test

Opinie o Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt Viva. Fundacja, Warszawa, Kawęczyńska 16 lok. 42A

Korzystałeś z usług Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt Viva. Fundacja, Warszawa, Kawęczyńska 16 lok. 42A? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Jola z Olsztyna
Data: 2013-02-18 19:44

Wizyt: 7495
Komentarzy: 3
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
18.02.2013 (5 lat temu)
18.02.2013 (5 lat temu)

Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt Viva. Fundacja, Warszawa, Kawęczyńska 16 lok. 42A

Opinia o Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt Viva. Fundacja
Warszawa, Kawęczyńska 16 lok. 42A

miło patrzeć na ludzi oraz przygarnięte zwierzątka przez panie Natalię i Olimpię z ośrodka wypoczynkowego Leśne Wrota na mazurach. Oceniam na dużą 6 i wielki uśmiech, ich serce jest przepełnione miłością do zwierzątek swoich jak i tych znalezionych, przygarnietych.
użytkownik
04.06.2017 (rok temu)
04.06.2017 (rok temu)
_Viva__ niszczy mi życie, doświadczyłam tego o czym tylko słyszałam albo oglądałam w telewizji. Kiedy 27.03.2017 wróciłam z pracy nie było moich koni i psa owczarka niemieckiego o imieniu Kazan, który był w stajni. Pierwsza myśl, ukradzio mi zwierzęta więc zadzwoniłam na policję. Pokrętnymi wyjaśnieniami dowiedziałam się że fundacja Viva wywiozła zwierzęta. Do dnia dzisiejszego nie mam żadnej decyzji ani słowa wyjaśnienia na jakiej podstawie mi je zabrano. Nie będę pisać że stajnia była w idealnym stanie bo tak nie było, poprostu rok temu zostałam sama po śmierci męża . Wraz z mężem prowadziliśmy hodowlę koni czystej krwi arabskiej, kiedy mąż zaczął chorować było mi ciężko ogarnąc wszystko samej. Obornika było dużo bo nie miał kto pracować w stajni , ale konie nie były głodne i zaniedbane. Po śmierci męża musiałam podjąć pracę aby zarobić na stajnię i podnieść się po ciosie jaki mnie spotkał. Konie miały wybieg( 4 ha) akurat tego feralnego dnia były w stajni . Mój ukochany koń Puma jest chora na COPD już od 10 lat. Ze mną jest już 17 lat , kocham tego konia nad życie , kucyk szetlandzki Gucio Liz 17lat wychowałam go od źrebaka, arabka czystej krwi Kiram El Arab wychowana przezemnie ma wadę kopyt nie nadje się do jazdy ani rozrodu dlatego została wraz z Pumą i Guciem u mnie na dożywocie. Wraz z końmi zabrano psa owczarka niemieckiego imeniu Kazan, ktorego przygarnęłam 26.12.2016r.Pies błąkał się ok. 2 miesięcy przy głównej trasie na Poznań. Mimo że mam dwa psy nie mogłam patrzeć na cierpienie tego zwierzaka, zamieszkał u mnie w stajni miał miejsce do spania i pełną miskę. Bardzo szybko sie do mie i moich psów przywiązał, chodzil po całym terenie i zawsze wracał do stajni, znalazł dom w którym dobrze się czuł. Oczywiśie po zabraniu psa od razu pojechałam do weterynarza na kontrolę, pies został odrobaczony i odpchlony , zaopatrzonu mu skaleczoną łapkę i polecono obserwować guza którego u niego znalazłam. Od takiej fundacji oczekuje się pomocy i wsparcia a nie "kradieży"- tak trzeba to nazwać. Zgłosiłam sprawę na prokuraturę, nie wiem gdzie są moje ukochane konie i pies , który stał sie równiez członkiem mojej rodziny. Pozostały dwa psy , które tensknią za końmi i za Kazanem. Mała Atenka (staford) jest cały czas na lekach i nie może dojść do siebie .Pies który nigdy nie szczekał teraz ujada cały czas . Wybiega przed stajnie i szuka Kazana. Fundacja Viva nie zastanawia się nad tym jaką krzywdę zrobiła tym zwierzętom w imię "DOBRA ZWIERZĄT" .Moje konie nie znają innego miejsca jak stajnia do której same przychodziły zawsze z pastwiska. Puma i Gucio są ze mną 17 lat , Kiramka od urodzenia a Kazan dołączył do rodziny i czuł się tam bardzo dobrze.Czy jest ktoś wsród internautów i nie tylko kto mi pomoże odebrać moje ukochane zwieraki, bardzo za nimi tensknię. Proszę o pomoc!!!!!!!!
użytkownik
18.12.2017 (9 miesięcy temu)
18.12.2017 (9 miesięcy temu)
Nie jest Pani jedyną poszkodowaną przez te organizację. Proszę zajrzeć na Oddajcie MOJE PSY. Kobietę oskarżono o coś, co w świetle prawa nie jest wykroczeniem, a co dopiero przestępstwem. Psy, które w nerwowej atmosferze były łagodne, nazwano agresywnymi. I nie jest to moja sprawa. Moja- od ponad dwóch lat leży w szufladzie prokuratora, bo winni są przedstawiciele tej organizacji. Okazuje się, że rozwalać komuś ogrodzenia i wykradać zwierzęta w Polsce- można :( Natomiast, gdyby stwierdzono u mnie winę, żaden prokurator nie byłby tak pobłażliwy. Nie mam na prawnika? (to co napisałam jest faktem stwierdzonym przez urzędników) Wąskim gardłem są nie tylko tak działające organizacje, ale też urzędnicy.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin