test

Opinie o Maciej Frankowicz, lekarz, Poczesna, Wrzosowa, Strażacka 27, gm. Poczesna

Korzystałeś z usług Maciej Frankowicz, lekarz, Poczesna, Wrzosowa, Strażacka 27, gm. Poczesna ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2011-01-07 07:36

Wizyt: 419
Komentarzy: 16
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
07.01.2011 (7 lat temu)
07.01.2011 (7 lat temu)

Maciej Frankowicz, lekarz, Poczesna, Wrzosowa, Strażacka 27, gm. Poczesna

Opinia o Maciej Frankowicz, lekarz
Poczesna, Wrzosowa, Strażacka 27, gm. Poczesna

Wspaniały internista, o głębokiej wiedzy, dla którego na prawdę dobro pacjenta jest najważniejsze. Traktuje każdego indywidualnie i z szacunkiem, a jednocześnie jest energiczny i stanowczy. Świetne wyniki leczenia. Gorąco polecam, przyjmuje on głównie we Wrzosowej, ul. Strażacka 27, a w niektóre dni w Poczesnej, ul. Szkolna 3.
autor
18.01.2011 (7 lat temu)
18.01.2011 (7 lat temu)
pierwsza wizyta objasnienie mozliwych przyczyn moich dolegliwosc
skierowanie na kilka badan diagnostycznych.
druga wizyta analiza moich wynikow praedstawienie i przedyskutowanie klku opcji leczenia, Po wytlumaczeniu mi istoty moich zaburzen ,. uzgodnilismy terapie rozwazajac objawy ubuczne ich czestotliwosc. wdrozenie leczenia.

TRZECIA WIZYTA KONTROLNA JESTEM BEZ DOLEGLIWOSC CZUJE SIE SWIETNIE.
och ZEBY WSZYSCY LEKARZE BYLIN TAK SKUTECZNI I BEZPOSREDNI W KONWERSACJI NIE ZALOWALBYM MOJEJ SKLADKI ZDROWOTNEJ.
Chce dodac ze przez 3 lata rozni "specjalisci" nie wiedzieli jak mi pomoc
autor
21.01.2011 (7 lat temu)
21.01.2011 (7 lat temu)
zdecydowanie polecam tego lekarza w kasrzdym calu spełnia oczekiwania pacjetow
autor
23.01.2011 (7 lat temu)
23.01.2011 (7 lat temu)
LEKARZ O PROFESJONALNYM PODEJSCIU DO KARZDEGO PACJETA BARDZO DOBRY INTERNISTA W PORÓWNANIU Z INNYMI LEKARZMI Z TEGO OSRODKA ZDROWIA.
autor
02.02.2011 (7 lat temu)
02.02.2011 (7 lat temu)
Ten lekarz dal sobie rade a mnie nie pomagali juz zadni specjalisci. Sprubujcie jezeli nic innego juz nie pomaga, nawet jezeli trzeba czekac do niego czasem dlugo w kolejce. Oplaca sie!!! Lepszy niz niejeden specjalista.
autor
26.11.2011 (6 lat temu)
26.11.2011 (6 lat temu)
Pan Dr.Maciej Frankowicz to naprawdę dobry lekarz. Ma bardzo dużą wiedzę na temat różnych chorób i widać ze to jest jego powołanie,pan dr. zawsze wyjaśnia dokładnie na czym polega dana dolegliwość widać ze zna się na tym doskonale i ciągle poszerza swoja wiedzę ponieważ medycyna go bardzo interesuje a nawet fascynuje.Pan dr. jest bardzo miły i każdego pacjenta traktuje indywidualnie, u niego wizyta zawsze trwa dłużej niż u innych lekarzy ponieważ pan dr. poświęca bardzo dużo uwagi każdemu pacjentowi. JEDNYM ZDANIEM: ZNA SIĘ NA RZECZY !!!!!
autor
26.11.2011 (6 lat temu)
26.11.2011 (6 lat temu)
bez komentarza bez komentarza i jeszcze raz bez komentarza
autor
11.12.2011 (6 lat temu)
11.12.2011 (6 lat temu)
Wspaniały internista o dużej wiedzy medycznej, uczciwy człowiek,jesli ktoś uważa inaczej i wypisuje "bez komentarza" to nie ma niczego do powiedzenia. Może nie otrzymał od lekarza lewego zaświadczenia L4, i zdziwił się - bo ten lekarz nie daje "lewych" i skąd ten koszt 120 zł chyba ze złości!!!!!!
autor
24.12.2011 (6 lat temu)
24.12.2011 (6 lat temu)
Fajny, kompetentny gość:).Podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami.Brawo doktorze!!! Tak trzymaj!!!
autor
17.04.2012 (6 lat temu)
17.04.2012 (6 lat temu)
Przede wszystkim kompetentny.Kompetencja idzie u Niego w parze ze zwykłym ludzkim dobrym sercem i odpowiedzialnością za wykonywany zawód. Ma bardzo dobry kontakt z pacjentem. Odpowie na wszystkie pytania. Cierpliwy, rzeczowy i z poczuciem humoru.Bardzo zaangażowany w swoją pracę. Uprzejmy wobec pacjentów. Można z nim spokojnie porozmawiać,trafnie i skutecznie leczy.
Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że dr Frankowicz jest jednym z tych lekarzy, którzy w zawodzie znaleźli się z prawdziwego powołania.Lekarz godny zaufania. Szczerze polecam i jeszcze raz bardzo Panu doktorowi za wszystko dziękuję!!!
autor
16.09.2012 (6 lat temu)
16.09.2012 (6 lat temu)
ŻYCZĘ SOBIE I WSZYSTKIM PACJENTOM JAK NAJWIĘCEJ TAKICH LEKARZY. WIEDZA I KOMPETENCJA IDZIE W PARZE ZE ZDROWYM LUDZKIM PODEJŚCIEM DO CHOREGO.
autor
28.01.2013 (5 lat temu)
28.01.2013 (5 lat temu)
Dlaczego nikt tu nie mowi prawdy? Wszyscy sie boja? Dobre serce? Bo wezmie corce pacjentki wszystkie pieniadze, tak by nie mogla opiekowac sie matka umierajaca na raka w bolu? Koszt tego: mysl czemu tak zrobil, do konca zycia taka mysl. Prxeciez dostal wszystko, to jreszcze na zlosc przeszzkadzac opieke nad umierajaca matka? To jest lekarz? To zboczeniec. ocena zero nie jest odpowiednia. Jak tsakiego ocenic? Czlowiekiem nawzwac go nie mozna. Nadal nie chce powiedziec dlaczego to bylo zrobione. Zaangazowany zeby cala rodzina cierpiala, to na pewno. Czy smierc matki nie jest juz wystarczajaco ciezka dla corki? Dlaczego nie chce sie publicznie, a nawet prywatnie wypowiedziec czemu to zrobil. Prosze niech sie kazdy zapyta go o to, bo ja od 2010 roku nie mam chwili spokoju. caly czas mysle tylko, Dlaczego? Dlaczego Macieju Frankowiczu. Nie pisze dr bo to przeciez nie lekarz tylko kat. Czemu wszyscy milcza na temat takich wystepkow tego przestepcy? Przeciez to na pewno nie raz juz bylo i znow sie wkrotce wydarzy. Jesli wszyscy milvcza, to oznacza to chyba normalny standard, i mamy go podziwiac. Ze tak potrafi byc okrutny.
autor
23.03.2013 (5 lat temu)
23.03.2013 (5 lat temu)
Bardzo dobry ,poświęca dużo czasu pacjentowi życzliwy,kompetentny
autor
26.06.2013 (5 lat temu)
26.06.2013 (5 lat temu)
Wiemy ze wyjechal do USA. Modlimy sie zeby wrocil.Bez niego nie wyobrazam sobie opieki nad moja mama.
Najtanisz a skuteczne leki
użytkownik
09.09.2014 (4 lata temu)
09.09.2014 (4 lata temu)
Najwspanialszy lekarz jakiego spotkałam. Poświęca pacjentowi maksimum czasu, trafia z diagnozą w 100% i to w wielu dziedzinach a nie tylko czysto internistycznych, wyszukuje najtańsze zamienniki leków, co pozwala zaoszczędzić nawet kilkadziesiąt złotych, cały czas jest na bieżąco z nowościami medycznymi, najważniejszy jest dla niego pacjent - potrafi zostać po godzinach żeby tylko wszystkich przyjąć, empatyczny i sympatyczny... można tak wypisywać bez końca... Człowiek o wielkim sercu i ogromnych kompetencjach. Prawdziwy lekarz z powołania. Jedyną wadą jest czas spędzony w kolejce do doktora. Z racji tego, że pracuje dla ludzi a nie na akord większość osób spędza w gabinecie po ok 20 minut, przez co czas w poczekalni się dłuży. Myślę jednak, że spędzenie w poczekalni nawet 2 godzin jest warte tego, by zostać poprawnie zdiagnozowanym i skutecznie wyleczonym
autor
24.11.2014 (3 lata temu)
24.11.2014 (3 lata temu)
Brak wiedzy, wiedza internetowa, brak wykształcenia, naciągacz. Robi tylko dobre wrażenie nic więcej! !!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin