test

Opinie o Marek Wieczorek, dr n. med., Opole, Krakowska 44

Korzystałeś z usług Marek Wieczorek, dr n. med., Opole, Krakowska 44 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2010-06-16 13:26

Wizyt: 294
Komentarzy: 11
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
16.06.2010 (8 lat temu)
16.06.2010 (8 lat temu)

Marek Wieczorek, dr n. med., Opole, Krakowska 44

Opinia o Marek Wieczorek, dr n. med.
Opole, Krakowska 44

Bardzo cudowny lekarz i znakomity specjalista!!!!!!!!!!!!!!!!1
autor
10.10.2010 (8 lat temu)
10.10.2010 (8 lat temu)
Pan doktor, wyputuje dokładnie o przebieg choroby, dokładnie ogląda zdjęcia rentgenowskie. Co prawda przy okazji wiele tematów pobocznych porusza, ale przy badaniu jest konkretny i rzeczowy. Przepisuje dużą ilość zabiegów rehabilitacyjnych.
autor
10.11.2010 (8 lat temu)
10.11.2010 (8 lat temu)
Bardzo dobrze i zrozumiale tłumaczy o co chodzi. Znakomity specjalista.
autor
16.11.2010 (8 lat temu)
16.11.2010 (8 lat temu)
Byłem dwa razy leczony przez tego lekarza. Raz ok 15 lat temu - usunięcie łękotki - wszytsko było OK. No ale niestety czas płynie i niestety Pan doktor za tym juz nie nadąża. Drugie raz bylem leczony przy okazji zerwania więzadła. Zabieg troche bardziej skomplikowany niż łękotka i tutaj niestety Pan Doktor sie nie popisał. Operacja odbyla sie z pełnym cieciem kolana zamiast artroskopii - tak to już sie od paru lat nie leczy. Do tego zastosowano metode, która miała być podobno super itp, ale niestety nie w moim wieku. efekt taki, że więzadło dalej nie jest sprawne, co potwierdziło 2 znanych prtopedów. Natomist Doktor Wieczorek uważa że wszystko jest OK
autor
10.12.2010 (8 lat temu)
10.12.2010 (8 lat temu)
Wzbudził moje zaufanie jak na pierwszy raz ,zobaczymy co będzie po drugiej wizycie
autor
06.07.2011 (7 lat temu)
06.07.2011 (7 lat temu)
parę lat temu korzystałam z usług pana doktora i było ok w tej chwili jest bardzo nierzeczowy a o wielu sprawach nie ma zielonego pojęcia opowiada jakieś cuda nie mające związku że sprawą szczerze odradzam szkoda kasy
autor
27.05.2012 (6 lat temu)
27.05.2012 (6 lat temu)
Wspaniały lekarz!Polecam z czystym sumieniem!
autor
04.10.2012 (6 lat temu)
04.10.2012 (6 lat temu)
Widać że doktor czeka juz na emeryturę. Duzo tłumaczy i opowiada ale leczenie operacyjne proponuje archaiczne. To opinia po konsulatcjach w innych województwach. A do tego nie jest taki bezinteresowny przy kierowaniu do szpitala. Nie polecam.
użytkownik
16.10.2014 (4 lata temu)
16.10.2014 (4 lata temu)
Polecam doktora w 100%. Pomógł mi w zapaleniu kaletek stawowych w barku i teraz poszłam do niego z problemami z kręgosłupem. Leczenie szpitalne to u niego ostateczność. Z barkiem nie było innego wyjścia i musiałam przejść zabieg. Teraz z kręgosłupem na razie mam zastrzyki. Zobaczymy co będzie dalej.

POLECAM!
użytkownik
23.11.2014 (4 lata temu)
23.11.2014 (4 lata temu)
Nie bede tu poruszał kompetecji,poniewaz nie wiem.Na badanie lekarskie --do bieglych sadowch-Pana Doktora i Pani doktor Bigda-Holubowicz Krystyna skierowal mnie Sad w sprawie o rente. Lekarz orzecznik ZUS mi ja przyznal ale w ciagu kilku godzin Główny orzecznik mi ja zabrali stąd sprawa sadowa.Samo badanie to zenada,pisze to świadomie,poniewaz bylem na wielu badaniach.Dotknac nosa ,ruszyc paluszkiem,lekkie dotkniecie nogi i zdolny do kazdej pracy.A na koncu opinii uwaga że leczyc sie moge w czasie zwyklego zwolnienia lekarskiego.Po co skoro jestem rzekomo zdrowy.Dodam że mam 65 lat orzeczenie o niepelnosprawnosci w stopniu umiarkowanym i skierowanie na operacje.Kto zdrowega czlowieka wysyla na operacje?Jak zauwazylem opinia byla już przygotowana a badanie farsą.Niewiele mialem do powiedzenia.Przykre to ale ZUS dyktuje wszystkim.Zawsze uwazałem bieglych sądowych za osoby zaufania publicznego.Dalej bez komentarza.
użytkownik
23 wrz (2 miesiące temu)
23 wrz (2 miesiące temu)
W mojej sytuacji ten sam skład komisji. Potwierdzam, wydają opinie negatywne bez badania. Bardzo niekulturalny gość. Jakby siedział tam za karę. Mam skierowanie na operację biodra ale doktor nie był zainteresowany tym co mówię. Opinia była już gotowa przed badaniem. Szblon jaki ta komisja wydała dla mojej osoby w 2001 roku kiedy odebrano mi rentę za karę, że postanowiłem dorobić jako ochroniarz

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin