test

Opinie o Okulista, optometrysta Piotr Jurko badanie wzroku, soczewki kontaktowe wysokiej klasy sprzęt do badania wzroku bogaty wybór okularów, Tczew, Jodłowa

Korzystałeś z usług Okulista, optometrysta Piotr Jurko badanie wzroku, soczewki kontaktowe wysokiej klasy sprzęt do badania wzroku bogaty wybór okularów, Tczew, Jodłowa ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Anna
Data: 2013-07-23 12:14

Wizyt: 11781
Komentarzy: 11
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
23.07.2013 (4 lata temu)
23.07.2013 (4 lata temu)

Okulista, optometrysta Piotr Jurko badanie wzroku, soczewki kontaktowe wysokiej klasy sprzęt do badania wzroku bogaty wybór okularów, Tczew, Jodłowa

Opinia o Okulista, optometrysta Piotr Jurko badanie wzroku, soczewki kontaktowe wysokiej klasy sprzęt do badania wzroku bogaty wybór okularów
Tczew, Jodłowa 13c

Bardzo gorąco polecem. W gabinecie panuje profesjonalna i miła obsługa. Miałam przeprowadzone badania wzroku i od raz dobrano mi odpowiednie szkła. Gabinet poleciła mi znajoma, która już tam była wiele razy. Jestem pozytywnie zaskoczona promocjami i informacjami uzyskanymi na miejscu. Polecam.
użytkownik
24.12.2013 (4 lata temu)
24.12.2013 (4 lata temu)
Bardzo profesjonalne podejscie do klienta, dokladne badanie i szeroki wybor oprawek! Najlepszy okulista, optometrysta w Tczewie! Goraco polecam!
użytkownik
09.05.2017 (8 miesięcy temu)
09.05.2017 (8 miesięcy temu)
Zamówiłem u tego optyka okulary do pracy w biurze projektowym przy których mam lepszą ostrość i oczy się już tak nie męczą. Dobór szkieł i oprawek przebiegła bez problemu. Jestem w pełni usatysfakcjonowany.
użytkownik
06.06.2017 (7 miesięcy temu)
06.06.2017 (7 miesięcy temu)
Zamawiałem w tym optyku dwie pary okularów. Jedne do jazdy, a drugie do czytania. Nie było problemów z dobraniem oprawek, a realizacja szybka i sprawna. To wszystko za nieduże pieniądze. Nie narzekam!
użytkownik
13.07.2017 (6 miesięcy temu)
13.07.2017 (6 miesięcy temu)
Okulary w Tczewie zawsze kupuję u pana Jurko. Nie warto kupować gdzie indziej. Ceny są ok. Okularów duży wybór.
użytkownik
05.08.2017 (5 miesięcy temu)
05.08.2017 (5 miesięcy temu)
Dla mnie to jeden z lepszych i nie drogich optyków w okolicy i że jestem stałą klientką to jest jeden powód. Zawsze jestem miło i dobrze obsłużona i dostaję dobrej klasy towar.
użytkownik
07.09.2017 (4 miesiące temu)
07.09.2017 (4 miesiące temu)
W mojej okolicy to najlepszy fachowiec w swojej branży i po przebadaniu się w jego gabinecie mam dobrze dobrane okulary. Jest to bardzo istotne ponieważ pracuję zawodowo jako kierowca i to wzrok ma bezwzględne znaczenie. Świetna obsługa, standardowa cena i świetny sprzęt. Polecam!
użytkownik
17.10.2017 (3 miesiące temu)
17.10.2017 (3 miesiące temu)
Świetny optometrysta. Nic na siłę nie wciska a chciałem mieć okulary ze szkłami progresywnymi, ale odradził mi je ze względu na to, że mam zeza i zaproponował inny typ szkieł. Wizyta profesjonalna, same konkrety i przystępne ceny. Tego pana bardzo polecam!
użytkownik
22.11.2017 (miesiąc temu)
22.11.2017 (miesiąc temu)
ja też uważam pana Piotra za bardzo dobrego fachowca w dziedzinie optometrii, zwłaszcza, że dokładnie bada i wyjątkowo perfekcyjnie dobiera szkła. nie zdażyło się jeszcze żebym miała za mocne od których byłby ból głowy, lub częste zmęczenie oczu. jeszcze atutem jest też świetnie wyposażony gabinet i jak na dzisiejsze czasy rozsądne ceny.
użytkownik
04.12.2017 (miesiąc temu)
04.12.2017 (miesiąc temu)
Myślałam, że szkła progresywne są przereklamowane i to tylko taki bajer, który noczemu nie służy. jednak się pomyliłam i dziękii pana Jurko mam teraz rewelacyjnie dobrane okulary pry których oczka się nie meczą i nie ma przekłamań obrazu. bardzo zauważyłam zmianę na plus przy prowadzeniu auta. Polecam!
użytkownik
3 sty (16 dni temu)
3 sty (16 dni temu)
Jak wybierać oprawki to w okolicach Tczewa tylko u pana Jurko. Ma ich naprawdę duży wybór. Potem wszystko ładnie dopasowuje i człowiek wygląda ładnie i wychodzi zadowolony. polecam!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © najlepszyfachowiec.pl | regulamin