test

Opinie o Mebest. Salon meblowy, Poznań, Obornicka 245

Korzystałeś z usług Mebest. Salon meblowy, Poznań, Obornicka 245 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Marcin
Data: 2012-09-29 23:49

Wizyt: 11303
Komentarzy: 17
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
29.09.2012 (5 lat temu)
29.09.2012 (5 lat temu)

Mebest. Salon meblowy, Poznań, Obornicka 245

Opinia o Mebest. Salon meblowy
Poznań, Obornicka 245

Meble przyjechały 4 tygodnie po terminie, poza tym jak za tak wysoka cenę jakość pozostawia wiele do życzenia. Nie polecam. Sam nie dam się wiecej nabić w butelkę.
użytkownik
10.12.2015 (2 lata temu)
10.12.2015 (2 lata temu)
Meble extra i zaskakująco szybki transport, również ceny konkurencyjne mebli jak i dostawy. Meble łatwe w montażu. Jestem bardzo zadowolony. Gorąco polecam.
użytkownik
01.02.2016 (rok temu)
01.02.2016 (rok temu)
Popieram przedmówcę - też nie miałam żadnych nieprzyjemności związanych z tym sklepem. Wręcz przeciwnie: elegancko doradzili i jeszcze zapewnili szybki transport mebli. Polecam.
użytkownik
05.04.2016 (rok temu)
05.04.2016 (rok temu)
U mnie też wszystko przebiegało sprawnie i bez większych problemów. Jedynym minusem okazała się lokalizacja salonu, ale to akurat jest bardzo względne.
użytkownik
01.03.2016 (rok temu)
01.03.2016 (rok temu)
Już dwukrotnie korzystałam z ich oferty i za każdym wszystko odbywało się niezwykle profesjonalnie. Bezproblemowy kontakt, błyskawiczna realizacja - normalnie nie mam się do czego przyczepić :)
użytkownik
02.08.2016 (rok temu)
02.08.2016 (rok temu)
Potwierdzam opinię koleżanki. Sam co prawda kupowałem tam dopiero jeden raz, ale jestem pod ogromnym wrażeniem asortymentu i obsługi. Pierwsza klasa. Miła odskocznia względem popularnych masówek.
użytkownik
05.04.2016 (rok temu)
05.04.2016 (rok temu)
Tydzień temu kupowałem u nich meble do salonu - cena okazyjna, a transport błyskawiczny. W przyszłości z pewnością skorzystam z ich oferty, ale póki co nie mam niestety miejsca na nowe meble... Polecam.
użytkownik
02.06.2016 (rok temu)
02.06.2016 (rok temu)
Szczerze powiedziawszy, mam już trochę dość mebli rodem z IKEA - wszystkie mieszkania moich znajomych wyglądają praktycznie tak samo... Mebest okazał się bardzo miłą odmianą.
użytkownik
02.06.2016 (rok temu)
02.06.2016 (rok temu)
W ciągu ostatnich pięciu lat już dwukrotnie przyszło mi korzystać z usług tego sklepu i za każdym razem wszystko odbywało się w bardzo miłej atmosferze i bez jakichkolwiek problemów. Polecam każdemu, kto lubi oryginalne i dalekie od masówki meble.
użytkownik
07.09.2016 (rok temu)
07.09.2016 (rok temu)
Stosunkowo niskie ceny, miła obsługa, spory wybór. Jak dla mnie ten salon ma same pozytywy :)
użytkownik
07.11.2016 (rok temu)
07.11.2016 (rok temu)
W pełni podzielam opinię kolegi. Bardzo miłe zaskoczenie.
użytkownik
03.10.2016 (rok temu)
03.10.2016 (rok temu)
Stół dostarczony szybko i bez żadnych perypetii. Nie pozostaje mi nic innego, jak polecić :)
użytkownik
07.11.2016 (rok temu)
07.11.2016 (rok temu)
Salon wygląda bardzo niepozornie, ale warto wejść do środka. Asortyment naprawdę zaskakuje ogromną różnorodnością, więc raczej każdy znajdzie coś dla siebie.
użytkownik
10.01.2017 (rok temu)
10.01.2017 (rok temu)
Lokalizacja trochę niedogodna, przynajmniej dla mnie, ale sam salon nadrabia asortymentem i obsługą :)
użytkownik
06.09.2017 (4 miesiące temu)
06.09.2017 (4 miesiące temu)
Ceny może rzeczywiście nie są najniższe, ale z mojego doświadczenia wynika, że warto zapłacić, bo jakość jest rzeczywiście świetna. Do samej obsługi też nie mogę mieć najmniejszych zastrzeżeń, bo wszystko odbyło się zgodnie z planem i w miłej atmosferze. Także, jeśli chodzi o moje zdanie, to mogę polecić.
użytkownik
03.11.2017 (2 miesiące temu)
03.11.2017 (2 miesiące temu)
Oglądanie mebli, które nijak nie spełniają moich standardów - zarówno jak chodzi o jakość, jak i design skutecznie uprzykrzyło mi urządzanie kawalerki, z której przecież powinienem się jak najbardziej cieszyć. Na szczęście później trafiłem do Mebest i karta się odwróciła, bo nagle znalazłem właściwie wszystko to, czego potrzebowałem. Także ja polecam serdecznie, jeśli te marketowe meble to dla Was za mało - Mebest sprawdzi się idealnie.
użytkownik
28.12.2017 (21 dni temu)
28.12.2017 (21 dni temu)
Od czasu tej opinii minęło sporo czasu i salon się zmienił, na lepsze. Sam wystrój zachwyca a zaproponowane tam rozwiązania aranżacyjne od razu można przenieść do siebie do domu. Tak też zrobiłam. Kupiłam zestaw z wystawki i nie czuję się z tym źle. Przynajmniej wiem że mam dobrze urządzony salon.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © najlepszyfachowiec.pl | regulamin