test

Opinie o Medycyna pracy Lekarz medycyny Kamila Skoczylas Dermatolog -wenerolog, Parczew, Kościelna 136

Korzystałeś z usług Medycyna pracy Lekarz medycyny Kamila Skoczylas Dermatolog -wenerolog, Parczew, Kościelna 136? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2008-12-17 21:28

Wizyt: 14596
Komentarzy: 10
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
17.12.2008 (8 lat temu)
17.12.2008 (8 lat temu)

Medycyna pracy Lekarz medycyny Kamila Skoczylas Dermatolog -wenerolog, Parczew, Kościelna 136

Opinia o Medycyna pracy Lekarz medycyny Kamila Skoczylas Dermatolog -wenerolog
Parczew, Kościelna 136

zdecydowanie polcam fahowiec
autor
02.03.2009 (8 lat temu)
02.03.2009 (8 lat temu)
Pani dr zdiagnozowała mi chorobę której nie miałem a następnie leczyła mnie kilka miesięcy lekami które kosztowały ok 80 zł za 3-trzy tabletki natomiast odpowiednik kosztował tylko 15 zł. Natomiast w rozmowie wykazywała współczucie iż zna moją nie najlepszą sytuację finansową i martwi się aby to nie nadwyrężyło mojego budżetu, z kolei farmaceuta powinformował mnie iż ta Pani na pewno zna odpowiednik. Nie wiem jak jest w tym przypadku ale czasem lekarze wypisują odpowiedniki droższe podpisując kontrakt z daną firmą farmaceutyczną, za odpowiednio dużą ilość wypisanych produktów dostają w bonusie wycieczki, premie itp.

Mało tego, kiedy leki nie skutkowały delikatnie zasugerowałem że może warto aby posłała mnie na badania, Pani dr. oburzyła się i powiedziała " Kto tu jest lekarzem, Pan czy ja ?!!" Natomiast mam zdiagnozowane co innego niż zdiagnozowała owa Pani w swoich archiwach (jak coś mogę udokumentować), podjąłem leczenie i jest ok. Przestrzegam, ostrożnie z tą Panią. Z powodu złej diagnozy i leczenia miałem dość poważne kłopoty z nerkami.
autor
12.08.2009 (8 lat temu)
12.08.2009 (8 lat temu)
odradzam wizytę u Tej Pani!!!nie ma pojęcia o tym co robi!a do tego jest średnio miła nawet na wizycie prywatnej!każdemu przepisuje maści ze sterydami przez parę miesięcy!lekarze w lublinie jak mowiłam o leczeniu owej Pani załamywali ręce.Nie znam osoby która byłaby zadowalona z leczenia Pani, ma monopol w Parczewie więc ludzie nie maja wyboru.Kto może jedzie do Lublina lub innego miasta tak jak ja!ODRADZAM!!!
autor
25.07.2010 (7 lat temu)
25.07.2010 (7 lat temu)
tragedia, pani się wcale nie zna , polecam albo emeryturę albo się douczyć.
autor
17.10.2010 (7 lat temu)
17.10.2010 (7 lat temu)
Pani Doktor wyrażnie nie radzi sobie już w swojej dziedzinie.. leczylam sie u niej na tradzik przepisala mi ''sumamed'' lek bardzo ciezki , ktory ludzie na zapalenie oskrzeli nawet stosuja... gdy zaczelam sie leczyc u innego lekarza zalamal rece slyszac jakie bralam leki , kazal mi zrobic proby watrobowe zeby sprawdzic czy moja watroba jeszcze nie wysiadla po tych lekach.. jednym slowem tragedia nie polecam. Drogo , bez skutecznie i mozna sobie pogorszyc zdrowie.
autor
26.11.2010 (6 lat temu)
26.11.2010 (6 lat temu)
Nie zgadzam się z powyższa opinią,że nie ma osoby, która byłaby zadowolona z leczenia tej kobiety. Bo ja akurat jestem. I znam jeszcze dwie, które też są.
Kilka lat temu miałam trądzik na policzkach w bardzo złym stanie. Kiedy do niej poszłam - nie leczyła mnie sterydami,jak tutaj jakaś Pani pisze, że wszystkich leczy sterydami. Ale to nie jest prawda bo nie wszystkich. Leczyła mnie tylko antybiotykami doustnie i na skórę. Leczenie nie trwało 5 minut tylko pół roku, ale dzisiaj mam policzki bez skazy. Podobnie jest z wieloma innymi przypadkami. Znam osobę, która objechała lekarzy w Lublinie i żaden prze dwa lata nie potrafił postawić diagnozy. A ona po zrobieniu kompleksowych badań postawiła trafną diagnozę i rozpoczęła leczenie, które było prowadzone również antybiotykami. To jest dermatolog a choroby skórne leczy się ciężko. Ludzie natomiast idąc do niej, chcą mieć wszystko natychmiast.Plus jeszcze żeby ktoś z nimi popalał o niczym - bo ludzie lubią jak się ktoś nimi interesuje. A jak nie to są nabzdyczeni. I jeżeli chodzi o uprzejmość tej Pani to trudno oczekiwać, że po 10 godzinach pracy non stop każdego dnia będzie każdemu z uśmiechem parzyć kawę. Ta baba to baba z klasą i charakterem ale też z wiedzą.
autor
17.05.2011 (6 lat temu)
17.05.2011 (6 lat temu)
Mam w rodzinie kogoś,kto chciał się wyleczyć z choroby,którą sam rozpoznał,bo ta p.nie dawała wiary,że chodzi akurat o tę chor.Twardo trzymała się swojej tezy,bo przecież:'jak ona może się mylić,przecież to lekarz wie wszystko a pacjent-nic.Ma siedzieć cicho i słuchać, co mądrzejszy mówi'.A najlepiej jeszcze żeby był przy forsie,to jest szansa że dłużej skorzysta.Przepisywała uparcie leki,i kazała stosować pomimo braku skuteczności,co wiązało się z narażaniem zdrowia,nie wspominając o kosztach i nerwach.Wracając do choroby, to skończyło się na wizycie u rodzinnego,który potwierdził diagnozę znajomego.To był świerzb a nie rzekomo -alergia:)Dobre.Dla lek.z wieloletnim stażem.Logika to jedno,a wiedza to drugie.Szkoda,że lekarze tego nie rozdzielają.
autor
31.07.2012 (5 lat temu)
31.07.2012 (5 lat temu)
polecam lekarza, choć trzeba mieć cierpliwość do stania w kolejce
autor
03.03.2013 (4 lata temu)
03.03.2013 (4 lata temu)
zdecydowanie nie polecam tej Pani. byłam u niej 3 razy, za każdym razem z inną chorobą skórną. i za każdym razem była niemiła i opryskliwa. Pobierznie ogląda pacjenta i stawia przerażające diagnozy jeszcze przed zrobieniem badań laboratoryjnych. mi np wypisując skierowanie na badanie krwi oznajmiła że mam zapewne nieuleczalną chorobę immunologiczną która nieleczona prowadzi do szybkiej śmierci!!! oczywiście wyniki pokazały że żadnej śmiertelnej choroby nie mam, ale czekając na wyniki miesiąc nerwy i stres prawie wykończyły.
autor
23.03.2013 (4 lata temu)
23.03.2013 (4 lata temu)
nie odpowiedzialna publicznie prywatnie pewnie lepiej

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Parczew

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Odławianie karpia-Alicja
Odławianie karpia-Alicja - Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego Work & Profit jedna z największych niezależnych polskich agencji zatrudnienia, wpisana pod nr 396 w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia. Odławianie karpia-Alicja Numer referencyjny: Parczew O...
Parczew
15 lis
Murarz, parczew
, poszukuję murarza do wykonania przewodu kominowego ozdobnego na starym budynku PARCZEW t.604-858-729. Budownictwo. ...
Parczew
12 lis
Dekarz, parczew
, zlecę wykonanie podbitek z drabiny lub na linach, zmiana rur i podbitek PARCZEW t.604-858-729. Budownictwo. ...
Parczew
12 lis
Stolarz, parczew
, poszukuję konserwatora antyków z dziedziny stolarstwa do odnowienia bryczki PARCZEW t.604-858-729. Budownictwo. ...
Parczew
12 lis
Specjalista
Warunki pracy - Praca poza siedzibą urzędu;- Wyjazdy służbowe;- Praca przy komputerze powyżej 4 godzin dziennie;- Praca na terenie szpitala / oddziału psychiatrycznego. Zakres zadań pomaganie w dochodzeniu praw w sprawach związanych z przyjęciem, leczeniem, warunkami pobytu i wypisaniem ze szpitala ...
Parczew
9 lis
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin