test

Opinie o Maria Mazurek, lekarz, Biała Podlaska, Terebelska 67

Korzystałeś z usług Maria Mazurek, lekarz, Biała Podlaska, Terebelska 67 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2013-04-08 09:02

Wizyt: 45
Komentarzy: 4
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
08.04.2013 (4 lata temu)
08.04.2013 (4 lata temu)

Maria Mazurek, lekarz, Biała Podlaska, Terebelska 67

Opinia o Maria Mazurek, lekarz
Biała Podlaska, Terebelska 67

Z porady tej Pani korzystałem 3 krotnie na przestrzeni lat. Ostatnio pokornie dałem jej kolejną szansę, może coś się zmieniło.
Pani Mazurek po krótkim przyjrzeniu się mojej twarzy, jak wcześniej, zdiagnozowała "grudki" i stwierdziła, że "to taka uroda". Otrzymałem taką samą maść jak wcześniej i stosowałem zgodnie z zaleceniem. Moje obawy szybko się sprawdziły. Zapalenie się powiększyło i zaogniło!!!

(nie będę wypisywał przekleństw i obelg jakie mi się cisną na usta)

Gdyby ktoś wcześniej mi odradził tą Panią lekarz to teraz byłbym wdzięczny, a nie wkurzony. Z głębi serca odradzam!

Mam nadzieję, że Pani Maria Mazurek w przyszłości będzie lepiej przykładać się do pracy, może się doedukuje i pod moim komentarzem znajdą się już tylko same pozytywne opinie.
użytkownik
29.05.2013 (4 lata temu)
Mało uprzejma, prowadzi prywatne rozmowy telefoniczne w czasie wizyty, nie pomogła mi w moim problemie
użytkownik
07.01.2015 (2 lata temu)
07.01.2015 (2 lata temu)
Po trzech miesiącach poszukiwania pomocy u innych lekarzy to Pani doktor Maria Mazurek postawiła właściwą diagnozę i ustawiła skuteczne leki. I od tej pory było już z górki. Miałam wiele szczęścia że trafiłam na wizytę do Pani doktor. Zdecydowanie polecam
użytkownik
14.07.2016 (rok temu)
14.07.2016 (rok temu)
Odradzam! Pani Mazurek jest osobą totalnie niekompetentną, nieżyczliwą, z widocznymi brakami w podstawowej wiedzy lekarskiej. W trakcie badania prowadzi wywody na temat swojego życia prywatnego, zadaje dziwaczne pytania, gdy zwraca się jej uwagę na to iż rozmowa nie toczy wizyty, ignoruje je, lub robi się bardzo nieuprzejma.
Wszystkim doradzam trzymać się od tego lekarza z daleka! Moja łuszczyca znacznie pogorszyła się, po zaaplikowaniu "cudownych" lekarstw przepisanych przez Panią doktor. Krótko mówiąc jeśli miłe jest ci twoje zdrowie, unikaj dr Mazurek.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Biała Podlaska

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Poszukiwany mężczyzna/para do pracy na gospodarstwie rolnym
Poszukujemy mężczyzny, ewentualnie pary do pracy na gospodarstwie rolnym. W gospodarstwie jest ok 40 krów mlecznych dojonych 2 x dziennie, nieduże stadko mięsnych i młodzież. Najlepiej gdyby pan umiał jeździć ciągnikiem, a jeśli nie potrafiłby, to musiałby się tego nauczyć. Do obowiązków należałaby ...
Biała Podlaska
12:43
Asystent ds. obsługi klienta
Czeka na Ciebie: - przyjazna atmosfera - wynagrodzenie 2350 zł brutto/mc - zatrudnienie na podstawie umowy o pracę - praca w dynamicznym zespole, w zmianowym systemie czasu pracy (godziny pracy: pon. – pt. 8.00-16.00; 10.00-18.00; 12.00-20.00; 14.00-22.00 i sobota 8.00-16.00; 12.00-20.00) - możliwoś...
Biała Podlaska
wczoraj 17:07
SPAWACZ - Praca w Irlandii Północnej (Belfast)
ABC Work - Aktualnie dla naszego belgijskiego partnera poszukujemy osób do pracy na stanowisku SPAWACZ. Szukasz pracy w innym zawodzie? Twoi znajomi szukają pracy za granicą? Odwiedź naszą stronę www.abcwork.eu. Wyśij CV a z pewnością znajdziemy dla Ciebie ofertę. Praca polega na spawaniu / f...
Biała Podlaska
21 paź
Pracownik biurowy / okolice Białej Podlaskiej - praca od zaraz!
Dynamicznie rozwijająca się firma prywatna poszukuje osoby do pracy biurowej na stanowisku: pracownik biurowy.Poszukujemy osób komunikatywnych, kreatywnych z umiejętnością łatwego nawiązywania kontaktów do pracy biurowej przy ciekawych projektach. Czego oczekujemy:Bardzo dobra organizacja pracyŁ...
Biała Podlaska
21 paź
Dwór Droblin zatrudni pracowników recepcji
Dwór Droblin**** zatrudni Recepcjonistę/Recepcjonistkę – wynagrodzenie 2000,00 tys. miesięcznie. Jeżeli chcesz połączyć pracę z wypoczynkiem na łonie natury. Zapraszamy! Wymagania:doświadczenie na podobnym stanowiskupozytywne nastawienie do klientówłatwość w nawiązywaniu kontaktówobsługa urządzeń...
Biała Podlaska
21 paź
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin