test

Opinie o lekarz medycyny dr Śliwiński Tadeusz Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX, Wrocław, Grabiszyńska 37/39

Korzystałeś z usług lekarz medycyny dr Śliwiński Tadeusz Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX, Wrocław, Grabiszyńska 37/39? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Joanna
Data: 2014-01-13 14:58

Wizyt: 20122
Komentarzy: 133
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
13.01.2014 (4 lata temu)
13.01.2014 (4 lata temu)

lekarz medycyny dr Śliwiński Tadeusz Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX, Wrocław, Grabiszyńska 37/39

Opinia o lekarz medycyny dr Śliwiński Tadeusz Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX
Wrocław, Grabiszyńska 37/39

Najlepszy diagnosta jakiego udało mi się poznać. Kompetentny, rzetelny i na dodatek z super poczuciem humoru i podejściem do pacjenta. Nikt inny nie będzie diagnozował mnie i nikogo z mojej rodziny. Polecam Pana doktora, po raz pierwszy badanie USG było robione tak dokładnie. Dziękuję i pozdrawiam !!!
autor
03.04.2015 (3 lata temu)
03.04.2015 (3 lata temu)
wyjatkowo cierpliwy lekarz, uspokajajacy zdenerwowanych przed badaniami pacjentow (ja jestem tego najlepszym przykładem gdyż jestem osobą panikującą:))))
autor
09.04.2015 (3 lata temu)
09.04.2015 (3 lata temu)
NAJLEPSZY LEKARZ JAKIEGO ZNAM :), LUDZKI, ODDANY PACJENTOM DO CNA, WSPANIAŁY POMOCNY FACHOWIEC - BARDZO POMÓGŁ MOJEJ MAMIE I TERAZ JA BADAM SIE U NIEGO REGULARNIE!!!
autor
07.10.2015 (2 lata temu)
07.10.2015 (2 lata temu)
Uważam, że pan doktor Śliwiński jest bardzo dobrym lekarzem radiologiem. Wystawiam najwyższą ocenę: za dobro, pomoc, pełen profesjonalizm przy wykonywanych badaniach.
autor
21.10.2015 (2 lata temu)
21.10.2015 (2 lata temu)
Z wizyt u pana radiologa Tadeusz Śliwińskiego korzystamy już od kilka lat. Dzieci nie mają stresu przed wizytą! Jak dla mnie nie ma lepszego specjalisty i przy okazji tak życzliwego człowieka!
autor
03.11.2015 (2 lata temu)
03.11.2015 (2 lata temu)
Chodziłam do dra Śliwińskiego, bardzo dobry specjalista. No i na plus położenie Medixu w centrum wrocławia polecam, wykonuje wszystkie badania radiologiczne brdzo profesjonalnie
autor
09.11.2015 (2 lata temu)
09.11.2015 (2 lata temu)
konkretny lekarz i niedrogi przyjmuje punktualnie rtg i tomograf na miejscu dobry dojazd do medixu mila obsługa
autor
02.12.2015 (2 lata temu)
02.12.2015 (2 lata temu)
Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Fajnie, że na rynku medycznym istnieje tak dobra placówka z tak dobrym sprzętem radiologicznym. Widziałam że do Pana Śliwińskiego często przyjeżdżają ludzie z okolic Wrocławia.
autor
07.12.2015 (2 lata temu)
07.12.2015 (2 lata temu)
Bardzo dobry specjalista, kompetentny lekarz radiolog. Badania na europejskim poziomie, w Medixie szeroki wachlarz usług, polecam
autor
01.01.2016 (2 lata temu)
01.01.2016 (2 lata temu)
Bardzo dobry lekarz. Świetne podejście do pacjentów. Bardzo spokojny i miły. Pracownia wyposażona bardzo nowocześnie. Wielki profesjonalista !! W końcu ktoś zdiagnozował mój problem. Robert
autor
17.01.2016 (2 lata temu)
17.01.2016 (2 lata temu)
Facet niesamowity. Czułem się obsłuzony jak w najlepszej klinice. Super podejście, super sprzęt. Nie wiedziałem , że we Wrocławiu działa taka przychodnia
autor
18.01.2016 (2 lata temu)
18.01.2016 (2 lata temu)
Pan Tadeusz wszystko co robi to tlumaczy I pokazuje na zdjeciach.Ma duzo cierpliwosci i do tego wszystkiego jest milym I cieplym czlowiekiem.Pozdrawiam
użytkownik
04.02.2016 (2 lata temu)
04.02.2016 (2 lata temu)
Profesjonalizmu mógłby temu Panu pozazdrościć niejeden lekarz radiolog (a z wieloma już miałam (nie)przyjemność się spotkać). Swietna atmosfera, bardzo miła wizyta.
użytkownik
28.02.2016 (2 lata temu)
28.02.2016 (2 lata temu)
przeglądałem fora internetowe w poszukiwaniu dobrego radiologa i natknąłem sie na tę stronę, opinie o doktorze Śliwińskim wyglądały obiecująco. Postanowiłem spróbować … i …..nie zawiodłem się. Dzięki - Paweł
użytkownik
19.03.2016 (2 lata temu)
19.03.2016 (2 lata temu)
Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam. Do tego gabinetu przychodzi się bez stresu. Rentgen usg itp. mają na miejscu.
użytkownik
06.07.2016 (2 lata temu)
06.07.2016 (2 lata temu)
Doktor Śliwiński badania wykonuje rzetelnie, delikatnie, bez pośpiechu. Każdy swój krok omawia. Wizyty u niego przebiegają bezstresowo w sympatycznej atmosferze. Zachęcam jak ktoś z Was potrzebuje radiologa.
użytkownik
20.08.2016 (rok temu)
20.08.2016 (rok temu)
Na precyzyjnym badaniu usg doktor wytłumaczył wszystkie moje dolegliwości z jakimi się zmagam. Wreszcie znalazłam dobrego lekarza radiologa! Dziękuję i polecam! Kasia
użytkownik
08.09.2016 (rok temu)
08.09.2016 (rok temu)
Lekarz bardzo sympatyczny, dba o swoje pacjentki i zależy mu na dalszym dbaniu o ich zdrowie! Wg mnie najlepszy specjalista radiologii u jakiego byłam!
użytkownik
25.09.2016 (rok temu)
25.09.2016 (rok temu)
Bardzo dobry lekarz o wysokiej kulturze. Bardzo polecam! Poświęcił dużo czasu i zrozumienia. Lrkarz z prawdziwego zdarzenia - w pełni polecam Pana Tadeusza
użytkownik
06.11.2016 (rok temu)
06.11.2016 (rok temu)
Doktor Śliwiński jest niezwykle doswiadczonym i powazanym lekarzem, jest tez wyjatkowo uprzejmym, kulturalnym i cieplym czlowiekiem. Obysmy mieli wiecej takich lekarzy jak dr Tadeusz
użytkownik
10.12.2016 (rok temu)
10.12.2016 (rok temu)
Byłam dzisiaj u Pana doktora Tadeusza Śliwińskiego i serdecznie go polecam! Nawet tym którzy pierwszy raz idą do radiologa. Bardzo miły, delikatny, nie ma czego się obawiać ;) Dziękuję
użytkownik
07.01.2017 (rok temu)
07.01.2017 (rok temu)
Odwiedziłam już wielu lekarzy i do tej pory żaden nie podszedł do mnie tak fachowo jak Pan doktor. Polecam !
użytkownik
15.01.2017 (rok temu)
15.01.2017 (rok temu)
Żaden problem nie jest bagatelizowany, a każda niepewność sprawdzona poprzez badania. Pochwała również należy się pani z recepcji która również ma wpływ na moje pozytywne wrażenie Medixu, poprzez swój stosunek do porzychodzących pacjentów. Moim zdaniem najlepsza przychodnia we Wrocławiu.
użytkownik
06.03.2017 (rok temu)
06.03.2017 (rok temu)
Bardzo życzliwy i sympatyczny radiolog. Dr Śliwiński skrupulatnie odpowiada na wszystkie pytania, na miejscu w Medixie wykonuje usg. Godny polecenia
użytkownik
03.05.2017 (rok temu)
03.05.2017 (rok temu)
Lekarz wydaje się konkretny, wyjaśniał wszystko, co robi i co się dzieje. Był sympatyczny, miły, uprzejmy i uśmiechnięty. Odpowiada na wszystkie pytania, rozwiewa wszelkie watpliwosci. A co wazne zawsze mozna liczyc na kontakt z nim. !!!
użytkownik
04.06.2017 (rok temu)
04.06.2017 (rok temu)
profesjonalnie w każdym calu; przeprowadził wywiad, dokładnie zbadał, rozwiał wszelkie wątpliwości, odpowiedział na każde pytanie. Wyszłam spokojna, że wszystko jest ok.
użytkownik
15 lip (miesiąc temu)
15 lip (miesiąc temu)
Pan Doktor rzeczowo opisuje problem . Ma doskonałe podejście do pacjenta i wzbudza zaufanie. Będę polecać innym!!!
użytkownik
10 sie (6 dni temu)
10 sie (6 dni temu)
Bardzo dobry lekarz radiolog zainteresowany pacjentem, rzeczowy, empatyczny....dokładnie tłumaczy badanie ...czułem że jestem w dobrych rękach.
użytkownik
03.05.2017 (rok temu)
03.05.2017 (rok temu)
Lekarz wydaje się konkretny, wyjaśniał wszystko, co robi i co się dzieje. Był sympatyczny, miły, uprzejmy i uśmiechnięty. Odpowiada na wszystkie pytania, rozwiewa wszelkie watpliwosci. A co wazne zawsze mozna liczyc na kontakt z nim. !!!
użytkownik
04.06.2017 (rok temu)
04.06.2017 (rok temu)
Lekarz z powołania, godny polecenia. Nie spieszy się. Wszystko dokładnie wytłumaczy, przeprowadził niezbędne badania. Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pana doktora
użytkownik
02.11.2014 (3 lata temu)
02.11.2014 (3 lata temu)
Doskonały specjalista. Dr Śliwiński z Medixu to najlepszy radiolog jakiego znalazłem przeszukując cały Wrocław i okolice. Bardzo szybka i trafna diagnoza. Dziękuję i polecam
użytkownik
20.04.2016 (2 lata temu)
20.04.2016 (2 lata temu)
Świetny lekarz, bardzo dobrze mnie zdiagnozował.
użytkownik
31.05.2014 (4 lata temu)
31.05.2014 (4 lata temu)
CHODZE DO PANA DOKTORA TADEUSZA ŚLIWIŃSKIEGO DO MEDIXU OD LAT I TAK DOBREGO RADIOLOGA CHYBA NIE MA DRUGIEGO TAKIEGO WE WROCŁAWIU; PEŁEN PROFESJONALIZM !!! PODCZAS USG WSZYSTKO TŁUMACZY, JEGO DIAGNOZY ZAWSZE BYŁY PRAWIDŁOWE I TRAFNE - TO GODNY POLECENIA LEKARZ.
użytkownik
24.04.2016 (2 lata temu)
24.04.2016 (2 lata temu)
Fachowość,wyrozumiałe podejście do wystraszonego pacjęta,cierpliwość i poczucie humoru to cechy tego przesympatycznego lekarza!!Polecam bardzo
użytkownik
25.10.2014 (3 lata temu)
25.10.2014 (3 lata temu)
Pan Doktor Tadeusz Śliwiński to bardzo miły, konkretny i sympatyczny mężczyzna , z przyjemnością chodzę do niego na badania USG piersi. Bardzo POLECAM !!!
użytkownik
15.06.2016 (2 lata temu)
15.06.2016 (2 lata temu)
Dobre podejście, bardzo miła i fachowa obsługa.
użytkownik
26.04.2014 (4 lata temu)
26.04.2014 (4 lata temu)
Lekarz bardzo profesjonalny, konkretny. W gabinecie sympatyczna atmosfera a dr bardzo kontaktowy. Tłumaczy przebieg badania i odpowiada na każde pytanie. POLECAM
użytkownik
15.06.2016 (2 lata temu)
15.06.2016 (2 lata temu)
pan doktor jest naprawde profesjonalistą bardzo ale to bardzo pelecam

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin