test

Opinie o "Oknoprofit" FHU Urszula Nocuń, Katowice, Gliwicka 51

Korzystałeś z usług "Oknoprofit" FHU Urszula Nocuń, Katowice, Gliwicka 51? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): kowalski
Data: 2015-03-01 10:24

Wizyt: 11577
Komentarzy: 50
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
01.03.2015 (3 lata temu)
01.03.2015 (3 lata temu)

"Oknoprofit" FHU Urszula Nocuń, Katowice, Gliwicka 51

Opinia o "Oknoprofit" FHU Urszula Nocuń
Katowice, Gliwicka 51

uwaga na ta firme to oszusci ani okien ani pieniedzy nie zobaczycie w czestochowie oszukali duzo osób i przeniesli sie do katowic oszusci ==============
użytkownik
06.04.2015 (3 lata temu)
06.04.2015 (3 lata temu)
Witam, Pan Kowalski ma racje w 100 %Najwieksi OSZUŚCI jakich poznałam. Urszula i Rafał Nocuń to kańciarze i oszusci . Otrzegam przed nimi. Są mi dłuzni pieniadze.
I
użytkownik
06.04.2015 (3 lata temu)
06.04.2015 (3 lata temu)
Żeby spotkało ich to samo. Za pieniądze oszukanych ludzi żyją jak pączki w maśle i nikim sie nie przejmuja. Ludzie bez sumienia i żadnych skrupułów!!!!!!!!!
autor
15.08.2015 (2 lata temu)
15.08.2015 (2 lata temu)
uwaga na ta firme bo to złodzieje i oszusci zostaniecie bez okien ani pieniedzy firma otwarta na słupa zonke rafał nocun oszukal ludzi wczestochowie piec lat czekam na pieniadze 30tysiecy złodzieje
użytkownik
07.09.2015 (2 lata temu)
07.09.2015 (2 lata temu)
Kulwy i złodzieje! uwaga na ta firme to oszusci ani okien ani pieniedzy nie zobaczycie w czestochowie oszukali duzo osób i przeniesli sie do katowic oszusci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
26.11.2015 (2 lata temu)
26.11.2015 (2 lata temu)
Uwaga firma Oknoprofit to OSZUŚCI nic u nich nie kupujcie to złodzeje, krętacze i manniuplatorzy. Poprzednio firma była zarejestrowana w częstochowie jako PPHU Profess Rafał Nocuń i oszukała bardzo dużo osób. PANI URSZULA I RAFAŁ NOCUŃ TO OSZUŚCI
użytkownik
22.06.2016 (rok temu)
22.06.2016 (rok temu)
Mnie też oszukali.
Hej ludzie, a może pozew zbiorowy?
użytkownik
01.09.2016 (rok temu)
01.09.2016 (rok temu)
Jak ktoś w Katowicach chce założyć sprawę to proszę o kontakt 572235901. Ja będę ich ścigał karnie, bo cywilnie nic nie osiągnę. Jeśli będzie nas więcej to pójdą siedzieć.
użytkownik
22.11.2016 (rok temu)
22.11.2016 (rok temu)
Sprawa karna i cywilna(ktora wygralam) byla juz w Czestochowie i co? Nic to nie dalo dalej oszukuja ludzi a pieniedzy nadal nie widac!
użytkownik
23.11.2016 (rok temu)
23.11.2016 (rok temu)
Powinni siedzieć, dziwi mnie ze policja ich jeszcze nie zatrzymała.
użytkownik
26.10.2016 (rok temu)
26.10.2016 (rok temu)
Koniecznie, przez nich mam opóźnienie w budowie. Wynieśli się z Katowic wcześniej z Częstochowy, ciekawe który region teraz atakują. Kroki się grubsza sprawa bo zgłaszają się następni pokrzywdzeni. Ja od roku czekam na zwrot pieniędzy. A może tak do gazety pójdziemy?
użytkownik
24.11.2016 (rok temu)
24.11.2016 (rok temu)
Najlepiej do interwencji bo policja i sad raczej nic tu nie zdziala! Licytacje juz byly i to tez nie wypalilo ale coz nawet za to nie zwrociliby pieniedzy wszystkim.
użytkownik
25.11.2016 (rok temu)
25.11.2016 (rok temu)
To kiedy idziemy, niech się cala Polska o nich dowie. Interwencja i do Jaworowicz, gazety, Facebook
autor
26.01.2017 (rok temu)
26.01.2017 (rok temu)
mozemy isc ale najpier pod domem trzeba zrobic akcje niech dzwoni na policje
użytkownik
26.01.2017 (rok temu)
26.01.2017 (rok temu)
Ja mogę jechać nawet w nocy, telewizja będzie miała karmę, w dupie mam policję, tam trzeba kamer i pokazać ich gemby żeby obciach mieli.
autor
26.01.2017 (rok temu)
26.01.2017 (rok temu)
ja w kazdej chwili i o to chodzi
użytkownik
26.01.2017 (rok temu)
26.01.2017 (rok temu)
W takim razie trzeba zadecydować, jak się spotkamy i ile nas będzie. Jak będzie trzeba wezwie się telewizję
użytkownik
31.10.2016 (rok temu)
31.10.2016 (rok temu)
Oszukują i wyłudzają od ludzi pieniądze. Okazuje się ze to jest ich taktyka działania. Sprawę zgłosiłam na policji gdzie okazało się ze jest nas poszkodowanych niemało. Będziemy ich ścigać karnie. Beda sie tak slizgac do czasu.... do czasu
użytkownik
08.11.2016 (rok temu)
08.11.2016 (rok temu)
Gdzie się zgłosić na policję w sprawie tych Nocuniów??? Też jestem poszkodowany!!!
użytkownik
08.11.2016 (rok temu)
08.11.2016 (rok temu)
Komisariat Policji w Katowicach na Stawowej
użytkownik
15.11.2016 (rok temu)
15.11.2016 (rok temu)
Witam wszystkich.
Widzę że rodzina Nocuń już tak działa.

Nam Piotr Nocuń i jego spółka Globnex sp. z o.o. w Częstochowie jest winna pieniądze.

W ogóle panowie Nocuń mają Fundację Braci Nocuń :)
użytkownik
15.11.2016 (rok temu)
15.11.2016 (rok temu)
Dobrze wiedzieć ☺
użytkownik
20.10.2017 (7 miesięcy temu)
20.10.2017 (7 miesięcy temu)
witam, czy odzyskał Pan pieniądze? jestem też oszukana. czy mogę prosić o kontakt z Pana strony ponieważ idę z tym do sądu i dodatkowe informacje ewentualnie sposób działania będą mi przydatne.
użytkownik
06.12.2016 (rok temu)
06.12.2016 (rok temu)
Czy ktoś może wie gdzie te chujki mieszkają?
użytkownik
06.12.2016 (rok temu)
06.12.2016 (rok temu)
Policja wie
autor
26.01.2017 (rok temu)
26.01.2017 (rok temu)
policja nie robi nic od pieciu lat jestem sasiadem tego oszusta i oszustki zenada
użytkownik
26.01.2017 (rok temu)
26.01.2017 (rok temu)
A jaki adres? Bo mi detektyw powiedział ze wynieśli się z miejsc w których można było ich zasta. Dalej oszukują tyle ze mają do tego trzecia osobę a nic na siebie
autor
26.01.2017 (rok temu)
26.01.2017 (rok temu)
505926649
autor
26.01.2017 (rok temu)
26.01.2017 (rok temu)
do mnie numer
autor
26.01.2017 (rok temu)
26.01.2017 (rok temu)
mieszkaja tam gdzie mieszkali
użytkownik
10.12.2016 (rok temu)
10.12.2016 (rok temu)
Znalazłem licytacje ich posesji przez komornika i tam też jest ich adres Byłem tam i faktycznie tam mieszkają.
http://www.ekomornik.pl/auctions/detail/321832
użytkownik
11.12.2016 (rok temu)
11.12.2016 (rok temu)
Dzięki serdeczne za pomoc w znalezieniu adresu
użytkownik
11.12.2016 (rok temu)
11.12.2016 (rok temu)
Też dziękuje
autor
05.02.2017 (rok temu)
05.02.2017 (rok temu)
22 lutego 2017 nastepna licytacja
użytkownik
22.04.2017 (rok temu)
22.04.2017 (rok temu)
Witam,
CZy podanie adresu coś dało? Pojawił się tam ten ...?
Zlicytowali go? CZy odzyskaliście pieniądze?
Mnie też oszukał i chciałbym sie dowiedzieć czy coś Państwo wskurali?
JAk poszedłem na Policje (psiakrew) to za mała szkodliwość czynu.
Chętnie bym Nocuniom z gardła kase wygryzł
użytkownik
25.04.2017 (rok temu)
25.04.2017 (rok temu)
to idz na komisariat na stawowej
użytkownik
25.04.2017 (rok temu)
25.04.2017 (rok temu)
do prokuratury w katowicach
użytkownik
26.04.2017 (rok temu)
26.04.2017 (rok temu)
Zajmuje się tym prokuratura w Katowicach
użytkownik
25.04.2017 (rok temu)
25.04.2017 (rok temu)
ludzie nieliczcie na pieniadze nigdy nie oddadzą złodzieje i oszusci
użytkownik
10.08.2017 (9 miesięcy temu)
10.08.2017 (9 miesięcy temu)
Czy ktoś z Was złożył doniesienie do prokuratury, lub pozew sądowy przeciwko Nocuniom? A jeżeli tak, to z jakim skutkiem?
użytkownik
12.09.2017 (8 miesięcy temu)
12.09.2017 (8 miesięcy temu)
oszust pracuje w rol -dom w czestochowie
użytkownik
19.09.2017 (8 miesięcy temu)
19.09.2017 (8 miesięcy temu)
oszust doradcą klienta żenada dla firmy
użytkownik
05.10.2017 (7 miesięcy temu)
05.10.2017 (7 miesięcy temu)
Witam,
Potrzebuje nazwisko referenta z komisariatu na stawowej,który prowadzi sprawę Nocuń.
Też mnie oszukali.
użytkownik
20.10.2017 (7 miesięcy temu)
20.10.2017 (7 miesięcy temu)
witam, kolejna naiwna i naciągnięta na koszty . -Tym razem przez Piotra Nocuń - brata szanownego Pana od okien. Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji proszę o kontakt ponieważ sprawę zgłaszam na policję i sądu. pozdrawiam
użytkownik
31.10.2017 (6 miesięcy temu)
31.10.2017 (6 miesięcy temu)
Tak, sprawa została umorzona niedawno, ale właśnie wraca w postępowaniu zbiorowym w Prokuraturze Katowice-Północ. Więcej info pod numerem 572 235 901
użytkownik
13.12.2017 (5 miesięcy temu)
13.12.2017 (5 miesięcy temu)
Chyba nikt nie odpuści, w Prokuraturze dali mi nadzieję że zajmą się tym porządnie. Ja mam czas, niech kutasom dobiora się do dupy, a ten karakan Nocuń ze swoją szpetna zoneczka niech nie myśli ze w Katowicach są tacy co szybko zapominają
autor
13.12.2017 (5 miesięcy temu)
13.12.2017 (5 miesięcy temu)
tak trzymaj złodzieje i oszusci powinni siedziec
użytkownik
3 lut (3 miesiące temu)
3 lut (3 miesiące temu)
Szanowni Państwo,
bardzo proszę o informacje czy w sprawie karnej prowadzonej w Katowicach podejrzaną jest tylko żona pana Nocunia czy pan Nocuń też (a moze nikomu nie przedstawiono dotychczas zarzutów)? W Częstochowie, w sprawie karnej kurator wystąpił o odwieszenie zawieszonej wyrokiem kary (przez brak naprawienia szkody pokrzywdzonym) niestety pan Nocuń sie zażalił i sąd odroczył mu kare na okres jednego roku z uwagi na ciężką sytuacje materialną rodziny (podobno jest jedynym jej żywicielem) Okres ten upłynął w grudniu ale pan złożył już wniosek o zawieszenie wykonania kary, które będzie w najbliższym czasie rozpatrzone. Wobec tego że istnieją podstawy aby złożyć wniosek ponownie o odwieszenie kary i wszcząć egzekucję, która była wcześniej umorzona z uwagi na bezskuteczność proszę o informacje jak wyżej i ewentualnie gdzie pan pracuje, bo podobno pracuje? dodam tylko że na obrońcę pieniądze ma ale ludziom pokrzywdzonym nie oddał ani grosza!
użytkownik
3 lut (3 miesiące temu)
3 lut (3 miesiące temu)
poniżej link do postanowienia o odroczeniu wykonania kary:

http://orzeczenia.czestochowa.so.gov.pl/content/$N/151510000003506_VII_Kzw_000422_2016_Uz_2016-12-29_001
użytkownik
8 kwi (miesiąc temu)
8 kwi (miesiąc temu)
jak jest jedynym zywicielem rodziny jak zonka pracuje na ul piastowskiej w firmie stork pharm i maja sie dobrze

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin