test

Opinie o Liliana Łykowska-Szuber, lekarz, Poznań, przybyszewskiego

Korzystałeś z usług Liliana Łykowska-Szuber, lekarz, Poznań, przybyszewskiego ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2009-05-11 15:06

Wizyt: 379
Komentarzy: 12
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
11.05.2009 (9 lat temu)
11.05.2009 (9 lat temu)

Liliana Łykowska-Szuber, lekarz, Poznań, przybyszewskiego

Opinia o Liliana Łykowska-Szuber, lekarz
Poznań, przybyszewskiego

lekarz w pełni tego słowa znaczeniu dociekliwa,uprzejma,można na nią liczyć,nie bierze łapówek i nie wymusza ich płacenia.Wspaniała lekarka polecam
autor
02.04.2011 (7 lat temu)
02.04.2011 (7 lat temu)
Lekarz godny polecenia,świetny , empatyczny człowiek. Inni lekarze powinni brać przykład z Pani doktor.
autor
14.04.2011 (7 lat temu)
14.04.2011 (7 lat temu)
Pani dr jest naprawde bardzo dobra.Duzo czsu poswieca pacjentowi,umie słuchac,doradza,swietny fachowiec,szczerze polecam,M
autor
21.05.2011 (7 lat temu)
21.05.2011 (7 lat temu)
pierwszy w moim życiu gastroenterolog który nie gadał głupot; pani doktor jest cierpliwa, empatyczna, posiada niebywałą wiedzę i całościowo podchodzi do choroby
autor
28.01.2012 (6 lat temu)
28.01.2012 (6 lat temu)
zdecydowanie polecam - szpital Przybyszewskiego jest specyficzna placowka pozytywnie odbiegającą od innych - Pani Doktor jest lekarzem ,ktoremu nie mozna odmowic kompetencji,jest sympatyczna - bardzo zyczliwa w stosunku do pacjentow
autor
16.02.2012 (6 lat temu)
16.02.2012 (6 lat temu)
Dolegliwości sprawiły konieczność wizyty u gastroenterologa los sprawił że trafiłem do Pani dr.
Podejście do pacjenta, spokój, pełen profesjonalizm.
Pragnąłbym aby wszędzie lekarze przedstawiali taki poziom wiedzy jak Pani dr.
Polecam Panią wszystkim pacjentom w 100% !!!
autor
27.03.2012 (6 lat temu)
27.03.2012 (6 lat temu)
Mam zupełnie inne odczucia niż moi poprzednicy. Lekarka w istocie miła, ale kwestia kompetencji w moim odczuciu jest dyskusyjna. Badanie i wywiad bardzo powierzchowne. Tłumaczenie choroby... no nie wiem. W moim przypadku było to zapisanie leków na wrzody i tyle. Dodam, że nie wiem czy mam wrzody, nie wiem też skąd lekarka wie, że mam wrzody skoro nie zostało mi wykonane ani badanie USG ani gastroskopia, ani żadne inne badanie poza standardowym naciskaniem brzucha. Poszłam do tej konkretnej lekarki sugerując się pozytywnymi opiniami. Chciałam, by ktoś kompetentny i wyedukowany w tej dziedzinie, zdiagnozował źródło moich kłopotów z żołądkiem, a nie zapisał leki "na oko" i na wszelki wypadek, bo jeśli nie wiadomo co, to być może wrzody. Nie uznaje tego typu eksperymentów na własnym organizmie. Wyznaję zasadę - najpierw diagnostyka, potem leczenie, nie odwrotnie, dlatego do tej konkretnej lekarki więcej nie wrócę.
autor
13.04.2012 (6 lat temu)
13.04.2012 (6 lat temu)
Ja także chciałam polecić panią doktor. Lekarz do którego początkowo trafiłamwprawdzie od razu zlecił mi gastroskopie. Ja jednak bardzo bałam się tego badania, ponieważ moja koleżanka miała po nim spore problemy.dlatego poczytalam w necie trochę na tentemat i okazało się że najpierw trzeba spróbować leczenia a dopiero potem proponować takie ciezkie badanie. Wówczas zgłosiłam się do pani doktor. Zebrała dokładny wywiad i powiedziała, że w moim przypadku można zacząć od leczenia . Kazała zgłosić się za kilka tygodni i jeżeli nie będzie dobrze to wówczas trzeba robić gastroskopie. Leki i zaproponowana dieta pomogły w 100%. Od dwóch czuję się fantastycznie ! Panią doktor poleciłam już wielu znajomym wszyscy są bardzo zadowoleni!
autor
21.04.2012 (6 lat temu)
21.04.2012 (6 lat temu)
mam bardzo dobre doświadczenia, po porodzie cierpiałam z powodu żylaków odbytu, odwiedziłam kilku specjalistów bez większego efetu, dopiero dr Szuber zajęła się mną jak lekarz z prawdziwego zdarzenia a co najważniejsze z dużym efektem, bez zabiegu operacyjnego i bez dolegliwości dziękuję :)
użytkownik
15.05.2012 (6 lat temu)
15.05.2012 (6 lat temu)
Pani Doktor jest bardzo ciepłą i miłą osobą, zawsze uśmiechnięta, cierpliwie potrafi wysłuchać i wypytać o wszystkie dolegliwości, duża kultura osobista, ogromne doświadczenie poparte dużą wiedzą dają efekt w postaci skutecznego leczenia , dlatego z całą odpowiedzialnością mogę polecić tego lekarza
autor
19.05.2012 (6 lat temu)
19.05.2012 (6 lat temu)
Z całego serca polecam dr Szuber-oprócz tego, że jest świetnym lekarzem,nic nie umknie jej oczu i uszu, przez co trafia z diagnozą, lekami i dietą w 100%. Poza tym wzbudza mega zaufanie, jest cierpliwa, empatyczna i życzliwa. Naprawdę człowiek-złoto.Wizyta u Pani dr Szuber, to nie tylko wizyta gastro, ale i taka mała terapia, z której wychodzi sie z nadzieją i usmiechem na twarzy.Polecam.
użytkownik
22 maj (26 dni temu)
22 maj (26 dni temu)
Pani doktor po kilku wizytach prywatnych od 3 tygodni obiecuje badania w szpitalu a potem nie odbiera telefonu lub stale mówi, że nie ma miejsca...a jak tu uwierzyć?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin