test

Opinie o Maciej Karaczun, lekarz, Szczecin, ul. Wąska 16

Korzystałeś z usług Maciej Karaczun, lekarz, Szczecin, ul. Wąska 16 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Konrad
Data: 2016-12-13 09:47

Wizyt: 2183
Komentarzy: 12
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
13.12.2016 (rok temu)
13.12.2016 (rok temu)

Maciej Karaczun, lekarz, Szczecin, ul. Wąska 16

Opinia o Maciej Karaczun, lekarz
Szczecin, ul. Wąska 16

Moim zdaniem najlepszy specjalista ortopeda w regionie. Pan doktor ma ogromna wiedze, ktora skutecznie wykorzystuje w praktyce. Podejmuje sie leczenia nawet trudnych przypadkow, tak jak to bylo ze mna. Po operacji zaczalem odzyskiwac pelna sprawnosc i moglem powrocic do swoich zajec sportowych. Polecam, nie ma lepszego lekarza sportowego!
użytkownik
29.12.2016 (rok temu)
29.12.2016 (rok temu)
Takich lekarzy ze świecą szukać! Bardzo kompetentny, wzbudzający zaufanie. Nie bojący się podejmować skomplikowanych przypadków. Na co dzień mieszkam w UK, ale tutaj w Polsce miałam przeprowadzoną operację, po której udało mi się już wrócić do całkowitej sprawności. Nie wiem jak mam dziękować :)
autor
25.01.2017 (rok temu)
25.01.2017 (rok temu)
Polecam gorąco. Świetny specjalista-ortopeda i przy tym kontaktowy i przemiły człowiek. Miło poważnych problemów zdrowotnych leczenie było przyjemnością. Dzięki rozpoznaniu i leczeniu przeprowadzonym przez dra Karaczuna udało mi się wrócić do dawnej sprawności, a ból ustąpił zaraz po operacji. Jeszcze raz polecam.
użytkownik
25.01.2017 (rok temu)
25.01.2017 (rok temu)
Faktycznie bardzo dobry lekarz. Rzadko można znaleźć kogoś z taką pasją i zaangażowaniem w leczenie. Doktorowi Karaczunowi zawdzięczam naprawdę bardzo wiele, bo dostałam pomoc, gdy już straciłam nadzieję na to, że ktokolwiek zajmie się moim przypadkiem. Jak widać warto jest szukać dobrych specjalistów, bo tacy jeszcze istnieją.
użytkownik
14.02.2017 (rok temu)
14.02.2017 (rok temu)
Bardzo dobry lekarz, ze świetnym podejściem do pacjentów. Ma ogromną wiedzę i nie boi się zlecać badań, aby upewnić się z jakim problemem ma do czynienia. Podejmuje się leczenia najtrudniejszych przypadków i jest gotowy poświęcić pacjentom naprawdę dużo czasu. Oby więcej takich fachowców w naszym kraju, a służba zdrowia zupełnie odmieni swoje oblicze.
użytkownik
21.04.2017 (10 miesięcy temu)
21.04.2017 (10 miesięcy temu)
Byłem na wizycie u pana Karaczuna 2, czy 3 razy i zawsze mogłem liczyć na zrozumienie oraz skuteczną pomoc. Za każdym razem był dla mnie wyjątkowo miły i uprzejmy. Zna się na ortopedii jak mało kto, czego efektem w moim przypadku jest skutecznie wyleczone kolano. Jak najbardziej polecam tego specjalistę, bo chyba trudno dzisiaj o kogoś lepszego.
użytkownik
30.05.2017 (8 miesięcy temu)
30.05.2017 (8 miesięcy temu)
Leczenie w Orthosporcie pod opieką doktora Karaczuna wspominam bardzo pozytywnie, ponieważ operacja przeprowadzona została sprawnie i już niedługo po jej zakończeniu, po bólu, który tak utrudniał mi wykonywanie nawet prostych czynności, nie było ani śladu. Dziękuję i pozdrawiam.
użytkownik
30.05.2017 (8 miesięcy temu)
30.05.2017 (8 miesięcy temu)
Pan Maciej jest bardzo dobrym specjalistą, śmiałbym nawet stwierdzić, że jednym z najlepszych z zakresu ortopedii i traumatologii. Podoba mi się, jak duże wsparcie okazuje swoim pacjentom. Widać, że zna się na rzeczy i potrafi pomóc nawet w skomplikowanych sytuacjach. Polecam.
użytkownik
02.06.2017 (8 miesięcy temu)
02.06.2017 (8 miesięcy temu)
Również potwierdzam. Osobiście cieszę się, że pobyt w placówce Orthosport u boku pana Karaczuna przebiegł pomyślnie. Operacja się udała, po bólu nie ma ani śladu, więc mogę cieszyć się zdrowiem. Jest to specjalista godny polecenia, a do tego osoba miła i wyrozumiała.
użytkownik
02.08.2017 (6 miesięcy temu)
02.08.2017 (6 miesięcy temu)
Lekarzy z powołaniem, jakim z pewnością jest pan Maciej, na pewno brakuje w dzisiejszych czasach. Zmuszony jestem dość często kontaktować się ze specjalistami od ortopedii z powodu problemów zdrowotnych, jednak każda wizyta u dr Karaczuna daje mi nadzieję na całkowite pozbycie się problemu. Sama placówka Orthosport jest bardzo czysta i zadbana. Nie śmiałbym dać oceny niższej niż maksymalna. Polecam.
użytkownik
11.09.2017 (5 miesięcy temu)
11.09.2017 (5 miesięcy temu)
Leczenie zapalenia stawu przebiegało pod okiem pana Karaczuna i nie trwało długo. Orthosport, w którym pracuje pan Maciej to zdecydowanie jedna z lepszych placówek w najbliższych okolicach Szczecina. Polecam.
użytkownik
17.10.2017 (4 miesiące temu)
17.10.2017 (4 miesiące temu)
Lekarz w porządku pod niemal każdym względem. Zna się na rzeczy i posiada sporą wiedzę. Na leczenie przyjechałem do Niego właściwie z drugiego krańca Polski, ale widocznie się opłacało. Polecam.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin