test

Opinie o MASTERPROJECT AIP, Kielce, Świętokrzyska 15

Korzystałeś z usług MASTERPROJECT AIP, Kielce, Świętokrzyska 15? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Dawid
Data: 2014-07-01 11:41

Wizyt: 3915
Komentarzy: 17
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
01.07.2014 (4 lata temu)
01.07.2014 (4 lata temu)

MASTERPROJECT AIP, Kielce, Świętokrzyska 15

Opinia o MASTERPROJECT AIP
Kielce, Świętokrzyska 15

MASTERPROJECT w mailu, a raczej spamie reklamuje się jako profesjonalna firma tworząca serwisy internetowe. Skoro są profesjonalistami to po co wysyłają tyle śmieci do takich prostych użytkowników jak ja, gdy w ogóle strony nie potrzebuję. Według mnie, taka "profesjonalna firma" nie powinna spamować bo tylko psuje sobie opinię. Jeśli dostaniecie maila z adresu [email protected] to wiedzcie, ze to spam.
użytkownik
24.07.2014 (3 lata temu)
24.07.2014 (3 lata temu)
Mnie też znowu chcą naciągnąć na jakieś strony internetowe, czy oni myślą, że ludzie nie potrzebują niczego poza stronami internetowymi. Nieustannie otrzymuje wiadomości z adresu [email protected] z ofertami. Masterproject całkiem stracił mój szacunek.
użytkownik
25.07.2014 (3 lata temu)
25.07.2014 (3 lata temu)
Mi też wysyłają. Co to za "profesjonaliści", którzy spamują. Ciągle wysyłają mi te swoje pseudo oferty tworzenia stron o które się nie prosiłam i na żadne nie odpowiedziałam. Nie polecam tej firmy. Mam nadzieje, że nasze komentarze jakoś wpłyną na ten Master Project.
użytkownik
07.08.2014 (3 lata temu)
07.08.2014 (3 lata temu)
Przestaliby spamować i zajęli się czymś pożytecznym. Ile jeszcze razy będę musiał usuwać ich wiadomości kiedy w końcu zorientują się, że ich strony i sklepy internetowe mnie nie obchodzą. To staje się już męczące. Adres e-mail: [email protected]
użytkownik
25.01.2016 (2 lata temu)
25.01.2016 (2 lata temu)
Znowu spamują. To nie jest pierwszy raz. Profesjonalna firma tak się nie zachowuje.
użytkownik
27.01.2016 (2 lata temu)
27.01.2016 (2 lata temu)
Ileż można kasować maile. Tak mnie już denerwują, że postanowiłam dodać opinię na ich temat. Mam nadzieję, że skończą z tą okropną praktyką. Mail został nadany z adresu: [email protected]
użytkownik
22.02.2016 (2 lata temu)
22.02.2016 (2 lata temu)
Master project to tak naprawdę bezczelny spamer. Jego zachowanie jest skandaliczne do tego stopnia, że nie przejmuje się negatywnymi opiniami i spamuje dalej jakby nigdy nic. Maile przychodzą non stop. Nie zamierzam im popuścić i będę wystawiać negatywy aż przestaną rozsyłać spam i zachęcam do tego innych. Niech ma za swoje. Profesjonalne firmy nie muszą spamować!
użytkownik
20.10.2016 (rok temu)
20.10.2016 (rok temu)
Powierzyłem stronę internetową swojej firmy tym ludziom i przeszła ona moje najśmielsze oczekiwania. Fantastyczna robota w przystępnej cenie. Tego się nie spodziewałem.
użytkownik
31.10.2016 (rok temu)
31.10.2016 (rok temu)
Zrobili mi taką stronę internetową, że klękajcie narody. Polecam ich wszystkim, bo wciąż pozostaję pod ogromnym wrażeniem pracy, którą dla mnie wykonali.
użytkownik
05.11.2016 (rok temu)
05.11.2016 (rok temu)
Mam stronę internetową autorstwa tej firmy i jestem bardzo zadowolony z efektów naszej współpracy. Bardzo dobrze wykonany projekt, podobnie jak i jego realizacja.
użytkownik
10.11.2016 (rok temu)
10.11.2016 (rok temu)
Mam swoją firmę, a w dzisiejszych czas jeśli nie ma czegoś w internecie, to nie ma tego wcale. Zrobili mi genialną stronę internetową ze wszelkimi możliwymi bajerami. Super!
użytkownik
17.11.2016 (rok temu)
17.11.2016 (rok temu)
Zrobili dla mnie stronę internetową. Jestem bardzo zadowolony, bo trzymają całkiem dobry i sensowny poziom. Mnie bardzo się podobało, będę wracał jeszcze nie raz.
użytkownik
6 lip (15 dni temu)
6 lip (15 dni temu)
bardzo proszę pokazać jak wygląda Pańska strona
użytkownik
29.11.2016 (rok temu)
29.11.2016 (rok temu)
Bardzo serdecznie polecam współpracę z tą firmą. Systematyczni, profesjonalni i odpowiedzialni. Spełnili wszystkie moje oczekiwania. Niezastąpieni i świetni!
użytkownik
05.12.2016 (rok temu)
05.12.2016 (rok temu)
Genialna firma i genialna obsługa. Mam przyjemność z nimi współpracować od kilku miesięcy i są ogromnie profesjonalni i kompetentni. Jak najbardziej polecam.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin