test

Opinie o MEDESTICA CENTRUM MEDYCYNY ESTETYCZNEJ, Krapkowice, Szkolna 7

Korzystałeś z usług MEDESTICA CENTRUM MEDYCYNY ESTETYCZNEJ, Krapkowice, Szkolna 7? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Tereska
Data: 2012-06-04 14:31

Wizyt: 12610
Komentarzy: 22
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
04.06.2012 (5 lat temu)
04.06.2012 (5 lat temu)

MEDESTICA CENTRUM MEDYCYNY ESTETYCZNEJ, Krapkowice, Szkolna 7

Opinia o MEDESTICA CENTRUM MEDYCYNY ESTETYCZNEJ
Krapkowice, Szkolna 7

Świetny specjalista, byłam u nich w zeszłym tygodniu bo znajoma ich mi poleciła i szczerze piszę WARTO. Nie daleko od Opola jakieś 20 km, ładny zakład, mila atmosfera i przystępna cena. Czuć w głosie Pani Ewy profesjonalizm. Polecam ich bo mają jako jedyni w okolicy najlepszej jakości sprzęt do modelowania sylwetki, redukcji tkanki tłuszczowej i odmładzania.
użytkownik
23.09.2013 (4 lata temu)
23.09.2013 (4 lata temu)
Nie! Nie! I jeszcze raz NIE!!! Jeśli chcecie wyrzucić pieniądze w błoto i wyjść z gabinetu oszpeconym, to prosze bardzo...ale ja nigdy w życiu nikomu nie polecę, ani sama też nie skorzystam z usług tego "gabinetu". Nie wspomnę o tym ile kasy wydałam na to,żeby dojść do siebie po "zabiegu". I tak chyba nigdy już skóra nie będzie wyglądać tak, jak przed nim. Mydlono mi oczy, a zwrotu pieniędzy nie zaproponowano. Uraz do tego typu gabinetów został już na zawsze.
użytkownik
25.08.2014 (3 lata temu)
25.08.2014 (3 lata temu)
Ale złośliwe ,kąśliwe uwagi.
Nie znam lepszego lekarza od Pani Ewy a mam duże doświadczenie,proszę mi wierzyć.!!!
Pani Ewa jest perfekcjonistką , ciepłą ,wrażliwą osobą.
Do pacjentki pochodzi indywidualnie,z wielkim zaangażowaniem.
Podczas zabiegów pacjentka jest najważniejsza na świecie.
Wiedza ,fachowość,sztuka kosmetyczna ,doradztwo ,poczucie piękna to atuty Pani doktor.
Nie wierzą w szczerość złych opinii - bo nie są prawdziwe ,nie jest możliwe by ktoś - kto korzystał z usług Pani Ewy był niezadowolony.
Krystyna
użytkownik
01.09.2014 (3 lata temu)
01.09.2014 (3 lata temu)
Co racja, to racja!
Pani Doktor to naprawdę świetny lekarz. Kiedyś chodziłam do innego, nie żałuję tej zmiany ani minuty. Warto przyjechać z Opola, tamtejsi "lekarze" od urody to jakaś porażka!
użytkownik
23.09.2013 (4 lata temu)
23.09.2013 (4 lata temu)
No to chyba jesteś Jej znajomą ,albo właścicielką gabinetu.Bo pediatra ma chyba wzięcie w zawodzie a nie zmienia branżę.Bo jak Ona jest taką kosmetychką jak pediatrą to współczuje
użytkownik
23.09.2013 (4 lata temu)
23.09.2013 (4 lata temu)
Zgadzam się ze zdaniem janszu... szkoda słów... tylko czekać aż komuś na poważnie, zrobią krzywdę i trwałe blizny...ciekawe kto tu tyle "nacykał" pozytywów na "zgadzam się". Chyba sami "Państwo Doktorowie"...
użytkownik
23.09.2013 (4 lata temu)
23.09.2013 (4 lata temu)
ciekawe skąd wizięło sie 118 zadowolonych osób które były w tym gabinecie?Wydaje mi sie żę że te osoby zachwyciły sie wspaniałą gadką Pani doktor i jej przemądrego męża oczywiście specjaliste w dziedzinie medycyny estetycznej tzw.podrzędnego chirurga
użytkownik
23.09.2013 (4 lata temu)
23.09.2013 (4 lata temu)
Jeżeli szukacje tu opini o gabinetach,to NIEEEE POLECAM,zero opieki po zabiegu ,frajersto jakich mało.Teraz już wiem że bym drugi raz nie skorzystała z zabiegu.Pierwszy raz spotkałam sie z gabinetem gdzie nie tesują zabiegu na wybranym fragmęcie skóry,pomimo tego że informowała panią doktor że mam wrażliwą skóre.
użytkownik
23.09.2013 (4 lata temu)
23.09.2013 (4 lata temu)
Jeżeli szukacje tu opini o gabinetach,to NIEEEE POLECAM,zero opieki po zabiegu ,frajersto jakich mało.Teraz już wiem że bym drugi raz nie skorzystała z zabiegu.Pierwszy raz spotkałam sie z gabinetem gdzie nie tesują zabiegu na wybranym fragmęcie skóry,pomimo tego że informowała panią doktor że mam wrażliwą skóre
użytkownik
23.09.2013 (4 lata temu)
23.09.2013 (4 lata temu)
Jestem również na NIE! Ludzie, zastanówcie sie dobrze zanim postanowicie skorzystać. Co tu dużo pisać. Kosztowne zabiegi w ofercie, a leczenie po nich - jeszcze droższe. I w dodatku ślady, które juz nie zejda :-(
użytkownik
20.10.2013 (4 lata temu)
20.10.2013 (4 lata temu)
Jednym słowem...PORAŻKA! Szkoda rozpisywania się :-/ 2 razy przemyśl jeśli zechcesz wybrać się tam na jakikolwiek zabieg. Tak jak ktoś tu juz wspomniał: Gadane to w tym gabinecie mają...ale tylko "Gadane"
użytkownik
21.12.2013 (3 lata temu)
21.12.2013 (3 lata temu)
Pani doktor miła i profesjonalna. Zabiegi drogie, ale i tak o połowę tańsze, niż np. we Wrocku!!! A o złym stanie skóry po zabiegach, to jakaś ściema. Ale haterów nigdy nie brak, wiec nie dziwota. Ja zrzuciłam 8 cm w brzuszku i pieje z zachfytu!!!
użytkownik
30.06.2014 (3 lata temu)
30.06.2014 (3 lata temu)
Absolutnue nie zgadzam się z powyższymi opiniami. Miałam kontakt z Pania doktor przesympatyczna, ciepła osoba. Wykonywała mi zaieg powiększania ust (którego bardzo się bałam i na, który długo nie mogłam się zdecydować) i już dziś wiem, że nie oddałabym się w inne recę jak Pani Ewy. Efekt świetny i usta bardzo naturalne, a o to przede wszystkiem mi chodziło. Pełen profesjonalizm i opieka zarówno w trakcie, jak i po zabiegu. Pana doktora również poznałam. Moim zdaniem ludzię z duża więdza i umiejętnościami. Gorąco polecam!!
użytkownik
30.06.2014 (3 lata temu)
30.06.2014 (3 lata temu)
Jestem bardzo zadowolona po zabiegach.Mogę tylko chwalić i polecać. Lekarze bardzo mili i profesjonalni. Przed zabiegiem przeprowadzają szczegółowy wywiad na temat pacjenta. Ceny przystępne. SUPER
użytkownik
02.07.2014 (3 lata temu)
02.07.2014 (3 lata temu)
Profesjonalne i przyjazne podejscie do pacjenta. korzystalam z wielu uslug w tym gabinecie, za kazdym razem bylam bardzo zadowolona z efektow. serdecznie polecam!!ja juz onie moge sie doczekac na moj kolejny zabieg powiekszenia ust:-)
użytkownik
23.07.2014 (3 lata temu)
23.07.2014 (3 lata temu)
Byłam i jestem bardzo zadowolona!!!
Pani Doktor "naprawiła" mi buźkę, wstawiła takie specjalne nici i chomiczki już nie wiszą;))
A kiedyś mąż też korzystał z tego gabinetu(facet, a jednak;) i ubyło mu prawie 2 cm w obwodzie, za to tam, gdzie chciał, hi,hi...
Ja polecam!
użytkownik
01.09.2014 (3 lata temu)
01.09.2014 (3 lata temu)
Byłam już 2x i będę przyjeżdżać dalej, bo Pani Doktor to naprawdę świetny lekarz. Kiedyś chodziłam do innego, nie żałuję tej zmiany ani minuty. Warto przyjechać nawet z Opola, byłam u 2 lekarzy w Opolu, rozczarowałam się.
U pani Ewy za to jest super, polecam!
użytkownik
20.09.2014 (3 lata temu)
20.09.2014 (3 lata temu)
Kiedy trafiłam do p.doktor byłam zaskoczona jej miłym i profesjonalnym podejściem, dużo tłumaczy na czym polega zabieg. Obawa i strach, ze coś może pójść nie tak do razu znikają. Ja zrobiłam sobie u pani Ewy usta z których jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona. Dzięki nim moja twarz zupełnie się zmieniła, usta są pełne i nie przesadnie duże, mogę powiedzieć że bardzo subtelne. Żałuję tylko ze nie trafiłam do pani Ewy wcześniej. Teraz jeżeli będę chciała coś sobie poprawić nie będę nigdzie szukała tylko udam się prosto do pani Ewy Naprawdę zachęcam i gorąco polecam.
wdzięczna pacjentka
użytkownik
23.09.2014 (3 lata temu)
23.09.2014 (3 lata temu)
Po raz któryś byłam u Pani dr Ewy.
Ujedrniłam sobie usta ,zlikwidowałam obrzydliwe zmary palacza,zlikwidowałam smutny wyraz twarzy spowodowany zmarszczkami marionetki.
Drogie Panie !!!
Zabieg trwał króciutko,bezboleśnie,a efekt - nieziemski !!!
Zmiany na twarzy są subtelne a jakże efektowne.
Moja twarz wygląda zdrowo,zadbana,promiennie a nade wszystko Pani Ewa nie tylko odjęła mi 15 lat ale sprawiła,że mam więcej siły do walki z zmartwieniami w życiu osobistym.
Jest niezwykłą osobą.
Dziękuję Pani Ewo za piękno,które otrzymałam,za ciepło,wrażliwość,opiekę i zainteresowanie po zabiegu.
Polecam gabinet Paniom,którym zależy na delikatnej,subtelnej, efektownej poprawie urody.
użytkownik
28.04.2015 (2 lata temu)
28.04.2015 (2 lata temu)
Dzięki "doktor Ewie" wyglądam sporo młodziej, mam też wydatniejsze, ale kształtne usta. I wcale mnie nie bolało przy zabiegu, tak jak kiedyś w Opolu u innego lekarza. Pani Doktor to doświadczony fachowiec i miło być jej pacjentką. A po zabiegu napisała fajnego smska, czy wszystko ok. Było!
użytkownik
28.04.2015 (2 lata temu)
28.04.2015 (2 lata temu)
Mnie się Pani już nie pozbędzie, pani Ewo.
Będę Pani wierną pacjentką, spisała się Pani na medal.
Te nici troszkę bolały, ale efekt był tego wart. Polecam
użytkownik
19 sie (3 miesiące temu)
19 sie (3 miesiące temu)
Już któryś raz powtarzam i wszędzie gdzie się da - nie ma nikogo lepszego, fachowego i dobrego jako lekarz i człowiek !!!
Koś usuwa moje wpisy ! Ktoś beznadziejny , brzydki i nieszczęśliwy .
Pani Ewa sprawiła ,że ja jestem piękna i szczęśliwa !!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Krapkowice

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Starszy referent
Komenda Powiatowa Policji w Krapkowicach Komendant Powiatowy Policji poszukuje kandydatów\kandydatek na stanowisko: starszy referent Komenda Powiatowa Policji w Krapkowicach ul. Sądowa 25 47-300 Krapkowice Zakres zadań wykonywanych na stanowisku pracy: Organizacja i koordynacja całokształtu p...
Krapkowice
wczoraj 16:43
Starszy referent
Komenda Powiatowa Policji w KrapkowicachKomendant Powiatowy Policji poszukuje kandydatów\kandydatek na stanowisko:starszy referentKomenda Powiatowa Policji w Krapkowicachul. Sądowa 2547-300 KrapkowiceZakres zadań wykonywanych na stanowisku... ...
Krapkowice
wczoraj 9:55
Starszy Referent
Starszy Referent - Ogłoszenie nr: 18213 Data ukazania się ogłoszenia: 2017-11-18 Komenda Powiatowa Policji w Krapkowicach Komendant Powiatowy Policji poszukuje kandydatów\kandydatek na stanowisko: Starszy Referent Wymiar etatu: 1 Liczba stanowisk pracy:: 1 Adres urzędu Komenda ...
Krapkowice
wczoraj 1:56
Wykładanie towaru
Założona w 2001 Agencja Pracy Tymczasowej, Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego Work & Profit jest obecnie jedną z największych niezależnych polskich agencji zatrudnienia. W ciągu piętnastu lat naszej działalności daliśmy pracę przeszło 50 000 pracowników w całym kraju. Skutecz...
Krapkowice
15 lis
Odławianie karpia
Założona w 2001 Agencja Pracy Tymczasowej, Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego Work & Profit jest obecnie jedną z największych niezależnych polskich agencji zatrudnienia. W ciągu piętnastu lat naszej działalności daliśmy pracę przeszło 50 000 pracowników w całym kraju. Skutecz...
Krapkowice
15 lis
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin