test

Opinie o Marek Lemka, dr, Rumia, Derdowskiego

Korzystałeś z usług Marek Lemka, dr, Rumia, Derdowskiego ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2011-10-02 18:52

Wizyt: 130
Komentarzy: 7
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
02.10.2011 (6 lat temu)
02.10.2011 (6 lat temu)

Marek Lemka, dr, Rumia, Derdowskiego

Opinia o Marek Lemka, dr
Rumia, Derdowskiego

jako lekarz ok, ale informacje na temat choroby trzeba od Pana Doktora "wyciagać" Mam wrażenie, że mówienie sprawia mu ból;-)))
autor
06.03.2012 (5 lat temu)
06.03.2012 (5 lat temu)
Pediatra godny polecenia. Moje dzieci były zawsze skutecznie leczone. Nie zaleca antybiotyków bez wyraźnej potrzeby ich zażywania. Posiada wieloletnie doświadczenie.
użytkownik
24.04.2012 (5 lat temu)
24.04.2012 (5 lat temu)
nie polecam, ...................,
.................................. !
autor
08.01.2013 (4 lata temu)
08.01.2013 (4 lata temu)
lekarz, który mało mówi, ale zdecydowanie leczy a o to przecież chodzi, moje dzieci b.często chorowały, było u nas kilku lekarzy prywatnie ale dopiero dr. Lemka podszedł do moich dzieci jak do pacjenta a nie do skrzynki na pieniądze, wyleczył ich, mam do niego zaufanie
użytkownik
18.01.2014 (3 lata temu)
18.01.2014 (3 lata temu)
Córeczka miała infekcję wirusową, pan doktor osłuchał i zaordynował leczenie, które już podjęłam wcześniej sama - inhalacje solą fizjologiczną i maść majerankowa.. Kaszel był bardzo brzydki, mokry. Jednak nie było żadnej poprawy, a raczej pogorszenie. Pan doktor przyjechał ponownie, osłuchał i przepisał mucosolvan do inhalacji, który również nie przyniósł żadnego rezultatu. W efekcie córeczka zaczęła wymiotować w nocy wydzieliną, a następnego dnia wymiotowała przy jedzeniu istny dramat... Jako że to była niedziela pan doktor wyłączył telefon.. odebrał dopiero ok. 19 i stwierdził, że należy córeczkę jeszcze raz osłuchać... W poniedziałek wezwałam już innego lekarza, który niestety stwierdził infekcję bakteryjną i zaordynował antybiotyk. A córeczka cały czas wymiotowała przy jedzeniu, więc przerażona zgodziła się już na to rozwiązanie.. W mojej opinii doktor Lemka zbagatelizował ostry kaszel córeczki swoim zbyt homeopatycznym podejściem oraz tym, że organizm musi sam się bronić
. I tak się bronił, że nie mogłam nic podać córeczce do jedzenia. Teraz nauczona doświadczeniem od razu przy takim kaszlu podaję leki wykrztuśne i łagodzące gardło. Wielki minus za opieszałość!
autor
03.09.2014 (3 lata temu)
03.09.2014 (3 lata temu)
Bardzo kompetentny.Starannie bada dziecko iszczegołowo objasnia rodzicom istotę choroby. Nie nadużywa leków,szczególnie antybiotyków.Godny polecenia.Leczę moje dzieci od wielu lat ijestem b. zadowolona.
Mama Kasi iAntka
użytkownik
26.04.2015 (2 lata temu)
26.04.2015 (2 lata temu)
Dokładnie bada dziecko, konkretny, rzeczowy. Jestem bardzo zadowolona. Byłam z dwoma synami w dwóch różnych przypadkach koniecznych do zdiagnozowania. W obu przypadkach obeszło się bez antybiotyków z mądrą poradą, odpowiednimi suplementami diety. Dzieci są cały czas zdrowe. Polecam

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Rumia

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Sprzedawca Usług Finansowych- Rumia
Cześć, jesteśmy Oney!Właśnie teraz szukamy urodzonego handlowca, którego głównym zadaniem będzie realizacja marzeń naszych Klientów - pośrednio, ale zawsze. W praktyce to sprzedaż kredytów, kart i ubezpieczeń dla tych, którzy lubią robić większe zakupy. To możesz mieć:- stabilne zatrudnienie na pods...
Rumia
wczoraj 6:15
Kasjer/sprzedawca w markecie
Zadania:- profesjonalna obsługa klientów,- obsługa kasy fiskalnej (po odbyciu szkolenia),- drobne prace pomocnicze, Wymagania:- pełnoletniość,- posiadanie aktualnej książeczki sanepid,- dyspozycyjność do podjęcia pracy zmianowej,- odpowiedzialność, sumienność, Oferujemy:- elastyczne grafiki...
Rumia
16 lis
Promotor/ Doradca Klienta w sklepie budowlanym
Poszukujemy doradcy klienta / promotora do pracy w sklepach budowlanych Praca polega na zachęcaniu klientów do zakupu promowanego produktu oraz wykładaniu towaruPraca od środy do niedzieli : 12:00-20:00 Stawka :14,00 netto za godzinę plus premie od sprzedażyLokalizacja :CASTORAMA RUMIALEROY MERLIN R...
Rumia
16 lis
Koordynator ds. rekrutacji pracowników ze wschodu
zaangażowanie i własne pomysły łatwość w nawiązywaniu kontaktów kreatywność umiejętność efektywnego zarządzania własnym czasem znajomość języka rosyjskiego lub ukraińskiego lub białoruskiego znajomość serwisów internetowych mile widziane doświadczenie w branży HR praca w międz...
Rumia
14 lis
Lider zmiany
Lider Zmiany Nr Ref. 34130/ZKS/16 Praca w wymiarze 1/1 etatu MIEJSCE PRACY: Rumia TWOJE ZADANIA: Prowadzenie zmiany w sklepie dostarczając naszym klientom wysokie standardy obsługi. Zapewnienie odpowiedniej obsługi na kasach, rozdzielanie zadań w sklepie i magazynie. Zapewnienie dostępności i...
Rumia
13 lis
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin