test

Opinie o Małgorzata Kwiatkowska, dr n. med., Warszawa, ul. Wałbrzyska 46

Korzystałeś z usług Małgorzata Kwiatkowska, dr n. med., Warszawa, ul. Wałbrzyska 46 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2009-01-17 21:51

Wizyt: 66
Komentarzy: 16
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
17.01.2009 (9 lat temu)
17.01.2009 (9 lat temu)

Małgorzata Kwiatkowska, dr n. med., Warszawa, ul. Wałbrzyska 46

Opinia o Małgorzata Kwiatkowska, dr n. med.
Warszawa, ul. Wałbrzyska 46

Wspaniały lekarz z powołania.
autor
11.03.2009 (9 lat temu)
11.03.2009 (9 lat temu)
Pani doktor opiekowała się w Instytucie reumatologii w Warszawie moją bratanicą. Jest wspaniałym lekarzem i człowiekiem.
autor
28.07.2009 (9 lat temu)
28.07.2009 (9 lat temu)
Wspaniały lekarz, budzący zaufanie. Trafiłam do Pani dr drogą rekomendacji przez innego pacjenta.
autor
03.06.2010 (8 lat temu)
03.06.2010 (8 lat temu)
Kompetentna, miła i rzeczowa. Poza tym leczy kompleksowo, a nie tylko ze swojej dziedziny.
autor
31.07.2010 (8 lat temu)
31.07.2010 (8 lat temu)
Nie powinnam polecac Pani dr M.Kwiatkowskiej innym pacjentom bo będzie jeszcze trudniej sie do niej dostac na wizytę. Ale w tej formie chciałabym jej bardzo podziekować za dwuletnią opiekę medyczną w Instytucie na Spartańskiej.
autor
08.11.2010 (8 lat temu)
08.11.2010 (8 lat temu)
Pani doktor jest wspaniałym lekarzem i wspaniałym człowiekiem. Polecam z całego serca!
autor
05.12.2010 (8 lat temu)
05.12.2010 (8 lat temu)
Potrzebuję umówić sie na wizytę pryatną na konkretny termin. Jestem spoza Warszawy, może uzyskam tą drogą numer kontaktowy do gabinetu prywatnego Pani Doktor?
autor
09.12.2010 (8 lat temu)
09.12.2010 (8 lat temu)
Bardzo rzeczowy lekarz ,polecam ,bo warto
autor
12.12.2010 (7 lat temu)
12.12.2010 (7 lat temu)
Lekarz wszechstronny , z powolania ; patrzacy na pacjenta calosciowo, a nie przz pryzmat swojej specjalizacji. Oby takich wiecej ; az dziwne , ze gdzies Pani dr nie zostala w swiecie ; ale cobysmy wtedy my tu bez niej zrobili.

Wdzieczna pacjentka z warszawy
autor
02.03.2011 (7 lat temu)
02.03.2011 (7 lat temu)
Witam,

Pani Doktor mnie leczyła przez kilka lat w Instytucie Reumatologii w Warszawie, i wspominam ją bardzo miło i dziękuje je za to, że mi pomogła wyjść z choroby. Pozdrawiam Wszystkich i polecam.
autor
11.05.2011 (7 lat temu)
11.05.2011 (7 lat temu)
Bardzo niekompetentna, przemądrzała, sama nie wie, co robi.
autor
24.07.2011 (7 lat temu)
24.07.2011 (7 lat temu)
Trafiłam z 2-letnim dzieckiem do dr Kwiatkowskiej nieco ponad rok temu. Pani doktor leczy moją córeczkę na Spartańskiej. Dziecko ją uwielbia, ja od samego początku mam do niej zaufanie i podoba mi się jej podejście do dzieci, jak i do samego faktu istnienia choroby - jest kompetentna!!! Dziękujemy Pani doktor!!!
autor
30.11.2011 (7 lat temu)
30.11.2011 (7 lat temu)
Witam,brak mi słów podziwu i uznania dla Pani doktor Małgorzaty,która z takim oddaniem i powołaniem leczy swoich pacjentów.Córka była cztery lata w Instytucie pod jej opieką.
Pozdrawiamy i życzymy by wszyscy lekarze mieli takie podejście do pacjentów jak dr Małgorzata Kwiatkowska
Monika z mamą
autor
05.10.2012 (6 lat temu)
05.10.2012 (6 lat temu)
w 2007 r. "postawiła mnie na nogi" po 3 latach prywatnego leczenia u lekarzy naciągaczy. Na RZS zachorowałam w 2004 r - byłam przez kilka miesięcy sparaliżowana, powrót do chodzenia był szalenie trudny. A Pani Doktor wymyśliła odpowiednią terapię. I skuteczną. Od 4 lat funkcjonuję prawie jak zdrowy człowiek. Zrobiła to w Instytucie za darmochę. Jest cudowną mądrą kobietą, która w pacjencie WIDZI chorego człowieka. ŻAŁUJĘ, że już nie przyjmuje dorosłych tylko dzieci. Uratowała moje życie (dosłownie). Życzę jej zdrowia i siły do walki z przeciwnościami losu. Jest Aniołem w ludzkiej skórze. Dziękuję losowi że miałam szczęście ją spotkać. Renata
autor
21.01.2013 (5 lat temu)
21.01.2013 (5 lat temu)
nie zna się na chorobie Raynauda, kiedy byłam u niej na wizycie, to wszystko co mi poradziła to noszenie ciepłych rękawiczek, paranoja jakaś! żadnych leków nie zna, jak nie zna się na leczeniu tej choroby, to niech nie bierze za to kasy!
autor
12.03.2013 (5 lat temu)
12.03.2013 (5 lat temu)
Pierwszy raz w życiu spotkałam tak wspaniałego lekarza.Dziekuję Pani doktor za przywrócenie wiary w służbę zdrowia.A o zdrowaśce pamiętam i polecam Paną Bogu, aby mogła Pani jak najdłużej służyć chorym dzieciom.
Wdzięczna mama Asi

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin