test

Opinie o Mariusz Grzegorz Czajka, Tomaszów Mazowiecki, ul. P.O.W. 5 lok. 22

Korzystałeś z usług Mariusz Grzegorz Czajka, Tomaszów Mazowiecki, ul. P.O.W. 5 lok. 22 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Monika
Data: 2012-10-23 16:01

Wizyt: 497
Komentarzy: 9
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
23.10.2012 (6 lat temu)
23.10.2012 (6 lat temu)

Mariusz Grzegorz Czajka, Tomaszów Mazowiecki, ul. P.O.W. 5 lok. 22

Opinia o Mariusz Grzegorz Czajka
Tomaszów Mazowiecki, ul. P.O.W. 5 lok. 22

Polecam gorąco, u mnie był rozwód z orzeczeniem winy, podział majątku, ustalenie wysokości alimentów i zasad widzeń z dzieckiem...nie odpuszcza:, nie jest drogi!!!
użytkownik
08.11.2012 (6 lat temu)
08.11.2012 (6 lat temu)
Zgadzam się! Polecam też w sprawach o odszkodowania!Wywalczył odszkodowanie dla dziecka sąsiadów - to był wypadek drogowy, sprawa teoretycznie bez szans, bo dziecko niby wybiegło samo; ubezpieczyciel odmówił...a jednak:)))...
użytkownik
08.11.2012 (6 lat temu)
08.11.2012 (6 lat temu)
Zgadzam się! Polecam też w sprawach o odszkodowania!Wywalczył odszkodowanie dla dziecka sąsiadów - to był wypadek drogowy, sprawa teoretycznie bez szans, bo dziecko niby wybiegło samo; ubezpieczyciel odmówił...a jednak:)))...
użytkownik
08.11.2012 (6 lat temu)
08.11.2012 (6 lat temu)
Zgadzam się! Polecam też w sprawach o odszkodowania!Wywalczył odszkodowanie dla dziecka sąsiadów - to był wypadek drogowy, sprawa teoretycznie bez szans, bo dziecko niby wybiegło samo; ubezpieczyciel odmówił...a jednak:)))...
użytkownik
17.03.2013 (5 lat temu)
17.03.2013 (5 lat temu)
Widzę,że Panie są zafascynowane,ja również,co prawda sprawę przegrał,widocznie była do przegrania,ale w łóżku super,pierwsza klasa.Polecam gorąco.
użytkownik
26.04.2013 (5 lat temu)
26.04.2013 (5 lat temu)
kubacka,marzena,joanna?,co z wami?czemu nie wiesz jak się nazywasz tłuku?a z tym dzieckiem to jak ?nie samo wybiegło?ktoś popchnął?bida to jest jak nie potrafi się myśli w słowa ubrać,bida straszna.
użytkownik
02.10.2013 (5 lat temu)
02.10.2013 (5 lat temu)
Adwokat niezły, ciałko też niezłe, aż żal, że zajęty:(. Sprawa wygrana, alimenty zasądzone, majątek podzielony, sprawnie w miarę. Konkretny, nie lubi jęczenia.
użytkownik
24.10.2013 (5 lat temu)
24.10.2013 (5 lat temu)
Czyli sprawdzanie ciałka też było,no to fantastycznie Pani Elżbieto,trzeba jednak uważać bo on już 5 dzieci ma,każde z inną kobietą.Niezłą reklamę Pani Mecenasowi robi,
użytkownik
30 sty (18 dni temu)
30 sty (18 dni temu)
Bardzo nieprzyjemny, bez kultury mały człowieczek nie zna etyki i kultury zawodu. Swoim zachowaniem psuje opinie o zawodzie adwokata.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin