test

Opinie o Marek Gemel, dr n. med., Wrocław, ul.Weigla

Korzystałeś z usług Marek Gemel, dr n. med., Wrocław, ul.Weigla ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2010-05-24 10:07

Wizyt: 779
Komentarzy: 15
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
24.05.2010 (8 lat temu)
24.05.2010 (8 lat temu)

Marek Gemel, dr n. med., Wrocław, ul.Weigla

Opinia o Marek Gemel, dr n. med.
Wrocław, ul.Weigla

Operowal moja mame i uratowal jej zycie.Dla mnie operacja zatoru plucnego po by-passach ,to mistrzostwo swiata. Dziekuje . Danuta Iwanicka-corka Czeslawy Szczerba
20.05.2010
autor
31.10.2010 (8 lat temu)
31.10.2010 (8 lat temu)
WSPANIAŁY CZŁOWIEK, LUDZKI LEKARZ. TAKI JAKICH DZIASIAJ MAŁO. Z OGROMNĄ CIERPLIWOŚCIĄ TŁUMACZYŁ NA CZYM POLEGA CHOROBA SYNA. DOGLĄDAŁ GO I KONTROLOWAŁ JEGO STAN Z DUŻĄ STARANNOŚCIĄ I ZAANGAŻOWANIEM. POSIADA KOJĄCY SPOSÓB BYCIA. USPAKAJA PACJENTA JUŻ SWOJĄ OBECNOŚCIĄ. DZIĘKUJĘ PANIE DOKTORZE :))
autor
30.04.2011 (7 lat temu)
30.04.2011 (7 lat temu)
człowiek o wspaniałym sercu .Uratował mojego mężą ,który już raz miał bajpasy ,teraz miał dwa zawały serca jeden po druguim,a doktor podjął się reoperacji bajpasów co jest rzadko spotykane.
autor
25.06.2011 (7 lat temu)
25.06.2011 (7 lat temu)
operacja by-pass u 81 latki, żadnych problemów, doskonałe podejście, wspaniały specjalista-DZIĘKUJEMY!!!
autor
28.09.2011 (7 lat temu)
28.09.2011 (7 lat temu)
Zastępca ordynatora dr n. med. Marek Gemel jako jeden z nielicznych lekarzy podjął się operowania Naszego Taty bez użycia krwi,Tato -Piotr Kucia l.56 miał tętniaka aorty wstępującej wielkości 7,8cm i kilka innych rzeczy.Operacja odbyła się 9 lutego2011 była trudna i skomplikowana trwała przeszło dwanaście godzin-jak to określił Lekarz "miał Pan cztery operacje w jednej ;):):)".Pan dr.n.med.Marek Gemel wraz z całym zespołem stanęli na wysokości zadania zrobili wszystko po mistrzowsku i do dnia dzisiejszego widzimy radość Naszą i Naszego Taty jak z dnia na dzień przybywa mu siły i robi o niedużo mniej niż przed operacją-choć inni przyglądając się mówią-NIEMOŻLIWE .Dziękujemy Panie dr.n.Marek Gemel za wszystkie siły i SERCE włożone w operację Naszego Taty- Piotra -Dorota Kucia
autor
26.10.2011 (7 lat temu)
26.10.2011 (7 lat temu)
Jestem już prawie 6 lat po wymianie zastawki aortalnej - operował Dr Gemel, jeżdżę do Niego do kontroli.Super fachowiec, dobry Człowiek. Same naj. POLECAM
autor
04.11.2011 (7 lat temu)
04.11.2011 (7 lat temu)
Dzięki wymianie zastawek aortalnej i mitralnej przez DR Marka GEMELA nadal żyję i myślę to czynić nadal przez długie lata na chwałę tego wspaniałego człowieka i lekarza-chirurga.Henryk Cisek-Jelenia Góra. PS.Serdecznie tą drogą Pana Doktora pozdrawiam.
autor
29.03.2012 (6 lat temu)
29.03.2012 (6 lat temu)
świetny specjalista kardiochirurg. Jeśli operacja serca to tylko u p. doktora. Osobiście dziękuję za opiekę.
autor
21.04.2012 (6 lat temu)
21.04.2012 (6 lat temu)
Panie DOKTORZE- dziękuję ... 15.09. 2011 Mama miała zawał , karetka przewiozła Ją na Weigla ; po koronografii okazało się ,że powinna mieć operację (by-passy + "naprawa" zastawki ).Operacja odbyła się 22.09 - stres dla nas ogromny; po kilkugodzinnej operacji lekarz znalazł dla nas czas na rozmowę i dodanie otuchy - najważniejsze ,że wszystko się UDAŁO ; obecnie Mama czuje się dobrze ... Dziękujemy za darowanie życia , ... tak ... DAROWANIE ( Mama w chwili operacji miała 84 lata); Wyrazy szacunku dla Pana i WSZYSTKICH KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO POWROTU MAMY DO ZDROWIA
Joanna Troska-Grudzień
autor
09.05.2012 (6 lat temu)
09.05.2012 (6 lat temu)
mialam przebite serce przez innego kardiologa a dr.Marek Gemel uratowal mi zycie za co serdecznie dziekuje. z wyrazami szacunku Maria Lukasiewicz
autor
21.08.2012 (6 lat temu)
21.08.2012 (6 lat temu)
Pan Marek Gemel oprócz niezwykłej kompetencji jako kardiochirurg ma dar wspanialego kontaktu z pacjentem, tak przed jak i po zabiegu. Dziekuje Opatrzności, ze miałem kontaktu z takim lekarzem.
Bogdan Jaroszek
autor
18.10.2012 (6 lat temu)
18.10.2012 (6 lat temu)
ten lekarz uratowal zycie mojemu narzeczonemu,za co jestem BARDZO wdzieczna .polecam Bardzo dobry lekarz ,ktory ma podejscie do pacjenta jest mily i wzbudza zaufanie
użytkownik
09.02.2014 (5 lat temu)
09.02.2014 (5 lat temu)
Pragnę serdecznie podziękować Panu Doktorowi Markowi Gemelowi za udane przeprowadzenie operacji wymiany zastawki aortalnej oraz całemu zespołowi lekarskiemu za troskliwą opiekę po operacji.
Również chciałabym podziękować Panu Ordynatorowi Jackowi Skibie,dzięki któremu bez obaw poddałam się operacji.Jest to człowiek,który ma wspaniałe podejście do pacjenta i wzbudza duże zaufanie.
Cieszę się,że trafiłam do tego szpitala i w ręce tak wspaniałych ludzi.
Wdzięczna pacjentka z Lubania-Wiesława Spendowska.
użytkownik
07.10.2015 (3 lata temu)
07.10.2015 (3 lata temu)
Szczególne podziękowania dla doktora Marka Gemela za fachowo przeprowadzoną operację tętniaka aorty.
Jest to lekarz dla którego liczy się pacjent i jego zdrowie, jest miły, cierpliwy, życzliwy.Jestem bardzo zadowolony i wdzięczny z profesjonalnej obsługi lekarzy i personelu.
Stefan Maskała
użytkownik
8 lut (11 dni temu)
8 lut (11 dni temu)
Witam proszę o pomoc pilnie potrzebuję kontakt do dr Gelmana tata mojej przyjaciółki walczy o życie nigdzie nie mogę znaleźć jego numeru nie jesteśmy z Wrocławia proszę o kontakt na ten numer 609317812

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin