test

Opinie o NZOZ LASER Centrum Estetyki Doktor Kotowicz, Jelenia Góra, ul. Skłodowskiej 13

Korzystałeś z usług NZOZ LASER Centrum Estetyki Doktor Kotowicz, Jelenia Góra, ul. Skłodowskiej 13? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Marzena
Data: 2014-11-20 15:59

Wizyt: 1776
Komentarzy: 17
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
20.11.2014 (3 lata temu)
20.11.2014 (3 lata temu)

NZOZ LASER Centrum Estetyki Doktor Kotowicz, Jelenia Góra, ul. Skłodowskiej 13

Opinia o NZOZ LASER Centrum Estetyki Doktor Kotowicz
Jelenia Góra, ul. Skłodowskiej 13

Jestem pozytywnie zaskoczona efektami Peelingu Migdałowego. Byłam w rękach naprawdę znakomitego specjalisty. Co prawda ceny nie są tutaj niskie, ale dla takiej jakości i efektu twarzy bez niedoskonałości było warto.
Dziękuję.
użytkownik
20.11.2014 (3 lata temu)
20.11.2014 (3 lata temu)
Nie naciągają na koszty, indywidualnie podchodzą do pacjenta dbając o odpowiedni zabieg dla jego potrzeb.
Co prawda jedyny minus to taki, że nie było łatwo się do nich dostać, ale cóż.
Coś za coś :).
Polecam
użytkownik
09.12.2014 (3 lata temu)
09.12.2014 (3 lata temu)
Ile ja się naczekałam,żeby trafić w ręce doktora .... No, ale nie powiem - było warto! Dr Dariusz Kotowicz jest bardzo dokładny w swojej pracy, indywidualnie podchodzi do pacjenta.
Jestem po mezoterapii
Polecam!
użytkownik
09.12.2014 (3 lata temu)
09.12.2014 (3 lata temu)
Doktor Dariusz Kotowicz jest świetnym specjalistą. Medycynę Estetyczną zna jak własną kieszeń - cieszę się, że miałam okazję trafią na specjalistę z prawdziwego zdarzenia.
Gabinet jest nowoczesny, profesjonalnie wyposażony i przytulny. Czułam się w nim bardzo dobrze.
użytkownik
19.01.2015 (3 lata temu)
19.01.2015 (3 lata temu)
Pan doktor Dariusz Kotowicz doskonale wie co robi. Usunięcie znamion przebiegło bez żadnego problemu. Serdecznie polecam wszystkim to miejsce.
użytkownik
19.01.2015 (3 lata temu)
19.01.2015 (3 lata temu)
Z koleżanką postanowiłyśmy wybrać się na botox. Obie jesteśmy dojrzałymi kobietami i po zabiegu w tym centrum widocznie odmłodniałyśmy. Botox jest naprawdę świetny.
użytkownik
30.01.2015 (3 lata temu)
30.01.2015 (3 lata temu)
Doktor jest bardzo dokładny, klinika nie naciąga na żadne dodatkowe koszty, ale przede wszystkim zapewnia pacjentom komfortowe warunki do zabiegów.
W gabinecie,w rękach doktora Dariusza czułam się bezpiecznie.
Polecam!
użytkownik
30.01.2015 (3 lata temu)
30.01.2015 (3 lata temu)
Jestem zadowolona. Po serii zabiegów laserowych zbędne owłosienie nie powróciło.
Po zabiegach nie miałam żadnych podrażnień czy zaczerwienień. Moja skóra dobrze przyjęła impulsy laserowe.
A doktor bardzo sympatyczny.
użytkownik
17.02.2015 (3 lata temu)
17.02.2015 (3 lata temu)
Nieźle się namęczyłam żeby się zapisać do dr Dariusza, ale było warto. Naprawdę warto! Nie żałuję, że zapisałam się właśnie do tego doktora, ponieważ okazał się być świetnym specjalistą w swojej dziedzinie
Botox w jego wykonaniu profesjonalny, bezpieczny, bezbolesny i skuteczny.
Dziękuję za życzliwość z pana strony, zaangażowanie, troskę i indywidualne podejście do tematu.
Życzę wielu tak zadowolonych pacjentów.
użytkownik
17.02.2015 (3 lata temu)
17.02.2015 (3 lata temu)
Pan Doktor Dariusz, to doskonały specjalista. Jest doświadczony, dokładny, podchodzi do swojego pacjenta indywidualnie i stara się zawsze zaoferować pacjentowi najlepsze rozwiązanie.
Wprowadza w gabinet intymną, ale bezpieczną atmosferę, dzięki czemu ja osobiście czułam się bardzo komfortowo i nie wstydziłam się. Usunięcie brodawki trwało krótko i było całkowicie bezbolesne.
Jestem zadowolona i szczerze polecam :)
autor
18.03.2015 (3 lata temu)
18.03.2015 (3 lata temu)
Lubię dbać o siebie i dlatego też korzystam z zabiegów oferowanych w tym miejscu. Usuwałam tu włókniaki i wybrałam się też na zabieg z wykorzystaniem diodowego lasera depilacyjnego. Wszystkie zabiegi wykonane w pełni profesjonalnie a obsługa naprawdę znakomita. Polecam.
użytkownik
18.03.2015 (3 lata temu)
18.03.2015 (3 lata temu)
Serdecznie dziękuję za tak miłą obsługę i profesjonalne usunięcie brodawki. Pan doktor to prawdziwy profesjonalista. Bardzo dokładny i delikatny. Chwalę sobie to miejsce i serdecznie je polecam.
użytkownik
09.04.2015 (3 lata temu)
09.04.2015 (3 lata temu)
Konkurencyjne ceny no i wysoka jakość. W ogóle nie bałam się wypełniania kwasem hialuronowym. Do tego także mogę zarekomendować depilację laserem! Jestem zachwycona. Nogi w końcu są naprawdę gładkie. Zdecydowanie rekomenduję.
użytkownik
09.04.2015 (3 lata temu)
09.04.2015 (3 lata temu)
Tak, jeśli chodzi o medycynę estetyczną to najlepszy lekarz. Pan Darek jest cierpliwy i bardzo dokładny. Naprawdę wizytę tutaj będę miło wspominać. Botox ekstra! Wyglądam młodo i bardzo naturalnie. Szczerze rekomenduję wszystkim.
użytkownik
29.04.2015 (3 lata temu)
29.04.2015 (3 lata temu)
O tym miejscu mogę wypowiadać się w samcych superlatywach. Najpierw usuwałam znamię a później wybrałam się też na zabiegi z kwasem hialuronowym. Pan Dariusz to znakpomity lekarz i fantastyczna osoba. Polecam gorąco.
użytkownik
29.04.2015 (3 lata temu)
29.04.2015 (3 lata temu)
Polecam szczerze! Pierwszy raz zdecydowałam się na botox. Bałam się bo widziałam rezultaty nieudanych zabiegów no ale pan Dariusz to znakomity lekarz. Wyglądam naprawdę znakomicie no i bardzo naturalnie.
użytkownik
10 paź (7 dni temu)
10 paź (7 dni temu)
Cieszę się, że zdecydowalam się na mezoterapię w tym gabinecie.
To bardzo dobra metoda na zniwelowanie cellulitu i utraty jędrności.
Pan doktor jest bardzo dokładny w tym, co robi.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin