca w Transporcie Międzynarodowym
POSIADASZ PRAWO JAZDY KATEGORII C+E? TO SZUKAMY WŁAŚNIE CIEBIE! Doświadczenie nie jest wymagane. 51 euro dziennego ekwiwalentu za pobyt w podroży służbowej, zwrot za dojazd do bazy własnym środkiem transportu lub dojazd naszym busem, Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych, odprowadzanie skład...
Ostrów Wielkopolski
17 wrz
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin