test

Opinie o Marek Harat, prof. dr hab. n. med., Bydgoszcz

Korzystałeś z usług Marek Harat, prof. dr hab. n. med., Bydgoszcz? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2010-06-05 16:28

Wizyt: 643
Komentarzy: 27
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
05.06.2010 (8 lat temu)
05.06.2010 (8 lat temu)

Marek Harat, prof. dr hab. n. med., Bydgoszcz

Opinia o Marek Harat, prof. dr hab. n. med.
Bydgoszcz

Pan Profesor - wspaniały człowiek, lekarz specjalista neurochirurg. Wyrażam pełne uznanie i szacunek dla całego zespołu Kliniki pod kierownictwem Pana Profesora. Z poważaniem - Henryk Zinkiewicz.
autor
23.07.2010 (8 lat temu)
23.07.2010 (8 lat temu)
Super specjalista.Polecam pana profesora wszystkim.Potrafi dokonać cudu.
autor
06.11.2010 (7 lat temu)
06.11.2010 (7 lat temu)
Lekarz Perfekcjonista; Lekarz Humanista. Już w pierwszym momencie spotkania z prof. Markiem Haratem nabiera się pewności, iż, jeśli nauki medyczne mogą pomóc w rozwiązaniu nawet najtrudniejszych i wydaje się nierozwiązywalnych problemów, to właśnie wiedza Profesora praktycznie staje się takigo oddziaływania gwarancją. Profesor jest wielkim Mistrzem i wielkim oddanym lekarzem.
autor
09.01.2011 (7 lat temu)
09.01.2011 (7 lat temu)
Polecam. Profesor poradzi, pomyśli i wymyśli.
autor
26.02.2011 (7 lat temu)
26.02.2011 (7 lat temu)
Cudowny, najlepszy człowiek jakiego do tej pory spotkałam.
autor
24.03.2011 (7 lat temu)
24.03.2011 (7 lat temu)
To wspaniały profesjonalista i bardzo miły i dobry człowiek .Operował mnie 6 lat temu a ja nadal polecam go innym pacjentom (sama jestem pielegniarką ).Dzieki panu prof. Haratowi moge chodzić ,tańczyć i cieszyc sie zdrowiem i życiem bez leków .Zadna ocena nie odda tego co chce sie napisać .
autor
02.07.2011 (7 lat temu)
02.07.2011 (7 lat temu)
Jak sie dostac do pana dr. Harata na wizyte jak najszybciej.Bo prywatnie też trzeba czekać z 4 mmiesiace.
użytkownik
10.08.2011 (7 lat temu)
Czy pan dr leczy jak mam naczyniaka w kregosupie. Gdzie go mam to odczuwam ból.
autor
17.08.2011 (7 lat temu)
17.08.2011 (7 lat temu)
Polecam profesora z całego serca, mimo że wizyta kosztuje 300zł to jest to nic w porównaniu do jego leczenia. Złota rączka, daje szanse na życie i nadzieje osobom którym lekarze nie dawali nadzieji. Polecam na prawdę wszystkim osobom tego lekarza ! ! !
autor
12.01.2012 (6 lat temu)
12.01.2012 (6 lat temu)
BARDZO DOBRY SPECJALISTA I PRZEMIŁY CZŁOWIEK.
autor
24.01.2012 (6 lat temu)
24.01.2012 (6 lat temu)
SUPER lekarz, kompetentny, przyjazny. Ma cazs na wysłuchanie pacjenta. Podchodzi indywidualnie do każdego przypadku. Jako neurochirurg rozwiązanie leczenia operacyujnego stawia na dalszym miejscu.
autor
02.02.2012 (6 lat temu)
02.02.2012 (6 lat temu)
Jeżeli chodzi o operacje kręgosłupa zdecydowanie nie polecam. Dwukrotnie mnie operował na tym samym poziomie i niestety bez powodzenia. U męża stwierdził glejaka chociaż był to udar mózgu. Nie polecam.
autor
06.02.2012 (6 lat temu)
06.02.2012 (6 lat temu)
Wspanialy lekarz, pelen poswiecenia i oddania dla wykonywanego zawodu. Odpowiedni czlowiek na odpowiednim stanowisku!
autor
23.02.2012 (6 lat temu)
23.02.2012 (6 lat temu)
Szkoda ,że tak mało jest takich Lekarzy.
autor
02.03.2012 (6 lat temu)
02.03.2012 (6 lat temu)
W 2002 byłam operowana przez prof. M.Harata z powodu przepukliny na poziomie C5-C6. Zabieg przerósł Pana Profesora. Powinien był od niego odstąpić. Nie zrobił tego. Ktoś, kto nie ma odwagi przyznać się do porażki i powiedzieć przepraszam, nie ma prawa wykorzystywać bezradności pacjenta wobec choroby i jego załamania psychicznego.Kolejna operacja w 2004r była kpiną, albo nieporadną próbą naprawienia Swojego błędu.Za "ego" Pana Profesora "płaci" pacjent, nie On.Jakoś wyszłam "na prostą". Zawdzięczam to sobie. Nikt mi w tym nie pomógł.Następstwa działalności Pana Profesora "płacę" do dziś. Dorota Krajewska
autor
22.11.2012 (5 lat temu)
22.11.2012 (5 lat temu)
Szukam kontaktu do Pana Dr. Harata na NFZ i prywatnie
użytkownik
29.08.2013 (5 lat temu)
29.08.2013 (5 lat temu)
Wspaniały lekarz i człowiek! Duża wiedza i wysokie kwalifikacje operatora i specjalisty. Jest także bezpośredni i z wysoką kulturą osobistą. W pełni polecam jako lekarza specjalistę.
użytkownik
09.09.2013 (5 lat temu)
09.09.2013 (5 lat temu)
Wyprzedza współczesność ... w szczególności tę ''polską'' Wielki lekarz i intelektualista. Wspaniałe Jego osiągnięcia medyczne idą w parze z czynami najwyższej wagi etycznej.
użytkownik
14.10.2013 (5 lat temu)
14.10.2013 (5 lat temu)
Zdecydowanie polecam Pana Profesora. Najlepszy specjalista, do którego miałam przyjemność trafić. Jako operator - zdecydowanie najlepszy. Operował mnie trzy lata temu, do tej pory nie miałam nawrotu epilepsji.
Zdecydowanie polecam!
autor
25.01.2014 (4 lata temu)
25.01.2014 (4 lata temu)
Pan prof. wzbudził we mnie zaufanie na pierwszej wizycie (prywatnej) po której zdecydowałem się na zabieg (pełnopłatny).Z nadzieją, że efekt operacji pomoże mi odzyskać podstawową sprawność zainwestowałem z pomocą rodziny 40000pln.Po upływie roku mój stan zdrowia pozwala mi jedynie (lub "aż") na funkcjonowanie w obszarze łóżka, a pan prof. Harat twierdzi, że pozostaje mi tylko leczenie farmakologiczne.
Zawiedziony
użytkownik
29 kwi (5 miesięcy temu)
29 kwi (5 miesięcy temu)
A co było operowane?Ja mam mieć implanty między C3-4-5 Też prywatnie i nie wiem ile muszę mieć pieniędzy odłożone na ten cel z badaniami i pobytem w szpitalu
użytkownik
29 kwi (5 miesięcy temu)
29 kwi (5 miesięcy temu)
Kto mi powie ile kosztuje pobyt w szpitalu wraz z operacją i wszystkimi badaniami przed i po operacji na odcinek szyjny kręgosłupa prywatnie ?
użytkownik
30 kwi (5 miesięcy temu)
30 kwi (5 miesięcy temu)
A co się wydażyło nie tak że jesteś niezadowolony .Co ci zrobiono a co nie wyszło?
użytkownik
31.01.2014 (4 lata temu)
31.01.2014 (4 lata temu)
Wspaniały przede wszystkim człowiek,specjalista w każdym calu,podejście i kompetencje na najwyższym poziomie.Godny polecenia.Profesor operował męża(guz mózgu)dziś mąż ma się dobrze,a dużych nadziei nie było.Profesorze, dziękuję.
użytkownik
16.07.2014 (4 lata temu)
16.07.2014 (4 lata temu)
Witam, czytając wszystkie opinie o Panu Doktorze człowiek nabiera większej wiary,że wszystko się ułoży. Dlatego zwracam się z prośbą o kontakt z osobą która miała zdiagnozowanego NACZYNIAKA RDZENIA KRĘGOSŁUPA- taką diagnozę postawiono mojemu bratu. Lekarze ze szpitala w Szczecinie stwierdzili, że takich przypadków się nie operuje lecz czytając na forum doszukałam się, że Pan Profesor miał już doczynienia z podobnymi przypadłościami. Czy któraś z osób z forum miała przeprowadzoną operację w tym zakresie??? Bardzo proszę o kontakt [email protected] a Panu Profesorowi życzę dalszych sukcesów, i oby takich ludzi było jak najwięcej. Pozdrawiam Ewelina
użytkownik
18.04.2015 (3 lata temu)
18.04.2015 (3 lata temu)
Bardzo wspaniały lekarz, o spokojnym usposobieniu, bardzo dokładnie wytłumaczył mi na czym będzie polegała operacja kręgosłupa, miałam bardzo silne bóle, które nie dawały mi spać , po pierwszej operacji czułam się świetnie. Nareszcie ustąpił mi ból, kolejną oper...profesor przeprowadził po 2 latach, obecnie mam wstawione 2 implanty i czuję się świetnie. Polecam profesora Harata, jest bardzo miłym lekarzem, wysłucha każdego ze spokojem , decyzję podejmuje po głębszym zastanowieniu się ....
użytkownik
10.07.2016 (2 lata temu)
10.07.2016 (2 lata temu)
Witam. Czy ktoś z Państwa jest w stanie podać mi jakikolwiek kontakt do doktora? Próbowałam już dzwonić do szpitala,ale nikt nie udzielił mi pomocy. Jest to nasza ostatnia nadzieję,proszę o pomoc.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin