test

Opinie o Maria Mazurek, lekarz, Biała Podlaska, Terebelska 67

Korzystałeś z usług Maria Mazurek, lekarz, Biała Podlaska, Terebelska 67 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2013-04-08 09:02

Wizyt: 52
Komentarzy: 4
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
08.04.2013 (5 lat temu)
08.04.2013 (5 lat temu)

Maria Mazurek, lekarz, Biała Podlaska, Terebelska 67

Opinia o Maria Mazurek, lekarz
Biała Podlaska, Terebelska 67

Z porady tej Pani korzystałem 3 krotnie na przestrzeni lat. Ostatnio pokornie dałem jej kolejną szansę, może coś się zmieniło.
Pani Mazurek po krótkim przyjrzeniu się mojej twarzy, jak wcześniej, zdiagnozowała "grudki" i stwierdziła, że "to taka uroda". Otrzymałem taką samą maść jak wcześniej i stosowałem zgodnie z zaleceniem. Moje obawy szybko się sprawdziły. Zapalenie się powiększyło i zaogniło!!!

(nie będę wypisywał przekleństw i obelg jakie mi się cisną na usta)

Gdyby ktoś wcześniej mi odradził tą Panią lekarz to teraz byłbym wdzięczny, a nie wkurzony. Z głębi serca odradzam!

Mam nadzieję, że Pani Maria Mazurek w przyszłości będzie lepiej przykładać się do pracy, może się doedukuje i pod moim komentarzem znajdą się już tylko same pozytywne opinie.
użytkownik
29.05.2013 (5 lat temu)
Mało uprzejma, prowadzi prywatne rozmowy telefoniczne w czasie wizyty, nie pomogła mi w moim problemie
użytkownik
07.01.2015 (3 lata temu)
07.01.2015 (3 lata temu)
Po trzech miesiącach poszukiwania pomocy u innych lekarzy to Pani doktor Maria Mazurek postawiła właściwą diagnozę i ustawiła skuteczne leki. I od tej pory było już z górki. Miałam wiele szczęścia że trafiłam na wizytę do Pani doktor. Zdecydowanie polecam
użytkownik
14.07.2016 (2 lata temu)
14.07.2016 (2 lata temu)
Odradzam! Pani Mazurek jest osobą totalnie niekompetentną, nieżyczliwą, z widocznymi brakami w podstawowej wiedzy lekarskiej. W trakcie badania prowadzi wywody na temat swojego życia prywatnego, zadaje dziwaczne pytania, gdy zwraca się jej uwagę na to iż rozmowa nie toczy wizyty, ignoruje je, lub robi się bardzo nieuprzejma.
Wszystkim doradzam trzymać się od tego lekarza z daleka! Moja łuszczyca znacznie pogorszyła się, po zaaplikowaniu "cudownych" lekarstw przepisanych przez Panią doktor. Krótko mówiąc jeśli miłe jest ci twoje zdrowie, unikaj dr Mazurek.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin